great2012

مشکل فارسی کردن فایل csv

31 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان

می خواستم اعضای سایتم رو درون فایل csv وارد سایت کنم اما انگار مشکل از encoding اکسله اما وقتی utf 8 هم می کنم درست نمی شه چیکار کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مراحل رو تست کنید:

1 - فایل اکسل رو با اکسل باز کرده و تحت فایل متن به یونیکد متن ذخیره کنید

2 - فایل حاصل از 1 رو با نوت پد باز کنید و همه ی اسپیس ها (فضا های خالی) رو با ویرگول انگلیسی تعویض کنید و سپس فایل رو با نام دلخواه ولی با پسوند سی اس وی و با انکد یو تی اف 8 ذخیره کنید

--------

اگر موفقیت آمیز بود اعلام بفرمایید - اگر هم نبود ورژن ویندوز و آفیس رو بفرمایید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مراحل رو تست کنید:

1 - فایل اکسل رو با اکسل باز کرده و تحت فایل متن به یونیکد متن ذخیره کنید

2 - فایل حاصل از 1 رو با نوت پد باز کنید و همه ی اسپیس ها (فضا های خالی) رو با ویرگول انگلیسی تعویض کنید و سپس فایل رو با نام دلخواه ولی با پسوند سی اس وی و با انکد یو تی اف 8 ذخیره کنید

--------

اگر موفقیت آمیز بود اعلام بفرمایید - اگر هم نبود ورژن ویندوز و آفیس رو بفرمایید

سلام

منظورتون copy and replace بود؟ اگه منظورتون این بود وقتی فایل رو ذخیره کردم همه چیز قاطی شده بود. :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

منظورتون copy and replace بود؟ اگه منظورتون این بود وقتی فایل رو ذخیره کردم همه چیز قاطی شده بود. :(

حالا چیکار باید بکنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ورژن ویندوز و آفیس؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به جای , از ; استفاده و تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به جای , از ; استفاده و تست کنید

راستش دیگه به هم نمیریزه ولی بازم اسم های فارسی رو ایمپورت نمی کنه

ازافزونه

Import users from a CSV file

استفاده میکنم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش دیگه به هم نمیریزه ولی بازم اسم های فارسی رو ایمپورت نمی کنه

ازافزونه

Import users from a CSV file

استفاده میکنم.

یعنی راهی نداره؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

یک نمونه بزارید تا تست کنیم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایلتونو تست کردم اما متاسفانه نتونستم کاری بکنم - برای نمونه فایل هایی که خودم انجام دادم پیوست کردم

سوال: این فایل رو وردپرس به همین شکل ناخوانا اکسپورت می کنه؟ یا اینکه بصورت دستی تهیه می کنید؟

البته من برای ادیت از Notepad++ استفاده می کنم - شما هم امتحان کنید

user.zip

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در آفیس 2010 درست نمایش داده میشه.

برای شما موقع نمایش هم بهم ریخته هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در آفیس 2010 درست نمایش داده میشه.

برای شما موقع نمایش هم بهم ریخته هست؟

نه الان دیگه بهم ریخته نیست.

اما وقتی وارد می کنم اعضا رو ارور می ده ارورو می بینم یکسری علامت های غیر عادی نشون می ده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایلتونو تست کردم اما متاسفانه نتونستم کاری بکنم - برای نمونه فایل هایی که خودم انجام دادم پیوست کردم

سوال: این فایل رو وردپرس به همین شکل ناخوانا اکسپورت می کنه؟ یا اینکه بصورت دستی تهیه می کنید؟

البته من برای ادیت از Notepad++ استفاده می کنم - شما هم امتحان کنید

user.zip

من فایل شما رو هم امتحان کردم اما بازم جواب نداد یعنی مشکل از کجاست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما دقیقا بگید چیکار می کنید؟ مراحلی که انجام میدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما دقیقا بگید چیکار می کنید؟ مراحلی که انجام میدید.

سلام

بعد از این که فایل رو ساختم ایمپورتش می کنم

کار دیگه ای باید انجام بدم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در دیتابیس ایمپورت میکنید یا وردپرس؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر نمیکنم ایمپورت مستقیم در وردپرس جواب بده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر نمیکنم ایمپورت مستقیم در وردپرس جواب بده.

با عرض سلام و خسته نباشید

شما چه پیشنهادی میدهید؟

چجوری باید در دیتابیس ایمپورت کنم؟

درضمن فقط اسمهای فارسی هستن که ایمپورت نمی شن.

با تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با افزونه تست کنید:


http://wordpress.org/extend/plugins/import-users-from-csv/
http://wordpress.org/extend/plugins/csv-user-import/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با افزونه تست کنید:


http://wordpress.org/extend/plugins/import-users-from-csv/
http://wordpress.org/extend/plugins/csv-user-import/

سلام

با هر دو افزونه تست کرده بودم ولی جواب نداده بود پیشنهاد دیگه ای ندارید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من روش دیگه ایی ندیدم. بیشتر cvs رو در دیتابیس ایمپورت میکنم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من روش دیگه ایی ندیدم. بیشتر cvs رو در دیتابیس ایمپورت میکنم.

می تونید بگید چطوری در دیتابیس ایمپورت کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید