YOU

ویرایش دیدگاه

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و دوستان

تاپیک های زیادی در مورد ویرایش دیدگاه بود ولی این مورد را پیدا نکردم

کد باکس های دیدگاه را این جا قرار میدم

شرح هر باکس داخل همون باکس هستش (طبق تصویر)

اگر کسی نظر بده و قسمت وبسایت را خالی بزاره هنگام تائید نظرش میبینید که مینویسه وبلاگ/وبسایت (اختیاری) و به به عنوان یک لینک میبینه (طبق تصویر)

میخوام شکل و ظاهرش همینطور باشه ولی اگر کسی قسمت سایت را خالی گذاشت در پنل مدیریت هنگام تائید وبسایت خالی باشه و نیاز به ویرایش یا خذف لینک نباشه و اگر کسی سایتش را نوشت آدرس سایتش باشه

نمیدونم منظورما رسوندم یا نه اگه به عکس دقت کنید بیشتر متوجه میشید

ممنون

کد استفاده شده در سایت


<input type="text" name="author" id="author" value="*نام (ضروری)" onfocus="if(this.value==this.defaultValue)this.value='';" onblur="if(this.value=='')this.value=this.defaultValue;" size="35" tabindex="1" />
<br />
<input type="text" name="email" id="email" value="*ایمیل (نمایش داده نمی شود) (ضروری)" onfocus="if(this.value==this.defaultValue)this.value='';" onblur="if(this.value=='')this.value=this.defaultValue;" size="35" tabindex="2" />
<br />
<input type="text" name="url" id="url" value="وبلاگ / وب‌سایت(اختیاری)" onfocus="if(this.value==this.defaultValue)this.value='';" onblur="if(this.value=='')this.value=this.defaultValue;" size="35" tabindex="3" />

post-529-0-79004400-1359302287_thumb.jpg

ویرایش شده در توسط YOU

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چون شما با جاوااسکریپت به ورودی ها مقدار پیش فرض میدید این اتفاق میوفته. بهتره از خاصیت placeholder که در html5 اضافه شده برای این قسمت ها استفاده کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چون شما با جاوااسکریپت به ورودی ها مقدار پیش فرض میدید این اتفاق میوفته. بهتره از خاصیت placeholder که در html5 اضافه شده برای این قسمت ها استفاده کنید.

اگه امکان داره لطفا کدش را برام بنویسید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آسونه :

http://davidwalsh.name/html5-placeholder

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آسونه :

http://davidwalsh.name/html5-placeholder

ممنون ولی هر کاری کردم نشد

اگه امکان داره ..............

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشد یا هنوز اون بخش رو ارسال میکنه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشد یا هنوز اون بخش رو ارسال میکنه؟

اصلا سر در نیاوردم چطوریه ؟

اگه امکان داره کدش را برام بنویسید

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم این درست باشد

این کد را حذف


<input type="text" name="url" id="url" value="وبلاگ / وب‌سایت(اختیاری)" onfocus="if(this.value==this.defaultValue)this.value='';" onblur="if(this.value=='')this.value=this.defaultValue;" size="35" tabindex="3" />

و این کد را قرار دادم


<input type="text" name="url" placeholder="وبلاگ / وب‌سایت(اختیاری" size="35" tabindex="3" />

فعلا که درست شد تغییر دیگری در فانکشن یا جای دیگه که نمیخواد.

موارد دیگر هم بصورت زیر


<input type="text" name="author" id="author" placeholder="*نام (ضروری)" size="35" tabindex="1" />
<br />
<input type="text" name="email" id="email" placeholder="*ایمیل (نمایش داده نمی شود) (ضروری)" size="35" tabindex="2" />
<br />
<input type="text" name="url" id="url" placeholder="وبلاگ / وب‌سایت(اختیاری" size="35" tabindex="3" />

ویرایش شده در توسط YOU

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید