Rasoul

افزونه برای سایت مپ و اموزش ان

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان میشه یه افزونه برای ساخت سایت مپ معرفی کنید واموزش ایجاد سایت مپ رو برای سایت بگید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه google xml sitemap رو نصب کنید در تنظیمات افزونه فقط تعداد پست هایی رو که میخایین در صفحه نقشه سایت تون نشون بده رو تعیین کنید این تعداد با تعداد پستهایی که در روز میزارید بهتر یکی باشه قسمت limit posts رو ویاریش کنید . دیگه تنظیمات خاصی نداره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تشکر من افزونه را نصب کردم ولی تنظیماتش کجاس نداره که بعد limit posts کجاست ؟

یه چیزی مگه سایت مپ من این جوری نیست

http://www.mysite.com/sitemap.xml

ولی وقتی واردش میرم همچینه

XML Parsing Error: not well-formed

Location: http://www.mysite.com/sitemap.xml

<loc>http://www.mysite.com/?post_type=wpcf7_contact_form&p=47</loc>

ویرایش شده در توسط Rasoul
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره ادرس سایت تون رو بزارید تا بیشتر بتونیم راهنمایی کنیم.

یه اسکرین شات تمام صفحه از صفحه تنطیمات افزونه بزارید تا بگم چی کار کنید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

میشه ادرس گذاشت فک کردم میگیرند بهم اخطار میدن :D

www.2pdownload.ir

باور کن این افزون تنظیمات نداره نگاه کن

44290341247444823650.gif

ویرایش شده در توسط Rasoul
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
میشه ادرس گذاشت فک کردم میگیرند بهم اخطار میدن :D www.2pdownload.ir باور کن این افزون تنظیمات نداره نگاه کن 44290341247444823650.gif

post-405-0-22542700-1359565351_thumb.jpg

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی عکس 2 رو نگاه کن زیر عنوان advanced option چی نوشته ؟ خب نوشته limit the number of posts in the sitemap جلوش خالیه اینجا تعداد نوشته هایی رو که در روز میزاری تو سایت بزار بعد تنظیمات رو بروز کن . تمام

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی این اخطار چیه

Your blog is currently blocking search engines! Visit the privacy settings to change this

بعد سایت مپم ادرسش چجوریه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل روبوتتون اینه - که کاملاً بی ارزشه


User-agent: *
Disallow: /wp-admin/
Disallow: /wp-includes/

ببین آقا - عجله نکن - خونسردیتو حفظ کن

اول تنظیمات سایت مپ رو با همون افزونه درست کنید

بعد فایل روبوت مناسبی رو تهیه کنید

دست آخر سایت مپتونو در اکانت وبمستر گوگل معرفی کنید

نشانی سایت مپ هم به این صورت است:

http : // www . 2pdownload.ir / sitemap . xml

البته ببینید سایتتون با www بالا میاد یا بدون www یا با هردو

اگر با هر دو بالا میاد حتماً مطالبی در انجمن که درباره ی دایرکت یکی به دیگری هست رو بخونید و انجام بدید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل روبوتتون اینه - که کاملاً بی ارزشه


User-agent: *
Disallow: /wp-admin/
Disallow: /wp-includes/

ببین آقا - عجله نکن - خونسردیتو حفظ کن

اول تنظیمات سایت مپ رو با همون افزونه درست کنید

بعد فایل روبوت مناسبی رو تهیه کنید

دست آخر سایت مپتونو در اکانت وبمستر گوگل معرفی کنید

نشانی سایت مپ هم به این صورت است:

http : // www . 2pdownload.ir / sitemap . xml

البته ببینید سایتتون با www بالا میاد یا بدون www یا با هردو

اگر با هر دو بالا میاد حتماً مطالبی در انجمن که درباره ی دایرکت یکی به دیگری هست رو بخونید و انجام بدید

ممنون

توگوگل وب مستر ثبت کردم

ببینید درسته سایت مپ

http://www.2pdownload.ir/sitemap.xml

فایل روبوت مناسبی رو تهیه کنید: یعنی چی نفهمیدم ! سایت مپم به روبود اضافه کردم درسته ؟

http://www.2pdownload.ir/robots.txt

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی عکس 2 رو نگاه کن زیر عنوان advanced option چی نوشته ؟ خب نوشته limit the number of posts in the sitemap جلوش خالیه اینجا تعداد نوشته هایی رو که در روز میزاری تو سایت بزار بعد تنظیمات رو بروز کن . تمام

سلام این قسمت درصد اهمیتش چقدره ؟ من خالی گزاشتم

روزی 5 6 تا پست میدیم پرش نکنم تاثییر داره ؟

دوست عزیز اگه ممکنه یوزر پس وردپرستو برام پ خ کن برات درست کنم

یا اینجارو دنبال کن

http://forum.wp-persian.com/topic/11964

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟