ariamovie

شمسی نشدن تاریخ افزونه

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به اساتید

من جلالی رو نصب کردم و همه جا فارسی شده تاریخ و... ولی 2 تا افزونه هست هرکاری میکنم باز هم میلادی میزنه تاریخ رو ، باید چه کرد؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

اسم افزونه ها رو بگید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داشتم نا امید میشدم کسی جواب بده!! مرسی

یکیش : Special Recent Posts FREE Edition

یکیشم : Custom Tabbed Widget

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه جلالی رو غیرفعال و این افزونه را نصب کنید

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-persian/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه جلالی رو غیرفعال و این افزونه را نصب کنید

http://wordpress.org...ins/wp-persian/

اوه اوه

سایت ترکید

یهو سایت راست به چپ شد

همه چی

تاریخ هم درست نشد

همون جلالی رو اکتیو کردم باز.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس باید توی کدهای ایندو افزونه تابع خروجی تاریخ رو پیدا و با the_time تعویض کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این منظورته؟

'date_format' => 'Y/m/d g:i:s A', // Post date format.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هم الان افزونه جلالی نصب کردم . و فقط تاریخ های ابزارک اخرین نوشته ها انگلیسی هست .تو کد های افزونه باید تغییر بدم یا کدهای قالب

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بررسی کنید:

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بررسی شد و به حوابی نرسیدم :(

توی افزونه ی من اینه :

'date_format' => 'Y/m/d g:i:s A', // Post date format.

من این Date format رو به صد حالت تغییر دادم بازم همون میلادی بخدااا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطی که قرار دادید فقط برای فرمت تاریخ هست

برای مثال در خط 886 فایل class-main.php از تابع get_the_time استفاده شده است

که فقط با تغییر افزونه جلالی میتوانید تاریخ را شمسی کنید

تاپیک راهنما هم به شما معرفی شد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطی که قرار دادید فقط برای فرمت تاریخ هست

برای مثال در خط 886 فایل class-main.php از تابع get_the_time استفاده شده است

که فقط با تغییر افزونه جلالی میتوانید تاریخ را شمسی کنید

تاپیک راهنما هم به شما معرفی شد

خدا پدرت رو بیامرزه حالا درست شد ، خیلی مردی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.