• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
karaneha

مشکل در اضافه کردن باکس جدید

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز

فکر میکنم این سوالم واسه ی اساتید این انجمن خیلی ساده باشه:

در قسمت پانوشت سایتم یک باکس با عرض 430 و با ارتفاع 200 پیکسل دارم، میخواستم مثل همون ستون کنارش هم ایجاد کنم... یعنی یکی سمت راست و یکی سمت چپ با دو تیتر متفاوت.

لطفا راهنماییم کنید چطوری میتونم این کار رو انجام بدم؟ من قسمتی از style.css رو که مربوط به برنامه ی این قسمت هست بعلاوه ی fooer.php مربوط به ای باکس رو میذارم، همچنین عکسی از صفحه ی سایت وقتی این برنامه رو وارد میکنم.

من خودم خیلی کارا کردم ولی نهایتش دو باکس رفتن زیر هم نه کنار هم لطفا کمک کنید : :(

استایل مربوط به این باکس:

#box4news-tarahanenovin {

width:430px;

height:150px;

background:#000;

float:right;

margin-right:10px;

margin-left:10px;

margin-bottom:10px;

background-color:#e6e4c4;

border:#b0ab7c 1px solid;

border-radius:5px;

}

#title-tarahanenovin {

background:url(http://ansaralhosein.com/wp-content/uploads/2013/01/boxbg.gif) no-repeat;

width:200px;

height:30px;

padding-top:3px;

text-align:center;

margin:8px auto;

}

.titr-news{

margin-top:7px;

width:225px;

font-size:11px;

font-weight:normal;

text-shadow:0 0 0.2em #e6e4c4, 0 0 0.2em #e6e4c4, 0 0 0.2em #e6e4c4;

}

#class-3 {

width:auto;

height:50px;

margin-bottom:5px;

}

#thumb {

width:50px;

height:50px;

margin-top:5px;

float:right;

}

#the_title {

margin-right:55px;

font-size:16px;

width:auto;

height:auto;

padding-top:1px;

text-align:right;

text-shadow:0 0 0.2em #e6e4c4, 0 0 0.2em #e6e4c4, 0 0 0.2em #e6e4c4;

}

#content-tarahanenovin {float:right; width:330px; height:auto;}

.the_title {

overflow: hidden;

-webkit-transition: All 0.5s ease;

-moz-transition: All 0.5s ease;

-o-transition: All 0.5s ease;

-ms-transition: All 0.5s ease;

transition: All 0.5s ease;

}

.the_title:hover {background:#b0ab7c; padding:2px; border-radius:8px; color:#000}

فوتر مربوط به این قسمت:


<!-- Start Change -->
<div id="box4news-tarahanenovin">
<div id="title-tarahanenovin"><h3 class="titr-news"id="center">دانلودآخرین مراسم هـیـتـــ</h3></div>
<marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" style="margin-right:5px;" direction="up" width="780" height="140"scrollamount="1" behavior="scroll">
<?php $my_query = new WP_Query("category_name=music-movie/download-end");
while ($my_query->have_posts()):
$my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID;
?>
<div id="class-3">
<div id="thumb"><?php
if(has_post_thumbnail()) {
echo '<a href="'.get_permalink().'">';
echo get_the_post_thumbnail($post->ID, array(50,50) );
echo '</a>';
} ?></div>
<div id="the_title"><a href="<?php the_permalink(); ?>" class="the_title" style="color:#666;">
<?php the_title(); ?></a></div>
</div>
<?php endwhile; ?>
</marquee>
</div>
<!-- End Change -->
<div id="footerbox">

عکس سایت:

http://upload.tehran...ezwfstb29bl.jpg

http://upload.tehran...sa3o2j9cbzt.jpg

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایتت رو بگذار

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

چشم

بفرمایید:

www.ansaralhosein.com

فقط وقتی وارد شدید یک بار روی صفحه ی اصلی بزنید و دوباره وارد بشید.

البته الآن این باکس رو برداشتم،چون زیبا نبود مثل عکس زیر. میخوام اول یکی کنارش بذارم بعدش قالب رو عوض میکنم

http://upload.tehran...sa3o2j9cbzt.jpg

ویرایش شده در توسط karaneha
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کدهای همون باکس رو کپی کنید و بزارید کنارش.

با اینکار باکس دوم هم ایجاد میشه.

بعد کافیه به باکس دوم خاصیت float بدید تا در کنار باکس اول بایسته.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من تا حالا با float توی php کارنکردم، یعنی قبل باکس دوم مثلا بذارم

float:left;

چون داخل style.css مربوط به این باکس نوشته: float:raight.

لطفا بیشتر توضیح بدید، بابا بالای آواتارم نوشته تازه کار، با تازه کارها ابتدایی تر صحبت کنید. تا ناامید نشن. ممنون

???????????

ویرایش شده در توسط karaneha
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقای پارسا ممنون. لطفا متن سوال رو کامل بخونید بعد جواب بدین.

من کاری رو که این پست گفته بود انجام داده بودم ولی نشد،

من هم فایل استایل این باکس و هم فایل فوتر مربوط به باکس رو گذاشتم، لطفا بخونیدشون. بفرمایید کجا بذارم این کد رو :

<div style='clear:both'></div>

فکر نمیکنم این کاری که من میخوام انجام بدم واسه ی شما که کنار اسمتون نوشته "سطح برنامه نویسی : حرفه ای" کار سختی باشه.

من خودم الکترونیک خوندم، یه سری به انجمنهای الکترونیک بزنین چقدر خوب همدیگرو راهنمایی میکنن.

بعد به من میگن اسپم نفرست که ممنوع الپست میشی....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را دو بار تکرار کنید:


<div id="box4news-tarahanenovin">
<div id="title-tarahanenovin"><h3 class="titr-news"id="center">دانلودآخرین مراسم هـیـتـــ</h3></div>
<marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" style="margin-right:5px;" direction="up" width="780" height="140"scrollamount="1" behavior="scroll">
<?php $my_query = new WP_Query("category_name=music-movie/download-end");
while ($my_query->have_posts()):
$my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID;
?>
<div id="class-3">
<div id="thumb"><?php
if(has_post_thumbnail()) {
echo '<a href="'.get_permalink().'">';
echo get_the_post_thumbnail($post->ID, array(50,50) );
echo '</a>';
} ?></div>
<div id="the_title"><a href="<?php the_permalink(); ?>" class="the_title" style="color:#666;">
<?php the_title(); ?></a></div>
</div>
<?php endwhile; ?>
</marquee>
</div>

خط 539 فایل استایل > width را برابر 528px قرار دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا ولش کنید ، اصلا بیخیال بشید.

از همگی ممنونم.

موفق و پیروز باشیییییید!

ویرایش شده در توسط karaneha
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.