WithoutBrain1994

انتخاب عکس از هاست

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

اگه میشه من رو راهنمایی کنین

به مثال توجه کنید

من یک فرم با سه تا فیلد دارم

فیلد نام

فیلد نا خانوادگی

فیلد عکس (یه لینک برای انتخاب عکس از هاست)

زمانی که روی لینک انتخاب عکس کلیک میکنم یه Dialog box باز میشه که یک منیجر عکس داخلش تعبیه شده

زمانی که روی یک عکس کلیک میکنم آدرس اون عکس از طریق دستور زیر به فرم ارسال میشه


form.php?pic=$address

و صفحه form.php رفرش میشه و از طریق دستور $_GET آدرس عکس دریافت میکنه و در فیلد عکس قرار میده

من میخوام یه دستوری بنویسم که بدون اینکه صفحه بخواد رفرش بشه و فیلدهای دیگه پاک بشه اون ادرس رو در فیلد عکس قرار بدم

اگه میشه کمک کنین

خیلی ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از چه برنامه مدیریت تصویر استفاده میکنید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید از یکی از دستوران ایجاکس یا ایجاکس در جی کوئری استفاده کنید.هم میتونید از load در جی کوئری استفاده کنید. بسته به نحوه استفاده شما داره.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم منیجر نمیدونم چیه

چند وقت پیش توی نت پیدا کردم

نمیتونید یه کد برام بذارید؟ چون من با ایجکس کار نکردم تا حالا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ما کدهای شما رو نمیدونیم که براتون کد بزاریم اما اگر بخواید آموزش هست که میتونیم آدرس بدیم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کد خاصی ندارم

فقط از فرم یه لینک هست که صفحه منیجر رو توی یک iframe باز میکنه و از منیجر هم یه لینک هست که آدرس رو میفرسته به فرم همین

اگه آدرس آموزش رو بدین ممنون میشم

ولی تا اونجایی میتونین همینجا کمکم کنین

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما آدرس اون منیجیر رو بزارید اینجا تا بتونیم طبق اون و کدهای برگشتی کمکتون کنیم. یا اصلا ببینیم راهی هست تا ایجاکسی بشه یا خیر.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://pastebin.ca/2310711

ویرایش شده در توسط Morteza

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدی که دادید فقط فایلها رو لیست میکنه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه به خط 436 دقت کنین متوجه میشین که آدرس اون فایل ارسال میشه به فرم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اسپم نکنید

برخورد با پست های اسپم و اسپمرها

برای من اصلا درست عمل نمیکنه. اصلا جز لیست کردن کاری انجام نمیده!

شما کلا بگید چکار میخواید بکنید تا از اول کمکتون کنیم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخ ببخشید. حواسم نبود

لطفا این فایل رو بگیرید

این سورس منیجر هست

لطفا بررسی کنید

ممنون

manager.zip

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من ميخوام بجاي اينكه ازطريق دستور form.php?pic=$address استفاده كنم

يه دستوري بهم بگين كه بدون اينكه صفحه form.php بخواد رفرش بشه، آدرس عكس مربوطه درون فيلد مربوطه گذاشته بشه

حالا برام فرق نميكنه كه با ايجكس باشه يا با يه دستور ديگه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسکریپت رو بررسی کردم.

اما پیشنهاد میکنم از ادیتورهایی مثل tinymce یا ckeditor استفاده کنید که خودشون قابلیت آپلود عکس رو دارن و امکانات خیلی خوبی هم دارن.

این اسکریپت خیلی ساده هست و برای کاری که شما میخوای تغییراتی در کدنویسی نیاز داره فقط با بک دستور قابل اجرا نیست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی

از ckeditor میخواستم استفاده کنم ولی قسمت آپلودش کار نمیکرد یعنی باید هزینه باتش بدیم

حالا اون یکی رو تست میکنم

اون یکی هم اون چیزی که میخواستم رو داره ولی اونم پولیه. چیزی نیست که کار من رو راه بندازه؟

ویرایش شده در توسط reza_t

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخش آپلود عکس ckeditor در خودش هست و رایگان هست.

آموزش ها برای کانفیگ:


http://stackoverflow.com/questions/1498628/how-can-you-integrate-a-custom-file-browser-uploader-with-ckeditor
http://www.mixedwaves.com/2010/02/integrating-fckeditor-filemanager-in-ckeditor/
http://www.caeus.com/articles/how-to-add-and-upload-an-image-using-ckeditor/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی یه چیز خیلی باحال پیدا کردم

برای دوستان هم میذارمش

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری