ariamovie

شمسی نشدن تاریخ افزونه

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به اساتید

من جلالی رو نصب کردم و همه جا فارسی شده تاریخ و... ولی 2 تا افزونه هست هرکاری میکنم باز هم میلادی میزنه تاریخ رو ، باید چه کرد؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

اسم افزونه ها رو بگید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داشتم نا امید میشدم کسی جواب بده!! مرسی

یکیش : Special Recent Posts FREE Edition

یکیشم : Custom Tabbed Widget

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه جلالی رو غیرفعال و این افزونه را نصب کنید

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-persian/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه جلالی رو غیرفعال و این افزونه را نصب کنید

http://wordpress.org...ins/wp-persian/

اوه اوه

سایت ترکید

یهو سایت راست به چپ شد

همه چی

تاریخ هم درست نشد

همون جلالی رو اکتیو کردم باز.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس باید توی کدهای ایندو افزونه تابع خروجی تاریخ رو پیدا و با the_time تعویض کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این منظورته؟

'date_format' => 'Y/m/d g:i:s A', // Post date format.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هم الان افزونه جلالی نصب کردم . و فقط تاریخ های ابزارک اخرین نوشته ها انگلیسی هست .تو کد های افزونه باید تغییر بدم یا کدهای قالب

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بررسی کنید:

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بررسی شد و به حوابی نرسیدم :(

توی افزونه ی من اینه :

'date_format' => 'Y/m/d g:i:s A', // Post date format.

من این Date format رو به صد حالت تغییر دادم بازم همون میلادی بخدااا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطی که قرار دادید فقط برای فرمت تاریخ هست

برای مثال در خط 886 فایل class-main.php از تابع get_the_time استفاده شده است

که فقط با تغییر افزونه جلالی میتوانید تاریخ را شمسی کنید

تاپیک راهنما هم به شما معرفی شد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطی که قرار دادید فقط برای فرمت تاریخ هست

برای مثال در خط 886 فایل class-main.php از تابع get_the_time استفاده شده است

که فقط با تغییر افزونه جلالی میتوانید تاریخ را شمسی کنید

تاپیک راهنما هم به شما معرفی شد

خدا پدرت رو بیامرزه حالا درست شد ، خیلی مردی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>