hadimargo

مشکل در قسمت پست گذاشتن

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. خسته نباشید. ببخشید من این قسمت پایین از پست هایی که می زارم، خیلی به هم چسبیده هست و میخوام بینش فاصله بزارم. از کجا باید درستش کنم؟

همون قسمتی که نوشته ارسال شده در دسته بندی نشده پیغام بگذارید. میخوام اینا جدا و با فاصله باشند.

مشکل سایت.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، kasra277 گفته است :

 ادرس سایتتون رو قرار بدید

1daneshjo.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 دقیقه قبل، kasra277 گفته است :

فایل index.php قالبتون رو باز کنید

دنبال کد :

ارسال شده در

بگردید

کد کامل اون بخش رو بفرستید اینجا

ممنون از پاسختون. 

این کل کد index.php هست:

<?php
/**
 * The main template file.
 *
 * This is the most generic template file in a WordPress theme
 * and one of the two required files for a theme (the other being style.css).
 * It is used to display a page when nothing more specific matches a query.
 * E.g., it puts together the home page when no home.php file exists.
 * Learn more: http://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy
 *
 * @package panoramic
 */

get_header(); ?>
    
    <?php if ( ! is_front_page() ) : ?>
        
        <?php if ( function_exists( 'bcn_display' ) ) : ?>
        <div class="breadcrumbs">
            <?php bcn_display(); ?>
        </div>
        <?php endif; ?>
    
    <?php endif; ?>

    <div id="primary" class="content-area">
        <main id="main" class="site-main" role="main">
        
        <?php get_template_part( 'library/template-parts/page-title' ); ?>

        <?php if ( have_posts() ) : ?>

            <?php /* Start the Loop */ ?>
            <?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

                <?php
                    /* Include the Post-Format-specific template for the content.
                     * If you want to override this in a child theme, then include a file
                     * called content-___.php (where ___ is the Post Format name) and that will be used instead.
                     */
                    get_template_part( 'library/template-parts/content', get_post_format() );
                ?>

            <?php endwhile; ?>

            <?php panoramic_paging_nav(); ?>

        <?php else : ?>

            <?php get_template_part( 'library/template-parts/content', 'none' ); ?>

        <?php endif; ?>

        </main><!-- #main -->
    </div><!-- #primary -->

    <?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من دنبال کلمه فارسی "ارسال" تو کل برنامه نویسی ها هم گشتم اما نبودش.

در ضمن این برچسب ها رو هم تو ادامش مینویسه خیلی رفته تو هم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 5 ساعت قبل، hadimargo گفته است :

من دنبال کلمه فارسی "ارسال" تو کل برنامه نویسی ها هم گشتم اما نبودش.

در ضمن این برچسب ها رو هم تو ادامش مینویسه خیلی رفته تو هم.

سلام

در ادامه پاسخ های @kasra277 

فایل های مورد نظر در این مسیر با پیشوند content قرار گرفتن

library/template-parts

در صورتی که میخواید به محتوای مدنظرتون فاصله بدین کد زیر رو به استایل قالب اضافه کنید 

article .entry-footer > span {
    display: inline-block;
    padding: 2px 10px;
    margin: 0 6px;
    border-left: 1px solid #dcdcdc;
}

article .entry-footer > span:last-child {
    border-left: none;
}

 

ویرایش شده در توسط cherry
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

پیشنهاد : کمی بیشتر روی وبسایتتون کار کنید

ویرایش شده در توسط cherry
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 14 ساعت قبل، cherry گفته است :

سلام

در ادامه پاسخ های @kasra277 

فایل های مورد نظر در این مسیر با پیشوند content قرار گرفتن


library/template-parts

در صورتی که میخواید به محتوای مدنظرتون فاصله بدین کد زیر رو به استایل قالب اضافه کنید 


article .entry-footer > span {
    display: inline-block;
    padding: 2px 10px;
    margin: 0 6px;
    border-left: 1px solid #dcdcdc;
}

article .entry-footer > span:last-child {
    border-left: none;
}

 

سلام. ممنون از جوابی که دادید.

الان کد برنامه نویسی قسمت content.php قالب این هست:

<?php
/**
 * @package panoramic
 */
 
$post_classes = array();

$post_classes[] = 'blog-post-side-layout';

if ( has_post_thumbnail() ) {
    $post_classes[] = 'left-aligned';
} else {
    $post_classes[] = 'no-featured-image';
}
?>

<article id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class( implode( ' ', $post_classes ) ); ?>>
    
    <?php
    if ( has_post_thumbnail() ) {
        get_template_part( 'library/template-parts/featured-image' );
    }
    ?>
    
    <div class="post-loop-content">
    
        <header class="entry-header">
            <?php the_title( sprintf( '<h2 class="entry-title"><a href="%s" rel="bookmark">', esc_url( get_permalink() ) ), '</a></h2>' ); ?>

            <?php if ( 'post' == get_post_type() ) : ?>
            <div class="entry-meta">
                <?php panoramic_posted_on(); ?>
            </div><!-- .entry-meta -->
            <?php endif; ?>
        </header><!-- .entry-header -->

        <div class="entry-content">
            <?php
                if ( get_theme_mod( 'panoramic-blog-archive-layout', 'panoramic-blog-archive-layout-full' ) == 'panoramic-blog-archive-layout-full' ) :
                    the_content( sprintf(
                        /* translators: %s: Name of current post. */
                        wp_kses( __( 'Continue reading %s <span class="meta-nav">&rarr;</span>', 'panoramic' ), array( 'span' => array( 'class' => array() ) ) ),
                        the_title( '<span class="screen-reader-text">"', '"</span>', false )
                    ) );
                else :
                    /* translators: %s: Name of current post */
                    the_excerpt();
                endif;
            ?>

            <?php
                wp_link_pages( array(
                    'before' => '<div class="page-links">' . __( 'Pages:', 'panoramic' ),
                    'after'  => '</div>',
                ) );
            ?>
        </div><!-- .entry-content -->

        <footer class="entry-footer">
            <?php panoramic_entry_footer(); ?>
        </footer><!-- .entry-footer -->
    
    </div>
        
    <div class="clearboth"></div>
</article><!-- #post-## -->

 

کد شما رو به چه صورت و به جای کدوم قسمتش باید جایگذاری کنم؟

ازاینکه جواب می دهید سپاسگزارم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 14 ساعت قبل، cherry گفته است :

پیشنهاد : کمی بیشتر روی وبسایتتون کار کنید

حتما. فعلا کم کم دارم یاد میگیرم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 43 دقیقه قبل، hadimargo گفته است :

حتما. فعلا کم کم دارم یاد میگیرم.

خواهش میکنم

کدی که بنده بهتون دادم رو بزارید داخل فایل style.css قالب

نکته : وقتی میخواید توی انجمن کد بزارید دکمه افزودن کد رو بزنید <>

ویرایش شده در توسط cherry
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 40 دقیقه قبل، cherry گفته است :

خواهش میکنم

کدی که بنده بهتون دادم رو بزارید داخل فایل style.css قالب

نکته : وقتی میخواید توی انجمن کد بزارید دکمه افزودن کد رو بزنید <>

ببخشید هواسم نبود.

من کد را تو همون قسمت گذاشتم اما تغییری ایجاد نشد تو وب سایت. بنظرم از یک جای دیگه هم باید تغییرش بدیم.

1daneshjo.ir

1.jpg

ویرایش شده در توسط hadimargo
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، hadimargo گفته است :

ببخشید هواسم نبود.

من کد را تو همون قسمت گذاشتم اما تغییری ایجاد نشد تو وب سایت. بنظرم از یک جای دیگه هم باید تغییرش بدیم.

خواهش میکنم (برای خوانایی کد گفتم)

اگه فایل rtl.css دارید بزارید اونجا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، hadimargo گفته است :

من کد را تو همون قسمت گذاشتم اما تغییری ایجاد نشد تو وب سایت. بنظرم از یک جای دیگه هم باید تغییرش بدیم.

تغییر کرده شما با کلید های ctrl+f5 وبسایتتونو مجدد بارگذاری کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 27 دقیقه قبل، cherry گفته است :

تغییر کرده شما با کلید های ctrl+f5 وبسایتتونو مجدد بارگذاری کنید

نه. ببینید اون قسمت قرمز تو عکس. مثلا تگ ها پشت بدون یک خط فاصله بعد از "Posted in دسته‌بندی نشده" اومدن.

 

2.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، hadimargo گفته است :

نه. ببینید اون قسمت قرمز تو عکس. مثلا تگ ها پشت بدون یک خط فاصله بعد از "Posted in دسته‌بندی نشده" اومدن.

برای من اینجوری نیست (کش مروگر رو پاک کنید)

 

435.png

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، cherry گفته است :

برای من اینجوری نیست (کش مروگر رو پاک کنید)

 

435.png

کش را پاک کردم اما بازم عجیبه که اینطوری نشون نمیده! به هر حال از شما خیلی ممنونم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 25 دقیقه قبل، hadimargo گفته است :

کش را پاک کردم اما بازم عجیبه که اینطوری نشون نمیده! به هر حال از شما خیلی ممنونم.

خواهش میکنم

پیشنهاد : افزونه autoptimize رو نصب کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری