• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Germanizer

چگونه تصویر شاخص را ببریم سمت چپ ؟

5 پست در این موضوع قرار دارد

من قالبم یه اسلاید شو داره ، که این اسلاید شو تصاویر شاخص رو نشون میده. این تصاویر شاخص اسلایدر ، سمت راست قالب من هستند که باعث شده عکسها بیان روی توضیحات و خیلی بد بشه

الان میخوام اون تصاویر اسلایدر از سمت راست ، سمت چپ نمایش داده بشن.

این هم کدهای قالب هست:


<?php
$slide_args = array(
'post_type' => 'slide',
'posts_per_page' => -1,
'order' => 'ASC',
'orderby' => 'menu_order',
);
$slide_query = new WP_Query();
$slide_query->query( $slide_args );
$slide_post_count = $slide_query->post_count;
?>
<!-- Slider -->
< div id="Offer_slider">

<ul id="os_cycle" class="slides">
<?php if ($slide_query->have_posts()) : while ($slide_query->have_posts()) : $slide_query->the_post(); ?>
<li>

<div class="image">

<?php

if( $video['id'] = get_post_meta($post->ID, 'doover_video_youtube', true) ) {
$video["width"] = ( get_post_meta($post->ID, 'doover_video_width', true) ) ? get_post_meta($post->ID, 'doover_video_width', true) : 510;
$video["height"] = ( get_post_meta($post->ID, 'doover_video_height', true) ) ? get_post_meta($post->ID, 'doover_video_height', true) : 350;
echo '<iframe src="http://www.youtube.com/embed/'. $video['id'] .'?wmode=opaque" width="'. $video["width"] .'" height="'. $video["height"] .'" frameborder="0" style="position:absolute; z-index:3;"></iframe>';

} elseif ( $video['id'] = get_post_meta($post->ID, 'doover_video_vimeo', true) ) {
$video["width"] = ( get_post_meta($post->ID, 'doover_video_width', true) ) ? get_post_meta($post->ID, 'doover_video_width', true) : 510;
$video["height"] = ( get_post_meta($post->ID, 'doover_video_height', true) ) ? get_post_meta($post->ID, 'doover_video_height', true) : 350;
echo '<iframe src="http://player.vimeo.com/video/'. $video['id'] .'" width="'. $video["width"] .'" height="'. $video["height"] .'" frameborder="0" style="position:absolute; z-index:3;"></iframe>';

} else {
the_post_thumbnail( 'offer_slider' );
}

?>
<div class="thumbnail" style="display:none">
<?php if( $doover_thumbnail = get_post_meta($post->ID, 'doover_thumbnail', true) ): ?>
<img src="<?php echo $doover_thumbnail;?>" alt="" />
<?php else: ?>
<?php the_post_thumbnail( 'offer_slider_thumb' ); ?>
<?php endif; ?>
</div>

</div>

<div class="title">
<div style="width:400px; top:0px; left: 550px; position:absolute; z-index:1;">
<h2><?php the_title(); ?> <span><?php echo get_post_meta($post->ID, 'doover_subtitle', true); ?></span></h2>
</div>
</div>

<div class="desc">
<div style="width:400px; top:170px; left: 550px; position:absolute; z-index:4;">
<?php the_excerpt(); ?>
<?php if( $doover_link = get_post_meta($post->ID, 'doover_link', true) ): ?>
<a href="<?php echo $doover_link; ?>" class="button-big button-big-orange"><span><?php echo get_post_meta($post->ID, 'doover_btn_text', true); ?></span></a>
<?php endif; ?>
</div>
</div>

</li>
<?php endwhile; endif; wp_reset_query(); ?>

</ul>
<div class="controls">
<div class="header">
<?php $our_offer = doover_get_option( 'our_offer' )?>
<?php if( $our_offer['prefix'] ):?>
<h3><?php echo $our_offer['prefix']; ?></h3>
<?php endif; ?>
<?php if( $our_offer['text'] ):?>
<h2><?php echo $our_offer['text']; ?></h2>
<?php endif; ?>

<?php if($slide_post_count > 5) : ?>
<a id="prev_arrow" href="#"><?php _e('Previous','doover'); ?></a>
<a id="next_arrow" href="#"><?php _e('Next','doover'); ?></a>
<?php endif; ?>
</div>

<!-- #os_pager -->
</div>
</div>

لطفا کمکم کنید چطور می تونم این کار کوچک رو انجام بدم. نام قالبم هم Doover هست

اگر هم اطلاعات بیشتر نیازه بگید تا ارائه بدم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کلاس thumbnail از استایل پوستتون پیدا کنید و خاصیت:


float: left;

بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اتفاقاً تم فارست پشتیبانی بسیار محشری داره - ازشون بخواین به سرعت انجام میدن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته فوق پرمیوم هست و اگر خریداری کردید باید از طراح پوسته پشتیبانی بخواید

تاپیک بسته شد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فایل style.css میرم اصلا چیزی داخلش نیست. همش اینه:


/*
Theme Name: Doover
Theme URI: http://muffingroup.com/doover
Author: Muffin group
Author URI: http://muffingroup.com/
Description: Professional and easy to customize Premium WordPress Theme.
Version: 2.1.1
License: GNU General Public License version 3.0
License URI: http://www.gnu.org/licenses/gpl-3.0.html
Tags: blue, gray, green, red, one-column, two-columns, left-sidebar, right-sidebar, fixed-width, custom-background, custom-header, custom-menu, editor-style, featured-image-header, featured-images, post-formats, theme-options, translation-ready
*/
@import url("css/reset.css");
@import url("css/main.css");
@import url("css/buttons.css");
@import url("css/shortcodes.css");
/* If you want to add your own css code, please do it in css/custom.css */
@import url("css/custom.css");

کلاس thubnail به نظرتون توی کدوم فایل تعریف شده؟

چطور میتونم جاشو پیدا کنم؟

دوستان قالب پریمیوم هست اما من رایگانشو پیدا کردم

به نظرتون این مشکلی ایجاد می کنه؟

هاستم هم وارز هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.