ahadto

افزودن فونت به ادیتور

11 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان

من برای اینکه فونت نوشته هام رو تغییر بدم همیشه مجبورم از توی حالت اچ اتی ام ال خودم براش فونت تعریف کنم که خودتون می دونید چقدر حال گیری هست

می خواستم ببینم راهی هست که اسم یه فونت رو به بخش فونتهای ادیتور اضافه کرد؟ مثلا bmitra که توی قالب خودم فراخوانی شده رو اضافه کنم؟

استادان گرامی ببینید می تونید مشکل منو حل کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم این آموزش برای کسانی هست که توی تایپ کردن در خود ادیتور مشکل دارند و وقتی توی ادیتور تایپ می کنند حروف اشتباهی تایپ می شوند، ولی من مشکم به هم ریختگی فونت نیست، مشکلم اینه که می خوام یه فونت دیگه به منوی فونتها اضافه کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از چه ادیتوری استفاده میکنید ؟


http://wordpress.org/extend/plugins/add-font-family-dropdown-to-visual-editor
http://maxfoundry.com/blog/how-to-add-google-web-fonts-to-your-tinymce-editor-in-wordpress/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از TinyMCE استفاده می کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو لینکی که قرار دادم آموزش انجام اینکار هستش ..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فک کنم زیاد ازش سردر نیاوردم، یعنی... یه کم بیشتر از زیاد :)

این آموزش مگه برای اضافه کردن فونتهای گوگل نیست؟ آخه من که یه فونتای دیگه می خوام، مثلا bmitra

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
http://www.tinymce.com/wiki.php/Configuration:theme_advanced_fonts

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده دوباره می پرسم

ولی من هم این صفحه رو پیدا کرده بودم، فقط نمی دونم که این کدها رو کجای این افزونه باید پیدا کنم تا تغییرشون بدم، اگه یه کم تفصیلی تر توضیح بدید ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده دوباره می پرسم

ولی من هم این صفحه رو پیدا کرده بودم، فقط نمی دونم که این کدها رو کجای این افزونه باید پیدا کنم تا تغییرشون بدم، اگه یه کم تفصیلی تر توضیح بدید ممنون میشم

به این فایل editor_template.js

یا

این کد رو به فایل فانکشن اضافه و تست کنید:

add_filter('tiny_mce_before_init', 'restrict_font_choices' );
function restrict_font_choices( $initArray ) {
$initArray['theme_advanced_fonts'] =
'Andale Mono=andale mono,times;'.
'Arial=arial,helvetica,sans-serif;'.
//'Arial Black=arial black,avant garde;'.
'Book Antiqua=book antiqua,palatino;'.
//'Comic Sans MS=comic sans ms,sans-serif;'.
'Courier New=courier new,courier;'.
'Georgia=georgia,palatino;'.
'Helvetica=helvetica;'.
//'Impact=impact,chicago;'.
//'Symbol=symbol;'.
'Tahoma=tahoma,arial,helvetica,sans-serif;'.
'Terminal=terminal,monaco;'.
'Times New Roman=times new roman,times;'.
'Trebuchet MS=trebuchet ms,geneva;'.
'Verdana=verdana,geneva;'.
//'Webdings=webdings;'.
//'Wingdings=wingdings,zapf dingbats'.
'';
return $initArray;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من توی اون فایل گشتم و اسم فونتی رو که توی قالب فراخانی شده بود رو اضافه کردم و درست شد

واقعا ممنونم ازتون، مشکل دیرینه ام رو حل کردید :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط naderi
      سلام .. برای توسعه یک وب سایت با قالب Eduma وردپرس میخوایم یه سری قابلیت ها رو بهش اضافه کنیم .. از دوستان کسی هست که بتونه به ما کمک کنه؟
    • توسط Hamid_92
      سلام خسته نباشید 
      من در یک وبسایت خارجی که خدمات هاست و دامنه رایگان میداد یک هاست و دامنه رایگان ساختم و میخواستم که وردپرس رو در file manager آپلود کنم و نصبش کنم و با توجه به آموزش های داخل اینترنتی باید اون فایل وردپرس رو در فایل public_html آپلود می کردم اما به محض اینکه از داخل CPanel وارد file manager هاست شدم با تصویر زیر برخورد کردم

      و پوشه ای به نام Public_html تعریف نشده بود تا فایل وردپرس رو بارگذاری کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
      * ضمنا در داخل فایل htdocs فایلی به نام files for your website should be uploaded here! ذخیره شده بود به صورت زیر

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط 3pd
      با سلام خدمت دوستان
      ممنون میشم راهنمایی کنید که با چه افزونه ای این امکان وجود داره که بدون ایجاد برگه برای گالری ها ، بتونیم با استفاده از تصویر شاخص چندین گالری رو مثلا در صفحه اصلی سایت نمایش بدیم؟ افزونه ای میخوام باشه که برای گالری ها بشه دسته بندی ایجاد کرد.
      من با استفاده از افزونه ی foogallery، چند گالری ایجاد کردم و طرح شبکه بندی رو هم انجام دادم. با استفاده از ویژوال کامپوزر ردیف ایجاد کردم و از المان شبکه بندی استفاده کردم، در قسمت تنظیمات شبکه بندی نمایش گالری رو انتخاب کردم اما نمیشه انتخاب کرد که کدوم گالری! و صرفا میشه انتخاب کرد که چندتا از جدیدترین ها یا قدیمی ترین ها رو نمایش بده..
    • توسط hamasehyaran
      سلام 
      روزبخیر
      من یه تازه وارد وردپرسی هستم ، حدود 9 ماهه با وردپرس مشغولم .
      کدنویسی هم در حد html و css بلدم. php نمیدونم
      الان هم دارم روی سایت برای انتشارات کتاب کار میکنم.
      یه کاری می خوام انجام بدم که مدت ها درگیرشم.
      میخوام توی صفحه محصولاتم، نویسنده کتاب به صورت لینک شده بیاد و شخص با کلیک کردن روی اون به صفحه نویسنده هدایت بشه.(مثل عکس پیوست)
      چند تا کار انجام دادم ، مثلا با taxonomy ها کار  کردم ولی بلد نبودم ازشون استفاده کنم.
       
      لطفا در این مورد رهنماییم کنید.