karaneha

مشکل در اضافه کردن باکس جدید

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز

فکر میکنم این سوالم واسه ی اساتید این انجمن خیلی ساده باشه:

در قسمت پانوشت سایتم یک باکس با عرض 430 و با ارتفاع 200 پیکسل دارم، میخواستم مثل همون ستون کنارش هم ایجاد کنم... یعنی یکی سمت راست و یکی سمت چپ با دو تیتر متفاوت.

لطفا راهنماییم کنید چطوری میتونم این کار رو انجام بدم؟ من قسمتی از style.css رو که مربوط به برنامه ی این قسمت هست بعلاوه ی fooer.php مربوط به ای باکس رو میذارم، همچنین عکسی از صفحه ی سایت وقتی این برنامه رو وارد میکنم.

من خودم خیلی کارا کردم ولی نهایتش دو باکس رفتن زیر هم نه کنار هم لطفا کمک کنید : :(

استایل مربوط به این باکس:

#box4news-tarahanenovin {

width:430px;

height:150px;

background:#000;

float:right;

margin-right:10px;

margin-left:10px;

margin-bottom:10px;

background-color:#e6e4c4;

border:#b0ab7c 1px solid;

border-radius:5px;

}

#title-tarahanenovin {

background:url(http://ansaralhosein.com/wp-content/uploads/2013/01/boxbg.gif) no-repeat;

width:200px;

height:30px;

padding-top:3px;

text-align:center;

margin:8px auto;

}

.titr-news{

margin-top:7px;

width:225px;

font-size:11px;

font-weight:normal;

text-shadow:0 0 0.2em #e6e4c4, 0 0 0.2em #e6e4c4, 0 0 0.2em #e6e4c4;

}

#class-3 {

width:auto;

height:50px;

margin-bottom:5px;

}

#thumb {

width:50px;

height:50px;

margin-top:5px;

float:right;

}

#the_title {

margin-right:55px;

font-size:16px;

width:auto;

height:auto;

padding-top:1px;

text-align:right;

text-shadow:0 0 0.2em #e6e4c4, 0 0 0.2em #e6e4c4, 0 0 0.2em #e6e4c4;

}

#content-tarahanenovin {float:right; width:330px; height:auto;}

.the_title {

overflow: hidden;

-webkit-transition: All 0.5s ease;

-moz-transition: All 0.5s ease;

-o-transition: All 0.5s ease;

-ms-transition: All 0.5s ease;

transition: All 0.5s ease;

}

.the_title:hover {background:#b0ab7c; padding:2px; border-radius:8px; color:#000}

فوتر مربوط به این قسمت:


<!-- Start Change -->
<div id="box4news-tarahanenovin">
<div id="title-tarahanenovin"><h3 class="titr-news"id="center">دانلودآخرین مراسم هـیـتـــ</h3></div>
<marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" style="margin-right:5px;" direction="up" width="780" height="140"scrollamount="1" behavior="scroll">
<?php $my_query = new WP_Query("category_name=music-movie/download-end");
while ($my_query->have_posts()):
$my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID;
?>
<div id="class-3">
<div id="thumb"><?php
if(has_post_thumbnail()) {
echo '<a href="'.get_permalink().'">';
echo get_the_post_thumbnail($post->ID, array(50,50) );
echo '</a>';
} ?></div>
<div id="the_title"><a href="<?php the_permalink(); ?>" class="the_title" style="color:#666;">
<?php the_title(); ?></a></div>
</div>
<?php endwhile; ?>
</marquee>
</div>
<!-- End Change -->
<div id="footerbox">

عکس سایت:

http://upload.tehran...ezwfstb29bl.jpg

http://upload.tehran...sa3o2j9cbzt.jpg

ویرایش شده در توسط Morteza

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایتت رو بگذار

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چشم

بفرمایید:

www.ansaralhosein.com

فقط وقتی وارد شدید یک بار روی صفحه ی اصلی بزنید و دوباره وارد بشید.

البته الآن این باکس رو برداشتم،چون زیبا نبود مثل عکس زیر. میخوام اول یکی کنارش بذارم بعدش قالب رو عوض میکنم

http://upload.tehran...sa3o2j9cbzt.jpg

ویرایش شده در توسط karaneha

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کدهای همون باکس رو کپی کنید و بزارید کنارش.

با اینکار باکس دوم هم ایجاد میشه.

بعد کافیه به باکس دوم خاصیت float بدید تا در کنار باکس اول بایسته.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من تا حالا با float توی php کارنکردم، یعنی قبل باکس دوم مثلا بذارم

float:left;

چون داخل style.css مربوط به این باکس نوشته: float:raight.

لطفا بیشتر توضیح بدید، بابا بالای آواتارم نوشته تازه کار، با تازه کارها ابتدایی تر صحبت کنید. تا ناامید نشن. ممنون

???????????

ویرایش شده در توسط karaneha

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقای پارسا ممنون. لطفا متن سوال رو کامل بخونید بعد جواب بدین.

من کاری رو که این پست گفته بود انجام داده بودم ولی نشد،

من هم فایل استایل این باکس و هم فایل فوتر مربوط به باکس رو گذاشتم، لطفا بخونیدشون. بفرمایید کجا بذارم این کد رو :

<div style='clear:both'></div>

فکر نمیکنم این کاری که من میخوام انجام بدم واسه ی شما که کنار اسمتون نوشته "سطح برنامه نویسی : حرفه ای" کار سختی باشه.

من خودم الکترونیک خوندم، یه سری به انجمنهای الکترونیک بزنین چقدر خوب همدیگرو راهنمایی میکنن.

بعد به من میگن اسپم نفرست که ممنوع الپست میشی....

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را دو بار تکرار کنید:


<div id="box4news-tarahanenovin">
<div id="title-tarahanenovin"><h3 class="titr-news"id="center">دانلودآخرین مراسم هـیـتـــ</h3></div>
<marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" style="margin-right:5px;" direction="up" width="780" height="140"scrollamount="1" behavior="scroll">
<?php $my_query = new WP_Query("category_name=music-movie/download-end");
while ($my_query->have_posts()):
$my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID;
?>
<div id="class-3">
<div id="thumb"><?php
if(has_post_thumbnail()) {
echo '<a href="'.get_permalink().'">';
echo get_the_post_thumbnail($post->ID, array(50,50) );
echo '</a>';
} ?></div>
<div id="the_title"><a href="<?php the_permalink(); ?>" class="the_title" style="color:#666;">
<?php the_title(); ?></a></div>
</div>
<?php endwhile; ?>
</marquee>
</div>

خط 539 فایل استایل > width را برابر 528px قرار دهید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا ولش کنید ، اصلا بیخیال بشید.

از همگی ممنونم.

موفق و پیروز باشیییییید!

ویرایش شده در توسط karaneha

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟