• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
Germanizer

در وردپرس چگونه یک class را تعریف می کنند؟

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

در یکی از کلاسهای قالبم می خوام یه تغییراتی بدم. نام کلاس رو می دونم که desc هست.

اما نمیدونم این کلاس در کدوم فایل پوسته تعریف شده. توی فایل style.css هم رفتم اما اونجا هم تعریف نشده

این عبارت:

class desc

را در تمام فایلهای قالب جستجو کردم اما در هیچ کدوم وجود نداشت. مگه نباید یک کلاس به این صورت تعریف شده باشه؟ پس چرا این عبارت در هیچ فایل قالبم وجود نداره؟

لطفا اگر میشه راهنماییم کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر ممکنه دوستان این پست هم راهنمایی کنید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجا رو بخونید:

برخورد با پست های اسپم و اسپمرها

نیم ساعت نشد پست دادید! اسپم فقط به ضرر خودتون هست. باعث محرومیت میشه...

ممکنه این کلاس تعریف شده باشه اما استفاده نشده باشه برای همین فقط در همون بخش موجود باشه.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حق با شماست. عذر خواهی می کنم از اون بابت

اون کلاس توی قالب استفاده شده. وقتی source صفحه سایت رو می بینم ، یه قسمت از متن توی اون کلاس نوشته شده

چطور می تونم بفهمم که اون کلاس در کدوم فایل قالبم تعریف شده ؟

می خوام گلاس رو ویرایش کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در استایل نیست و تعریف نشده شما میتونید خودتون تعریف کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در استایل نیست و تعریف نشده شما میتونید خودتون تعریف کنید.

من اصلا نمی دونم آیا در استایل تعریف شده یا نه. چطور می تونم مطمئن بشم؟

سوال اصلی من که روی عنوان تاپیک هست این بود که من اصلا نمی دونم یک کلاس چطوری و در کدوم فایل تعریف میشه که من دنبالش بگردم

لطفا این 2 مورد رو راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب دوست من اگه کلاس موجود باشه با جستجو باید پیدا بشه در استایل به این صورت جستجو کنید .desc در فایل‌های قالب هم class="desc" رو ، با جستجوی تک حرف desc هم اگه موجود باشه باید پیدا بشه ..

کلاس به صورت


.class {
css code
}

تعریف میشه و به صورت


<div class="class">
</div>

مورد استفاده قرار میگیره ..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متشکرم دوست من . من دنبال همین بودم

اما نحوه تعریف یک کلاس رو دقیق نگفتین و فقط این طور نوشتید:


.class {
css code
}

نام کلاس رو ننوشتید. اگر میشه یکی از دوستان بگه نام کلاس کجای این فرم قرار می گیره و نحوه دقیق تعریف یک کلاس مثلا اگر نام کلاس desc باشه ، چه طور نوشته میشه

خیلی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

با تشکر از Saeed Fard

با نام کاربری خودتون مثالو تکرار میکنم

(در این مثال نام کلاس = نام کاربری شماست):


.germanizer {
float: left;
color: red;
}

نحوه استفاده از استایل:


<div class="germanizer">
متن مورد نظر شما
</div>

نکته: ممکنه استایل مورد نظرتون توسط افزونه تولید شده باشه.

لوکال هستید یا آنلاین؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما مطمئنید که پرسشتونو جای درستی مطرح کردین توی بخش PHP کلاس CSS نکمه منطورتون ساخت یک کلاس در ساختار شس گرایی هست ؟؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نکته: ممکنه استایل مورد نظرتون توسط افزونه تولید شده باشه.

لوکال هستید یا آنلاین؟

من روی وردپرسهایی که دارم تست می کنم هیچ افزونه ای نصب نیست. فقط خود قالب رو نصب کردم

هم روی وردپرس روی لوکال دارم تست می کنم هم انلاین

مگه فرقی هم میکنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من روی وردپرسهایی که دارم تست می کنم هیچ افزونه ای نصب نیست. فقط خود قالب رو نصب کردم

هم روی وردپرس روی لوکال دارم تست می کنم هم انلاین

مگه فرقی هم میکنه ؟

فرقی نداره.

از آنلاینتون لینک بدید استایلشو ببینم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرقی نداره.

از آنلاینتون لینک بدید استایلشو ببینم.

متاسفانه چون این قالبم که مشکل داره پریمیوم هست و گذاشتن لینکش خلاف قوانین این سایت هست نمی تونم لینکش رو قرار بدم

اگر میشه یه راه دیگه برای فهمیدنش بهم راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور سعید عزیز این نبود که لینک دانلود قالبتون رو بدید ، گفتند لینک آنلاین یعنی لینک سایتتون که قالبتون روش نصب هست رو اینجا قرار بدید تا بررسی کنیم ..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز شما 2 مشکل دارید:

1- پوسته پریمیوم که باید این تغییرات توسط طراح اصلاح و یا هر تغییر دیگه ای انجام بشه.(قوانین را دور نزنید!)

2- سطح آشناییتونو با CSS توسط اموزش های فارسی که کم هم نیستند بیشتر کنید. http://www.w3schools...ref/default.asp

با 2 مورد فوق راهنمایی کردن زمانبر و سختتر خواهد بود.

با این وجود جواب شما در اینجا داده شده.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری