• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
alikhani98

استفاده از ابزار در پست ها

16 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام

لطفا به اين برگه بريد تا منظور من را متوجه بشيد

http://4blogers.com/a/

من يك ابزار براي نمايش الكسا ساختم و حالا ميخوام كدهاي اون را درون پست هام قرار بدم تا كاربران در آنجا كدساخت الكسا خودشون را درست كنند.

ولي وقتي كدها را در قسمت متن ويرايشگر قرار ميدم و در برگه نگاه ميكنم

اول از همه ابزار كار نميكنه و بهم ميخوره؟

چطوري ميتونم از ابزار استفاده كنم در مطالب و پست هاي وردپرس؟

باتشكر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ويك سوال ديگه

اينكه ميشه فريم ها را در پستها بكار برد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما بهتره برای اینکار یک برگه اختصاصی با قالب دلخواه ایجاد کنید

افزودن قالب دلخواه برای برگه ها

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توي اين آموزش من اصلا نفهميدم بايد چيكار كنم!

ميشه بيشتر توضيح بديد من مثلا اگه بخوام كدها را بصورت صحيح توي پست هام نشون بدم بايد چيكار كنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یک برگه دلخواه ایجاد کنید.بعد کدهای اون بخش جنریتور رو توی اون برگه دلخواه قرار بدید.

دیگه نیازی نیست توی بخش نوشته ها کدی وارد کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فهميدم

حالا من يه قالب ساختم

نكنه شما منظورتون اين هست كه اين كدهايي را كه ميخوام درون قسمت پست بذارم را درون فايلي كه در هاست ايجاد كردم قرار بدم؟

امتحان ميكنم،اگه مشكلي پيش اومد مزاحم خواهد شد :)

باتشكر از راهنماييتون

بازم كار نكرد

چرا؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثلا شما ميشه كمكم كنيد؟

من اين فرم را دارم

حالا ميخوام قرار بدم درون يه برگه!

اين هم فايل page.php ضميمه كردم،بايد كدها را كجا قرار بدم كه توي برگه كار كنه؟

page.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل پیوستی و محتویات پوشه popups_files رو در پوسته قرار بدید.

یک برگه ایجاد . قالب رو روی صفحه دلخواه بزارید.

my.page.rar

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه نشد

منظورم اينه كه كار نكرد

روي پوسته پيش فرض تست كردم اون هم مثل اين بود.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تست کردم این صفحه درست بالا اومد. مشکل چی هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من كه توي بالا اومدنش مشكلي ندارم

توي كار نكردن اين ابزار!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی فرم خروجی نمیده؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس آنلاین صفحه ایی که بامن ایجاد کردید رو بدید. احتمالا جاوااسکریپت درست آدرس دهی نمیشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس آنلاین صفحه ایی که بامن ایجاد کردید رو بدید. احتمالا جاوااسکریپت درست آدرس دهی نمیشه.

بفرماييد

http://4blogers.com/a/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حدسم درست بود.

شما باید فایلهای جاوااسکریپیت که در این صفحه استفاده میشه رو هم آدرس دهی کنید.

الان فایل popups_files/general-functions.js درست آدرس دهی شده نیست. باید این ها زو درست کنید و آدرس پوشه پوسته رو هم بهش اضافه کنید :

<?php bloginfo('template_url'); ?>/popups_files/general-functions.js

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری