mehditalaei

نمایش تعداد دیدگاه های کاربر

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام 

کد یا افزونه ای هست که بشه تعداد دیدگاه های هر کاربر رو نشون بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 31 دقیقه قبل، mehditalaei گفته است :

سلام 

کد یا افزونه ای هست که بشه تعداد دیدگاه های هر کاربر رو نشون بده

سلام 

میتونید از این کد استفاده کنید:

function W_Comment_Count() {
		if( is_user_logged_in() ){
			global $wpdb;
			$user_id = get_current_user_id();
			$counts_comment = $wpdb->get_var('SELECT COUNT(*) FROM ' . $wpdb->comments. ' WHERE user_id = "' . $user_id . '"');
			echo $counts_comment . ' comments';
		}
}

add_shortcode( 'count_comments', function(){
		W_Comment_Count();
});

 

هر جا خواستید تعداد کامنت های هر کاربر رو نشون بدید میتونید از این شرتکد استفاده کنید:

[count_comments]

 

این کد رو باید تو فایل functions.php قالب قرار بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، sajad گفته است :

سلام 

میتونید از این کد استفاده کنید:


function W_Comment_Count() {
		if( is_user_logged_in() ){
			global $wpdb;
			$user_id = get_current_user_id();
			$counts_comment = $wpdb->get_var('SELECT COUNT(*) FROM ' . $wpdb->comments. ' WHERE user_id = "' . $user_id . '"');
			echo $counts_comment . ' comments';
		}
}

add_shortcode( 'count_comments', function(){
		W_Comment_Count();
});

 

هر جا خواستید تعداد کامنت های هر کاربر رو نشون بدید میتونید از این شرتکد استفاده کنید:


[count_comments]

 

این کد رو باید تو فایل functions.php قالب قرار بدید.

ممنون

این کد فقط تعداد کامنت های کاربر رو نشون میده یا تعداد کامنت های کل سایت؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehditalaei گفته است :

ممنون

این کد فقط تعداد کامنت های کاربر رو نشون میده یا تعداد کامنت های کل سایت؟

خواهش میکنم. 

این کد تعداد کامنت های هر کاربر بر اساس آیدی که بهشون اختصاص داده شده رو تو دیتابیس چک میکنه و برمیگردنه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، sajad گفته است :

خواهش میکنم. 

این کد تعداد کامنت های هر کاربر بر اساس آیدی که بهشون اختصاص داده شده رو تو دیتابیس چک میکنه و برمیگردنه.

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehditalaei گفته است :

ممنون

خواهش میکنم.

موفق باشید...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 2 ساعت قبل، sajad گفته است :

خواهش میکنم.

موفق باشید...

ببخشید وقتی کد رو وارد میکنم صفحه بالا نمیاد

https://marsket.ir/dashboard

شورت کد رو قرار میدم صفحه لود نمیشه

ویرایش شده در توسط mehditalaei
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 37 دقیقه قبل، mehditalaei گفته است :

ببخشید وقتی کد رو وارد میکنم صفحه بالا نمیاد

https://marsket.ir/dashboard

شورت کد رو قرار میدم صفحه لود نمیشه

احتمالا کد رو به درستی قرار ندادید.

کد تست شده مشکلی نداره 

میتونید حالت دیباگ وردپرس رو فعال کنید تا جای اینکه صفحه سفید بیاره خطای سایت رو نمایش بده و مشخص بشه مشکل کجاست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 20 دقیقه قبل، sajad گفته است :

احتمالا کد رو به درستی قرار ندادید.

کد تست شده مشکلی نداره 

میتونید حالت دیباگ وردپرس رو فعال کنید تا جای اینکه صفحه سفید بیاره خطای سایت رو نمایش بده و مشخص بشه مشکل کجاست.

این مشکلات رو داره 

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/marsketi/public_html/wp-content/themes/jupiter/functions.php:494) in /home/marsketi/public_html/wp-admin/includes/misc.php on line 1196

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/marsketi/public_html/wp-content/themes/jupiter/functions.php:494) in /home/marsketi/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1251

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/marsketi/public_html/wp-content/themes/jupiter/functions.php:494) in /home/marsketi/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1254

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل احتمالا از این خطه 

add_shortcode( 'count_comments', function(){
        W_Comment_Count();
});

 

یه ضربدر قرمز جلوی این خط میاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در ۱ ساعت قبل، sajad گفته است :

احتمالا کد رو به درستی قرار ندادید.

کد تست شده مشکلی نداره 

میتونید حالت دیباگ وردپرس رو فعال کنید تا جای اینکه صفحه سفید بیاره خطای سایت رو نمایش بده و مشخص بشه مشکل کجاست.

مشکل حل شد شرمنده وقتتون رو زیاد گرفتم

ویرایش شده در توسط mehditalaei
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 28 دقیقه قبل، mehditalaei گفته است :

مشکل حل شرمنده وقتتون رو زیاد گرفتم

خواهش میکنم.

موفق باشید...

;)
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری