• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
ACE1

راهنمایی در مورد ایجاد متن متحرک در داخل کادر

22 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و عرض ادب:

دوستان شرمنده هر کار کردم نشد که خودم جوابش رو پیدا کنم خیلی تلاش کردم اما نشد...من می خوام یک متن متحرک در داخل یک کادر دلخواه ایجاد کنم کدهای مربوطه رو به نظرم پیدا کردم اما هر کد به تنهایی کار می کند یعنی متن متحرک بدون کادر اجرا می شود و یا کادر بدون متن متحرک به خوبی ایجاد می شود اما وقتی (بر اساس یه حدث که مطمعنم اشتباه است و مشکل همین جاست)این دور را ترکیب می کنم متن داخل کادر ثابت می ماند البته کادر به خوبی نمایش داده می شود ولی متن متحرک نیست.

نکته بعد من می خوام آخرین ارسالات داخل این کادر به صورت متحرک نمایش داده شوند و یا یک دسته خاص نمایش داده شوند.....لطفا راهنمایی نمایید

می دونم کمی زاید شد اما مطمعنا جوابش برای اساتید ساده تر است....

این کد کادر است به گمانم دو سه خط اولی بی خود باشد


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>کادربندی قسمت اول</title>
</head>
<style type="text/css">
P#test {border:1px #00d41e solid;}
</style>
<body>
<p style="background:#fff; color:#000;" id="test">این یک متن آزمایشی است که قراره آنرا کادربندی کنیم.</p>
</body>
</html>

این هم کد متحرک است


<marquee loop="infinite">متن مورد نظر خود را اینجا بنویسید</marquee>

خیلی خیلی ممنون میشوم که راهنمایی نمایید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام مجدد:

من این کد رو برای همون منظوری که عرض کردم پیدا کردم اتفاقا وقتی داخل کادر می گذارم خوب کار می کنه فقط چهار تا مشکل بزرگ داره:

کد آخرین ارسالات بصورت متحرک:


<div align="center"><font color="#ffffff" size="+1"><marquee direction="right" loop="20" width="75%"><?php wp_get_archives('type=postbypost&limit=20&format=c ustom'); ?></marquee></font></div>

تلفیق کد و کادر :


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>کادربندی قسمت اول</title>
</head>
<style type="text/css">
P#test {border:1px #00d41e solid;}
</style>
<body>
<p style="background:#fff; color:#000;" id="test">
<div align="center"><font color="#ffffff" size="+1"><marquee direction="right" loop="20" width="75%"><?php wp_get_archives('type=postbypost&limit=20&format=c ustom'); ?></marquee></font></div>
</body>
</html>

مشکل اول:اندازه فونتها هم بزرگ است و هم بولد هستند

مشکل دوم :بین آخرین ارسالات (موضوع ها)فاصله ای وجود ندارد در واقه همه مطالب رو به هم پیوسته نشان می دهد

مشکل سوم :کادر رو می خواهم اندازه دلخواه ایجاد کنم که با این سایز فونتها نمیشه.

مشکل چهارم:کادر اینقدر بزرگ شده است که کلا یک تکه اش پیداست(در صورتیکه من می خوام یک کادر داشته باشم با اندازه دلخواه که مطالب رو بصورت متحرک هر کجای ایندکس خواستم بذارم)

در ضمن برای اینکه به موضوعی خاص به غیر از آخرین ارسالات بخوام پیوستش کنم چه کار باید بکنم؟مثلا یک RSS رو بهش بدم

ویرایش شده در توسط ACE1
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

نکته: بهتره بجای استفاده از المان هایی مثل font/size و... از استایل استفاده کنید.

1- به المان در استایل font-size بدید.

2- بهشون میتونید magin بدید و فاصله ایجاد کنید

3- اندازه کادر رو با width و height مشخص میکنن به فونت ربطی نداره

4- سوالتون کلا باید د ر یک تاپیک جدید پرسیده بشه چون بحث جدایی هست.

در نهایت توصیح میکنم کمی رو مبحث css کار کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام هزار و یک تشکر»

مرنضی جان دستت طلا...

اما من کلا از اینهایی که گفتین هیچی نمی دونم ....بحث رو نمی دونم کجا شروع کنم؟

اگر لطف کنید یک جور راهنمایی کنید که تاپیک الکی نزنم و بحث بیهوده ایجاد نکنم ممنون میشوم.

خیلی شرمنده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر رو تست کنید :

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>کادربندی قسمت اول</title>
</head>
<style type="text/css">
body{font-weight:normal}
P#test {border:1px #00d41e solid;}
.marq{color:#fff;font-size:12px;}
</style>
<body>
<p style="background:#fff; color:#000;" id="test">
<div class="marq" align="center"><marquee direction="right" loop="20" width="75%"><?php wp_get_archives('type=postbypost&limit=20&format=c ustom'); ?></marquee></div>
</body>
</html>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر رو تست کنید :

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>کادربندی قسمت اول</title>
</head>
<style type="text/css">
body{font-weight:normal}
P#test {border:1px #00d41e solid;}
.marq{color:#fff;font-size:12px;}
</style>
<body>
<p style="background:#fff; color:#000;" id="test">
<div class="marq" align="center"><marquee direction="right" loop="20" width="75%"><?php wp_get_archives('type=postbypost&limit=20&format=c ustom'); ?></marquee></div>
</body>
</html>

سلام و عرض ادب فروان :

دوست عزیز سایز نوشته خوب شد اما همچنان بین عناوین فاصلی ای نیست و به هم چسبیده اند تقریبا و اینکه کادر مشکل داره و از صفحه بیرون زده ....

دست گلت درد نکنه داداش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان :

من می خوام این کادر از سمت راست صفحه ام به سمت چپ برود....چه کار کنم؟

در ضمن اگر بخوام مکان خاصی بهش بدم یعنی اینکه مثلا بخوام از گوشه کنار یه مقدار هم فاصله داشته باشه و .....چطور باید اعداد رو بهش بدم....

ممنون از همه


<div style="width:600px;height:25px;-webkit-border-radius: 40px;-moz-border-radius: 40px;border-radius: 40px;background:rgba(227,227,227,0.5);-webkit-box-shadow: #B3B3B3 5px 5px 5px;-moz-box-shadow: #B3B3B3 5px 5px 5px; box-shadow: #B3B3B3 5px 5px 5px;"><div class="marq" align="center"><marquee direction="right" loop="20" width="75%"><?php wp_get_archives('type=postbypost&limit=20&format=c ustom'); ?></marquee></div>
</div>

ویرایش شده در توسط ACE1
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ضمن دوستان فکر کنم این کد بیش از آخرین ارسالات رو به من می ده....چطور کمترشون کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید :

<div  style="width:600px;height:25px;-webkit-border-radius: 40px;-moz-border-radius: 40px;border-radius: 40px;background:rgba(227,227,227,0.5);-webkit-box-shadow: #B3B3B3 5px 5px 5px;-moz-box-shadow: #B3B3B3 5px 5px 5px; box-shadow: #B3B3B3 5px 5px 5px;"><div class="marq" align="center"><marquee direction="left" loop="20" width="75%"><?php wp_get_archives('type=postbypost&limit=10&format=c ustom'); ?></marquee></div>
</div>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید :

<div style="width:600px;height:25px;-webkit-border-radius: 40px;-moz-border-radius: 40px;border-radius: 40px;background:rgba(227,227,227,0.5);-webkit-box-shadow: #B3B3B3 5px 5px 5px;-moz-box-shadow: #B3B3B3 5px 5px 5px; box-shadow: #B3B3B3 5px 5px 5px;"><div class="marq" align="center"><marquee direction="left" loop="20" width="75%"><?php wp_get_archives('type=postbypost&limit=10&format=c ustom'); ?></marquee></div>
</div>

سلام و ممنون

نه داداش:درست نشد سمت راست مونده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای تست به استایلش position:absolute اضافه کنید. یا بهش float بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای تست به استایلش position:absolute اضافه کنید. یا بهش float بدید

سلام...

با اینکه یاد نداشتم اما با تحقیق توی نت یه کار هایی کردم اما چند مشکل داره:

1-کادر رو دقیقا گذاشتم همون جایی که می خوام اما روی دیگر جزئیات قرار می گیره و این قابلیت رو نداره بین اونها باشه قبلا بین عناصر قرار می گرفت اما سمت راست بود در صورتیکه می بایسا به طرف چپ می رفت و تنظیم میشد.

2-توی مرورگر های مختلف مشکل داره و جایش جابجا می شود مثه اینکه روی صفحه رزولیشن ست شده نه روی وب....در صورتیکه من می حوام به زیر اسلایدرم بچسبه

از راهنمایی اتان خیلی ممنون هستم مرتضی جان اما سطح سواد برنامه نویسی اندکی دارم که در برای این منظور جواب نمیده.....من یک اسکرول داخل کادر می خوام که الان کدش رو دارم و می خوام دقیقا مثه اسکلرول زیر لسلایدر سایت http://www.fifa.comبشه...

خیلی خیلی شرمنده ام می کنید اگر راهنمایی دقیقی بکنید

ویرایش شده در توسط ACE1
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام:

خدمت اساتید عرض کنم با margin-right راه افتاد دو سوال:

1-چطور بین آخرین ارسالات که به صورت اسکرول است رو فاصله بدم الان تقریبا به هم چسبیده اند

2-چطور به جای آخرین ارسالات از یک دسته یا یک پیج استفاده کنم[خصوصا دسته]؟

با تشکر فراوان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- دمو آنلاین داره ؟ چون دقیقا متوجه مشکل نشدم

2- از query_posts استفاده کنید. در مورد سوال شما مثالهای زیادی در انجمن موجوده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- دمو آنلاین داره ؟ چون دقیقا متوجه مشکل نشدم

2- از query_posts استفاده کنید. در مورد سوال شما مثالهای زیادی در انجمن موجوده

سلام دادش مرتضی:

اقا دستت طلا خیلی از مشکلم حل شده با راهنمایی شما و دوستان دیگر فقط مطلب آخر اینکه مطالب که اجرا می شوند خیلی به هم چسپیده هستند یعنی بین مطلب اول و دوم تقریبا هیچ فاصله ای نیست چطور بینشون فاصله بدم؟

دمو هم ندارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خصوصیت margin استایل تگ li آرشیو را تنظیم کنید



.marq ul li {
margin-top: 10px;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خصوصیت margin استایل تگ li آرشیو را تنظیم کنید



.marq ul li {
margin-top: 10px;
}

دوست عزیز سلام :

من متوجه نمی شوم از این اصطلاحات شرمنده به خدا کجا بذارمش....

شرمنده دوستان

یه دنیا ازهمه دوستان گل ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشخص هست

در فایل استایل

زبان CSS هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشخص هست

در فایل استایل

زبان CSS هست

توی فایل استایل فقط این کد رو دیدم:


}
#download-links{
border:2px solid #ffc000;
margin-top:5px;
background: url("images/download-bg.png") no-repeat left center #fcfde5;
}

همینه؟5 px رو تغییر بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فایل استایل فقط این کد رو دیدم:


}
#download-links{
border:2px solid #ffc000;
margin-top:5px;
background: url("images/download-bg.png") no-repeat left center #fcfde5;
}

همینه؟5 px رو تغییر بدم؟

نیاز به تغییر نیست

کد را فقط اضافه کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
نیاز به تغییر نیست کد را فقط اضافه کنید

دستت طلا داداش....

از همه عزیزان ممنون هستم که راهنمایی کردن...راه افتاد...

یه سوال البته نمی خوام که دنبالش باشم و درست کنم...فقط می خوام ببینم چه جوری میشه اینکار رو کرد؟

اینکه اگر بخوام این زیر نویس رو به اسلایدر اضافه کنم باید چه کار کنم؟همین.

با تشکر از همه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بستگی به اسلایدر شما داره ولی میشه کل این کد رو توی یک اسلاید که معمولا در تگ li هست قرار بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری