webdeveloper98

نمایش پست ها به صورت grid در صفحه اصلی

21 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

خسته نباشید

من در حال طراحی قالب برای خودم هستم 

یک مشکلی دارم !

می خواستم نوشته های هر دسته بندی که می خوام رو در صفحه اصلی به صورت Grid نمایش بدم !

هر جور انجام دادم نشد!

به این شکل هستش

زیر هم میاره 

من تو حالت انتخابی براتون screen گرفتم تا متوجه بشین

 

دوستان اگر راه حلی می دونین بهم بگید !

کد من اینه :

<?php get_header(); if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

		<div class="post-grid container">		
			<article>
				<h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title() ?></a></h2>
				<?php the_content() ?>
			</article>
		</div>

<?php endwhile;
else :
    echo '
هیچ نوشته ای وجود ندارد';
endif; 
					   
get_footer();
?>

برای Css هم :

          transform: translate(-50%, -50%) scale(1.2);
}

.post-grid article .title {
  color: #6362fb;
  font-size: 18px;
  margin: .75rem 0 .25rem 0;
}

.post-grid article .date {
  color: #8c9199;
  font-size: 16px;
  margin: 0 0 .25rem 0;
}

.post-grid article p {
  color: #59596b;
}

.post-grid article a:hover .image div {
  -webkit-filter: grayscale(0.3);
          filter: grayscale(0.3);
  opacity: .3;
}

.post-grid article a:hover .image span {
  -webkit-transform: translate(-50%, -50%);
          transform: translate(-50%, -50%);
  opacity: 1;
}

css مشکلی نداره و دقیق هم هست اما مشکل داخل php هست 

لطفا راهنماییم کنید

grid.jpg

ویرایش شده در توسط webdeveloper98
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام @webdeveloper98

کدهای زیر رو با php های خودتون جایگزین و تست کنید

<?php get_header(); ?>
<div class="post-grid container">
<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<article>
	<h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title() ?></a></h2>
	<?php the_content() ?>
</article>
<?php 
endwhile;
else :
    echo ' مقاله ای جهت نمایش یافت نشد.';
endif; 
?>
</div>
<?php get_footer(); ?>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 6/21/2019 at 23:28، cherry گفته است :

سلام @webdeveloper98

کدهای زیر رو با php های خودتون جایگزین و تست کنید


<?php get_header(); ?>
<div class="post-grid container">
<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<article>
	<h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title() ?></a></h2>
	<?php the_content() ?>
</article>
<?php 
endwhile;
else :
    echo ' مقاله ای جهت نمایش یافت نشد.';
endif; 
?>
</div>
<?php get_footer(); ?>

 

سلام مجدد

خیلی ممنونم 

درست شد تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 29 دقیقه قبل، webdeveloper98 گفته است :

سلام مجدد

خیلی ممنونم 

درست شد تشکر

خداروشکر

خواهش میکنم

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 6/23/2019 at 02:04، cherry گفته است :

خداروشکر

خواهش میکنم

موفق باشید

<?php get_header(); ?>
		<div class="post-grid container">
		<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
	
		<article>
	<div class="post-thumbnail">

	<?php
		$my_query = new WP_Query('showposts=10&cat=2');
		while ($my_query->have_posts()):
		$my_query->the_post();
					$do_not_duplicate = $post->ID;?>
		
					<div class="post-img">
						<?php the_post_thumbnail('medium'); ?> 
						</div>
					<br>
					<div class="post_title">
 						<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
							<?php endwhile; ?>
				<div class="title_cat_grid">
					<?php the_category( '&bull;' ); ?>
				</div>

					</div>

					<br><br>
					<div class="text_post_grid">
						<?php the_content_rss('', TRUE, '', 35); ?>
					</div>
		
	</div>
			<span style="color:#a7a7a7;font-size:12px;"><?php the_time('j F Y'); ?></span>
			<a href="<?php the_permalink();?>"class="read-more"> در ادامه بخوانید ... <i class="fa fa-arrow-left" aria-hidden="true"></i></a>

		</article>	

طبق عکس زیر نشون میده

یعنی به جای اینکه  پست برفرض 6 تا پست نشون بده سه تا نشون میده و داخل همون سه تا سه تا میاره

راه حلی دارید ؟

@cherry

Griiid.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در در 6/23/2019 at 02:04، cherry گفته است :

خداروشکر

خواهش میکنم

موفق باشید

<?php get_header(); ?>
		<div class="post-grid container">
		<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
	
		<article>
	<div class="post-thumbnail">

	<?php
		$my_query = new WP_Query('showposts=10&cat=2');
		while ($my_query->have_posts()):
		$my_query->the_post();
					$do_not_duplicate = $post->ID;?>
		
					<div class="post-img">
						<?php the_post_thumbnail('medium'); ?> 
						</div>
					<br>
					<div class="post_title">
 						<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
							<?php endwhile; ?>
				<div class="title_cat_grid">
					<?php the_category( '&bull;' ); ?>
				</div>

					</div>

					<br><br>
					<div class="text_post_grid">
						<?php the_content_rss('', TRUE, '', 35); ?>
					</div>
		
	</div>
			<span style="color:#a7a7a7;font-size:12px;"><?php the_time('j F Y'); ?></span>
			<a href="<?php the_permalink();?>"class="read-more"> در ادامه بخوانید ... <i class="fa fa-arrow-left" aria-hidden="true"></i></a>

		</article>	

طبق عکس زیر نشون میده

یعنی به جای اینکه  پست برفرض 6 تا پست نشون بده سه تا نشون میده و داخل همون سه تا سه تا میاره

راه حلی دارید ؟

@cherry

Griiid.jpg

ویرایش شده در توسط webdeveloper98
ضمیمه عکس
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز @webdeveloper98

شما اومدی حلقه رو داخل حلقه استفاده کردی که منجر به چنین اتفاقی میشه

لاین 3 و 10 همین کد رو مشاهده کنید ( while )

در صورتی که میخوای مطالب دسته خاصی رو نمایش بدی، لاین 3 رو با تگ های پایانی حذف کن

در غیراینصورت باید حلقه داخلیشو پاک کنی

 

ویرایش شده در توسط cherry
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، cherry گفته است :

دوست عزیز @webdeveloper98

شما اومدی حلقه رو داخل حلقه استفاده کردی که منجر به چنین اتفاقی میشه

لاین 3 و 10 همین کد رو مشاهده کنید ( while )

در صورتی که میخوای مطالب دسته خاصی رو نمایش بدی، لاین 3 رو با تگ های پایانی حذف کن

در غیراینصورت باید حلقه داخلیشو پاک کنی

 

یعنی خط

<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

و 

<?php 
endwhile;
else :
    echo ' مقاله ای جهت نمایش یافت نشد.';
endif; 
?>

 

رو حذف کنم ؟!

خب این کارو کردم اما نشد!

مورد اول که گفتید خط 3 رو متوجه شدم که اشتباها نوشتم 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 32 دقیقه قبل، webdeveloper98 گفته است :

یعنی خط


<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

و 


<?php 
endwhile;
else :
    echo ' مقاله ای جهت نمایش یافت نشد.';
endif; 
?>

 

رو حذف کنم ؟!

خب این کارو کردم اما نشد!

مورد اول که گفتید خط 3 رو متوجه شدم که اشتباها نوشتم 

در صورتی که تگ پایانیشه حذف کنید

شما چرا حلقه رو وسط محتوا بسته کردی؟ (endwhile)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 دقیقه قبل، cherry گفته است :

در صورتی که تگ پایانیشه حذف کنید

شما چرا حلقه رو وسط محتوا بسته کردی؟ (endwhile)

بعد از article پایانی ببندم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 25 دقیقه قبل، webdeveloper98 گفته است :

بعد از article پایانی ببندم ؟

آره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، cherry گفته است :

آره

<?php get_header(); ?>
		<div class="post-grid container">
	
		<article>
		<div class="post-thumbnail">

	<?php
		$my_query = new WP_Query('showposts=10&cat=2');
		while ($my_query->have_posts()):
		$my_query->the_post();
					$do_not_duplicate = $post->ID;?>
		
					<div class="post-img">
						<?php the_post_thumbnail('medium'); ?> 
						</div>
					<br>
					<div class="post_title">
 						<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
				<div class="title_cat_grid">
					<?php the_category( '&bull;' ); ?>
				</div>

					</div>

					<br><br>
					<div class="text_post_grid">
						<?php the_content_rss('', TRUE, '', 35); ?>
					</div>
		
	</div>

			<span style="color:#a7a7a7;font-size:12px;"><?php the_time('j F Y'); ?></span>
			<a href="<?php the_permalink();?>"class="read-more"> در ادامه بخوانید ... <i class="fa fa-arrow-left" aria-hidden="true"></i></a>

		</article>			
			<?php endwhile; ?>

</div>

جواب نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

@webdeveloper98

کدها رو بصورت کامل جایگزین کنید

<?php get_header(); ?>
<div class="post-grid container">
<?php
$my_query = new WP_Query(array(
'post_type' => 'post',
'posts_per_page' => 10,
'cat' => 2
));
while ($my_query->have_posts()):$my_query->the_post();?>
<article>
<div class="post-thumbnail">
		<div class="post-img">
			<?php the_post_thumbnail('medium'); ?> 
		</div>
		<div class="post_title">
 			<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
			<div class="title_cat_grid">
				<?php the_category( ',' ); ?>
			</div>
		</div>
		<div class="text_post_grid">
			<?php the_excerpt(); ?>
		</div>
</div>
		<span style="color:#a7a7a7;font-size:12px;"><?php the_time('j F Y'); ?></span>
		<a href="<?php the_permalink(); ?>"class="read-more"> در ادامه بخوانید ... <i class="fa fa-arrow-left" aria-hidden="true"></i></a>
</article>			
<?php endwhile; ?>
</div>

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، cherry گفته است :

@webdeveloper98

کدها رو بصورت کامل جایگزین کنید


<?php get_header(); ?>
<div class="post-grid container">
<?php
$my_query = new WP_Query(array(
'post_type' => 'post',
'posts_per_page' => 10,
'cat' => 2
));
while ($my_query->have_posts()):$my_query->the_post();?>
<article>
<div class="post-thumbnail">
		<div class="post-img">
			<?php the_post_thumbnail('medium'); ?> 
		</div>
		<div class="post_title">
 			<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
			<div class="title_cat_grid">
				<?php the_category( ',' ); ?>
			</div>
		</div>
		<div class="text_post_grid">
			<?php the_excerpt(); ?>
		</div>
</div>
		<span style="color:#a7a7a7;font-size:12px;"><?php the_time('j F Y'); ?></span>
		<a href="<?php the_permalink(); ?>"class="read-more"> در ادامه بخوانید ... <i class="fa fa-arrow-left" aria-hidden="true"></i></a>
</article>			
<?php endwhile; ?>
</div>

 

عالی بود ممنون داداش

 

حالا یه سوال دیگه 

این الان فقط دسته 2 رو نشون میده

حالا فرض کن می خوام همزمان چند تا دسته رو توی سه قسمت از صفحه اصلیم نشون بدم

مثلا یه ردیف بالای سایت

یه ردیف وسط سایت

یه ردیف هم پایین سایت یه تا دسته بندی رو نشون بدم یعنی هر بار تو اون دسته نوشته ای میاد تو قسمتایی که گفتم نشون داده بشه

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خواهش میکنم @webdeveloper98

 

3 راه برای اجرای این مورد : ( البته شاید اساتید راه های ساده تری رو بلد باشن که نظرشون رو پرسیدن ضرری نداره)

1- میتونی ب جای عدد 2 ی آرایه تعریف کنی و بقیه مقادیرتو جهت نمایش بهش بدی مثلا array(1,2,3)

2- همین کد رو در جالاهای مختلف کپی کنی و عدد 2 رو تغییر بدی ب آی دی دسته دلخواه

3- داینامیکش کنی و از پنل مدیریت میتونی بی نهایت دسته رو اضافه کنی ( پیشنهادی)

ویرایش شده در توسط cherry
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، cherry گفته است :

خواهش میکنم @webdeveloper98

 

3 راه برای اجرای این مورد : ( البته شاید اساتید راه های ساده تری رو بلد باشن که نظرشون رو پرسیدن ضرری نداره)

1- میتونی ب جای عدد 2 ی آرایه تعریف کنی و بقیه مقادیرتو جهت نمایش بهش بدی مثلا array(1,2,3)

2- همین کد رو در جالاهای مختلف کپی کنی و عدد 2 رو تغییر بدی ب آی دی دسته دلخواه

3- داینامیکش کنی و از پنل مدیریت میتونی بی نهایت دسته رو اضافه کنی ( پیشنهادی)

باشه ممنونم از لطفت

تست می کنم و نتیجه رو اعلام می کنم خدمتت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

@webdeveloper98

خواهش میکنم

حتما، سوالی بود بپرسید در خدمتم

موفق باشی

ویرایش شده در توسط cherry
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 6/27/2019 at 01:16، cherry گفته است :

@webdeveloper98

خواهش میکنم

حتما، سوالی بود بپرسید در خدمتم

موفق باشی

سلام

نتیجه ای نگرفتم 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 6/27/2019 at 01:16، cherry گفته است :

@webdeveloper98

خواهش میکنم

حتما، سوالی بود بپرسید در خدمتم

موفق باشی

البته با کپی کردن قطعه کد مربوطم و دادن css و مرتب کردن درست شد اما درسته این روش به نظرتون ؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، webdeveloper98 گفته است :

البته با کپی کردن قطعه کد مربوطم و دادن css و مرتب کردن درست شد اما درسته این روش به نظرتون ؟

 

ظاهرا از روش دوم استفاده کردین، مشکلی نیست 

روش سوم رو اگر تونستید پیاده سازی کنید بهتره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، cherry گفته است :

ظاهرا از روش دوم استفاده کردین، مشکلی نیست 

روش سوم رو اگر تونستید پیاده سازی کنید بهتره

یه توضیحی در مورد راه سوم میگید بهم 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط webdeveloper98
      سلام
      دوستان خوشحال می شم نظرتون رو درباره امنیت اطلاعات و امنیت وردپرس بدونم
      چقدر به بحث امنیت وردپرس و سایت های وردپرسی پرداخته می شه ؟
      چقدر به نظرتون اهمیت داره ؟
      اصلا بابت امنیت سایت های وردپرسی باید هزینه ای کرد یا خیر؟
      راه هایی که برای امنیت وردپرس و کلا سایت ها و سرورها که انجام میشه رو در چه حد و سطحی می دونید و می بینید ؟
       
      این سوالات ذهنم رو درگیر کرده و تمایل داشتم درموردشون جوابایی رو بشنوم
      ممنونم
    • توسط soshiant
      سلام 
      کد زیر یک دایو مربوط به بخش دسته های سایت من است
      <div class="post-page"> کدهای مربوطه </div> به دنبال یه تکه کد هستم که به اول این کد اضافه کنم تا محتوای این کد فقط در دسته های با آی‌دی مثلا 1 و 2 و 5 نمایش داده بشه و تو بقیه دسته ها این کد بی اثر باشه
      ممنون میشم کمک کنید
      تشکر
    • توسط ariux
      سلام دوستان ، من با استفاده از این مقاله اقدام به تعبیه ورود و ثبت نام در سایتم کردم ، اما با مشکلی رو به رو شدم .
      مشکل در واقع این هستش که فرم به خوبی کار میکنه و کاربر ورود ؛ و یا ثبت نام رو انجام میده اما صفحه به صورت اتوماتیک ری لود / ری فرش نمیشه تا اطلاعات کاربر لاگین شده رو نمایش بده .
      البته بعد از ری فرش صفحه توسط بروزر اطلاعات کاربر نمایش داده میشه اما مشکل همینجاست که ری لود باید اتوماتیک انجام بشه و نه توسط کاربر . 
      مورد عجیب اما این هستش که تمام مواردی که عرض کردم روی سایت آنلاین بروز پیدا میکنه و روی نسخه لوکال که توسط wamp ایجاد شده ، تمام موارد بدون کوچکترین مشکلی کار میکنند و جواب میدهند .
      این کدهایی هستش که بنده کمی شخصی سازیشون کردم اینجا قرار میدم ، امیدوارم دوستی بتونه کمک بکنه 
       
      function auth_user_login($user_login, $password, $login) { $info = array(); $info['user_login'] = $user_login; $info['user_password'] = $password; $info['remember'] = (isset( $_POST['rememberme'] ) && true == $_POST['rememberme'] ? true : false); $userdata = get_user_by('login', $info['user_login']); $result = wp_check_password($info['user_password'], $userdata->data->user_pass, $userdata->data->ID); if ( $result ) { auto_login( $userdata ); echo json_encode(array('loggedin'=>true, 'message'=>__('ورود موفقیت امیز بود ، در حال بارگذاری'))); } else { echo json_encode(array('loggedin'=>false, 'message'=>__(' اطلاعات وارد شده نادرست می باشد! '))); } die(); } function auto_login( $user ) { if ( !is_user_logged_in() ) { $user_id = $user->data->ID; $user_login = $user->data->user_login; wp_set_current_user( $user_id, $user_login ); wp_set_auth_cookie( $user_id ); } }  
      jQuery(document).ready(function ($) { // Display form from link inside a popup $('#pop_login, #pop_signup').on('click', function (e) { formToFadeOut = $('form#register'); formtoFadeIn = $('form#login'); if ($(this).attr('id') == 'pop_signup') { formToFadeOut = $('form#login'); formtoFadeIn = $('form#register'); } formToFadeOut.fadeOut(100, function () { formtoFadeIn.fadeIn(); }) return false; }); // Display lost password form $('#pop_forgot').click(function(){ formToFadeOut = $('form#login'); formtoFadeIn = $('form#forgot_password'); formToFadeOut.fadeOut(100, function () { formtoFadeIn.fadeIn(); }) return false; }); // Close popup $(document).on('click', '.close-any, .close', function () { $('form#login, form#register, form#forgot_password').fadeOut(100, function () { $('.close-any').remove(); }); return false; }); // Show the login/signup popup on click $('#show_login, #show_signup').on('click', function (e) { $('[canvas]').prepend('<div class="close-any"></div>'); if ($(this).attr('id') == 'show_login') $('form#login').fadeIn(100); else $('form#register').fadeIn(100); e.preventDefault(); }); // Perform AJAX login/register on form submit $('form#login, form#register').on('submit', function (e) { if (!$(this).valid()) return false; $('p.status', this).show().text(auth_script_object.loadingmessage); action = 'ajaxlogin'; username = $('form#login #username').val(); firstName = ''; lastName = ''; rememberme = ''; email = ''; password = $('form#login #password').val(); security = $('form#login #security').val(); if ($(this).attr('id') == 'register') { action = 'ajaxregister'; username = $('#signonname').val(); firstName = $('#signonfirstname').val(); lastName = $('#signonlastname').val(); password = $('#signonpassword').val(); email = $('#email').val(); security = $('#signonsecurity').val(); } ctrl = $(this); $.ajax({ type: 'POST', dataType: 'json', url: auth_script_object.ajaxurl, data: { 'action': action, 'username': username, 'password': password, 'email': email, 'firstName': firstName, 'lastName': lastName, 'security': security }, success: function (data) { $('p.status', ctrl).text(data.message); if (data.loggedin == true) { document.location.href = auth_script_object.redirecturl; window.location.reload(true); } } }); e.preventDefault(); }); // Perform AJAX forget password on form submit $('form#forgot_password').on('submit', function (e) { if (!$(this).valid()) return false; $('p.status', this).show().text(auth_script_object.loadingmessage); ctrl = $(this); $.ajax({ type: 'POST', dataType: 'json', url: auth_script_object.ajaxurl, data: { 'action': 'ajaxforgotpassword', 'user_login': $('#user_login').val(), 'security': $('#forgotsecurity').val(), }, success: function (data) { $('p.status', ctrl).text(data.message); } }); e.preventDefault(); return false; }); // Client side form validation if ($("#register").length) $("#register").validate( { rules: { password2: { equalTo: '#signonpassword' } } } ); else if ($("#login").length) $("#login").validate(); if ($('#forgot_password').length) $('#forgot_password').validate(); });  
      ممنون از شما
    • توسط estedadrap
      سلام
      من میخوام از زمینه دلخواه استفاده کنم تو یه قسمت از کد php اما هرکاری میکنم اررور ; یا , میده
       
      echo do_shortcode(' <div class="buttondl"> <a href="#buy_album" class="popup_link button medium buy_album">Download</a> <div id="buy_album" class="popup"><div class="def-block widget"> اینجا زمینه دلخواه نمایش داده بشه بصورت لینک </div></div></div> '); <a href="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'dl', true); ?>"></a> میخوام زمینه دلخواه بالا رو داخل کد php قرار بدم
    • توسط shayan.m
      سلام
      وقت بخیر
      دوستان عزیز مشاهده وب سایت میهن وردپرس کنید در قسمت فوتر وب سایت میهن وردپرس یک قسمت هست با نام اجتماعی باشیم می خواهم با توجه به تصویر زیر و اون سایت دقیق دقیق و مثل تصویر زیر انجام بدید من کد نویسی بلد نیستم یکی از دوستان لطفا بهم کدش بده و بگه کجا قرار بدم درست کند و بهم بده
      لطفا انجام بدید
      مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی
      مشابه تصویر زیر: