reza_yki

لایسنس گذاری بر روی قالب (قفل بر روی یک دامنه)

14 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام به همه اساتید و دوستان گرامی

من قالبی طراحی کردم که به نظرم ارزش لایسنس گذاری رو داره و نزدیک 3-4 ماه روش وقت گذاشتم

من از افزونه EDD برای فروش استفاده میکنم ولی افزونه یا کدی رو پیدا نکردم که بتونم قالب رو فقط بشه روی یه دامنه فعال کرد و نشه قالب رو برای چند بار نصب و استفاده کرد

یه افزونه برای EDD هست ولی پولیه وگرونم هست و فعلا نمی تونم بخرمش

کسی هست  منو راهنمایی کنه؟ ممنون از همه

ویرایش شده در توسط reza_yki
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، reza_yki گفته است :

سلام به همه اساتید و دوستان گرامی

من قالبی طراحی کردم که به نظرم ارزش لایسنس گذاری رو داره و نزدیک 3-4 ماه روش وقت گذاشتم

من از افزونه EDD برای فروش استفاده میکنم ولی افزونه یا کدی رو پیدا نکردم که بتونم قالب رو فقط بشه روی یه دامنه فعال کرد و نشه قالب رو برای چند بار نصب و استفاده کرد

یه افزونه برای EDD هست ولی پولیه وگرونم هست و فعلا نمی تونم بخرمش

کسی هست  منو راهنمایی کنه؟ ممنون از همه

سلام

اولین روش اینه که شما برای خودتون یه سیستم لایسنس اختصاصی بنویسید 

راه دوم استفاده از افزونه edd software licensing که هزینشم زیاد نیست (نهایتا 40 تومن)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید ابتدا از گارد هایی مثل سورس گاردین پروژتون رو کد کنین .سپس میتونین بر روی پوسته سیستم لایسنس اختصاصی بنویسید یا از پلتفرمهای رایگان استفاده کنین .

پیشنهاد میکنم اگر پروژه براتون خیلی مهمه از ابزارهایی خوب و پولی استفاده کنین . 

چون از بین بردن لایسنس یک پوسته که ساده کد شده باشه خیلی کار سختی نیست . 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 30 دقیقه قبل، cherry گفته است :

سلام

اولین روش اینه که شما برای خودتون یه سیستم لایسنس اختصاصی بنویسید 

راه دوم استفاده از افزونه edd software licensing که هزینشم زیاد نیست (نهایتا 40 تومن)

یعنی با این افزونه میشه قالب رو روی یه دامنه قفل کرد یا باید کد هم بزنیم

 

در 31 دقیقه قبل، دنیای وردپرس گفته است :

شما باید ابتدا از گارد هایی مثل سورس گاردین پروژتون رو کد کنین .سپس میتونین بر روی پوسته سیستم لایسنس اختصاصی بنویسید یا از پلتفرمهای رایگان استفاده کنین .

پیشنهاد میکنم اگر پروژه براتون خیلی مهمه از ابزارهایی خوب و پولی استفاده کنین . 

چون از بین بردن لایسنس یک پوسته که ساده کد شده باشه خیلی کار سختی نیست . 

منطق سیستم لایسنس رو دقیقا نمیدونم چه شکلیه و این که الان قالب هایی که مثلا تو ژاکت به صورت اختصاصی هستن و فقط روی یه دامنه فعال میشن به چه شکلی هستش کارشون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، reza_yki گفته است :

یعنی با این افزونه میشه قالب رو روی یه دامنه قفل کرد یا باید کد هم بزنیم

 

منطق سیستم لایسنس رو دقیقا نمیدونم چه شکلیه و این که الان قالب هایی که مثلا تو ژاکت به صورت اختصاصی هستن و فقط روی یه دامنه فعال میشن به چه شکلی هستش کارشون

خیلی ساده بخوام بهتون توضیح بدم : 

سیستم ساخت و پردازش لایسنس که میتونه توسط خودتون نوشته بشه یا از یه افزونه پولی استفاده بشه. سپس استفاده از یک گارد مثل سورس گاردین که بشه جلوی دیده شدن کدها رو گرفت و یا به نوعی کدگذاری کرد کدها رو .

اگر شما صرفا یک سیستم لایسنس بنویسین که امنیت پایینی داشته باشه . یک برنامه نویس حرفه ای میتونه با صرف شاید چند روز زمان کدهایی که شما برای لایسنس گذاشتید رو حذف کنه و از قالب استفاده کنه . 

این مورد هم که میگین فقط روی یک دامنه فعال میشه سادست : توی سیستم بررسی لایسنس هر لایسنس ایجاد شده با دامنه مورد بررسی قرار گرفته میشه . 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، دنیای وردپرس گفته است :

خیلی ساده بخوام بهتون توضیح بدم : 

سیستم ساخت و پردازش لایسنس که میتونه توسط خودتون نوشته بشه یا از یه افزونه پولی استفاده بشه. سپس استفاده از یک گارد مثل سورس گاردین که بشه جلوی دیده شدن کدها رو گرفت و یا به نوعی کدگذاری کرد کدها رو .

اگر شما صرفا یک سیستم لایسنس بنویسین که امنیت پایینی داشته باشه . یک برنامه نویس حرفه ای میتونه با صرف شاید چند روز زمان کدهایی که شما برای لایسنس گذاشتید رو حذف کنه و از قالب استفاده کنه . 

این مورد هم که میگین فقط روی یک دامنه فعال میشه سادست : توی سیستم بررسی لایسنس هر لایسنس ایجاد شده با دامنه مورد بررسی قرار گرفته میشه . 

 

یعنی میشه به وسیله rest api ها این کار کرد که مثلا کد سفارش رو به همراه دامنه وارد میکنه اگه کد سفارشی بود دامنه فعال بشه درسته؟ ولی چطوری دامنه رو ثبت کنم که کاربر نیازی به مراجعه به سایت من نداشته باشه و فقط دامنه رو از طریق پنل قالب وارد کنه وثبت بشه تو دیتابیس من راهی امن سراغ دارید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

منم این رو پیدا کردم :

https://stackoverflow.com/questions/6611611/protect-wordpress-theme-with-license-key-validation?answertab=active#tab-top

برم ببینم چیکار میتونم بکنم ممنوون از همه

ویرایش شده در توسط reza_yki
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام 

تمام مکانیزم هایی که با کدهای خام لایسنس گذاری رو انجام میدن قابل دور زدن هستن

نمونه اش قالب های حرفه ای تم فارست و ...

بهتره از Ioncube Encoder استفاده کنید

ما برای قالب فروشگاهی کانی شاپ از این نرم افزار استفاده کردیم

مشورت خواستین در خدمتیم خصوصی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 13 ساعت قبل، resanehwp گفته است :

سلام 

تمام مکانیزم هایی که با کدهای خام لایسنس گذاری رو انجام میدن قابل دور زدن هستن

نمونه اش قالب های حرفه ای تم فارست و ...

بهتره از Ioncube Encoder استفاده کنید

ما برای قالب فروشگاهی کانی شاپ از این نرم افزار استفاده کردیم

مشورت خواستین در خدمتیم خصوصی

بله دقیقا قصدم اینه اگه تونستم کامل کنم با  ioncube کدش کنم

اگه تجربه ای تو این ضمینه دارید خوشحال میشم از تجربتون استفاده کنم.

این رو بگم که تا الان به این جا رسیدم که از کاربر دامین رو میگیرم یه لایسنس هم برا هر خرید ایجاد میکنه. الان باید یه فایل جیسون درست کنم ولی اطلاعی ندارم وباید طوری ام باشه که دسترسی مستقیم بهش اجازه نداد تا لو نره کد لایسنس ها

ویرایش شده در توسط reza_yki
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مجدد

با توجه به مشکلاتی که در لایسنس گذاری اتوماتیک و آنلاین برای ما وجود داشت ، ما فعلاً فایل های لایسنس رو خودمون تولید می کنیم و در اختیار مشتری قرار میدیم

البته نسخه آنلاین متناسب با نیاز خودمون رو ایجاد کردیم و در حال تست های نهایی هستیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تنها راه حل مطمئن کدگذاری فایل هاتون با ioncube یا source guardian هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

یه اسکریپت برای اینکار خریدم (نال شده و دانلودی و ... نیست) خوب کار می کنه ، محدودیتی نداره قیمتشم ارزونه ، کسی خواست پی ام بده .

کاری که اسکریپت می کنه بر روی فایل های php مورد نظر سه نوع لایسنس ایجاد می کنه یکی می تونید محدودیت زمانی تعریف کنید که بعد از اون تاریخ اون فایل از کار می افته می تونید بر روی یک دامین قفل کنید و یا می تونید فایل php رو کد کنید و فرآیند کد کردن اونطور که من متوجه شدم از الگوریتم خاصی پیروی می کنه که توسط چند هاست که خود استفاده می کنم مشکلی نداشت و بر روی کدهایی که می کنید رمز دلخواهتون رو می گذارید و بنابراین هر وقت بخواید می تونید کد رو با همون اسکریپت و با در اختیار داشتن رمز بشکنید.

 

ioncube و sourceguardian اگر به قیمتشون توجهی نداشته باشیم گزینه های مناسبی هستند که البته در تمام این نرم افزارها مگر با پلاگین های جانبی  ، فرایند قفل کردن رو باید دستی انجام بدید البته توی اسکریپتی که من خریدم هم باید خودتون کد رو به اسکریپت بدید و خروجی رو جایگزین کنید ، 

در کل این اسکریپت با توجه به اینکه مطابق توضیحات فروشنده با پیش فرضهای سرورها مطابقت داره و نیاز به نصب نرم افزار خاصی بر روی سرور در اجرا و یا خروجی نداره ،و اینکه محدودیتی هم نداره و می تونید هزاران لایسنس تولید کنید ، نیازها رو رفع می کنه و بعید می دونم کسی بتونه به راحتی این نوع کدگذاری رو بشکنه اما خوب مطمئنا ioncube و sourceguardian بی دلیل لایسنسشون اینقدر گرون نیست.

 

مورد سومی که در اسکریپت هست بیشتر به این کار میاد که بخواید کپی رایت کار رو حفظ کنید و از دسترسی کاربر به بخشی از کدها یا حذفشون جلوگیری کنید و اینکار رو هم وب سایت هایی هستند که به رایگان انجام می دن :

مثل این وب سایت که استفاده کردم قبلا و اوکی هست : http://www.pipsomania.com/best_php_obfuscator.do

 

ویرایش شده در توسط go23user
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون بنده لایسنس اختصاصی براش زدم و با ioncube کدش کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan.m
      سلام
      وقت بخیر
      دوستان عزیز مشاهده وب سایت میهن وردپرس کنید در قسمت فوتر وب سایت میهن وردپرس یک قسمت هست با نام اجتماعی باشیم می خواهم با توجه به تصویر زیر و اون سایت دقیق دقیق و مثل تصویر زیر انجام بدید من کد نویسی بلد نیستم یکی از دوستان لطفا بهم کدش بده و بگه کجا قرار بدم درست کند و بهم بده
      لطفا انجام بدید
      مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی
      مشابه تصویر زیر:

    • توسط webdeveloper98
      سلام
      خسته نباشید
      من در حال طراحی قالب برای خودم هستم 
      یک مشکلی دارم !
      می خواستم نوشته های هر دسته بندی که می خوام رو در صفحه اصلی به صورت Grid نمایش بدم !
      هر جور انجام دادم نشد!
      به این شکل هستش
      زیر هم میاره 
      من تو حالت انتخابی براتون screen گرفتم تا متوجه بشین
       
      دوستان اگر راه حلی می دونین بهم بگید !
      کد من اینه :
      <?php get_header(); if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <div class="post-grid container"> <article> <h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title() ?></a></h2> <?php the_content() ?> </article> </div> <?php endwhile; else : echo ' هیچ نوشته ای وجود ندارد'; endif; get_footer(); ?> برای Css هم :
      transform: translate(-50%, -50%) scale(1.2); } .post-grid article .title { color: #6362fb; font-size: 18px; margin: .75rem 0 .25rem 0; } .post-grid article .date { color: #8c9199; font-size: 16px; margin: 0 0 .25rem 0; } .post-grid article p { color: #59596b; } .post-grid article a:hover .image div { -webkit-filter: grayscale(0.3); filter: grayscale(0.3); opacity: .3; } .post-grid article a:hover .image span { -webkit-transform: translate(-50%, -50%); transform: translate(-50%, -50%); opacity: 1; } css مشکلی نداره و دقیق هم هست اما مشکل داخل php هست 
      لطفا راهنماییم کنید

    • توسط !Mojtaba
      سلام و عرض ادب

      قالبی را از یکی از سایت های فروش خارجی پیدا کرده ایم و روی سایت مشتری مان نصب کردیم. اما مشکلی که هست اینه که تمام فونت سایت به صورت بزرگ (Capital) هست! میخواستم ببینم چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟ آدرس سایت هم اینجاست

      پیشاپیش سپاس از دوستان 
    • توسط joyford
      با درود
      من یک افزونه ی سفارش گیری میخوام ، دارم از سیستم edd استفاده می کنم
      چیزی که من می خوام به این شرحه :
      مشتری بیاد رو لینک " ثبت سفارش کلیک کنه " ، بعد انتخاب کنه مثلا کارت ویزیت می خواد ، بعدش تحریر رو انتخاب کنه مثلا 80 گرم می خواد یا 100 گرم ، بعدش تعداد تیراژ رو انتخاب کنه و به همین ترتیب ، آخرش هم فایلشو آپلود کنه و با توجه به انتخاب هایی که کرده هزینه رو بره درگاه پرداخت کنه
      چه افزونه ای پیشنهاد میدید ؟
      نکته : ووکامس نیستم ! EDD هستم
      سپاس از شما
    • توسط shayan.m
      سلام
      وقت بخیر
      مشاهده سایت من کنید:
      https://srcabad.ir/
      حالا مشاهده تصویر زیر کنید

      می خواهم برای این 3 محصول اول سایت ابعاد عرضی بیشتر که برای بنر مناسب باشد
      و عدد 1 و 2 و 3 می خواهم که توضیح محصول هست حذف شود
      باید چی کار کنم من به کد نویسی مسلط نیستم و با صفحه ساز نمیشه کاریش کرد باید چی کار کنم؟