WpFixer

تغییر استایل متن به بولد

7 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

عکس زیر رو نگاه کنید

متن "سلام" هیچ div ای نداره

چطوره می تونم فقط رنگ متن "سلام" رو تغییر بدم؟

hrgn_untitled.png

 

اصلا فرض کنید میخواید رنگ متن "آغاز شده توسط" رو در بالای همین تاپیک عوض کنید یا بولدش کنید.

چیکار می کنید؟

مرسی

ویرایش شده در توسط yaali
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام وقت بخیر باید یه المانی باشه که شما تو سی اس اس روش سلک کنی و برید برای استایل دادن 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 5 دقیقه قبل، Fenix.ir گفته است :

سلام وقت بخیر باید یه المانی باشه که شما تو سی اس اس روش سلک کنی و برید برای استایل دادن 

چشم بسته غیب گفتیا:huh:

ویرایش شده در توسط yaali
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما که میدونی چرا سوال میپرسید بزرگوار 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 24 دقیقه قبل، Fenix.ir گفته است :

شما که میدونی چرا سوال میپرسید بزرگوار 

شوخی کردم بابا 

ناراحت چرا میشی

ببین مشکل اینه که المان نداره

شما فرض کن میخوای رنگ متن "آغاز شده توسط" رو در اول صفحه ی همین تاپیک عوض کنید یا بولدش کنید.

چیکار می کنید؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مدلی که میخوای نمیشه بیشتر برام توضیح بده شاید بشه ترفندی زد 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 22 ساعت قبل، yaali گفته است :

سلام

عکس زیر رو نگاه کنید

متن "سلام" هیچ div ای نداره

چطوره می تونم فقط رنگ متن "سلام" رو تغییر بدم؟

hrgn_untitled.png

 

اصلا فرض کنید میخواید رنگ متن "آغاز شده توسط" رو در بالای همین تاپیک عوض کنید یا بولدش کنید.

چیکار می کنید؟

مرسی

وقت بخیر

دوست عزیز باید یه id یا class به این مورد اضافه کنید که بتونین بهش استایل بدین

ادرس سایت رو ارسال کنید تا مسیر قرار گیری اون متن رو ارسال کنم و اونو قرارش بدین داخل یه span و ی کلاس یا ای دی واسش مشخص کنید و بهش استایل بدین و یا هم به صورت اینلاین بهش استایل بدین

سوالی داشتید حتما بپرسید بنده پاسخگو هستم

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط madidi
      سلام یه تگ i frame دارم که لینک یه صفحه سایت داره و محتوا اون سایت پخش میکنه حالا اگه بخوام توی صفحه اصلی که تگ ای فریم داره به محتوا تگم استایل بدم آیا میتونم یا باید حتما از توی خود لینک هدف استایل تعیین بشه ؟
       
      امیدوارم بتونم متوجه تون کرده باشم که چی شده
    • توسط Selno
      سلام من میخواستم فایل های css و js رو به جای اینکه تو هدر و به وسیله get_template_directory_uri فراخوانی کنم به صورت enqueu_style در functions قالبم تعریف کنم ولی متاسفانه تغییرات اعمال نمیشه این روشی که توی تصویر استفاده کردم مشکلش چیه ؟ 

    • توسط erfan98_
      سلام دوستان وقتتون بخیر و شادی
       
      کسی میدونه سایت من چرا اینطوری شده؟ داشتم فونتو تغییر میدادم اینطوری شد.
       
      https://www.icinemaa.com
       
      لطفا کمک عزیزان... متشکرم
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، نمیدونم چرا وقتی صفحه مرورگر رو رفرش میکنم، تمام زیر منوها دیده میشه! کسی میدونه علت چیه.
      با اینکه من تگ ul رو diplay: none دادم.
      با تشکر و سپاس
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، چطوری میشه تگ های a رو به صورت داینامیک آدرس دهی کرد. من به هر کدام از تگ ها یک تصویر background دادم و حالا میخوام آدرس تگ ها رو داینامیک کنم.
      کد html :
      <div class="test"> <a id="telegram" href="#"></a> <a id="instagram" href="#"></a> <a id="whatsapp" href="#"></a> </div> با تشکر و سپاس