• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
pary_daryayi

مشكلات وب سايت من بعد از آپلود

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان.

من وب سايت آزمايشي مو آپلود كردم .

گاهي تو صفحه ي اولم css رو ميشناسه و گاهي نه .

و همين طور روي لينكها كه كليك ميكنم صفحات رو نميشناسه.

فكر ميكنم تو لوكال جايي مسير پيش فرض دادم كه الان نميدونم كجاست كه تغيير بدم .

ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

http://blog.web-site-man.ir

مرسي

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

زحمت نوشتن قالب رو خودتون کشیدید؟

اگر نه نام قالب رو بفرمایید

از طرف دیگه شما اینو گویا از لوکال به هاست منتقل کردید - که انتقالتون ایراد داره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تمامی آدرس‌های فراخوانی شده در قالبتون روی لوکال قرار داره که میبایست آدرس سایت خودتون رو قرار بدید ،

مثال :


<link rel="stylesheet" href="http://localhost/new/wordpress/wp-content/themes/mb/style.css" type="text/css" media="screen" />

رو با :


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/style.css" />

تعویض کنید و بقیه هم به همین صورت ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

زحمت نوشتن قالب رو خودتون کشیدید؟

اگر نه نام قالب رو بفرمایید

از طرف دیگه شما اینو گویا از لوکال به هاست منتقل کردید - که انتقالتون ایراد داره

بله , يه قالب ساده هستش كه خودم ايجاد كردم

درسته از لوكال منتقل كردم . الان براي اصلاحش بايد چكار كنم ؟

تمامی آدرس‌های فراخوانی شده در قالبتون روی لوکال قرار داره که میبایست آدرس سایت خودتون رو قرار بدید ،

روي لوكال كه بود , به همين شكل دوم كه شما نوشتيد , نوشتم , البته از directory استفاده نكردم - تست ميكنم


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
<script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery-1.8.2.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

كد شما رو امتحان كردم آقا سعيد ولي درست نشد.

اين كد داره مسيري كه روي لوكال بود رو نشون ميده . پس يعني جايي اين مسير ذخيره شده . ولي نميدونم كجا كه تغييرش بدم.


<link rel="stylesheet" href="http://localhost/new/wordpress/wp-content/themes/mb/style.css" type="text/css" media="screen" />

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید


http://localhost/new/wordpress

اصلا نباید در آدرس‌هاتون باشه ، این از روی سرور لوکال‌هاست ویندوزتون لود میکنه به همین دلیل در وب مشکل ایجاد شده ، باید این آدرس جایگزین آدرس سایتتون بشه به این صورت :


<link rel="stylesheet" href="http://blog.web-site-man.ir/wp-content/themes/mb/style.css" type="text/css" media="screen" />

میتونید فایل‌ هدر رو اینجا پیوست کنید تا براتون درست کنیم ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وقتي روي لوكال بودم تو قسمت تنظيمات مديريت اين رو وارد كرده بودم :


http://localhost/new/wordpress

اينو تو پايگاه در جدول wp_option پيدا كردم و site_url رو آدرس سايتم قرار دادم و الان css رو ميشناسه (علت اينكه تو پايگاه تغيير دادم اين بود كه فعلا وارد صفحه ي مديريت نميشه)

ولي لينك ها رو نه .. يعني مسير بالا جايي براي لينك هم ذخيره شده كه اونو هرچي تو پايگاه جستجو كردم پيدا نكردم.

تو فايل هدر اينا رو دارم كه الان ديگه مشكل css و jquery نيست . مشكل لينك ها وجود داره .


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
<script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery-1.8.2.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>
<script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/left-corner.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>
<script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/backtotop.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان ممنونم , تا حدودي حل شد ؛ تونستم با تغيير در پايگاه به مديريت برم و جاهايي كه مسير لوكال داده بودم رو با مسير سايتم جايگزين كنم.

الان فقط ابزارك هاي بايگاني و دسته ها درست كار نميكنن .

ممنون ميشم علت اين رو بگيد.

------------------------

پ.ن : ميدونيد تو وردپرس تازه كارم , با جستجو هم هميشه به نتيجه نميرسم .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان که لینک ها رو درست کردید - پیوندهای یکتا رو هم یه بار بروز کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بروز كردم ولي همچنان برچسب , بايگا ني , دسته ها درست كار نميكنند و با كليك بر اونها فقط هدر نمايش داده ميشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل های آرشیوی و دسته ها رو درست نوشتید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنونم . ولي من تو آموزشها ديدم كه ميتونيم فقط اين فايل ها رو داشته باشيم :

index.php ؛ header.php ؛ footer.php ؛ sidebar.php ؛ comments.php و function.php

به خاطر همين من archive.php و category.php ايجاد نكردم.

يك كد فعال سازي ابزارك در function گذاشتم و يك كد در sidebar .

يك تابع تاريخ هم گذاشته بودم كه چون مشكل ايجاد كرده بود فعلا حذفش كردم و لينك ها" دسته " , " بايگاني " و ... كار ميكنند اما بصورت بهم ريخته.

ببينيد لطفا :

http://blog.web-site-man.ir

خيلي ممنونم .

ویرایش شده در توسط pary_daryayi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان ممنونم , فهميدم مشكل از كجا بود ؛ فعلا اين مورد هم حل شد .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.

من بعد از اينكه قالب رو تغيير دادم يك مشكل پيش اومد . با اينكه نسخه ي 1.8.2 جي كوئري درست آپلود شده , اما اونو نميشناسه . اگر view - source رو ببينيد , متوجه ميشيد كه اصلا اين فايل js رو نميخونه , به خاطر همين هرجا از جي كوئري استفاده كردم , بي فايده هست.

ميشه بگيد علت چيه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید آدرس دهی رو طبق وردپرس انجام بدید.

نمونه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنونم . من هم به همين صورت آدرس دهي كرده بودم.

نام پوشه رو عوض كردم , دوباره فايل هاي js رو آپلود كردم , درست شد.

ویرایش شده در توسط pary_daryayi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری