masoume azizi

ساخت یه صفحه فرم ورد و ثبت نام کاربر

22 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من میخوام روی لوکال یه صفحه ورد و ثبت نام کاربر بسازم وصل بشه به دیتابیس زمپ میشه راهنماییم کنید نمیتونم انجامش بدم و برام خیلی مهمه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

@masoume azizi

 

خوب این کد فرم و سابمیت شما میشه باید یه توی یه فایل PHP ذخیره اش کنید.

<?php

	if(isset($_POST['submit'])) {
		
		$name = $_POST['name'];
		$lname = $_POST['lname'];
		
		$servername = "localhost";
		$username = "root";
		$password = "";
		$database = "form";
		$table = "form";
		
		$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $database);
		
		if($conn->connect_error) {
		
			die("Database Connect Error");
			
		}
		
		$sql = "INSERT INTO $table (name, lname) VALUES ('$name', '$lname');";
		
		if($conn->query($sql) === true) {
		
			echo "From submited successfully";
			
		} else {
		
			echo "Form Subit Error";
			
		}
		
		$conn->close();
		
	}

?>

<html>
	<head>
	<meta charset="UTF-8">
		<title>Form</title>
	</head>
	<body>
		<form method="post" dir="rtl">
			<input name="name" type="text" placeholder="نام" />
			<input name="lname" type="text" placeholder="نام خانوادگی" />
			<input name="submit" type="submit" value="ارسال" />
		</form>
	</body>
</html>

توی کد فوق اسم دیتابیس و جدول form در نظر گرفته شده پس شما باید از طریق PHPMyAdmin یه دیتابیس به اسم form ایجاد کنید بعد انتخاب کنید دیتابیس رو از منوی افقی بالا گزینه SQL رو انتخاب کنید و کوئری زیر رو واردش کنید تا جدول form توی دیتابیس form ساخته بشه.

CREATE TABLE form (
	ID BIGINT UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT,
	name VARCHAR(200) NOT NULL,
	lname VARCHAR(200) NOT NULL,
	PRIMARY KEY (ID)
) DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci;

در نهایت هم میتونید فرم رو پر کنید و سابمیت کنید تا اینسرت بشه مقدارهای فرم داخل دیتابیس.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

@masoume azizi

 

خوب این کد فرم و سابمیت شما میشه باید یه توی یه فایل PHP ذخیره اش کنید.


<?php

	if(isset($_POST['submit'])) {
		
		$name = $_POST['name'];
		$lname = $_POST['lname'];
		
		$servername = "localhost";
		$username = "root";
		$password = "";
		$database = "form";
		$table = "form";
		
		$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $database);
		
		if($conn->connect_error) {
		
			die("Database Connect Error");
			
		}
		
		$sql = "INSERT INTO $table (name, lname) VALUES ('$name', '$lname');";
		
		if($conn->query($sql) === true) {
		
			echo "From submited successfully";
			
		} else {
		
			echo "Form Subit Error";
			
		}
		
		$conn->close();
		
	}

?>

<html>
	<head>
	<meta charset="UTF-8">
		<title>Form</title>
	</head>
	<body>
		<form method="post" dir="rtl">
			<input name="name" type="text" placeholder="نام" />
			<input name="lname" type="text" placeholder="نام خانوادگی" />
			<input name="submit" type="submit" value="ارسال" />
		</form>
	</body>
</html>

توی کد فوق اسم دیتابیس و جدول form در نظر گرفته شده پس شما باید از طریق PHPMyAdmin یه دیتابیس به اسم form ایجاد کنید بعد انتخاب کنید دیتابیس رو از منوی افقی بالا گزینه SQL رو انتخاب کنید و کوئری زیر رو واردش کنید تا جدول form توی دیتابیس form ساخته بشه.


CREATE TABLE form (
	ID BIGINT UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT,
	name VARCHAR(200) NOT NULL,
	lname VARCHAR(200) NOT NULL,
	PRIMARY KEY (ID)
) DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci;

در نهایت هم میتونید فرم رو پر کنید و سابمیت کنید تا اینسرت بشه مقدارهای فرم داخل دیتابیس.

ممنون اما توی نات پد میزنم خروجی PHP میگیرم لوکال نمیخونش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، masoume azizi گفته است :

ممنون اما توی نات پد میزنم خروجی PHP میگیرم لوکال نمیخونش

form.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 دقیقه قبل، masoume azizi گفته است :

کد دوم تو اس کی یو ال این ارور رو میده

Sketch.png...png

همین بغل سمت چپ زیر شاخه دیتابیس form تیبل form هست کاملا مشخصه یه بار ساخته شده دیگه نمیتونه بسازه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

همین بغل سمت چپ زیر شاخ دیتابیس form تیبل form هست کاملا مشخصه یه بار ساخته شده دیگه نمیتونه بسازه.

خوب شما گفتین هم دیتابیس فرم باشه هم جدول منم جفتش رو گداشتم فرم من مبتدیم ببخشید 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، masoume azizi گفته است :

خوب شما گفتین هم دیتابیس فرم باشه هم جدول منم جفتش رو گداشتم فرم من مبتدیم ببخشید 

الان دیتابیس و تیبل ساخته شده شما برو فرم رو تست بگیر.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

@masoume azizi

 

آدرس فایل فرم رو توی مرورگر باید این شکلی بزنید.

localhost/form.php

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 14 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

 

 

در 2 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

@masoume azizi

 

آدرس فایل فرم رو توی مرورگر باید این شکلی بزنید.


localhost/form.php

 

زدم نمیاره چیزی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، masoume azizi گفته است :

زدم نمیاره چیزی

این چی؟

127.0.0.1/form.php

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

این چی؟


127.0.0.1/form.php

 

نه بازم نیاورد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، masoume azizi گفته است :

نه بازم نیاورد

پس زمپ مشکل داره.

سرویس های زمپ مشکل اجرا دارن.

توی تلگرام به من پیام بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

پس زمپ مشکل داره.

سرویس های زمپ مشکل اجرا دارن.

توی تلگرام به من پیام بدید.

شماره شما رو ندارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، masoume azizi گفته است :

شماره شما رو ندارم

ارسال کردم براتون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 37 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

پس زمپ مشکل داره.

سرویس های زمپ مشکل اجرا دارن.

توی تلگرام به من پیام بدید.

فایل های خود زمپ داخل پوشه htdocs موجوده اول باید اونا حذف بشن

بعد برای اینکار باید 4 تا php بسازید با نام های

index - user - registration - userAccount

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 48 دقیقه قبل، Mohammad Bazli گفته است :

فایل های خود زمپ داخل پوشه htdocs موجوده اول باید اونا حذف بشن

بعد برای اینکار باید 4 تا php بسازید با نام های

index - user - registration - userAccount

این فایل ها رو با چه پسوندی بسازم 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 59 دقیقه قبل، masoume azizi گفته است :

این فایل ها رو با چه پسوندی بسازم 

PHP

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، masoume azizi گفته است :

این فایل ها رو با چه پسوندی بسازم 

همچین فرم مد نظرتونه؟

1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

4.jpeg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری