mehral

جادادن تگ در دیتابیس

4 پست در این موضوع قرار دارد

خیلی واسم جالب شده بدونم چه جوری میشه مستقیما یه تگ رو توی دیتابیس قرار بدم و دوبار بتونم در فراخانی داده از دیتابیس اونو مثل یع تگ هنوز داشته باشم برای نمونه من یه هایپر لین توی دیتابیس می خوام وارد کنم


<textarea name="link" ><a href="http://www.google.com/>Google</a></textarea>
<?php
$link = $_POST['link'];
...
?>

حالا اگه من داده ها رو انکد کنم خوب تگ تبدیل می شه به یه رشته اگه انکد نکنم یه اسلش قبل " مینداره حالا کلی روش به ذهنم رسید که طولانی بودند مثل اینکه انکد کنم . بعد preg_replace بزنم تا تگ رو کامل از توش دربیارم . جوابم داد اما یه لحظه به ذخیره داده توی دیتابیس وردپرس نگاه کردم دیدم . وقتی پستی وارد می کنم که لینک داره راحت هایپرلینک رو داره بدون انکد کردنو اسلش گذاشتن . حالا دوستان به نظرتون این روند توی وردپرس چه جوریه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوتابع زیر رو بررسی کنید:


http://php.net/manual/en/function.mysql-real-escape-string.php
http://php.net/manual/en/function.mysql-escape-string.php

البته معادل در mysqli هم دارن.

همچنین میشه از تکنیک استفاده تلفیقی از توابع زیر هم استفاده کیند:


http://php.net/manual/en/function.htmlentities.php
http://php.net/manual/en/function.html-entity-decode.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این توابع رو که می دونم منظورم دقیقا این بود توی یه عکس پیوست کردم

post-1230-0-66793100-1359234861_thumb.pn

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من بدون این توابع و مستقیم با mysqli میام و html رو توی دیتابیس میریزم. عکس پیوستی.

post-1-0-22952100-1359237406_thumb.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shikpars_com
      باسلام خدمت  همه دوستان ی سوال داشتم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
      در وردپرس قابلیتی رو میشناسید که از طریق اون بشه به دیتابیس سایت وردپرسی دسترسی پیدا کرد 
      مثلا بشه تمام دسته بندی هارو یکجا با یک کوئری از دیتابیس گرفت؟؟
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط chaishpish
      سلام این ارور برای من میاد
       
      Warning: mysqli_query(): (HY000/1030): Got error 28 from storage engine in /home/sarvdl/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1877 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sarvdl/public_html/wp-includes/wp-db.php:1877) in /home/sarvdl/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1179 چیکار باید بکنم