ahadto

افزودن فونت به ادیتور

11 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان

من برای اینکه فونت نوشته هام رو تغییر بدم همیشه مجبورم از توی حالت اچ اتی ام ال خودم براش فونت تعریف کنم که خودتون می دونید چقدر حال گیری هست

می خواستم ببینم راهی هست که اسم یه فونت رو به بخش فونتهای ادیتور اضافه کرد؟ مثلا bmitra که توی قالب خودم فراخوانی شده رو اضافه کنم؟

استادان گرامی ببینید می تونید مشکل منو حل کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم این آموزش برای کسانی هست که توی تایپ کردن در خود ادیتور مشکل دارند و وقتی توی ادیتور تایپ می کنند حروف اشتباهی تایپ می شوند، ولی من مشکم به هم ریختگی فونت نیست، مشکلم اینه که می خوام یه فونت دیگه به منوی فونتها اضافه کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از چه ادیتوری استفاده میکنید ؟


http://wordpress.org/extend/plugins/add-font-family-dropdown-to-visual-editor
http://maxfoundry.com/blog/how-to-add-google-web-fonts-to-your-tinymce-editor-in-wordpress/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از TinyMCE استفاده می کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو لینکی که قرار دادم آموزش انجام اینکار هستش ..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فک کنم زیاد ازش سردر نیاوردم، یعنی... یه کم بیشتر از زیاد :)

این آموزش مگه برای اضافه کردن فونتهای گوگل نیست؟ آخه من که یه فونتای دیگه می خوام، مثلا bmitra

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
http://www.tinymce.com/wiki.php/Configuration:theme_advanced_fonts

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده دوباره می پرسم

ولی من هم این صفحه رو پیدا کرده بودم، فقط نمی دونم که این کدها رو کجای این افزونه باید پیدا کنم تا تغییرشون بدم، اگه یه کم تفصیلی تر توضیح بدید ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده دوباره می پرسم

ولی من هم این صفحه رو پیدا کرده بودم، فقط نمی دونم که این کدها رو کجای این افزونه باید پیدا کنم تا تغییرشون بدم، اگه یه کم تفصیلی تر توضیح بدید ممنون میشم

به این فایل editor_template.js

یا

این کد رو به فایل فانکشن اضافه و تست کنید:

add_filter('tiny_mce_before_init', 'restrict_font_choices' );
function restrict_font_choices( $initArray ) {
$initArray['theme_advanced_fonts'] =
'Andale Mono=andale mono,times;'.
'Arial=arial,helvetica,sans-serif;'.
//'Arial Black=arial black,avant garde;'.
'Book Antiqua=book antiqua,palatino;'.
//'Comic Sans MS=comic sans ms,sans-serif;'.
'Courier New=courier new,courier;'.
'Georgia=georgia,palatino;'.
'Helvetica=helvetica;'.
//'Impact=impact,chicago;'.
//'Symbol=symbol;'.
'Tahoma=tahoma,arial,helvetica,sans-serif;'.
'Terminal=terminal,monaco;'.
'Times New Roman=times new roman,times;'.
'Trebuchet MS=trebuchet ms,geneva;'.
'Verdana=verdana,geneva;'.
//'Webdings=webdings;'.
//'Wingdings=wingdings,zapf dingbats'.
'';
return $initArray;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من توی اون فایل گشتم و اسم فونتی رو که توی قالب فراخانی شده بود رو اضافه کردم و درست شد

واقعا ممنونم ازتون، مشکل دیرینه ام رو حل کردید :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم