• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
نگار صادقی

نمایش ندادن کدهای html در سایدبار با فایرفاکس

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. من کدهایی رو که سایت وبگذر برای امار داده رو توی یک تیبل قرار دادم (با نرم افزار فرانت پیج) ولی توی فایرفاکس نمایش داده نمیشه


<div align="center">
<table border="1" width="17%" height="33" bordercolor="#FFCCFF" bordercolorlight="#000000" bordercolordark="#000000" bgcolor="#FFFFFF" style="border-style: solid; border-width: 1px">
<tr>
<td>
<p align="center"><b><font face="Tahoma" style="font-size: 9pt">
<span lang="fa">آمارگیر معتبر وبگذر</span></font></b></p></td>
</tr>
<tr>
<td>
<p align="center"><!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
<script type="text/javascript" language="javascript" src="http://www.webgozar.ir/c.aspx?Code=2704554&t=counter" ></script>
<noscript><a href="http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=2704554" target="_blank">آمار</a></noscript>
<!-- End WebGozar.com Counter code --></td>
</tr>
</table>
</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

تگ table قدیمی محسوب میشه و جزو استاندارد جدید نیست, سعی کنید به جای آن از تگ div استفاده کنید.

از درست بودن کد دریافتی مطمئن بشید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به جای table از div استفاده کنید


<div class="webgozar">
<span>آمارگیری معتبر وبگذر</span>
کد وبگذر
</div>

کد زیر را هم به استایلتون اضافه کنید


.webgozar {
bottom: 0;
display: block;
left: 0;
position: fixed;
}

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیلی ممنون. ولی شاید یه نفر خواست توی یه جایی از قالبش جدول بکار ببره یعنی دیگه جدول منسوخ شده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از جدول این روز ها فقط در پست ها استفاده می شه ولی برای طراحی قالب دیگه از جدول کم استفاده می شه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیلی ممنون. ولی شاید یه نفر خواست توی یه جایی از قالبش جدول بکار ببره یعنی دیگه جدول منسوخ شده؟

بله

چه اسراری به استفاده از جدول هست؟

شما میتونید جدول را با div تو در تو پیاده سازی کنید و ضمن اینکه div انعطاف پذیری بیشتری داره و با استایل دادن میتونید border که در جداول هم هست ایجاد کنید و همچنین با خاصیت این تگ میتونید حالت لایه روی لایه مثل فوتوشاپ ایجاد کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون اقا سعید من استایل رو این گذاشتم


.webgozar {
bottom: 0;
display: block;
left: 0;
position: absolute;
}

و توی قالبمم اینو:


<div align="center" class="webgozar">
<span>آمارگیر معتبر وبگذر</span>
<!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
<script type="text/javascript" language="javascript" src="http://www.webgozar....&t=counter" ></script>
<noscript><a href="http://www.webgozar....x?code=2704554" target="_blank">آمار</a></noscript>
<!-- End WebGozar.com Counter code -->
</div>

ولی باز توی فایرفاکس نمایش داده نمیشه!!

ویرایش شده در توسط نگار صادقی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آدرس ها را کامل گذاشتید؟

چون این کدی که گذاشتید ناقصه : ......www.webgozar

و آدرس بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آره آدرس کامله توی گوگل کروم نمایش داده میشه ولی توی فایرفاس نه

www.morahem.com

با موزیلا و کروم نیگا کنید متوجه میشید ممنون.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

سایتتون بالا نمیاد و خطای Internal Server Error میده

یک بار کد وبگذر رو بدون اینکه در div یا ... قرار بدی ، به صورت خام بزار ببین بازم این مشکل هست یا نه

در ضمن پیشنهاد می کنم از وبگذر استفاده نکنی به دلیل خیلی از مسایل که اگر گوگل کنی میتونی ببینی

آمارگیرهای خیلی معتبر و بهتری هست مثل گوگل آنالیز یا histats.com

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا کسری مطمئن هستید که سایتم بالا نمیاد؟؟؟ ولی مشکلی نداره!!! من کوکی ها رو هم حذفکردم ولی باز سایتم باز میشه و مشکلی نداره!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در هر دو مرورگر آمار نمایش داده میشه من مشکلی ندیدم.

فایرفکس 17 کروم 24

7ix3o8ojq87ogmrx56nj.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

table از رده خارج نشده مگر اینکه از قبل برای دیده نشدن کدی در استایل داشته باشید

برای رسم جدول لازم به ایجاد تیبل های پیچیده فرونت پیچ نیست (گرچه هنوز این نوع جداول مرغوب ترند) اما می توانید با خاصیت display و قرار دادن مقادیر table-cell,table,table-column,table-row به div ها خاصیت جدول داد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا کسری مطمئن هستید که سایتم بالا نمیاد؟؟؟ ولی مشکلی نداره!!! من کوکی ها رو هم حذفکردم ولی باز سایتم باز میشه و مشکلی نداره!!!

شرمنده مشکل از ایرانسل هست که بازی در میاره

الآن سایت رو دیدم و آمارگیر هم درست کار میکنه در فایرفاکس :

135910686914531.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری