mehral

جادادن تگ در دیتابیس

4 پست در این موضوع قرار دارد

خیلی واسم جالب شده بدونم چه جوری میشه مستقیما یه تگ رو توی دیتابیس قرار بدم و دوبار بتونم در فراخانی داده از دیتابیس اونو مثل یع تگ هنوز داشته باشم برای نمونه من یه هایپر لین توی دیتابیس می خوام وارد کنم


<textarea name="link" ><a href="http://www.google.com/>Google</a></textarea>
<?php
$link = $_POST['link'];
...
?>

حالا اگه من داده ها رو انکد کنم خوب تگ تبدیل می شه به یه رشته اگه انکد نکنم یه اسلش قبل " مینداره حالا کلی روش به ذهنم رسید که طولانی بودند مثل اینکه انکد کنم . بعد preg_replace بزنم تا تگ رو کامل از توش دربیارم . جوابم داد اما یه لحظه به ذخیره داده توی دیتابیس وردپرس نگاه کردم دیدم . وقتی پستی وارد می کنم که لینک داره راحت هایپرلینک رو داره بدون انکد کردنو اسلش گذاشتن . حالا دوستان به نظرتون این روند توی وردپرس چه جوریه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوتابع زیر رو بررسی کنید:


http://php.net/manual/en/function.mysql-real-escape-string.php
http://php.net/manual/en/function.mysql-escape-string.php

البته معادل در mysqli هم دارن.

همچنین میشه از تکنیک استفاده تلفیقی از توابع زیر هم استفاده کیند:


http://php.net/manual/en/function.htmlentities.php
http://php.net/manual/en/function.html-entity-decode.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این توابع رو که می دونم منظورم دقیقا این بود توی یه عکس پیوست کردم

post-1230-0-66793100-1359234861_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من بدون این توابع و مستقیم با mysqli میام و html رو توی دیتابیس میریزم. عکس پیوستی.

post-1-0-22952100-1359237406_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط Amir.
      درود
      این ارور در زمان استفاده از برخی قسمت های وردپرسم نمایش داده میشه :
      اوضاع دیتابیس من طبیعی هستش؟ تصویر پیوست شده رو ببینید
       

    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم