6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و درود

دوستان گرامی ، کسی میدنه چطور باید از datepicker فارسی استفاده کنم؟ من طبق این مقاله آموزشی انجام دادم اما هیچی نشون نمیده؟!

با تشکر و سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام 

یک توضیح کلی بهتون بدم :

تمام تاریخ ها باید به صورت میلادی در دیتابیس ذخیره بشند و تمام کتابخانه های شمسی ساز JS صرفا جهت نمایش تاریخ به صورت شمسی هستند.

یه نمونه کد PHP هم که میتونین داخل یک کلاس خودتون بزارین :‌

         /**
	     * Convert date jalali to Gregorian
	     */
	    public static function jalaliToGregorian($jy,$jm,$jd,$mod=''){
		    if($jy > 979){
			    $gy=1600;
			    $jy-=979;
		    }else{
			    $gy=621;
		    }
		    $days=(365*$jy) +(((int)($jy/33))*8) +((int)((($jy%33)+3)/4)) +78 +$jd +(($jm<7)?($jm-1)*31:(($jm-7)*30)+186);
		    $gy+=400*((int)($days/146097));
		    $days%=146097;
		    if($days > 36524){
			    $gy+=100*((int)(--$days/36524));
			    $days%=36524;
			    if($days >= 365)$days++;
		    }
		    $gy+=4*((int)(($days)/1461));
		    $days%=1461;
		    $gy+=(int)(($days-1)/365);
		    if($days > 365)$days=($days-1)%365;
		    $gd=$days+1;
		    foreach(array(0,31,((($gy%4==0) and ($gy%100!=0)) or ($gy%400==0))?29:28 ,31,30,31,30,31,31,30,31,30,31) as $gm=>$v){
			    if($gd <= $v)break;
			    $gd-=$v;
		    }
		    return($mod==='')?array($gy,$gm,$gd):$gy .$mod .$gm .$mod .$gd;
	    }

	    /**
	     * Convert date Gregorian to jalali
	     */
	    public static function gregorianToJalali($gy,$gm,$gd,$mod=''){
		    $g_d_m=array(0,31,59,90,120,151,181,212,243,273,304,334);
		    if($gy>1600){
			    $jy=979;
			    $gy-=1600;
		    }else{
			    $jy=0;
			    $gy-=621;
		    }
		    $gy2=($gm>2)?($gy+1):$gy;
		    $days=(365*$gy) +((int)(($gy2+3)/4)) -((int)(($gy2+99)/100)) +((int)(($gy2+399)/400)) -80 +$gd +$g_d_m[$gm-1];
		    $jy+=33*((int)($days/12053));
		    $days%=12053;
		    $jy+=4*((int)($days/1461));
		    $days%=1461;
		    if($days > 365){
			    $jy+=(int)(($days-1)/365);
			    $days=($days-1)%365;
		    }
		    $jm=($days < 186)?1+(int)($days/31):7+(int)(($days-186)/30);
		    $jd=1+(($days < 186)?($days%31):(($days-186)%30));
		    return($mod=='')?array($jy,$jm,$jd):$jy.$mod.$jm.$mod.$jd;
	    }

شمسی سازی پلاگین ها و استفاده از شمسی ساز رو شاید طی یک مقاله آموزشی با مثال عملی داخل سایتمون گذاشتیم . 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 23 دقیقه قبل، دنیای وردپرس گفته است :

شمسی سازی پلاگین ها و استفاده از شمسی ساز رو شاید طی یک مقاله آموزشی با مثال عملی داخل سایتمون گذاشتیم .

سلام. ممنون. اما منظور من پلاگین جی کوئری در حالت طراحی استاتیکه. و الان php یا وردپرس مورد نظرم نیست. لطفا وب سایت زیر رو مشاهده کنید شاید بتونید بهتر راهنمایی کنید.

من میخوام رزرو بلیط رو طراحی کنم.

مشاهده وب سایت نمونه

ویرایش شده در توسط unid_user
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرقی نمیکنه وردپرس باشه یا php کاستوم.

شما میخواید یک تاریخی رو در دیتابیس ثبت کنید و یک تاریخی رو دریافت کنید . 

همه مراحل رو به صورت میلادی ببرید جلو و فقط در زمان نمایش برای کاربر از datepicker شمسی استفاده کنین . 

مثال :

شما یک input با پلاگین شمسی datepicker دارید که میخواید از کاربر تاریخ دریافت کنین و در دیتابیس ثبتش کنین . 

بعد اینکه این input رو به کاربر دادین زمانی که اون فرمتون ارسال میشه شما باید با یک تابع php اون تاریخ شمسی رو به میلادی ذخیره کنین در دیتابیس. و برعکس زمانی هم که خواستید جایی از دیتابیس تاریخ رو بگیرید و نشونش بدین باید تاریخ میلادی رو که ازدیتابیس میگیرید به وسیله یک تابع میلادی به شمسی تبدیل و نمایش بدید . 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در نهایت شما به ۳ چیز احتیاج دارین : 

- پلاگین جی کوئری datepicker شمسی 

- تابع تبدیل تاریخ میلادی به شمسی

- تابع تبدیل تاریخ شمسی به میلادی

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون که وقت میزارید دوست عزیز : @دنیای وردپرس

البته منظور من فعلا همون حالت استاتیک هست که خوشبختانه پیدا کردم.

ابتدا باید فایل استایل زیر رو به هدر سایت اضافه کنیم:

<link rel="stylesheet" href="css/persian-datepicker.css">

دوم باید فایل های اسکریپت رو هم به هدر اضافه کنیم :

<script src="js/jquery.min.js"></script>
<script src="js/persian-datepicker.js"></script>

حالا هر کجا که بخواهیم تقویم رو نمایش بدیم از تگ input به صورت زیر استفاده می کنیم:

<input type="text" id="datepicker0" />

تمام فایلها رو پیوست میکنم. فقط اینکه باید فولدر images درون فولدر css کپی بشه.

persiandatepicker.zip

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، می خوام یه منوی آکاردئونی ساده با جی کوئری ایجاد کنم که وقتی روی هر کدوم از آیتم های منو کلیک میکنی، زیر منوی سایر آیتم ها بسته بشه.
      <nav> <ul id="first-ul"> <li> <a>صفحه اصلی</a> </li> <li> <a>خدمات</a> <ul class="second-ul"> <li> <a>آموزش رباتیک</a> </li> <li> <a>طراحی و ساخت ربات</a> </li> </ul> </li> <li> <a>محصولات</a> <ul class="second-ul"> <li> <a>ربات مسیریاب</a> </li> <li> <a>ربات حل ماز</a> </li> </ul> </li> </ul> </nav> با تشکر و سپاس
    • توسط jistili1
      سلام دوستان.من یک select box دارم و قرار بر اینه که به ازای هر مقدار select box یک div خاص نمایش داده بشه و بقیه div های مربوط به مقادیر دیگر select box مخفی بشن.
      این کد جی کوئری من هست:
      $("#select").change(function(){ if($(this).val()=="empty"){ $("#date").css("display","hidden"); $("#localref").css("display","hidden"); $("#refid").css("display","hidden"); $("#number").css("display","hidden"); $("#product").css("display","hidden"); $("#price").css("display","hidden"); } if($(this).val()=="localref"){ $("#date").css("display","hidden"); $("#localref").css("display","block"); $("#refid").css("display","hidden"); $("#number").css("display","hidden"); $("#product").css("display","hidden"); $("#price").css("display","hidden"); } if($(this).val()=="date"){ $("#date").css("display","block"); $("#localref").css("display","hidden"); $("#refid").css("display","hidden"); $("#number").css("display","hidden"); $("#product").css("display","hidden"); $("#price").css("display","hidden"); } if($(this).val()=="price"){ $("#date").css("display","hidden"); $("#localref").css("display","hidden"); $("#refid").css("display","hidden"); $("#number").css("display","hidden"); $("#product").css("display","hidden"); $("#price").css("display","block"); } if($(this).val()=="number"){ $("#date").css("display","hidden"); $("#localref").css("display","hidden"); $("#refid").css("display","hidden"); $("#number").css("display","block"); $("#product").css("display","hidden"); $("#price").css("display","hidden"); } if($(this).val()=="product"){ $("#date").css("display","hidden"); $("#localref").css("display","hidden"); $("#refid").css("display","hidden"); $("#number").css("display","hidden"); $("#product").css("display","block"); $("#price").css("display","hidden"); } if($(this).val()=="refid"){ $("#date").css("display","hidden"); $("#localref").css("display","hidden"); $("#refid").css("display","block"); $("#number").css("display","hidden"); $("#product").css("display","hidden"); $("#price").css("display","hidden"); } }); حالا مشکل من اینجاست که فرض کنید من از توی select box ، مقدار date رو انتخاب کردم.خب تا اینجا درست کار میکنه و div مربوط به date برای من نمایش داده میشه.حالا اگه روی مقدار empty کلیک کنم ، طبق کد باید تمامی div ها مخفی بشن ولی این اتفاق نمیفته.حالا من از select box مقدار date رو انتخاب کردم و div مربوط به date برام نمایش داده میشه اگه بعدش روی گزینه localref کلیک کنم ، div مربوط به localref نمایش داده میشه ولی div مربوط به date مخفی نمیشه.ممنون میشم کمکم کنید که بفهمم مشکل از کجاست.
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، نمیدونم چرا وقتی صفحه مرورگر رو رفرش میکنم، تمام زیر منوها دیده میشه! کسی میدونه علت چیه.
      با اینکه من تگ ul رو diplay: none دادم.
      با تشکر و سپاس
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، یه پلاگین جی کوئری برای رزرو هتل مشابه به سایت زیر می خواستم. اگر پلاگین نیست چطور میشه یه نمونه ساده از این مدل رزرو رو درست کنم.
       لینک نمونه سایت  
      با تشکر و سپاس
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، میخوام با فشردن هر کدوم از کلیدهای کیبورد ، width یک تگ div خاص رو هربار 5 پیکسل افزایش بدم. کد زیر رو خودم نوشتم ولی کار نمیکنه.
      var barWidth = $("#run-bar").width(); var barwidthplus = barWidth++; $("form#home-search-form input[type='text']").keypress(function() { barwidthplus++; alert(barwidthplus); $("#run-bar").css('width', 'barwidthplus + %'); }); با تشکر و سپاس