guilanclick

ماژول دانلود و فروش فایل انگلیسی با وب مانی و لیبرتی

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همه ی دوستان

ما برای سایت انگلیسی خودمون نیاز داریم بخش دانلود و فروش پولی مون رو در کنار هم قرار بدیم.همه محصولات به صورت فایل هستند . همچنین می خوایم که بخش پرداخت اش با وب مانی ، لیبرتی کار کنه و سئو و ظاهر قابل قبولی هم داشته باشه . آیا کسی همچین ماژولی سراغ داره یا می تونه واسمون بنویسه؟

پیشاپیش ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://wordpress.org/extend/plugins/paid-downloads/

http://wordpress.org/extend/plugins/easy-digital-downloads/

اگه منظورتون رو خوب متوجه شده باشم این دو خوبن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از شما دوست خوبم.هر دوتای اینها رو کردم منتها مشکل بخش پرداخت آن لاینشون که ما وب مانی و لیبرتی می خوایم اما مورد اول فقط لیبرتی داره و مورد دوم هیچکدومشون رو نداره.آیا شما می تونید برامون بخش درگاه آن لاینش رو انجام بدید؟ و اینکه آیا از این دو تا می شه به صورت همزمان برای بخش دانلود رایگان هم استفاده کرد؟

سپاس از شما

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید با نویسنده افزونه تماس بگیرید:

http://www.icprojects.net/paid-downloads-plugin.html

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟