ahadto

افزودن فونت به ادیتور

11 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان

من برای اینکه فونت نوشته هام رو تغییر بدم همیشه مجبورم از توی حالت اچ اتی ام ال خودم براش فونت تعریف کنم که خودتون می دونید چقدر حال گیری هست

می خواستم ببینم راهی هست که اسم یه فونت رو به بخش فونتهای ادیتور اضافه کرد؟ مثلا bmitra که توی قالب خودم فراخوانی شده رو اضافه کنم؟

استادان گرامی ببینید می تونید مشکل منو حل کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم این آموزش برای کسانی هست که توی تایپ کردن در خود ادیتور مشکل دارند و وقتی توی ادیتور تایپ می کنند حروف اشتباهی تایپ می شوند، ولی من مشکم به هم ریختگی فونت نیست، مشکلم اینه که می خوام یه فونت دیگه به منوی فونتها اضافه کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از چه ادیتوری استفاده میکنید ؟


http://wordpress.org/extend/plugins/add-font-family-dropdown-to-visual-editor
http://maxfoundry.com/blog/how-to-add-google-web-fonts-to-your-tinymce-editor-in-wordpress/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از TinyMCE استفاده می کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو لینکی که قرار دادم آموزش انجام اینکار هستش ..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فک کنم زیاد ازش سردر نیاوردم، یعنی... یه کم بیشتر از زیاد :)

این آموزش مگه برای اضافه کردن فونتهای گوگل نیست؟ آخه من که یه فونتای دیگه می خوام، مثلا bmitra

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
http://www.tinymce.com/wiki.php/Configuration:theme_advanced_fonts

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده دوباره می پرسم

ولی من هم این صفحه رو پیدا کرده بودم، فقط نمی دونم که این کدها رو کجای این افزونه باید پیدا کنم تا تغییرشون بدم، اگه یه کم تفصیلی تر توضیح بدید ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده دوباره می پرسم

ولی من هم این صفحه رو پیدا کرده بودم، فقط نمی دونم که این کدها رو کجای این افزونه باید پیدا کنم تا تغییرشون بدم، اگه یه کم تفصیلی تر توضیح بدید ممنون میشم

به این فایل editor_template.js

یا

این کد رو به فایل فانکشن اضافه و تست کنید:

add_filter('tiny_mce_before_init', 'restrict_font_choices' );
function restrict_font_choices( $initArray ) {
$initArray['theme_advanced_fonts'] =
'Andale Mono=andale mono,times;'.
'Arial=arial,helvetica,sans-serif;'.
//'Arial Black=arial black,avant garde;'.
'Book Antiqua=book antiqua,palatino;'.
//'Comic Sans MS=comic sans ms,sans-serif;'.
'Courier New=courier new,courier;'.
'Georgia=georgia,palatino;'.
'Helvetica=helvetica;'.
//'Impact=impact,chicago;'.
//'Symbol=symbol;'.
'Tahoma=tahoma,arial,helvetica,sans-serif;'.
'Terminal=terminal,monaco;'.
'Times New Roman=times new roman,times;'.
'Trebuchet MS=trebuchet ms,geneva;'.
'Verdana=verdana,geneva;'.
//'Webdings=webdings;'.
//'Wingdings=wingdings,zapf dingbats'.
'';
return $initArray;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من توی اون فایل گشتم و اسم فونتی رو که توی قالب فراخانی شده بود رو اضافه کردم و درست شد

واقعا ممنونم ازتون، مشکل دیرینه ام رو حل کردید :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟