ayazsaadatpour2

دسته ها
دسته ها در صفحه اصلی

7 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت انجمن وردپرس پارسی.

 

سوالی دارم خدمتتون. اینکه من بخوام تو صفحه index.php سایت خودم چند دسته متفاوتی قرار بدم که پست های هرکدوم با هم متفاوت باشه چه افزونه، کدی، یا تابعی باید وارد کنم که همون استایل قبلی خودش رو هم حفظ کنه؟ ممنون میشم سوال آماتورانمو جواب بدین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 29 دقیقه قبل، kasra277 گفته است :

سلام

 من منظورتونو متوجه نشدم

تو صفحه اصلی دسته بندی مگه از طریق پنل ایجاد نکردید مثال دسته موزیک دسته فیلم و.. خوب مشکل چیه؟

سلام.

 

دسته هارو از طریق پنل مدریت ساختم و دسته بندی نوشته هام رو نیزبه نحو درست مشخص کردم. در قالب صفحه index.php سه عدد باکس قرار دادم که میخوام تو هر باکس پست های مختلف هر دسته رو قرار بدم. به عنوان مثال من 3 دسته برای نوشته هام ایجاد کردم و داخل هر دسته یک نوشته دارم که همشون با هم متفاوت هستند. همچنین تو صفحه اصلی سایتم سه عدد باکس قرار دادم که انتظار دارم تو هر باکس یه نوشته قرار بگیره، ولی هنگام نمایش تو هر باکس سه تا نوشته ای که ایجاد کردم نمایش داده میشه. یعنی به عبارتی انتظار داشتم نوشته های هر دسته تو باکس های جداگانه نمایش داده بشه ولی همه پست ها کنار هم تو همه باکس ها به طور مساوی نمایش داده میشه. حالا میخوام که این مشکلمو حل کنم. در واقع شبیه به سایت فرانش باشه که تو باکس مثلا فتوشاپ نوشته های دسته فتوشاپ که در پنل ساختم نمایش داده بشه. به طور واضح تر بگم برای وردپرسم تعریف نکردم که دسته هارو تو صفحه اصلی از هم جدا کنه یا بشناسه ممنون میشم بگین چجوری دسته ها یا category رو برای سایتم تعریف کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 31 دقیقه قبل، ayazsaadatpour2 گفته است :

سلام.

دسته هارو از طریق پنل مدریت ساختم و دسته بندی نوشته هام رو نیزبه نحو درست مشخص کردم. در قالب صفحه index.php سه عدد باکس قرار دادم که میخوام تو هر باکس 

از این کد برای نمایش هرکدام از دسته بندی هاتون استفاده کنید. فقط کافیه ID همون دسته بندی رو توی هرباکس تغییر بدید. تا آخرین مطالب مربوط به هر دسته رو نشون بده.

<?php query_posts('cat=5'); ?> // بجای عدد 5 شماره iD دسته بندی رو بنویسید
<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
   <?php the_title(); ?> // نمایش عنوان مطلب
<?php endwhile; endif; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>

لطفا اگه این مطلب به شما کمک کرد. امتیاز بدهید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 16 دقیقه قبل، unid_user گفته است :

از این کد برای نمایش هرکدام از دسته بندی هاتون استفاده کنید. فقط کافیه ID همون دسته بندی رو توی هرباکس تغییر بدید. تا آخرین مطالب مربوط به هر دسته رو نشون بده.


<?php query_posts('cat=5'); ?> // بجای عدد 5 شماره iD دسته بندی رو بنویسید
<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
   <?php the_title(); ?> // نمایش عنوان مطلب
<?php endwhile; endif; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>

لطفا اگه این مطلب به شما کمک کرد. امتیاز بدهید.

سلام

 

ممنونم استاد واقعا به دردم خورد مشکلم حل شد. بسیار متشکرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 ساعت قبل، unid_user گفته است :

از این کد برای نمایش هرکدام از دسته بندی هاتون استفاده کنید. فقط کافیه ID همون دسته بندی رو توی هرباکس تغییر بدید. تا آخرین مطالب مربوط به هر دسته رو نشون بده.


<?php query_posts('cat=5'); ?> // بجای عدد 5 شماره iD دسته بندی رو بنویسید
<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
   <?php the_title(); ?> // نمایش عنوان مطلب
<?php endwhile; endif; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>

لطفا اگه این مطلب به شما کمک کرد. امتیاز بدهید.

سلام دوست عزیز

 

یه سوال دیگه ازتون داشتم. چچوری پیتونم تنظیم کنم تا تعداد پست هایی که تو یه باکس قرار‌میدم با تعدا باکس دیگه فرق داشته باشه؟ یعنی مثلا تو یکیش حداکثر ۳ تا و تو یکی دیگه ۴ تا اجازه بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، kasra277 گفته است :

از این کد استفاده کنید 

 


<?php wp_list_categories('depth=1&show_count=1');?>

 

 

ممنونم استفاده میکنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، kasra277 گفته است :

از این کد استفاده کنید 

 


<?php wp_list_categories('depth=1&show_count=1');?>

 

 

سلام لطفا بفرمایید که درون depth و show_count چه مقدار هایی قرار بدیم. اشتباه نکنم درون show _count باید مقدار پست نمایشی رو قرار بدیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط roshanak97
      سلام من چطور می توانم هر کدام از category هایم را به یک صفحه دلخواه لینک دهم.در حالت پیش فرض وارد صفحه category می شود
    • توسط masami
      سلام   رفقا ،  حال  شما  خوبه   ؟  خسته  نباشید  . 
      قربان  بنده  یک  سوال  داشتم  در  مورد  کوئری  هایی  که از  custom post  type  گرفته  میشه  . 
      من  یک  custom post  type  به   نام portfolio  دارم   که  این  custom post  type  دو  تا  category  داره  به  نام   های  کودکانه  با( slug=childish)  و  رسمی با (slug=formal) .  
      من  تو  صفحه  اول  میخوام   یک  بخش فقط از  custom post type  portfolio  و   پست های  کودکانه  و  در  بخش  دیگر  فقط  از  custom post type  portfolio  و   پست های  رسمی  پست ها  رو  نمایش  بدم . 
      تو سایت  codex هرچی  گشتم  به  نتیجه  نرسیدم  .  ممنون  میشم  راهنمایی  کنید  .  با  تشکر 
    • توسط ali.akbar6531
      سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم.
      من یه قالب دانلود موزیک طراحی کردم که برای پست های ( موزیک + ویدئو ) 2 قالب متفاوت داره.
      لینک اسکرین شات :
      2 تا فایل (category-music.php) و (category-video.php) ساختم که طرح این 2 قالب پستُ داخلش ریختم.
      در فایل (category.php) هم شناسه دسته بندی موزیک و ویدئو رو نوشتم که : اگه پست موزیک بود، قالب موزیک نمایش داده بشه. همینطور برای ویدئو.
      اما مشکلی که دارم :
      وقتی از سایدبار ، دسته بندی موزیک و ویدئو رو انتخاب میکنم قالب بدرستی نمایش داده میشه. همینطور single-music .
      ولی وقتی صفحه اصلی سایت رو میارم، کل قالب بهم میخوره. از تمام این بخش ها ( هدر + سایدبار راست و چپ + فوتر ) 3 تا نمایش داده میشه. مثلاً : تابع هدر ( <?php get_header(); ?> ) که در فایلهای index + category-music + category-video هست، هر 3 در صفحه اول نمایش داده میشه.
       
      لطفاً راهنماییم کنید، خیلی ممنون میشم.
      با احترام و تشکر
       


    • توسط pouria7777
      سلام دوستان. خسته نباشید.
      من برای دسته بندی پست هام به مشکل خوردم به نظرتون دلیل این به هم ریختگی چیه؟ اگه برای هر پست بیشتر از یه دسته قرار بدم این شکلی میشه . الان این جا 4 تا دسته هست . آموزش . سبک ها . شب . نجومی . ولی فقط لینک اولی یعنی آموزش درسته بقیه به آدرس پست لینک شدن!

    • توسط shayan201680
      سلام دوستان 
      من میخواستم دسته بندی رو از ادرس های سایتم به کمک افزونه Yoast حذف کنم اما یادم رفته چطوری این کار انجام میشد!
      کسی اگر بلده راهنمایی کنه لطفا... 
      مثال:
      www.xxx.com/category/news
      تبدیل شود به=
      www.xxx.com/news