webdeveloper98

نمایش پست ها به صورت grid در صفحه اصلی

21 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

خسته نباشید

من در حال طراحی قالب برای خودم هستم 

یک مشکلی دارم !

می خواستم نوشته های هر دسته بندی که می خوام رو در صفحه اصلی به صورت Grid نمایش بدم !

هر جور انجام دادم نشد!

به این شکل هستش

زیر هم میاره 

من تو حالت انتخابی براتون screen گرفتم تا متوجه بشین

 

دوستان اگر راه حلی می دونین بهم بگید !

کد من اینه :

<?php get_header(); if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

		<div class="post-grid container">		
			<article>
				<h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title() ?></a></h2>
				<?php the_content() ?>
			</article>
		</div>

<?php endwhile;
else :
    echo '
هیچ نوشته ای وجود ندارد';
endif; 
					   
get_footer();
?>

برای Css هم :

          transform: translate(-50%, -50%) scale(1.2);
}

.post-grid article .title {
  color: #6362fb;
  font-size: 18px;
  margin: .75rem 0 .25rem 0;
}

.post-grid article .date {
  color: #8c9199;
  font-size: 16px;
  margin: 0 0 .25rem 0;
}

.post-grid article p {
  color: #59596b;
}

.post-grid article a:hover .image div {
  -webkit-filter: grayscale(0.3);
          filter: grayscale(0.3);
  opacity: .3;
}

.post-grid article a:hover .image span {
  -webkit-transform: translate(-50%, -50%);
          transform: translate(-50%, -50%);
  opacity: 1;
}

css مشکلی نداره و دقیق هم هست اما مشکل داخل php هست 

لطفا راهنماییم کنید

grid.jpg

ویرایش شده در توسط webdeveloper98
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام @webdeveloper98

کدهای زیر رو با php های خودتون جایگزین و تست کنید

<?php get_header(); ?>
<div class="post-grid container">
<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<article>
	<h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title() ?></a></h2>
	<?php the_content() ?>
</article>
<?php 
endwhile;
else :
    echo ' مقاله ای جهت نمایش یافت نشد.';
endif; 
?>
</div>
<?php get_footer(); ?>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 6/21/2019 at 23:28، cherry گفته است :

سلام @webdeveloper98

کدهای زیر رو با php های خودتون جایگزین و تست کنید


<?php get_header(); ?>
<div class="post-grid container">
<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<article>
	<h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title() ?></a></h2>
	<?php the_content() ?>
</article>
<?php 
endwhile;
else :
    echo ' مقاله ای جهت نمایش یافت نشد.';
endif; 
?>
</div>
<?php get_footer(); ?>

 

سلام مجدد

خیلی ممنونم 

درست شد تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 29 دقیقه قبل، webdeveloper98 گفته است :

سلام مجدد

خیلی ممنونم 

درست شد تشکر

خداروشکر

خواهش میکنم

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 6/23/2019 at 02:04، cherry گفته است :

خداروشکر

خواهش میکنم

موفق باشید

<?php get_header(); ?>
		<div class="post-grid container">
		<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
	
		<article>
	<div class="post-thumbnail">

	<?php
		$my_query = new WP_Query('showposts=10&cat=2');
		while ($my_query->have_posts()):
		$my_query->the_post();
					$do_not_duplicate = $post->ID;?>
		
					<div class="post-img">
						<?php the_post_thumbnail('medium'); ?> 
						</div>
					<br>
					<div class="post_title">
 						<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
							<?php endwhile; ?>
				<div class="title_cat_grid">
					<?php the_category( '&bull;' ); ?>
				</div>

					</div>

					<br><br>
					<div class="text_post_grid">
						<?php the_content_rss('', TRUE, '', 35); ?>
					</div>
		
	</div>
			<span style="color:#a7a7a7;font-size:12px;"><?php the_time('j F Y'); ?></span>
			<a href="<?php the_permalink();?>"class="read-more"> در ادامه بخوانید ... <i class="fa fa-arrow-left" aria-hidden="true"></i></a>

		</article>	

طبق عکس زیر نشون میده

یعنی به جای اینکه  پست برفرض 6 تا پست نشون بده سه تا نشون میده و داخل همون سه تا سه تا میاره

راه حلی دارید ؟

@cherry

Griiid.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در در 6/23/2019 at 02:04، cherry گفته است :

خداروشکر

خواهش میکنم

موفق باشید

<?php get_header(); ?>
		<div class="post-grid container">
		<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
	
		<article>
	<div class="post-thumbnail">

	<?php
		$my_query = new WP_Query('showposts=10&cat=2');
		while ($my_query->have_posts()):
		$my_query->the_post();
					$do_not_duplicate = $post->ID;?>
		
					<div class="post-img">
						<?php the_post_thumbnail('medium'); ?> 
						</div>
					<br>
					<div class="post_title">
 						<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
							<?php endwhile; ?>
				<div class="title_cat_grid">
					<?php the_category( '&bull;' ); ?>
				</div>

					</div>

					<br><br>
					<div class="text_post_grid">
						<?php the_content_rss('', TRUE, '', 35); ?>
					</div>
		
	</div>
			<span style="color:#a7a7a7;font-size:12px;"><?php the_time('j F Y'); ?></span>
			<a href="<?php the_permalink();?>"class="read-more"> در ادامه بخوانید ... <i class="fa fa-arrow-left" aria-hidden="true"></i></a>

		</article>	

طبق عکس زیر نشون میده

یعنی به جای اینکه  پست برفرض 6 تا پست نشون بده سه تا نشون میده و داخل همون سه تا سه تا میاره

راه حلی دارید ؟

@cherry

Griiid.jpg

ویرایش شده در توسط webdeveloper98
ضمیمه عکس
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز @webdeveloper98

شما اومدی حلقه رو داخل حلقه استفاده کردی که منجر به چنین اتفاقی میشه

لاین 3 و 10 همین کد رو مشاهده کنید ( while )

در صورتی که میخوای مطالب دسته خاصی رو نمایش بدی، لاین 3 رو با تگ های پایانی حذف کن

در غیراینصورت باید حلقه داخلیشو پاک کنی

 

ویرایش شده در توسط cherry
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، cherry گفته است :

دوست عزیز @webdeveloper98

شما اومدی حلقه رو داخل حلقه استفاده کردی که منجر به چنین اتفاقی میشه

لاین 3 و 10 همین کد رو مشاهده کنید ( while )

در صورتی که میخوای مطالب دسته خاصی رو نمایش بدی، لاین 3 رو با تگ های پایانی حذف کن

در غیراینصورت باید حلقه داخلیشو پاک کنی

 

یعنی خط

<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

و 

<?php 
endwhile;
else :
    echo ' مقاله ای جهت نمایش یافت نشد.';
endif; 
?>

 

رو حذف کنم ؟!

خب این کارو کردم اما نشد!

مورد اول که گفتید خط 3 رو متوجه شدم که اشتباها نوشتم 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 32 دقیقه قبل، webdeveloper98 گفته است :

یعنی خط


<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

و 


<?php 
endwhile;
else :
    echo ' مقاله ای جهت نمایش یافت نشد.';
endif; 
?>

 

رو حذف کنم ؟!

خب این کارو کردم اما نشد!

مورد اول که گفتید خط 3 رو متوجه شدم که اشتباها نوشتم 

در صورتی که تگ پایانیشه حذف کنید

شما چرا حلقه رو وسط محتوا بسته کردی؟ (endwhile)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 دقیقه قبل، cherry گفته است :

در صورتی که تگ پایانیشه حذف کنید

شما چرا حلقه رو وسط محتوا بسته کردی؟ (endwhile)

بعد از article پایانی ببندم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 25 دقیقه قبل، webdeveloper98 گفته است :

بعد از article پایانی ببندم ؟

آره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، cherry گفته است :

آره

<?php get_header(); ?>
		<div class="post-grid container">
	
		<article>
		<div class="post-thumbnail">

	<?php
		$my_query = new WP_Query('showposts=10&cat=2');
		while ($my_query->have_posts()):
		$my_query->the_post();
					$do_not_duplicate = $post->ID;?>
		
					<div class="post-img">
						<?php the_post_thumbnail('medium'); ?> 
						</div>
					<br>
					<div class="post_title">
 						<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
				<div class="title_cat_grid">
					<?php the_category( '&bull;' ); ?>
				</div>

					</div>

					<br><br>
					<div class="text_post_grid">
						<?php the_content_rss('', TRUE, '', 35); ?>
					</div>
		
	</div>

			<span style="color:#a7a7a7;font-size:12px;"><?php the_time('j F Y'); ?></span>
			<a href="<?php the_permalink();?>"class="read-more"> در ادامه بخوانید ... <i class="fa fa-arrow-left" aria-hidden="true"></i></a>

		</article>			
			<?php endwhile; ?>

</div>

جواب نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

@webdeveloper98

کدها رو بصورت کامل جایگزین کنید

<?php get_header(); ?>
<div class="post-grid container">
<?php
$my_query = new WP_Query(array(
'post_type' => 'post',
'posts_per_page' => 10,
'cat' => 2
));
while ($my_query->have_posts()):$my_query->the_post();?>
<article>
<div class="post-thumbnail">
		<div class="post-img">
			<?php the_post_thumbnail('medium'); ?> 
		</div>
		<div class="post_title">
 			<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
			<div class="title_cat_grid">
				<?php the_category( ',' ); ?>
			</div>
		</div>
		<div class="text_post_grid">
			<?php the_excerpt(); ?>
		</div>
</div>
		<span style="color:#a7a7a7;font-size:12px;"><?php the_time('j F Y'); ?></span>
		<a href="<?php the_permalink(); ?>"class="read-more"> در ادامه بخوانید ... <i class="fa fa-arrow-left" aria-hidden="true"></i></a>
</article>			
<?php endwhile; ?>
</div>

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، cherry گفته است :

@webdeveloper98

کدها رو بصورت کامل جایگزین کنید


<?php get_header(); ?>
<div class="post-grid container">
<?php
$my_query = new WP_Query(array(
'post_type' => 'post',
'posts_per_page' => 10,
'cat' => 2
));
while ($my_query->have_posts()):$my_query->the_post();?>
<article>
<div class="post-thumbnail">
		<div class="post-img">
			<?php the_post_thumbnail('medium'); ?> 
		</div>
		<div class="post_title">
 			<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
			<div class="title_cat_grid">
				<?php the_category( ',' ); ?>
			</div>
		</div>
		<div class="text_post_grid">
			<?php the_excerpt(); ?>
		</div>
</div>
		<span style="color:#a7a7a7;font-size:12px;"><?php the_time('j F Y'); ?></span>
		<a href="<?php the_permalink(); ?>"class="read-more"> در ادامه بخوانید ... <i class="fa fa-arrow-left" aria-hidden="true"></i></a>
</article>			
<?php endwhile; ?>
</div>

 

عالی بود ممنون داداش

 

حالا یه سوال دیگه 

این الان فقط دسته 2 رو نشون میده

حالا فرض کن می خوام همزمان چند تا دسته رو توی سه قسمت از صفحه اصلیم نشون بدم

مثلا یه ردیف بالای سایت

یه ردیف وسط سایت

یه ردیف هم پایین سایت یه تا دسته بندی رو نشون بدم یعنی هر بار تو اون دسته نوشته ای میاد تو قسمتایی که گفتم نشون داده بشه

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خواهش میکنم @webdeveloper98

 

3 راه برای اجرای این مورد : ( البته شاید اساتید راه های ساده تری رو بلد باشن که نظرشون رو پرسیدن ضرری نداره)

1- میتونی ب جای عدد 2 ی آرایه تعریف کنی و بقیه مقادیرتو جهت نمایش بهش بدی مثلا array(1,2,3)

2- همین کد رو در جالاهای مختلف کپی کنی و عدد 2 رو تغییر بدی ب آی دی دسته دلخواه

3- داینامیکش کنی و از پنل مدیریت میتونی بی نهایت دسته رو اضافه کنی ( پیشنهادی)

ویرایش شده در توسط cherry
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، cherry گفته است :

خواهش میکنم @webdeveloper98

 

3 راه برای اجرای این مورد : ( البته شاید اساتید راه های ساده تری رو بلد باشن که نظرشون رو پرسیدن ضرری نداره)

1- میتونی ب جای عدد 2 ی آرایه تعریف کنی و بقیه مقادیرتو جهت نمایش بهش بدی مثلا array(1,2,3)

2- همین کد رو در جالاهای مختلف کپی کنی و عدد 2 رو تغییر بدی ب آی دی دسته دلخواه

3- داینامیکش کنی و از پنل مدیریت میتونی بی نهایت دسته رو اضافه کنی ( پیشنهادی)

باشه ممنونم از لطفت

تست می کنم و نتیجه رو اعلام می کنم خدمتت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

@webdeveloper98

خواهش میکنم

حتما، سوالی بود بپرسید در خدمتم

موفق باشی

ویرایش شده در توسط cherry
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 6/27/2019 at 01:16، cherry گفته است :

@webdeveloper98

خواهش میکنم

حتما، سوالی بود بپرسید در خدمتم

موفق باشی

سلام

نتیجه ای نگرفتم 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 6/27/2019 at 01:16، cherry گفته است :

@webdeveloper98

خواهش میکنم

حتما، سوالی بود بپرسید در خدمتم

موفق باشی

البته با کپی کردن قطعه کد مربوطم و دادن css و مرتب کردن درست شد اما درسته این روش به نظرتون ؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، webdeveloper98 گفته است :

البته با کپی کردن قطعه کد مربوطم و دادن css و مرتب کردن درست شد اما درسته این روش به نظرتون ؟

 

ظاهرا از روش دوم استفاده کردین، مشکلی نیست 

روش سوم رو اگر تونستید پیاده سازی کنید بهتره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، cherry گفته است :

ظاهرا از روش دوم استفاده کردین، مشکلی نیست 

روش سوم رو اگر تونستید پیاده سازی کنید بهتره

یه توضیحی در مورد راه سوم میگید بهم 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mehdi256
      درود
      تو ادیتور بلوکی من یه بلوک "رسانه و متن" قرار میدم و متنو مینویسم و عکسم کنارش میزارم ولی وقتی نمایش پست میزنم عکسه نشون داده نمیشه ! 
      درصورتی که عکس کاملا قرار گرفته و مشکلی نیست تو نمایش نشون نمیده ... 
      ممنون میشم راهنمایی کنید پستمو نتونستم انتشار بدم بخاطرش 
    • توسط nasisco
      با سلام
      ااز پشتیبانی هاستم گفتن که اختلال افزونه ای دارم برای حل و فهمیدن اینکه کدوم افزونه مشکل داره و چجوری میشه حلش کرد  چه راه حلی پیشنهاد میدید؟
    • توسط MiMCH
      این افزونه و میخواااام کسی داره ایاا؟

      https://codecanyon.net/item/cost-calculator-for-wordpress/21709867?ref=QuanticaLabs
       
    • توسط Erfan.H
      با سلام و احترام وقت بخیر دوستان یه سوالی داشتم بنده ووکامرس فارسی رو نصب کردم فعال میکنم اصلا تو قسمت پیشخوان وردپرس اثری از ووکامرس نمیبینم که بخوام برم ثبت نام کنم کلا وقتی ووکامرس نصب و فعال میکنم هیچیتو پیشخوان وردپرس نمیاد ولی وقتی افزونه دیگه نصب میکنم میاد مشکل از چیه
    • توسط nasisco
      با سلام
      وکتور ادرس زیر رو میخوایم پاک کنیم
      چون تو سورس سایت لود میشه و http هستش 
      و در تبدیل به https به مشکل برخوردیم 
      تمام عکسای با نام background6.png رو از هاست پاک کردم ولی از صفحه ولی پاک نمیشه 
      کسی هست بدونه راه حل این مشکل چیه ؟
      ممنون 
      http://rtl-automatic.ir/pixi/wp-content/uploads/2018/08/background6.png?id=1517