YOU

ویرایش دیدگاه

8 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و دوستان

تاپیک های زیادی در مورد ویرایش دیدگاه بود ولی این مورد را پیدا نکردم

کد باکس های دیدگاه را این جا قرار میدم

شرح هر باکس داخل همون باکس هستش (طبق تصویر)

اگر کسی نظر بده و قسمت وبسایت را خالی بزاره هنگام تائید نظرش میبینید که مینویسه وبلاگ/وبسایت (اختیاری) و به به عنوان یک لینک میبینه (طبق تصویر)

میخوام شکل و ظاهرش همینطور باشه ولی اگر کسی قسمت سایت را خالی گذاشت در پنل مدیریت هنگام تائید وبسایت خالی باشه و نیاز به ویرایش یا خذف لینک نباشه و اگر کسی سایتش را نوشت آدرس سایتش باشه

نمیدونم منظورما رسوندم یا نه اگه به عکس دقت کنید بیشتر متوجه میشید

ممنون

کد استفاده شده در سایت


<input type="text" name="author" id="author" value="*نام (ضروری)" onfocus="if(this.value==this.defaultValue)this.value='';" onblur="if(this.value=='')this.value=this.defaultValue;" size="35" tabindex="1" />
<br />
<input type="text" name="email" id="email" value="*ایمیل (نمایش داده نمی شود) (ضروری)" onfocus="if(this.value==this.defaultValue)this.value='';" onblur="if(this.value=='')this.value=this.defaultValue;" size="35" tabindex="2" />
<br />
<input type="text" name="url" id="url" value="وبلاگ / وب‌سایت(اختیاری)" onfocus="if(this.value==this.defaultValue)this.value='';" onblur="if(this.value=='')this.value=this.defaultValue;" size="35" tabindex="3" />

post-529-0-79004400-1359302287_thumb.jpg

ویرایش شده در توسط YOU
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چون شما با جاوااسکریپت به ورودی ها مقدار پیش فرض میدید این اتفاق میوفته. بهتره از خاصیت placeholder که در html5 اضافه شده برای این قسمت ها استفاده کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چون شما با جاوااسکریپت به ورودی ها مقدار پیش فرض میدید این اتفاق میوفته. بهتره از خاصیت placeholder که در html5 اضافه شده برای این قسمت ها استفاده کنید.

اگه امکان داره لطفا کدش را برام بنویسید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آسونه :

http://davidwalsh.name/html5-placeholder

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آسونه :

http://davidwalsh.name/html5-placeholder

ممنون ولی هر کاری کردم نشد

اگه امکان داره ..............

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشد یا هنوز اون بخش رو ارسال میکنه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشد یا هنوز اون بخش رو ارسال میکنه؟

اصلا سر در نیاوردم چطوریه ؟

اگه امکان داره کدش را برام بنویسید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

فکر کنم این درست باشد

این کد را حذف


<input type="text" name="url" id="url" value="وبلاگ / وب‌سایت(اختیاری)" onfocus="if(this.value==this.defaultValue)this.value='';" onblur="if(this.value=='')this.value=this.defaultValue;" size="35" tabindex="3" />

و این کد را قرار دادم


<input type="text" name="url" placeholder="وبلاگ / وب‌سایت(اختیاری" size="35" tabindex="3" />

فعلا که درست شد تغییر دیگری در فانکشن یا جای دیگه که نمیخواد.

موارد دیگر هم بصورت زیر


<input type="text" name="author" id="author" placeholder="*نام (ضروری)" size="35" tabindex="1" />
<br />
<input type="text" name="email" id="email" placeholder="*ایمیل (نمایش داده نمی شود) (ضروری)" size="35" tabindex="2" />
<br />
<input type="text" name="url" id="url" placeholder="وبلاگ / وب‌سایت(اختیاری" size="35" tabindex="3" />

ویرایش شده در توسط YOU
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم