!Mojtaba

کوچک کردن حروف یک قالب انگلیسی

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و عرض ادب

قالبی را از یکی از سایت های فروش خارجی پیدا کرده ایم و روی سایت مشتری مان نصب کردیم. اما مشکلی که هست اینه که تمام فونت سایت به صورت بزرگ (Capital) هست! میخواستم ببینم چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟ آدرس سایت هم اینجاست

پیشاپیش سپاس از دوستان 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، !Mojtaba گفته است :

سلام و عرض ادب

قالبی را از یکی از سایت های فروش خارجی پیدا کرده ایم و روی سایت مشتری مان نصب کردیم. اما مشکلی که هست اینه که تمام فونت سایت به صورت بزرگ (Capital) هست! میخواستم ببینم چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟ آدرس سایت هم اینجاست

پیشاپیش سپاس از دوستان 

توی main.css ،لاین 126 مقدار text-transform رو بر روی none بزارید.

بااحترام

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 18 ساعت قبل، muhmdzarei گفته است :

توی main.css ،لاین 126 مقدار text-transform رو بر روی none بزارید.

بااحترام

سلام.

چک کردم، و از قبل روی none بود. 

button,
select {
  text-transform: none;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، !Mojtaba گفته است :

سلام.

چک کردم، و از قبل روی none بود. 

button,
select {
  text-transform: none;
}

کد زیر رو انتهای main.css قرار بدید و نهایتا کش مرورگر رو هم پاک کنید.

.site {
    text-transform: none !important;
}

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 1 ساعت قبل، muhmdzarei گفته است :

کد زیر رو انتهای main.css قرار بدید و نهایتا کش مرورگر رو هم پاک کنید.


.site {
    text-transform: none !important;
}

 

سپاس‌گزارم بزرگوار! ممنونم! 


یک مشکلی دیگر هست، توی Related post، عکسها اندازه قالبشون نمایش داده نمیشن! مشکل این رو هم میدونید چی هست؟! 

با سپاس

 

ویرایش شده در توسط !Mojtaba
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 14 دقیقه قبل، !Mojtaba گفته است :

سپاس‌گزارم بزرگوار! ممنونم! 


یک مشکلی دیگر هست، اینجا توی Related post، عکسها اندازه قالبشون نمایش داده نمیشن! مشکل این رو هم میدونید چی هست؟! 

با سپاس

Capture.JPG

سلام .این مشکل نیست .شما باید سایز تصاویرتون رو متناسب انتخاب کنید تا به صورت کامل با کادر مچ بشه. اگر هم میخواید میتونید از کد زیر در فایل style.css استفاده کنید که این تصاویر هم اندازه کادر بشه (این کد ، تصاویر رو از عرض و طول میکشه و اندازه ی کادر میکنه ، بنابراین ممکنه کیفیت تصویر رو تغییر بده)

img.attachment-cherry-thumb-s.size-cherry-thumb-s.wp-post-image {
    width: 100%;
}

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 13 دقیقه قبل، irani91 گفته است :

سلام .این مشکل نیست .شما باید سایز تصاویرتون رو متناسب انتخاب کنید تا به صورت کامل با کادر مچ بشه. اگر هم میخواید میتونید از کد زیر در فایل style.css استفاده کنید که این تصاویر هم اندازه کادر بشه (این کد ، تصاویر رو از عرض و طول میکشه و اندازه ی کادر میکنه ، بنابراین ممکنه کیفیت تصویر رو تغییر بده)


img.attachment-cherry-thumb-s.size-cherry-thumb-s.wp-post-image {
    width: 100%;
}

 

بله. درست شد.

تمام سایت عکس‌هاشون اندازه است. فقط همین قسمته که این مشکل رو داره. تو تنظیمات مدیا هم که سایز رو عوض میکنم هیچ تغییری ایجاد نمیشه! 

ویرایش شده در توسط !Mojtaba
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی همین صفحه،  اینجا. بالای صفحه یه عکسی هست برای هر پست، اگه اینو فقط بخوام حذف کنم هم کدی هست؟ میخوام این عکس توی این صفحه ها فقط حذف بشه. 

سیبسیبسیب.JPG

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 دقیقه قبل، !Mojtaba گفته است :

بله. درست شد.

تمام سایت عکس‌هاشون اندازه است. فقط همین قسمته که این مشکل رو داره. تو تنظیمات مدیا هم که سایز رو عوض میکنم هیچ تغییری ایجاد نمیشه! 

این بخش تصاویر اصلی رو scale میکنه و طبیعتا باید به همین شکل در این کادر قرار بگیره. یعنی تصاویر برای این بخش ، به صورت متناسب از طول و عرض کوچیک میشه و به این شکل تبدیل میشه. 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، !Mojtaba گفته است :

توی همین صفحه،  اینجا. بالای صفحه یه عکسی هست برای هر پست، اگه اینو فقط بخوام حذف کنم هم کدی هست؟ میخوام این عکس توی این صفحه ها فقط حذف بشه. 

سیبسیبسیب.JPG

اگر این بخش کلاس یا ای دی جداگانه داشته باشه ، بله میشه حذف کرد. اما اگر کلاس جداگانه نداشته باشه ، باید برای همین بخش یک div درست کنید و بهش کلاس موردنظرتون رو بدید و حذفش کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan.m
      سلام
      وقت بخیر
      دوستان عزیز مشاهده وب سایت میهن وردپرس کنید در قسمت فوتر وب سایت میهن وردپرس یک قسمت هست با نام اجتماعی باشیم می خواهم با توجه به تصویر زیر و اون سایت دقیق دقیق و مثل تصویر زیر انجام بدید من کد نویسی بلد نیستم یکی از دوستان لطفا بهم کدش بده و بگه کجا قرار بدم درست کند و بهم بده
      لطفا انجام بدید
      مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی
      مشابه تصویر زیر:

    • توسط webdeveloper98
      سلام
      خسته نباشید
      من در حال طراحی قالب برای خودم هستم 
      یک مشکلی دارم !
      می خواستم نوشته های هر دسته بندی که می خوام رو در صفحه اصلی به صورت Grid نمایش بدم !
      هر جور انجام دادم نشد!
      به این شکل هستش
      زیر هم میاره 
      من تو حالت انتخابی براتون screen گرفتم تا متوجه بشین
       
      دوستان اگر راه حلی می دونین بهم بگید !
      کد من اینه :
      <?php get_header(); if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <div class="post-grid container"> <article> <h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title() ?></a></h2> <?php the_content() ?> </article> </div> <?php endwhile; else : echo ' هیچ نوشته ای وجود ندارد'; endif; get_footer(); ?> برای Css هم :
      transform: translate(-50%, -50%) scale(1.2); } .post-grid article .title { color: #6362fb; font-size: 18px; margin: .75rem 0 .25rem 0; } .post-grid article .date { color: #8c9199; font-size: 16px; margin: 0 0 .25rem 0; } .post-grid article p { color: #59596b; } .post-grid article a:hover .image div { -webkit-filter: grayscale(0.3); filter: grayscale(0.3); opacity: .3; } .post-grid article a:hover .image span { -webkit-transform: translate(-50%, -50%); transform: translate(-50%, -50%); opacity: 1; } css مشکلی نداره و دقیق هم هست اما مشکل داخل php هست 
      لطفا راهنماییم کنید

    • توسط shayan.m
      سلام
      وقت بخیر
      مشاهده سایت من کنید:
      https://srcabad.ir/
      حالا مشاهده تصویر زیر کنید

      می خواهم برای این 3 محصول اول سایت ابعاد عرضی بیشتر که برای بنر مناسب باشد
      و عدد 1 و 2 و 3 می خواهم که توضیح محصول هست حذف شود
      باید چی کار کنم من به کد نویسی مسلط نیستم و با صفحه ساز نمیشه کاریش کرد باید چی کار کنم؟
       
    • توسط reza_yki
      سلام به همه اساتید و دوستان گرامی
      من پوسته ای رو طراحی کرده ام و از همه دوستان می خوام تا اون رو بررسی کرده و هرگونه نظری اگه دارن اعلام کنن تا باشد که فروش خوبی داشته باشم چون فروشش به صورت عمومی خواهد بود
      دموی اول:
      http://demo.yooztheme.ir/plasma
      دموی دوم:
      http://yoozdemos.epizy.com/plasma
    • توسط mohammadgdz
      سلام دوستان
      من با مشکلی موجه شدم که نمیتونم افزونه و وردپرس رو آپدیت کنم ، قالب و افزونه نصب کنم . 
      و با پیغام " بروزرسانی ناموفق شد: Internal Server Error " مواجه میشم .
      افزونه هارو دونه دونه غیر فعال کردم درست نشد .
      و تمام کار هایی که می دونستم و تو سایت ها خوندم انجام دادم و دست آخر هاست روهم عوض کردم نشد .
      ممنون میشم کمکم کنید .