karaneha

مشکل در اضافه کردن باکس جدید

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز

فکر میکنم این سوالم واسه ی اساتید این انجمن خیلی ساده باشه:

در قسمت پانوشت سایتم یک باکس با عرض 430 و با ارتفاع 200 پیکسل دارم، میخواستم مثل همون ستون کنارش هم ایجاد کنم... یعنی یکی سمت راست و یکی سمت چپ با دو تیتر متفاوت.

لطفا راهنماییم کنید چطوری میتونم این کار رو انجام بدم؟ من قسمتی از style.css رو که مربوط به برنامه ی این قسمت هست بعلاوه ی fooer.php مربوط به ای باکس رو میذارم، همچنین عکسی از صفحه ی سایت وقتی این برنامه رو وارد میکنم.

من خودم خیلی کارا کردم ولی نهایتش دو باکس رفتن زیر هم نه کنار هم لطفا کمک کنید : :(

استایل مربوط به این باکس:

#box4news-tarahanenovin {

width:430px;

height:150px;

background:#000;

float:right;

margin-right:10px;

margin-left:10px;

margin-bottom:10px;

background-color:#e6e4c4;

border:#b0ab7c 1px solid;

border-radius:5px;

}

#title-tarahanenovin {

background:url(http://ansaralhosein.com/wp-content/uploads/2013/01/boxbg.gif) no-repeat;

width:200px;

height:30px;

padding-top:3px;

text-align:center;

margin:8px auto;

}

.titr-news{

margin-top:7px;

width:225px;

font-size:11px;

font-weight:normal;

text-shadow:0 0 0.2em #e6e4c4, 0 0 0.2em #e6e4c4, 0 0 0.2em #e6e4c4;

}

#class-3 {

width:auto;

height:50px;

margin-bottom:5px;

}

#thumb {

width:50px;

height:50px;

margin-top:5px;

float:right;

}

#the_title {

margin-right:55px;

font-size:16px;

width:auto;

height:auto;

padding-top:1px;

text-align:right;

text-shadow:0 0 0.2em #e6e4c4, 0 0 0.2em #e6e4c4, 0 0 0.2em #e6e4c4;

}

#content-tarahanenovin {float:right; width:330px; height:auto;}

.the_title {

overflow: hidden;

-webkit-transition: All 0.5s ease;

-moz-transition: All 0.5s ease;

-o-transition: All 0.5s ease;

-ms-transition: All 0.5s ease;

transition: All 0.5s ease;

}

.the_title:hover {background:#b0ab7c; padding:2px; border-radius:8px; color:#000}

فوتر مربوط به این قسمت:


<!-- Start Change -->
<div id="box4news-tarahanenovin">
<div id="title-tarahanenovin"><h3 class="titr-news"id="center">دانلودآخرین مراسم هـیـتـــ</h3></div>
<marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" style="margin-right:5px;" direction="up" width="780" height="140"scrollamount="1" behavior="scroll">
<?php $my_query = new WP_Query("category_name=music-movie/download-end");
while ($my_query->have_posts()):
$my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID;
?>
<div id="class-3">
<div id="thumb"><?php
if(has_post_thumbnail()) {
echo '<a href="'.get_permalink().'">';
echo get_the_post_thumbnail($post->ID, array(50,50) );
echo '</a>';
} ?></div>
<div id="the_title"><a href="<?php the_permalink(); ?>" class="the_title" style="color:#666;">
<?php the_title(); ?></a></div>
</div>
<?php endwhile; ?>
</marquee>
</div>
<!-- End Change -->
<div id="footerbox">

عکس سایت:

http://upload.tehran...ezwfstb29bl.jpg

http://upload.tehran...sa3o2j9cbzt.jpg

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایتت رو بگذار

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

چشم

بفرمایید:

www.ansaralhosein.com

فقط وقتی وارد شدید یک بار روی صفحه ی اصلی بزنید و دوباره وارد بشید.

البته الآن این باکس رو برداشتم،چون زیبا نبود مثل عکس زیر. میخوام اول یکی کنارش بذارم بعدش قالب رو عوض میکنم

http://upload.tehran...sa3o2j9cbzt.jpg

ویرایش شده در توسط karaneha
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کدهای همون باکس رو کپی کنید و بزارید کنارش.

با اینکار باکس دوم هم ایجاد میشه.

بعد کافیه به باکس دوم خاصیت float بدید تا در کنار باکس اول بایسته.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من تا حالا با float توی php کارنکردم، یعنی قبل باکس دوم مثلا بذارم

float:left;

چون داخل style.css مربوط به این باکس نوشته: float:raight.

لطفا بیشتر توضیح بدید، بابا بالای آواتارم نوشته تازه کار، با تازه کارها ابتدایی تر صحبت کنید. تا ناامید نشن. ممنون

???????????

ویرایش شده در توسط karaneha
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقای پارسا ممنون. لطفا متن سوال رو کامل بخونید بعد جواب بدین.

من کاری رو که این پست گفته بود انجام داده بودم ولی نشد،

من هم فایل استایل این باکس و هم فایل فوتر مربوط به باکس رو گذاشتم، لطفا بخونیدشون. بفرمایید کجا بذارم این کد رو :

<div style='clear:both'></div>

فکر نمیکنم این کاری که من میخوام انجام بدم واسه ی شما که کنار اسمتون نوشته "سطح برنامه نویسی : حرفه ای" کار سختی باشه.

من خودم الکترونیک خوندم، یه سری به انجمنهای الکترونیک بزنین چقدر خوب همدیگرو راهنمایی میکنن.

بعد به من میگن اسپم نفرست که ممنوع الپست میشی....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را دو بار تکرار کنید:


<div id="box4news-tarahanenovin">
<div id="title-tarahanenovin"><h3 class="titr-news"id="center">دانلودآخرین مراسم هـیـتـــ</h3></div>
<marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" style="margin-right:5px;" direction="up" width="780" height="140"scrollamount="1" behavior="scroll">
<?php $my_query = new WP_Query("category_name=music-movie/download-end");
while ($my_query->have_posts()):
$my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID;
?>
<div id="class-3">
<div id="thumb"><?php
if(has_post_thumbnail()) {
echo '<a href="'.get_permalink().'">';
echo get_the_post_thumbnail($post->ID, array(50,50) );
echo '</a>';
} ?></div>
<div id="the_title"><a href="<?php the_permalink(); ?>" class="the_title" style="color:#666;">
<?php the_title(); ?></a></div>
</div>
<?php endwhile; ?>
</marquee>
</div>

خط 539 فایل استایل > width را برابر 528px قرار دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا ولش کنید ، اصلا بیخیال بشید.

از همگی ممنونم.

موفق و پیروز باشیییییید!

ویرایش شده در توسط karaneha
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر