• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
نگار صادقی

نمایش ندادن کدهای html در سایدبار با فایرفاکس

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. من کدهایی رو که سایت وبگذر برای امار داده رو توی یک تیبل قرار دادم (با نرم افزار فرانت پیج) ولی توی فایرفاکس نمایش داده نمیشه


<div align="center">
<table border="1" width="17%" height="33" bordercolor="#FFCCFF" bordercolorlight="#000000" bordercolordark="#000000" bgcolor="#FFFFFF" style="border-style: solid; border-width: 1px">
<tr>
<td>
<p align="center"><b><font face="Tahoma" style="font-size: 9pt">
<span lang="fa">آمارگیر معتبر وبگذر</span></font></b></p></td>
</tr>
<tr>
<td>
<p align="center"><!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
<script type="text/javascript" language="javascript" src="http://www.webgozar.ir/c.aspx?Code=2704554&t=counter" ></script>
<noscript><a href="http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=2704554" target="_blank">آمار</a></noscript>
<!-- End WebGozar.com Counter code --></td>
</tr>
</table>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

تگ table قدیمی محسوب میشه و جزو استاندارد جدید نیست, سعی کنید به جای آن از تگ div استفاده کنید.

از درست بودن کد دریافتی مطمئن بشید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

به جای table از div استفاده کنید


<div class="webgozar">
<span>آمارگیری معتبر وبگذر</span>
کد وبگذر
</div>

کد زیر را هم به استایلتون اضافه کنید


.webgozar {
bottom: 0;
display: block;
left: 0;
position: fixed;
}

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون. ولی شاید یه نفر خواست توی یه جایی از قالبش جدول بکار ببره یعنی دیگه جدول منسوخ شده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از جدول این روز ها فقط در پست ها استفاده می شه ولی برای طراحی قالب دیگه از جدول کم استفاده می شه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون. ولی شاید یه نفر خواست توی یه جایی از قالبش جدول بکار ببره یعنی دیگه جدول منسوخ شده؟

بله

چه اسراری به استفاده از جدول هست؟

شما میتونید جدول را با div تو در تو پیاده سازی کنید و ضمن اینکه div انعطاف پذیری بیشتری داره و با استایل دادن میتونید border که در جداول هم هست ایجاد کنید و همچنین با خاصیت این تگ میتونید حالت لایه روی لایه مثل فوتوشاپ ایجاد کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون اقا سعید من استایل رو این گذاشتم


.webgozar {
bottom: 0;
display: block;
left: 0;
position: absolute;
}

و توی قالبمم اینو:


<div align="center" class="webgozar">
<span>آمارگیر معتبر وبگذر</span>
<!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
<script type="text/javascript" language="javascript" src="http://www.webgozar....&t=counter" ></script>
<noscript><a href="http://www.webgozar....x?code=2704554" target="_blank">آمار</a></noscript>
<!-- End WebGozar.com Counter code -->
</div>

ولی باز توی فایرفاکس نمایش داده نمیشه!!

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس ها را کامل گذاشتید؟

چون این کدی که گذاشتید ناقصه : ......www.webgozar

و آدرس بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره آدرس کامله توی گوگل کروم نمایش داده میشه ولی توی فایرفاس نه

www.morahem.com

با موزیلا و کروم نیگا کنید متوجه میشید ممنون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

سایتتون بالا نمیاد و خطای Internal Server Error میده

یک بار کد وبگذر رو بدون اینکه در div یا ... قرار بدی ، به صورت خام بزار ببین بازم این مشکل هست یا نه

در ضمن پیشنهاد می کنم از وبگذر استفاده نکنی به دلیل خیلی از مسایل که اگر گوگل کنی میتونی ببینی

آمارگیرهای خیلی معتبر و بهتری هست مثل گوگل آنالیز یا histats.com

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا کسری مطمئن هستید که سایتم بالا نمیاد؟؟؟ ولی مشکلی نداره!!! من کوکی ها رو هم حذفکردم ولی باز سایتم باز میشه و مشکلی نداره!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در هر دو مرورگر آمار نمایش داده میشه من مشکلی ندیدم.

فایرفکس 17 کروم 24

7ix3o8ojq87ogmrx56nj.jpg

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

table از رده خارج نشده مگر اینکه از قبل برای دیده نشدن کدی در استایل داشته باشید

برای رسم جدول لازم به ایجاد تیبل های پیچیده فرونت پیچ نیست (گرچه هنوز این نوع جداول مرغوب ترند) اما می توانید با خاصیت display و قرار دادن مقادیر table-cell,table,table-column,table-row به div ها خاصیت جدول داد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا کسری مطمئن هستید که سایتم بالا نمیاد؟؟؟ ولی مشکلی نداره!!! من کوکی ها رو هم حذفکردم ولی باز سایتم باز میشه و مشکلی نداره!!!

شرمنده مشکل از ایرانسل هست که بازی در میاره

الآن سایت رو دیدم و آمارگیر هم درست کار میکنه در فایرفاکس :

135910686914531.jpg

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری