• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
mehral

جادادن تگ در دیتابیس

4 پست در این موضوع قرار دارد

خیلی واسم جالب شده بدونم چه جوری میشه مستقیما یه تگ رو توی دیتابیس قرار بدم و دوبار بتونم در فراخانی داده از دیتابیس اونو مثل یع تگ هنوز داشته باشم برای نمونه من یه هایپر لین توی دیتابیس می خوام وارد کنم


<textarea name="link" ><a href="http://www.google.com/>Google</a></textarea>
<?php
$link = $_POST['link'];
...
?>

حالا اگه من داده ها رو انکد کنم خوب تگ تبدیل می شه به یه رشته اگه انکد نکنم یه اسلش قبل " مینداره حالا کلی روش به ذهنم رسید که طولانی بودند مثل اینکه انکد کنم . بعد preg_replace بزنم تا تگ رو کامل از توش دربیارم . جوابم داد اما یه لحظه به ذخیره داده توی دیتابیس وردپرس نگاه کردم دیدم . وقتی پستی وارد می کنم که لینک داره راحت هایپرلینک رو داره بدون انکد کردنو اسلش گذاشتن . حالا دوستان به نظرتون این روند توی وردپرس چه جوریه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوتابع زیر رو بررسی کنید:


http://php.net/manual/en/function.mysql-real-escape-string.php
http://php.net/manual/en/function.mysql-escape-string.php

البته معادل در mysqli هم دارن.

همچنین میشه از تکنیک استفاده تلفیقی از توابع زیر هم استفاده کیند:


http://php.net/manual/en/function.htmlentities.php
http://php.net/manual/en/function.html-entity-decode.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این توابع رو که می دونم منظورم دقیقا این بود توی یه عکس پیوست کردم

post-1230-0-66793100-1359234861_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من بدون این توابع و مستقیم با mysqli میام و html رو توی دیتابیس میریزم. عکس پیوستی.

post-1-0-22952100-1359237406_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php
    • توسط محمد حمزه
      سلام دوستان من میخوتم حجم آپلود کردن توی دیتابیس زیاد باشه چون دیتابیس قبلیم بیش از 100 مگه ولی الان 55 مگ حق آپ میده الان این رو چطوری میتونم افزایشش بدم ؟
      در ضمن توی لوکال هم اینو چطوری میشه افزایش داد منظورم توی xampp هستش .
       
      ممنونم از راهنمایی هایی گه قراره بنمایید
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط 1id
      سلام اساتید
      ببخشید یه مقدار جداول دیتابیس برام گیج کننده هست منم زیاد از وردپرس سر رشته ای ندارم  و تو برنامه نویسی خیلی تازه کارم 
      از اونجایی که میخواستم یه قالب آموزشی داشته باشم و به ازای پرداخت وجه اون مطلب قابل پخش و دانلود باشه اومدم اینجا کمک بخوام
      افزونه edd بخوبی کار میکنه اما مشکلی که داره اینه که کاربر باید بره تاریخچه خرید هاش رو چک کنه
      ----------------------------------------
      اما من میخوام کاربر تو همون پست مربوطه به جای لینک خرید فایل خریداری شده را دانلود یا  تماشا کنه مثل سایت فرانش
      faranesh.com
      تا اونجایی که متوجه شدم جدول wp_edd_customers جدول خرید هاست
      و ستون payment_ids شماره های کلیه صورتحساب ها توش درج میشه اما نمیدونم به کدوم جدول ریلیشن شده یعنی چطوری متوجه بشیم این فایل رو خریداری کرده و اگر خرید اون پست با موفقیت بوده لینک دانلودش رو از کدوم جدول بگیرم
      راستی اگه لازم باشه مبلغی پرداخت کنم پرداخت میکنم فقط لطفا سریعتر کمک کنید