fun_9990

مشکل در نمایش سایت

1 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

بنده به مشکلی در نمایش سایت جدیدا روبرو شدم

ارور debug این رو نشون میده
 

Warning: parse_ini_file() has been disabled for security reasons in wp-content/plugins/litespeed-cache/inc/const.cls.php on line 288

Deprecated: Function create_function() is deprecated in wp-content/plugins/testimonials-by-woothemes/classes/class-woothemes-widget-testimonials.php on line 270

Deprecated: Function create_function() is deprecated in wp-content/plugins/woocommerce-menu-extension/woocommerce-menu-extension.php on line 20

Warning: parse_ini_file() has been disabled for security reasons in wp-content/plugins/litespeed-cache/inc/const.cls.php on line 288


در اینها Fatal error نداریم اما قالب سایت در هدر و فوتر دچار به هم ریختگی شده و زیر همه جملات یک خطی کشیده میشه و بغل ماوس هم یک علامت سوال میاد

بنده به نظرم اومد که ماژول مربوط به کش رو غیر فعال کنم اما درست نشد مشکل

حتی کلا پوشه و دیتا بیس رو خالی کردم و دوباره ایمپورت کردم اما مشکل بعد از ساعتی دوباره پدیدار شد 

عکسی رو می فرستم تا وضعیتی که ایجاد مییشه رو ملاحطه بفرمایید

می خواستم بدونم مشکل از چی می تونه باشه . سپاسگذارم

http://uupload.ir/files/8gu2_screenshot_1.jpg

اگر هنوزم توضیحاتم کامل نبوده چیزی  که الان به فکرم رسید اینه که احساس می کنم در مرحله لود, سایت سریعتر داره لود میشه. از کجا میشه فهمید که ماژولی در هنگام لود درست کار نمی کنه یا از کار افتاده 

ویرایش شده در توسط fun_9990
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری