• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
mehral

جادادن تگ در دیتابیس

4 پست در این موضوع قرار دارد

خیلی واسم جالب شده بدونم چه جوری میشه مستقیما یه تگ رو توی دیتابیس قرار بدم و دوبار بتونم در فراخانی داده از دیتابیس اونو مثل یع تگ هنوز داشته باشم برای نمونه من یه هایپر لین توی دیتابیس می خوام وارد کنم


<textarea name="link" ><a href="http://www.google.com/>Google</a></textarea>
<?php
$link = $_POST['link'];
...
?>

حالا اگه من داده ها رو انکد کنم خوب تگ تبدیل می شه به یه رشته اگه انکد نکنم یه اسلش قبل " مینداره حالا کلی روش به ذهنم رسید که طولانی بودند مثل اینکه انکد کنم . بعد preg_replace بزنم تا تگ رو کامل از توش دربیارم . جوابم داد اما یه لحظه به ذخیره داده توی دیتابیس وردپرس نگاه کردم دیدم . وقتی پستی وارد می کنم که لینک داره راحت هایپرلینک رو داره بدون انکد کردنو اسلش گذاشتن . حالا دوستان به نظرتون این روند توی وردپرس چه جوریه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوتابع زیر رو بررسی کنید:


http://php.net/manual/en/function.mysql-real-escape-string.php
http://php.net/manual/en/function.mysql-escape-string.php

البته معادل در mysqli هم دارن.

همچنین میشه از تکنیک استفاده تلفیقی از توابع زیر هم استفاده کیند:


http://php.net/manual/en/function.htmlentities.php
http://php.net/manual/en/function.html-entity-decode.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این توابع رو که می دونم منظورم دقیقا این بود توی یه عکس پیوست کردم

post-1230-0-66793100-1359234861_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من بدون این توابع و مستقیم با mysqli میام و html رو توی دیتابیس میریزم. عکس پیوستی.

post-1-0-22952100-1359237406_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mas_sh_13
      بنده تازه دارم روی لوکال هاست با سایت و قالب جدید و اینا کار و تمرین میکنم ولی الان که میخوام قالب جدید بزارم به اسم ژوپیتر و در مرحله ای از نصب قالب باید دیتابیس جدید بسازم،من متوجه نشدم چرا باید یه دیتابیس دیگه بسازم خوب من هنگام نصب ورد پرس در لوکال هاست یه دیتابیس ساختم حالا چرا باید برای نصب قالب محدادا یه دیتابیس دیگه بسازم؟آیا ساخت دیتابیس واسه هر کاری لازمه مثلا چه مواقعی دیتابیس جدید لازمه لطفا توضیح بدید به زبان خیلی ساده و با رسم شکل.
    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.