unid_user

افزونه autoptimize
مشکل با تاثیر افزونه Autoptimize و تاثیرش روی سایت

10 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و درود

دوستان گرامی ، وقتی افزونه Autoptimize رو غیر فعال میکنم ابزارک دسته بندی محصولات کار میکنه . اما با فعال کردن این افزونه با وجود انتخاب هر کدام از دسته هیچ اتفاقی نمی افته و محصولات فیلتر نمیشه.

نمی خوام این افزونه رو برای همیشه غیرفعال کنم چون خیلی به افزایش سرعت لود سایت کمک کرده. لطفا اگه راهی برای حل این مشکل هست راهنمایی کنید.

البته زمانی که تیک بهینه سازی کدهای جاوا اسکریپت رو بر میداره درست میشه ولی خوب سرعت لود بیشتر میشه.

با تشکر و سپاس

ویرایش شده در توسط unid_user
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. افزونه outooptimize در ظاهر عملکرد سایت را بهبود می‌ده. اما در عمل و در دراز مدت سرعت بارگذاری سایت را به شدت کاهش می‌ده.(امتیازهای gtmetrix بالاست اما سرعت لود سایت کاهش پیدا می‌کنه) و تنها در صورتی استفاده از آن منتطقی است که سرور قوی داشته باشید.

در هر حال برای رفع مشکل تیک جاوا اسکریپت را بردارید و بهینه سازی این قسمت را با استفاده از یک افزونه‌ی دیگر انجام دهید.

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 53 دقیقه قبل، arsalan7384 گفته است :

سلام. افزونه outooptimize در ظاهر عملکرد سایت را بهبود می‌ده. اما در عمل و در دراز مدت سرعت بارگذاری سایت را به شدت کاهش می‌ده.(امتیازهای gtmetrix بالاست اما سرعت لود سایت کاهش پیدا می‌کنه) و تنها در صورتی استفاده از آن منتطقی است که سرور قوی داشته باشید.

در هر حال برای رفع مشکل تیک جاوا اسکریپت را بردارید و بهینه سازی این قسمت را با استفاده از یک افزونه‌ی دیگر انجام دهید.

 

درسته تیک جاوا اسکریپت رو بردارم پارامترها میاد پایین. چه افزونه ای برای جاوا اسکریپت پیشنهاد میدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 ساعت قبل، unid_user گفته است :

سلام و درود

دوستان گرامی ، وقتی افزونه Autoptimize رو غیر فعال میکنم ابزارک دسته بندی محصولات کار میکنه . اما با فعال کردن این افزونه با وجود انتخاب هر کدام از دسته هیچ اتفاقی نمی افته و محصولات فیلتر نمیشه.

نمی خوام این افزونه رو برای همیشه غیرفعال کنم چون خیلی به افزایش سرعت لود سایت کمک کرده. لطفا اگه راهی برای حل این مشکل هست راهنمایی کنید.

البته زمانی که تیک بهینه سازی کدهای جاوا اسکریپت رو بر میداره درست میشه ولی خوب سرعت لود بیشتر میشه.

با تشکر و سپاس

سلام

لازم نیست کلا تیکش رو بردارید، شما باید ببینید این بخش مربوط به فیلتر از چه فایل جاوا اسکریپتی داره استفاده می‌کنه و فقط اسم همون رو در قسمت "محروم کردن اسکریپت ها از Autoptimize" در تنظیمات پلاگین وارد کنید تا دیگه تداخل به وجود نیاد.

با اینکار در اصل شما بخش جاوا اسکریپت رو غیرفعال نکردید، فقط اون فایلی که تداخل داره رو براش استثنا قائل می‌شید تا کش نکنه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، فرشاد گوهری گفته است :

سلام

لازم نیست کلا تیکش رو بردارید، شما باید ببینید این بخش مربوط به فیلتر از چه فایل جاوا اسکریپتی داره استفاده می‌کنه و فقط اسم همون رو در قسمت "محروم کردن اسکریپت ها از Autoptimize" در تنظیمات پلاگین وارد کنید تا دیگه تداخل به وجود نیاد.

با اینکار در اصل شما بخش جاوا اسکریپت رو غیرفعال نکردید، فقط اون فایلی که تداخل داره رو براش استثنا قائل می‌شید تا کش نکنه.

از کجا باید فایل اسکریپت این مورد رو پیدا کنم؟ توی inspect فقط فایل cssرو نشون میده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 56 دقیقه قبل، unid_user گفته است :

از کجا باید فایل اسکریپت این مورد رو پیدا کنم؟ توی inspect فقط فایل cssرو نشون میده.

توی همون اینسپکت در تب console کل خروجی‌ها و ارورهای JS رو می‌نویسه، ببینید وقتی اون گزینه فعال هست داره به کدوم خط از اسکریپت‌ها ایراد می‌گیره و میگه تداخل داره (معمولا این مدل ارورها با رنگ قرمز نشون داده میشه)

بعدش وقتی اون اسکریپت رو پیدا کردید، بررسی کنید که توی کدوم یک از فایل‌های سایتتون هست (که احتمالا باید مرتبط با همون اکشن فیلتر محصولات باشه) و اسم اون فایل رو در قسمت اسکسپشن‌های اتو اپتیمایز وارد کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، فرشاد گوهری گفته است :

توی همون اینسپکت در تب console کل خروجی‌ها و ارورهای JS رو می‌نویسه، ببینید وقتی اون گزینه فعال هست داره به کدوم خط از اسکریپت‌ها ایراد می‌گیره و میگه تداخل داره (معمولا این مدل ارورها با رنگ قرمز نشون داده میشه)

بعدش وقتی اون اسکریپت رو پیدا کردید، بررسی کنید که توی کدوم یک از فایل‌های سایتتون هست (که احتمالا باید مرتبط با همون اکشن فیلتر محصولات باشه) و اسم اون فایل رو در قسمت اسکسپشن‌های اتو اپتیمایز وارد کنید.

پیدا کردم . از اسکریپت هایی بود که خودم نوشتم. اما نمیدونم چرا باید از کار بیفته چون قبل از نصب این افزونه مشکلی نداشت.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 ساعت قبل، unid_user گفته است :

پیدا کردم . از اسکریپت هایی بود که خودم نوشتم. اما نمیدونم چرا باید از کار بیفته چون قبل از نصب این افزونه مشکلی نداشت.

خب ببینید طرز کار این پلاگین به این صورته که میاد کل کدهای JS رو داخل یک فایل واحد قرار میده، حالا ممکنه مثلا یکی از کدهایی که شما نوشتید یک تابع یا متغیر داخلش استفاده کرده باشید که با سایر اسکریپت‌ها تداخل داشته باشه، وقتی فایل‌ها جدا هستند مشکلی وجود نداره، اما وقتی مینیفای میشن و همشون داخل یک فایل قرار می‌گیرند اون مشکل به چشم میاد.

در مرحله‌ی اول سعی کنید علت مشکل رو پیدا کنید (داخل خود تب کنسول بهتون میگه) و برطرفش کنید (شاید فقط با یه تغییر اسم یا پارامتر درست بشه)

اگر نتونستید، فایلی که باعث بروز اشکال میشه رو اکسپشن تعریف کنید براش.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، فرشاد گوهری گفته است :

فایلی که باعث بروز اشکال میشه رو اکسپشن تعریف کنید براش

سلام. خیلی از راهنمایی و وقتی که میزارید ممنون. این اکسپشن چی هست و چطوری تعریف کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، unid_user گفته است :

سلام. خیلی از راهنمایی و وقتی که میزارید ممنون. این اکسپشن چی هست و چطوری تعریف کنم؟

خواهش می‌کنم.

عذرخواهی می‌کنم اگر منظورم رو خوب نرسوندم.

منظورم از اکسپشن همون Exception هست که در برنامه‌نویسی به کار می‌بریم، به معنی استثنا، منظورم اینه که در همون بخش "محروم کردن اسکریپت ها از Autoptimize" اسم فایلتون رو وارد کنید تا براش استثنا قائل بشه و مینیفای نکنه اون فایل رو.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی، احتمالا بعد از آپدیت افزونه foogallery خطای زیر رو نشون میده. من اومدم توی تنظیمات افزونه autoptimize فایل foogallery.min.js رو حذف کردم ولی تاثیری نداشت.
      اومدم به صورت آدرس کامل قراردادم ولی بازم نتیجه نداد. یعنی به این صورت : /wp-content/plugins/foogallery/extensions/default-templates/shared/js/foogallery.min.js
      لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر و سپاس
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی تا حالا از  افزونه Autoptimize استفاده کرده است یا خیر؟ میگن درست تنظیم کردن اون خیلی مهمه کسی میدونه چطور باید تنظیمش کرد؟
      با تشکر
    • توسط baharmf93
      سلام دوستان
      من میخواستم از این CDN افزونه معروف Autoptimize  استفاده کنم، کسی میدونه چطوریه؟ زیردامنه درست کردم ولی خب طبیعتا وقتی آدرس زیر دامنه رو وارد میکنم اصلا فایل‌ها اونجا کش نمیشه و سایت بهم ریخته میشه
       
      کسی میتونه کمک کنه
      ممنون