• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
ACE1

راهنمایی در مورد ایجاد متن متحرک در داخل کادر

22 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و عرض ادب:

دوستان شرمنده هر کار کردم نشد که خودم جوابش رو پیدا کنم خیلی تلاش کردم اما نشد...من می خوام یک متن متحرک در داخل یک کادر دلخواه ایجاد کنم کدهای مربوطه رو به نظرم پیدا کردم اما هر کد به تنهایی کار می کند یعنی متن متحرک بدون کادر اجرا می شود و یا کادر بدون متن متحرک به خوبی ایجاد می شود اما وقتی (بر اساس یه حدث که مطمعنم اشتباه است و مشکل همین جاست)این دور را ترکیب می کنم متن داخل کادر ثابت می ماند البته کادر به خوبی نمایش داده می شود ولی متن متحرک نیست.

نکته بعد من می خوام آخرین ارسالات داخل این کادر به صورت متحرک نمایش داده شوند و یا یک دسته خاص نمایش داده شوند.....لطفا راهنمایی نمایید

می دونم کمی زاید شد اما مطمعنا جوابش برای اساتید ساده تر است....

این کد کادر است به گمانم دو سه خط اولی بی خود باشد


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>کادربندی قسمت اول</title>
</head>
<style type="text/css">
P#test {border:1px #00d41e solid;}
</style>
<body>
<p style="background:#fff; color:#000;" id="test">این یک متن آزمایشی است که قراره آنرا کادربندی کنیم.</p>
</body>
</html>

این هم کد متحرک است


<marquee loop="infinite">متن مورد نظر خود را اینجا بنویسید</marquee>

خیلی خیلی ممنون میشوم که راهنمایی نمایید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام مجدد:

من این کد رو برای همون منظوری که عرض کردم پیدا کردم اتفاقا وقتی داخل کادر می گذارم خوب کار می کنه فقط چهار تا مشکل بزرگ داره:

کد آخرین ارسالات بصورت متحرک:


<div align="center"><font color="#ffffff" size="+1"><marquee direction="right" loop="20" width="75%"><?php wp_get_archives('type=postbypost&limit=20&format=c ustom'); ?></marquee></font></div>

تلفیق کد و کادر :


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>کادربندی قسمت اول</title>
</head>
<style type="text/css">
P#test {border:1px #00d41e solid;}
</style>
<body>
<p style="background:#fff; color:#000;" id="test">
<div align="center"><font color="#ffffff" size="+1"><marquee direction="right" loop="20" width="75%"><?php wp_get_archives('type=postbypost&limit=20&format=c ustom'); ?></marquee></font></div>
</body>
</html>

مشکل اول:اندازه فونتها هم بزرگ است و هم بولد هستند

مشکل دوم :بین آخرین ارسالات (موضوع ها)فاصله ای وجود ندارد در واقه همه مطالب رو به هم پیوسته نشان می دهد

مشکل سوم :کادر رو می خواهم اندازه دلخواه ایجاد کنم که با این سایز فونتها نمیشه.

مشکل چهارم:کادر اینقدر بزرگ شده است که کلا یک تکه اش پیداست(در صورتیکه من می خوام یک کادر داشته باشم با اندازه دلخواه که مطالب رو بصورت متحرک هر کجای ایندکس خواستم بذارم)

در ضمن برای اینکه به موضوعی خاص به غیر از آخرین ارسالات بخوام پیوستش کنم چه کار باید بکنم؟مثلا یک RSS رو بهش بدم

ویرایش شده در توسط ACE1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

نکته: بهتره بجای استفاده از المان هایی مثل font/size و... از استایل استفاده کنید.

1- به المان در استایل font-size بدید.

2- بهشون میتونید magin بدید و فاصله ایجاد کنید

3- اندازه کادر رو با width و height مشخص میکنن به فونت ربطی نداره

4- سوالتون کلا باید د ر یک تاپیک جدید پرسیده بشه چون بحث جدایی هست.

در نهایت توصیح میکنم کمی رو مبحث css کار کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام هزار و یک تشکر»

مرنضی جان دستت طلا...

اما من کلا از اینهایی که گفتین هیچی نمی دونم ....بحث رو نمی دونم کجا شروع کنم؟

اگر لطف کنید یک جور راهنمایی کنید که تاپیک الکی نزنم و بحث بیهوده ایجاد نکنم ممنون میشوم.

خیلی شرمنده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد زیر رو تست کنید :

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>کادربندی قسمت اول</title>
</head>
<style type="text/css">
body{font-weight:normal}
P#test {border:1px #00d41e solid;}
.marq{color:#fff;font-size:12px;}
</style>
<body>
<p style="background:#fff; color:#000;" id="test">
<div class="marq" align="center"><marquee direction="right" loop="20" width="75%"><?php wp_get_archives('type=postbypost&limit=20&format=c ustom'); ?></marquee></div>
</body>
</html>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد زیر رو تست کنید :

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>کادربندی قسمت اول</title>
</head>
<style type="text/css">
body{font-weight:normal}
P#test {border:1px #00d41e solid;}
.marq{color:#fff;font-size:12px;}
</style>
<body>
<p style="background:#fff; color:#000;" id="test">
<div class="marq" align="center"><marquee direction="right" loop="20" width="75%"><?php wp_get_archives('type=postbypost&limit=20&format=c ustom'); ?></marquee></div>
</body>
</html>

سلام و عرض ادب فروان :

دوست عزیز سایز نوشته خوب شد اما همچنان بین عناوین فاصلی ای نیست و به هم چسبیده اند تقریبا و اینکه کادر مشکل داره و از صفحه بیرون زده ....

دست گلت درد نکنه داداش

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان :

من می خوام این کادر از سمت راست صفحه ام به سمت چپ برود....چه کار کنم؟

در ضمن اگر بخوام مکان خاصی بهش بدم یعنی اینکه مثلا بخوام از گوشه کنار یه مقدار هم فاصله داشته باشه و .....چطور باید اعداد رو بهش بدم....

ممنون از همه


<div style="width:600px;height:25px;-webkit-border-radius: 40px;-moz-border-radius: 40px;border-radius: 40px;background:rgba(227,227,227,0.5);-webkit-box-shadow: #B3B3B3 5px 5px 5px;-moz-box-shadow: #B3B3B3 5px 5px 5px; box-shadow: #B3B3B3 5px 5px 5px;"><div class="marq" align="center"><marquee direction="right" loop="20" width="75%"><?php wp_get_archives('type=postbypost&limit=20&format=c ustom'); ?></marquee></div>
</div>

ویرایش شده در توسط ACE1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در ضمن دوستان فکر کنم این کد بیش از آخرین ارسالات رو به من می ده....چطور کمترشون کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تست کنید :

<div  style="width:600px;height:25px;-webkit-border-radius: 40px;-moz-border-radius: 40px;border-radius: 40px;background:rgba(227,227,227,0.5);-webkit-box-shadow: #B3B3B3 5px 5px 5px;-moz-box-shadow: #B3B3B3 5px 5px 5px; box-shadow: #B3B3B3 5px 5px 5px;"><div class="marq" align="center"><marquee direction="left" loop="20" width="75%"><?php wp_get_archives('type=postbypost&limit=10&format=c ustom'); ?></marquee></div>
</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تست کنید :

<div style="width:600px;height:25px;-webkit-border-radius: 40px;-moz-border-radius: 40px;border-radius: 40px;background:rgba(227,227,227,0.5);-webkit-box-shadow: #B3B3B3 5px 5px 5px;-moz-box-shadow: #B3B3B3 5px 5px 5px; box-shadow: #B3B3B3 5px 5px 5px;"><div class="marq" align="center"><marquee direction="left" loop="20" width="75%"><?php wp_get_archives('type=postbypost&limit=10&format=c ustom'); ?></marquee></div>
</div>

سلام و ممنون

نه داداش:درست نشد سمت راست مونده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای تست به استایلش position:absolute اضافه کنید. یا بهش float بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای تست به استایلش position:absolute اضافه کنید. یا بهش float بدید

سلام...

با اینکه یاد نداشتم اما با تحقیق توی نت یه کار هایی کردم اما چند مشکل داره:

1-کادر رو دقیقا گذاشتم همون جایی که می خوام اما روی دیگر جزئیات قرار می گیره و این قابلیت رو نداره بین اونها باشه قبلا بین عناصر قرار می گرفت اما سمت راست بود در صورتیکه می بایسا به طرف چپ می رفت و تنظیم میشد.

2-توی مرورگر های مختلف مشکل داره و جایش جابجا می شود مثه اینکه روی صفحه رزولیشن ست شده نه روی وب....در صورتیکه من می حوام به زیر اسلایدرم بچسبه

از راهنمایی اتان خیلی ممنون هستم مرتضی جان اما سطح سواد برنامه نویسی اندکی دارم که در برای این منظور جواب نمیده.....من یک اسکرول داخل کادر می خوام که الان کدش رو دارم و می خوام دقیقا مثه اسکلرول زیر لسلایدر سایت http://www.fifa.comبشه...

خیلی خیلی شرمنده ام می کنید اگر راهنمایی دقیقی بکنید

ویرایش شده در توسط ACE1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام:

خدمت اساتید عرض کنم با margin-right راه افتاد دو سوال:

1-چطور بین آخرین ارسالات که به صورت اسکرول است رو فاصله بدم الان تقریبا به هم چسبیده اند

2-چطور به جای آخرین ارسالات از یک دسته یا یک پیج استفاده کنم[خصوصا دسته]؟

با تشکر فراوان

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1- دمو آنلاین داره ؟ چون دقیقا متوجه مشکل نشدم

2- از query_posts استفاده کنید. در مورد سوال شما مثالهای زیادی در انجمن موجوده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1- دمو آنلاین داره ؟ چون دقیقا متوجه مشکل نشدم

2- از query_posts استفاده کنید. در مورد سوال شما مثالهای زیادی در انجمن موجوده

سلام دادش مرتضی:

اقا دستت طلا خیلی از مشکلم حل شده با راهنمایی شما و دوستان دیگر فقط مطلب آخر اینکه مطالب که اجرا می شوند خیلی به هم چسپیده هستند یعنی بین مطلب اول و دوم تقریبا هیچ فاصله ای نیست چطور بینشون فاصله بدم؟

دمو هم ندارم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خصوصیت margin استایل تگ li آرشیو را تنظیم کنید



.marq ul li {
margin-top: 10px;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خصوصیت margin استایل تگ li آرشیو را تنظیم کنید



.marq ul li {
margin-top: 10px;
}

دوست عزیز سلام :

من متوجه نمی شوم از این اصطلاحات شرمنده به خدا کجا بذارمش....

شرمنده دوستان

یه دنیا ازهمه دوستان گل ممنونم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشخص هست

در فایل استایل

زبان CSS هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشخص هست

در فایل استایل

زبان CSS هست

توی فایل استایل فقط این کد رو دیدم:


}
#download-links{
border:2px solid #ffc000;
margin-top:5px;
background: url("images/download-bg.png") no-repeat left center #fcfde5;
}

همینه؟5 px رو تغییر بدم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی فایل استایل فقط این کد رو دیدم:


}
#download-links{
border:2px solid #ffc000;
margin-top:5px;
background: url("images/download-bg.png") no-repeat left center #fcfde5;
}

همینه؟5 px رو تغییر بدم؟

نیاز به تغییر نیست

کد را فقط اضافه کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نیاز به تغییر نیست کد را فقط اضافه کنید

دستت طلا داداش....

از همه عزیزان ممنون هستم که راهنمایی کردن...راه افتاد...

یه سوال البته نمی خوام که دنبالش باشم و درست کنم...فقط می خوام ببینم چه جوری میشه اینکار رو کرد؟

اینکه اگر بخوام این زیر نویس رو به اسلایدر اضافه کنم باید چه کار کنم؟همین.

با تشکر از همه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بستگی به اسلایدر شما داره ولی میشه کل این کد رو توی یک اسلاید که معمولا در تگ li هست قرار بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری