نگار صادقی

نمایش ندادن کدهای html در سایدبار با فایرفاکس

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. من کدهایی رو که سایت وبگذر برای امار داده رو توی یک تیبل قرار دادم (با نرم افزار فرانت پیج) ولی توی فایرفاکس نمایش داده نمیشه


<div align="center">
<table border="1" width="17%" height="33" bordercolor="#FFCCFF" bordercolorlight="#000000" bordercolordark="#000000" bgcolor="#FFFFFF" style="border-style: solid; border-width: 1px">
<tr>
<td>
<p align="center"><b><font face="Tahoma" style="font-size: 9pt">
<span lang="fa">آمارگیر معتبر وبگذر</span></font></b></p></td>
</tr>
<tr>
<td>
<p align="center"><!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
<script type="text/javascript" language="javascript" src="http://www.webgozar.ir/c.aspx?Code=2704554&t=counter" ></script>
<noscript><a href="http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=2704554" target="_blank">آمار</a></noscript>
<!-- End WebGozar.com Counter code --></td>
</tr>
</table>
</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

تگ table قدیمی محسوب میشه و جزو استاندارد جدید نیست, سعی کنید به جای آن از تگ div استفاده کنید.

از درست بودن کد دریافتی مطمئن بشید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به جای table از div استفاده کنید


<div class="webgozar">
<span>آمارگیری معتبر وبگذر</span>
کد وبگذر
</div>

کد زیر را هم به استایلتون اضافه کنید


.webgozar {
bottom: 0;
display: block;
left: 0;
position: fixed;
}

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون. ولی شاید یه نفر خواست توی یه جایی از قالبش جدول بکار ببره یعنی دیگه جدول منسوخ شده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از جدول این روز ها فقط در پست ها استفاده می شه ولی برای طراحی قالب دیگه از جدول کم استفاده می شه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون. ولی شاید یه نفر خواست توی یه جایی از قالبش جدول بکار ببره یعنی دیگه جدول منسوخ شده؟

بله

چه اسراری به استفاده از جدول هست؟

شما میتونید جدول را با div تو در تو پیاده سازی کنید و ضمن اینکه div انعطاف پذیری بیشتری داره و با استایل دادن میتونید border که در جداول هم هست ایجاد کنید و همچنین با خاصیت این تگ میتونید حالت لایه روی لایه مثل فوتوشاپ ایجاد کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون اقا سعید من استایل رو این گذاشتم


.webgozar {
bottom: 0;
display: block;
left: 0;
position: absolute;
}

و توی قالبمم اینو:


<div align="center" class="webgozar">
<span>آمارگیر معتبر وبگذر</span>
<!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
<script type="text/javascript" language="javascript" src="http://www.webgozar....&t=counter" ></script>
<noscript><a href="http://www.webgozar....x?code=2704554" target="_blank">آمار</a></noscript>
<!-- End WebGozar.com Counter code -->
</div>

ولی باز توی فایرفاکس نمایش داده نمیشه!!

ویرایش شده در توسط نگار صادقی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس ها را کامل گذاشتید؟

چون این کدی که گذاشتید ناقصه : ......www.webgozar

و آدرس بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره آدرس کامله توی گوگل کروم نمایش داده میشه ولی توی فایرفاس نه

www.morahem.com

با موزیلا و کروم نیگا کنید متوجه میشید ممنون.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

سایتتون بالا نمیاد و خطای Internal Server Error میده

یک بار کد وبگذر رو بدون اینکه در div یا ... قرار بدی ، به صورت خام بزار ببین بازم این مشکل هست یا نه

در ضمن پیشنهاد می کنم از وبگذر استفاده نکنی به دلیل خیلی از مسایل که اگر گوگل کنی میتونی ببینی

آمارگیرهای خیلی معتبر و بهتری هست مثل گوگل آنالیز یا histats.com

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا کسری مطمئن هستید که سایتم بالا نمیاد؟؟؟ ولی مشکلی نداره!!! من کوکی ها رو هم حذفکردم ولی باز سایتم باز میشه و مشکلی نداره!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در هر دو مرورگر آمار نمایش داده میشه من مشکلی ندیدم.

فایرفکس 17 کروم 24

7ix3o8ojq87ogmrx56nj.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

table از رده خارج نشده مگر اینکه از قبل برای دیده نشدن کدی در استایل داشته باشید

برای رسم جدول لازم به ایجاد تیبل های پیچیده فرونت پیچ نیست (گرچه هنوز این نوع جداول مرغوب ترند) اما می توانید با خاصیت display و قرار دادن مقادیر table-cell,table,table-column,table-row به div ها خاصیت جدول داد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا کسری مطمئن هستید که سایتم بالا نمیاد؟؟؟ ولی مشکلی نداره!!! من کوکی ها رو هم حذفکردم ولی باز سایتم باز میشه و مشکلی نداره!!!

شرمنده مشکل از ایرانسل هست که بازی در میاره

الآن سایت رو دیدم و آمارگیر هم درست کار میکنه در فایرفاکس :

135910686914531.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری