• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
نگار صادقی

نمایش ندادن کدهای html در سایدبار با فایرفاکس

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. من کدهایی رو که سایت وبگذر برای امار داده رو توی یک تیبل قرار دادم (با نرم افزار فرانت پیج) ولی توی فایرفاکس نمایش داده نمیشه


<div align="center">
<table border="1" width="17%" height="33" bordercolor="#FFCCFF" bordercolorlight="#000000" bordercolordark="#000000" bgcolor="#FFFFFF" style="border-style: solid; border-width: 1px">
<tr>
<td>
<p align="center"><b><font face="Tahoma" style="font-size: 9pt">
<span lang="fa">آمارگیر معتبر وبگذر</span></font></b></p></td>
</tr>
<tr>
<td>
<p align="center"><!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
<script type="text/javascript" language="javascript" src="http://www.webgozar.ir/c.aspx?Code=2704554&t=counter" ></script>
<noscript><a href="http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=2704554" target="_blank">آمار</a></noscript>
<!-- End WebGozar.com Counter code --></td>
</tr>
</table>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

تگ table قدیمی محسوب میشه و جزو استاندارد جدید نیست, سعی کنید به جای آن از تگ div استفاده کنید.

از درست بودن کد دریافتی مطمئن بشید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

به جای table از div استفاده کنید


<div class="webgozar">
<span>آمارگیری معتبر وبگذر</span>
کد وبگذر
</div>

کد زیر را هم به استایلتون اضافه کنید


.webgozar {
bottom: 0;
display: block;
left: 0;
position: fixed;
}

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون. ولی شاید یه نفر خواست توی یه جایی از قالبش جدول بکار ببره یعنی دیگه جدول منسوخ شده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از جدول این روز ها فقط در پست ها استفاده می شه ولی برای طراحی قالب دیگه از جدول کم استفاده می شه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون. ولی شاید یه نفر خواست توی یه جایی از قالبش جدول بکار ببره یعنی دیگه جدول منسوخ شده؟

بله

چه اسراری به استفاده از جدول هست؟

شما میتونید جدول را با div تو در تو پیاده سازی کنید و ضمن اینکه div انعطاف پذیری بیشتری داره و با استایل دادن میتونید border که در جداول هم هست ایجاد کنید و همچنین با خاصیت این تگ میتونید حالت لایه روی لایه مثل فوتوشاپ ایجاد کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون اقا سعید من استایل رو این گذاشتم


.webgozar {
bottom: 0;
display: block;
left: 0;
position: absolute;
}

و توی قالبمم اینو:


<div align="center" class="webgozar">
<span>آمارگیر معتبر وبگذر</span>
<!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
<script type="text/javascript" language="javascript" src="http://www.webgozar....&t=counter" ></script>
<noscript><a href="http://www.webgozar....x?code=2704554" target="_blank">آمار</a></noscript>
<!-- End WebGozar.com Counter code -->
</div>

ولی باز توی فایرفاکس نمایش داده نمیشه!!

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس ها را کامل گذاشتید؟

چون این کدی که گذاشتید ناقصه : ......www.webgozar

و آدرس بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره آدرس کامله توی گوگل کروم نمایش داده میشه ولی توی فایرفاس نه

www.morahem.com

با موزیلا و کروم نیگا کنید متوجه میشید ممنون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

سایتتون بالا نمیاد و خطای Internal Server Error میده

یک بار کد وبگذر رو بدون اینکه در div یا ... قرار بدی ، به صورت خام بزار ببین بازم این مشکل هست یا نه

در ضمن پیشنهاد می کنم از وبگذر استفاده نکنی به دلیل خیلی از مسایل که اگر گوگل کنی میتونی ببینی

آمارگیرهای خیلی معتبر و بهتری هست مثل گوگل آنالیز یا histats.com

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا کسری مطمئن هستید که سایتم بالا نمیاد؟؟؟ ولی مشکلی نداره!!! من کوکی ها رو هم حذفکردم ولی باز سایتم باز میشه و مشکلی نداره!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در هر دو مرورگر آمار نمایش داده میشه من مشکلی ندیدم.

فایرفکس 17 کروم 24

7ix3o8ojq87ogmrx56nj.jpg

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

table از رده خارج نشده مگر اینکه از قبل برای دیده نشدن کدی در استایل داشته باشید

برای رسم جدول لازم به ایجاد تیبل های پیچیده فرونت پیچ نیست (گرچه هنوز این نوع جداول مرغوب ترند) اما می توانید با خاصیت display و قرار دادن مقادیر table-cell,table,table-column,table-row به div ها خاصیت جدول داد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا کسری مطمئن هستید که سایتم بالا نمیاد؟؟؟ ولی مشکلی نداره!!! من کوکی ها رو هم حذفکردم ولی باز سایتم باز میشه و مشکلی نداره!!!

شرمنده مشکل از ایرانسل هست که بازی در میاره

الآن سایت رو دیدم و آمارگیر هم درست کار میکنه در فایرفاکس :

135910686914531.jpg

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری