• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
Germanizer

در وردپرس چگونه یک class را تعریف می کنند؟

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

در یکی از کلاسهای قالبم می خوام یه تغییراتی بدم. نام کلاس رو می دونم که desc هست.

اما نمیدونم این کلاس در کدوم فایل پوسته تعریف شده. توی فایل style.css هم رفتم اما اونجا هم تعریف نشده

این عبارت:

class desc

را در تمام فایلهای قالب جستجو کردم اما در هیچ کدوم وجود نداشت. مگه نباید یک کلاس به این صورت تعریف شده باشه؟ پس چرا این عبارت در هیچ فایل قالبم وجود نداره؟

لطفا اگر میشه راهنماییم کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر ممکنه دوستان این پست هم راهنمایی کنید

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینجا رو بخونید:

برخورد با پست های اسپم و اسپمرها

نیم ساعت نشد پست دادید! اسپم فقط به ضرر خودتون هست. باعث محرومیت میشه...

ممکنه این کلاس تعریف شده باشه اما استفاده نشده باشه برای همین فقط در همون بخش موجود باشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حق با شماست. عذر خواهی می کنم از اون بابت

اون کلاس توی قالب استفاده شده. وقتی source صفحه سایت رو می بینم ، یه قسمت از متن توی اون کلاس نوشته شده

چطور می تونم بفهمم که اون کلاس در کدوم فایل قالبم تعریف شده ؟

می خوام گلاس رو ویرایش کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر در استایل نیست و تعریف نشده شما میتونید خودتون تعریف کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر در استایل نیست و تعریف نشده شما میتونید خودتون تعریف کنید.

من اصلا نمی دونم آیا در استایل تعریف شده یا نه. چطور می تونم مطمئن بشم؟

سوال اصلی من که روی عنوان تاپیک هست این بود که من اصلا نمی دونم یک کلاس چطوری و در کدوم فایل تعریف میشه که من دنبالش بگردم

لطفا این 2 مورد رو راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب دوست من اگه کلاس موجود باشه با جستجو باید پیدا بشه در استایل به این صورت جستجو کنید .desc در فایل‌های قالب هم class="desc" رو ، با جستجوی تک حرف desc هم اگه موجود باشه باید پیدا بشه ..

کلاس به صورت


.class {
css code
}

تعریف میشه و به صورت


<div class="class">
</div>

مورد استفاده قرار میگیره ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متشکرم دوست من . من دنبال همین بودم

اما نحوه تعریف یک کلاس رو دقیق نگفتین و فقط این طور نوشتید:


.class {
css code
}

نام کلاس رو ننوشتید. اگر میشه یکی از دوستان بگه نام کلاس کجای این فرم قرار می گیره و نحوه دقیق تعریف یک کلاس مثلا اگر نام کلاس desc باشه ، چه طور نوشته میشه

خیلی ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

با تشکر از Saeed Fard

با نام کاربری خودتون مثالو تکرار میکنم

(در این مثال نام کلاس = نام کاربری شماست):


.germanizer {
float: left;
color: red;
}

نحوه استفاده از استایل:


<div class="germanizer">
متن مورد نظر شما
</div>

نکته: ممکنه استایل مورد نظرتون توسط افزونه تولید شده باشه.

لوکال هستید یا آنلاین؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما مطمئنید که پرسشتونو جای درستی مطرح کردین توی بخش PHP کلاس CSS نکمه منطورتون ساخت یک کلاس در ساختار شس گرایی هست ؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نکته: ممکنه استایل مورد نظرتون توسط افزونه تولید شده باشه.

لوکال هستید یا آنلاین؟

من روی وردپرسهایی که دارم تست می کنم هیچ افزونه ای نصب نیست. فقط خود قالب رو نصب کردم

هم روی وردپرس روی لوکال دارم تست می کنم هم انلاین

مگه فرقی هم میکنه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من روی وردپرسهایی که دارم تست می کنم هیچ افزونه ای نصب نیست. فقط خود قالب رو نصب کردم

هم روی وردپرس روی لوکال دارم تست می کنم هم انلاین

مگه فرقی هم میکنه ؟

فرقی نداره.

از آنلاینتون لینک بدید استایلشو ببینم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فرقی نداره.

از آنلاینتون لینک بدید استایلشو ببینم.

متاسفانه چون این قالبم که مشکل داره پریمیوم هست و گذاشتن لینکش خلاف قوانین این سایت هست نمی تونم لینکش رو قرار بدم

اگر میشه یه راه دیگه برای فهمیدنش بهم راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظور سعید عزیز این نبود که لینک دانلود قالبتون رو بدید ، گفتند لینک آنلاین یعنی لینک سایتتون که قالبتون روش نصب هست رو اینجا قرار بدید تا بررسی کنیم ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز شما 2 مشکل دارید:

1- پوسته پریمیوم که باید این تغییرات توسط طراح اصلاح و یا هر تغییر دیگه ای انجام بشه.(قوانین را دور نزنید!)

2- سطح آشناییتونو با CSS توسط اموزش های فارسی که کم هم نیستند بیشتر کنید. http://www.w3schools...ref/default.asp

با 2 مورد فوق راهنمایی کردن زمانبر و سختتر خواهد بود.

با این وجود جواب شما در اینجا داده شده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری