YOU

ویرایش دیدگاه

8 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و دوستان

تاپیک های زیادی در مورد ویرایش دیدگاه بود ولی این مورد را پیدا نکردم

کد باکس های دیدگاه را این جا قرار میدم

شرح هر باکس داخل همون باکس هستش (طبق تصویر)

اگر کسی نظر بده و قسمت وبسایت را خالی بزاره هنگام تائید نظرش میبینید که مینویسه وبلاگ/وبسایت (اختیاری) و به به عنوان یک لینک میبینه (طبق تصویر)

میخوام شکل و ظاهرش همینطور باشه ولی اگر کسی قسمت سایت را خالی گذاشت در پنل مدیریت هنگام تائید وبسایت خالی باشه و نیاز به ویرایش یا خذف لینک نباشه و اگر کسی سایتش را نوشت آدرس سایتش باشه

نمیدونم منظورما رسوندم یا نه اگه به عکس دقت کنید بیشتر متوجه میشید

ممنون

کد استفاده شده در سایت


<input type="text" name="author" id="author" value="*نام (ضروری)" onfocus="if(this.value==this.defaultValue)this.value='';" onblur="if(this.value=='')this.value=this.defaultValue;" size="35" tabindex="1" />
<br />
<input type="text" name="email" id="email" value="*ایمیل (نمایش داده نمی شود) (ضروری)" onfocus="if(this.value==this.defaultValue)this.value='';" onblur="if(this.value=='')this.value=this.defaultValue;" size="35" tabindex="2" />
<br />
<input type="text" name="url" id="url" value="وبلاگ / وب‌سایت(اختیاری)" onfocus="if(this.value==this.defaultValue)this.value='';" onblur="if(this.value=='')this.value=this.defaultValue;" size="35" tabindex="3" />

post-529-0-79004400-1359302287_thumb.jpg

ویرایش شده در توسط YOU
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چون شما با جاوااسکریپت به ورودی ها مقدار پیش فرض میدید این اتفاق میوفته. بهتره از خاصیت placeholder که در html5 اضافه شده برای این قسمت ها استفاده کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چون شما با جاوااسکریپت به ورودی ها مقدار پیش فرض میدید این اتفاق میوفته. بهتره از خاصیت placeholder که در html5 اضافه شده برای این قسمت ها استفاده کنید.

اگه امکان داره لطفا کدش را برام بنویسید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آسونه :

http://davidwalsh.name/html5-placeholder

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آسونه :

http://davidwalsh.name/html5-placeholder

ممنون ولی هر کاری کردم نشد

اگه امکان داره ..............

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشد یا هنوز اون بخش رو ارسال میکنه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشد یا هنوز اون بخش رو ارسال میکنه؟

اصلا سر در نیاوردم چطوریه ؟

اگه امکان داره کدش را برام بنویسید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

فکر کنم این درست باشد

این کد را حذف


<input type="text" name="url" id="url" value="وبلاگ / وب‌سایت(اختیاری)" onfocus="if(this.value==this.defaultValue)this.value='';" onblur="if(this.value=='')this.value=this.defaultValue;" size="35" tabindex="3" />

و این کد را قرار دادم


<input type="text" name="url" placeholder="وبلاگ / وب‌سایت(اختیاری" size="35" tabindex="3" />

فعلا که درست شد تغییر دیگری در فانکشن یا جای دیگه که نمیخواد.

موارد دیگر هم بصورت زیر


<input type="text" name="author" id="author" placeholder="*نام (ضروری)" size="35" tabindex="1" />
<br />
<input type="text" name="email" id="email" placeholder="*ایمیل (نمایش داده نمی شود) (ضروری)" size="35" tabindex="2" />
<br />
<input type="text" name="url" id="url" placeholder="وبلاگ / وب‌سایت(اختیاری" size="35" tabindex="3" />

ویرایش شده در توسط YOU
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد