• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
pary_daryayi

مشكلات وب سايت من بعد از آپلود

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان.

من وب سايت آزمايشي مو آپلود كردم .

گاهي تو صفحه ي اولم css رو ميشناسه و گاهي نه .

و همين طور روي لينكها كه كليك ميكنم صفحات رو نميشناسه.

فكر ميكنم تو لوكال جايي مسير پيش فرض دادم كه الان نميدونم كجاست كه تغيير بدم .

ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

http://blog.web-site-man.ir

مرسي

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

زحمت نوشتن قالب رو خودتون کشیدید؟

اگر نه نام قالب رو بفرمایید

از طرف دیگه شما اینو گویا از لوکال به هاست منتقل کردید - که انتقالتون ایراد داره

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمامی آدرس‌های فراخوانی شده در قالبتون روی لوکال قرار داره که میبایست آدرس سایت خودتون رو قرار بدید ،

مثال :


<link rel="stylesheet" href="http://localhost/new/wordpress/wp-content/themes/mb/style.css" type="text/css" media="screen" />

رو با :


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/style.css" />

تعویض کنید و بقیه هم به همین صورت ..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

زحمت نوشتن قالب رو خودتون کشیدید؟

اگر نه نام قالب رو بفرمایید

از طرف دیگه شما اینو گویا از لوکال به هاست منتقل کردید - که انتقالتون ایراد داره

بله , يه قالب ساده هستش كه خودم ايجاد كردم

درسته از لوكال منتقل كردم . الان براي اصلاحش بايد چكار كنم ؟

تمامی آدرس‌های فراخوانی شده در قالبتون روی لوکال قرار داره که میبایست آدرس سایت خودتون رو قرار بدید ،

روي لوكال كه بود , به همين شكل دوم كه شما نوشتيد , نوشتم , البته از directory استفاده نكردم - تست ميكنم


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
<script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery-1.8.2.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

كد شما رو امتحان كردم آقا سعيد ولي درست نشد.

اين كد داره مسيري كه روي لوكال بود رو نشون ميده . پس يعني جايي اين مسير ذخيره شده . ولي نميدونم كجا كه تغييرش بدم.


<link rel="stylesheet" href="http://localhost/new/wordpress/wp-content/themes/mb/style.css" type="text/css" media="screen" />

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید


http://localhost/new/wordpress

اصلا نباید در آدرس‌هاتون باشه ، این از روی سرور لوکال‌هاست ویندوزتون لود میکنه به همین دلیل در وب مشکل ایجاد شده ، باید این آدرس جایگزین آدرس سایتتون بشه به این صورت :


<link rel="stylesheet" href="http://blog.web-site-man.ir/wp-content/themes/mb/style.css" type="text/css" media="screen" />

میتونید فایل‌ هدر رو اینجا پیوست کنید تا براتون درست کنیم ..

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتي روي لوكال بودم تو قسمت تنظيمات مديريت اين رو وارد كرده بودم :


http://localhost/new/wordpress

اينو تو پايگاه در جدول wp_option پيدا كردم و site_url رو آدرس سايتم قرار دادم و الان css رو ميشناسه (علت اينكه تو پايگاه تغيير دادم اين بود كه فعلا وارد صفحه ي مديريت نميشه)

ولي لينك ها رو نه .. يعني مسير بالا جايي براي لينك هم ذخيره شده كه اونو هرچي تو پايگاه جستجو كردم پيدا نكردم.

تو فايل هدر اينا رو دارم كه الان ديگه مشكل css و jquery نيست . مشكل لينك ها وجود داره .


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
<script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery-1.8.2.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>
<script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/left-corner.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>
<script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/backtotop.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان ممنونم , تا حدودي حل شد ؛ تونستم با تغيير در پايگاه به مديريت برم و جاهايي كه مسير لوكال داده بودم رو با مسير سايتم جايگزين كنم.

الان فقط ابزارك هاي بايگاني و دسته ها درست كار نميكنن .

ممنون ميشم علت اين رو بگيد.

------------------------

پ.ن : ميدونيد تو وردپرس تازه كارم , با جستجو هم هميشه به نتيجه نميرسم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که لینک ها رو درست کردید - پیوندهای یکتا رو هم یه بار بروز کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بروز كردم ولي همچنان برچسب , بايگا ني , دسته ها درست كار نميكنند و با كليك بر اونها فقط هدر نمايش داده ميشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل های آرشیوی و دسته ها رو درست نوشتید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنونم . ولي من تو آموزشها ديدم كه ميتونيم فقط اين فايل ها رو داشته باشيم :

index.php ؛ header.php ؛ footer.php ؛ sidebar.php ؛ comments.php و function.php

به خاطر همين من archive.php و category.php ايجاد نكردم.

يك كد فعال سازي ابزارك در function گذاشتم و يك كد در sidebar .

يك تابع تاريخ هم گذاشته بودم كه چون مشكل ايجاد كرده بود فعلا حذفش كردم و لينك ها" دسته " , " بايگاني " و ... كار ميكنند اما بصورت بهم ريخته.

ببينيد لطفا :

http://blog.web-site-man.ir

خيلي ممنونم .

ویرایش شده در توسط pary_daryayi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان ممنونم , فهميدم مشكل از كجا بود ؛ فعلا اين مورد هم حل شد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

من بعد از اينكه قالب رو تغيير دادم يك مشكل پيش اومد . با اينكه نسخه ي 1.8.2 جي كوئري درست آپلود شده , اما اونو نميشناسه . اگر view - source رو ببينيد , متوجه ميشيد كه اصلا اين فايل js رو نميخونه , به خاطر همين هرجا از جي كوئري استفاده كردم , بي فايده هست.

ميشه بگيد علت چيه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید آدرس دهی رو طبق وردپرس انجام بدید.

نمونه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنونم . من هم به همين صورت آدرس دهي كرده بودم.

نام پوشه رو عوض كردم , دوباره فايل هاي js رو آپلود كردم , درست شد.

ویرایش شده در توسط pary_daryayi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری