• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
!Mojtaba

قراردادن css برای فرم

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام بچه ها من این استایل هارو گرفتم ولی نمیدونم چطوری اون هارو اجرا کنم ! افزونه themp my login رو نصب کردم !

اینم لینک :http://temphaa.com/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-css3/

اگه درست شد بگید تا من با همین اموزش برا بچه ها بزارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

باید این استایل ها رو برای افزونه ویرایش کنید. کدهای لازم فرم هم داخل خود افزونه هست. باید کدهای افزونه ویرایش بشن.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد های استایل این رو جاگیزین استایل افزونه خودم کردم ولی نتیجه نداد ! ؟دقیقا باید چه کد هاییش رو جاگزین کنم ؟ در ضمن فایل اسکریپ و جیکوئری هم داره !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه کپی مستقیم جواب نمیده.

باید اسم کلاس/آی دی های استایل رو به اسم کلاس/آی دی های استفاده شده در افزونه تغییر بدید.

مثلا اسم کلاسی که برای فیلد های افزونه دارید رو باید به جای اسمی که در استایل کپی شده قرار داره جایگزین کنید.

کمی کار زمانبری هست و حوصله میخواد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه کپی مستقیم جواب نمیده.

باید اسم کلاس/آی دی های استایل رو به اسم کلاس/آی دی های استفاده شده در افزونه تغییر بدید.

مثلا اسم کلاسی که برای فیلد های افزونه دارید رو باید به جای اسمی که در استایل کپی شده قرار داره جایگزین کنید.

کمی کار زمانبری هست و حوصله میخواد.

فایل فونت و فایل جیکوئری ( فرمت .js ) رو کجا قراربدم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پوشه افزونه ولی باید در افزونه بهش آدرس بدید.

میتونید توی پوشه پوسته هم قررا بدید. ولی باید ادرس دهی رو درست کنید. قبل از شروع ادرس فایل باید این رو قرار بدید:

<?php bloginfo('home');  ?>/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری