• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
Germanizer

در وردپرس چگونه یک class را تعریف می کنند؟

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

در یکی از کلاسهای قالبم می خوام یه تغییراتی بدم. نام کلاس رو می دونم که desc هست.

اما نمیدونم این کلاس در کدوم فایل پوسته تعریف شده. توی فایل style.css هم رفتم اما اونجا هم تعریف نشده

این عبارت:

class desc

را در تمام فایلهای قالب جستجو کردم اما در هیچ کدوم وجود نداشت. مگه نباید یک کلاس به این صورت تعریف شده باشه؟ پس چرا این عبارت در هیچ فایل قالبم وجود نداره؟

لطفا اگر میشه راهنماییم کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر ممکنه دوستان این پست هم راهنمایی کنید

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینجا رو بخونید:

برخورد با پست های اسپم و اسپمرها

نیم ساعت نشد پست دادید! اسپم فقط به ضرر خودتون هست. باعث محرومیت میشه...

ممکنه این کلاس تعریف شده باشه اما استفاده نشده باشه برای همین فقط در همون بخش موجود باشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حق با شماست. عذر خواهی می کنم از اون بابت

اون کلاس توی قالب استفاده شده. وقتی source صفحه سایت رو می بینم ، یه قسمت از متن توی اون کلاس نوشته شده

چطور می تونم بفهمم که اون کلاس در کدوم فایل قالبم تعریف شده ؟

می خوام گلاس رو ویرایش کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر در استایل نیست و تعریف نشده شما میتونید خودتون تعریف کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر در استایل نیست و تعریف نشده شما میتونید خودتون تعریف کنید.

من اصلا نمی دونم آیا در استایل تعریف شده یا نه. چطور می تونم مطمئن بشم؟

سوال اصلی من که روی عنوان تاپیک هست این بود که من اصلا نمی دونم یک کلاس چطوری و در کدوم فایل تعریف میشه که من دنبالش بگردم

لطفا این 2 مورد رو راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب دوست من اگه کلاس موجود باشه با جستجو باید پیدا بشه در استایل به این صورت جستجو کنید .desc در فایل‌های قالب هم class="desc" رو ، با جستجوی تک حرف desc هم اگه موجود باشه باید پیدا بشه ..

کلاس به صورت


.class {
css code
}

تعریف میشه و به صورت


<div class="class">
</div>

مورد استفاده قرار میگیره ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متشکرم دوست من . من دنبال همین بودم

اما نحوه تعریف یک کلاس رو دقیق نگفتین و فقط این طور نوشتید:


.class {
css code
}

نام کلاس رو ننوشتید. اگر میشه یکی از دوستان بگه نام کلاس کجای این فرم قرار می گیره و نحوه دقیق تعریف یک کلاس مثلا اگر نام کلاس desc باشه ، چه طور نوشته میشه

خیلی ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

با تشکر از Saeed Fard

با نام کاربری خودتون مثالو تکرار میکنم

(در این مثال نام کلاس = نام کاربری شماست):


.germanizer {
float: left;
color: red;
}

نحوه استفاده از استایل:


<div class="germanizer">
متن مورد نظر شما
</div>

نکته: ممکنه استایل مورد نظرتون توسط افزونه تولید شده باشه.

لوکال هستید یا آنلاین؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما مطمئنید که پرسشتونو جای درستی مطرح کردین توی بخش PHP کلاس CSS نکمه منطورتون ساخت یک کلاس در ساختار شس گرایی هست ؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نکته: ممکنه استایل مورد نظرتون توسط افزونه تولید شده باشه.

لوکال هستید یا آنلاین؟

من روی وردپرسهایی که دارم تست می کنم هیچ افزونه ای نصب نیست. فقط خود قالب رو نصب کردم

هم روی وردپرس روی لوکال دارم تست می کنم هم انلاین

مگه فرقی هم میکنه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من روی وردپرسهایی که دارم تست می کنم هیچ افزونه ای نصب نیست. فقط خود قالب رو نصب کردم

هم روی وردپرس روی لوکال دارم تست می کنم هم انلاین

مگه فرقی هم میکنه ؟

فرقی نداره.

از آنلاینتون لینک بدید استایلشو ببینم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فرقی نداره.

از آنلاینتون لینک بدید استایلشو ببینم.

متاسفانه چون این قالبم که مشکل داره پریمیوم هست و گذاشتن لینکش خلاف قوانین این سایت هست نمی تونم لینکش رو قرار بدم

اگر میشه یه راه دیگه برای فهمیدنش بهم راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظور سعید عزیز این نبود که لینک دانلود قالبتون رو بدید ، گفتند لینک آنلاین یعنی لینک سایتتون که قالبتون روش نصب هست رو اینجا قرار بدید تا بررسی کنیم ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز شما 2 مشکل دارید:

1- پوسته پریمیوم که باید این تغییرات توسط طراح اصلاح و یا هر تغییر دیگه ای انجام بشه.(قوانین را دور نزنید!)

2- سطح آشناییتونو با CSS توسط اموزش های فارسی که کم هم نیستند بیشتر کنید. http://www.w3schools...ref/default.asp

با 2 مورد فوق راهنمایی کردن زمانبر و سختتر خواهد بود.

با این وجود جواب شما در اینجا داده شده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری