• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

بالای وبمو میشه درست کنین

اگه پسندیدم لینک تونو می زنم

عکس (دمو):

http://uyf.ir/upload...64519972091.bmp

بالاشو برام طراحی کنین

خیلی توپ باشه ها

هر چه زیبا تر مدت زمان لینک بیشتر

عکس های دیگه هم درمورد دانلود و ... اضافه کنین

عکس(عکسی که باید روی آن کار انجام بدهید):

http://uploadtak.com...5455_header.jpg

عکس(عکسی که باید روی آن کار انجام بدهید):

http://uploadtak.com...s/k3887_404.png

این رو پایین بزنید همیشه دانلود

ممنون می شم

12.gif

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی کنار بنر بالای صفحه بنویسید با ما همیشه دانلود کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه پسندیدم لینک تونو می زنم

خیلی توپ باشه ها

هر چه زیبا تر مدت زمان لینک بیشتر

سلام

به نظرت این لینک کردن طراح تازه اونم موقتی مناسبه؟ :huh:

هدر مهمترین قسمت یک سایته طراح, طراحی کنه و بعد فقط چندتایی بازدید ورودی ؟؟!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط Diamond3
      دوستان من اینترنت و زیرو رو کردم یه تقویم شمسی برای وردپرس به صورت ویجت یاگجت که بزارم توسایتم تاریخ روز و نشون بده به فارسی گیرم نیومد لطفا کمک کنید اسم یه ویجت را معرفی کنید که از بخش ابزارکهای ورد پرس نصبش کنم ممنون از لطفتون
    • توسط alibashiri
      سلام دوستان
      لطفا در مورد آبشاری کردن این قالب کمک کنید
      برنامه هدر اینه
      <?php
      /**
       * The Header for our theme.
       * Displays all of the <head> section and everything up till <div id="content">
       */
      ?><!DOCTYPE html>
      <html <?php language_attributes(); ?>>
      <head>
      <?php zerif_top_head_trigger(); ?>
      <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">
      <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
      <link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11">
      <link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>">
      <?php wp_head(); ?>
      <?php zerif_bottom_head_trigger(); ?>
      </head>
      <?php if(isset($_POST['scrollPosition'])): ?>
          <body <?php body_class(); ?> onLoad="window.scrollTo(0,<?php echo intval($_POST['scrollPosition']); ?>)">
      <?php else: ?>
          <body <?php body_class(); ?> >
      <?php endif;
          zerif_top_body_trigger();
          
          /* Preloader */
          if(is_front_page() && !is_customize_preview() && get_option( 'show_on_front' ) != 'page' ):
       
              $zerif_disable_preloader = get_theme_mod('zerif_disable_preloader');
              
              if( isset($zerif_disable_preloader) && ($zerif_disable_preloader != 1)):
                  echo '<div class="preloader">';
                      echo '<div class="status">&nbsp;</div>';
                  echo '</div>';
              endif;    
          endif; ?>

      <div id="mobilebgfix">
          <div class="mobile-bg-fix-img-wrap">
              <div class="mobile-bg-fix-img"></div>
          </div>
          <div class="mobile-bg-fix-whole-site">

      <header id="home" class="header" itemscope="itemscope" itemtype="http://schema.org/WPHeader">
          <div id="main-nav" class="navbar navbar-inverse bs-docs-nav" role="banner">
              <div class="container">
                  <?php zerif_before_navbar_trigger(); ?>
                  <div class="navbar-header responsive-logo">
                      <button class="navbar-toggle collapsed" type="button" data-toggle="collapse" data-target=".bs-navbar-collapse">
                      <span class="sr-only"><?php _e('Toggle navigation','zerif-lite'); ?></span>
                      <span class="icon-bar"></span>
                      <span class="icon-bar"></span>
                      <span class="icon-bar"></span>
                      </button>
                          <div class="navbar-brand" itemscope itemtype="http://schema.org/Organization">
                              <?php
                              if( has_custom_logo() ) {
                                  the_custom_logo();
                              } else {
                              ?>
                                  <div class="site-title-tagline-wrapper">
                                      <h1 class="site-title">
                                          <a href=" <?php echo esc_url( home_url( '/' ) ) ?> ">
                                              <?php bloginfo( 'title' ) ?>
                                          </a>
                                      </h1>
                                      <?php
                                      $description = get_bloginfo( 'description', 'display' );
                                      if ( ! empty( $description ) ) : ?>
                                          <p class="site-description">
                                              <?php echo $description; ?>
                                          </p> <!-- /.site-description -->
                                      <?php elseif( is_customize_preview() ): ?>
                                      <p class="site-description"></p>
                                      <?php endif; ?>
                                  </div> <!-- /.site-title-tagline-wrapper -->
                              <?php } ?>
                          </div> <!-- /.navbar-brand -->
                      </div> <!-- /.navbar-header -->
                  <?php zerif_primary_navigation_trigger(); ?>
              </div> <!-- /.container -->
              <?php zerif_after_header_container_trigger(); ?>
          </div> <!-- /#main-nav -->
          <!-- / END TOP BAR -->
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط __PEYMAN__
      با سلام خدمت دوستان
      بنده این سایت رو با بهترین شیوه ها از تگ ها گرفته تا خیلی از موارد دیگه سعو کرده ام ، ولی متاسفانه بعد از گذشت یک سال سایت بنده ورودی گوگل ندارد . وب مستر تولز هم اروری نداده ... یه موضوعی هم هست که آمارگیر بقیه سایت ها مثل وبگذر ورودی گوگل رو بهم نشون میده ولی تو وبستر اصلا چیزی نشون نمیده ، انگار ورودی گوگل نداشتم ! من تو گوگل نیز تبلیغات کرده ام و در کل حدود ۵۰۰ کلیک داشتم که تو وب مستر نشون نداده ولی تو وبگذر نشون داده ! وب مستر مشکل داره ؟؟؟
      در کل و در آخر اگه زحمتی نمیشه سایت بنده رو بررسی کنین و نظر و پیشنهاداتون رو بهم بگین ...
      arafarin.com
      با سپاس فراوان
    • توسط beatbot
      سلام دوستان عزیز
      من میخام برای سایتم بخش کاربری راه بندازم
      اینکارو کردم . ولی موقع نام نویسی ایمیل ارسال نمیشه !!
      ی مورد دیگه هم هس اینکه وقتی کاربر وارد میشه اون بالا یه هدر میاد که مال ووردپرسه میخام اون نیاد
      لطفا کمکم کنید مرسییییییییی
      http://beatbot.ir
      اینم ادرس سایت