Milad Tehrani

مشکل بعد از آپدیت

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

یه مشکلی بوجود آمده در وردپرس بنده اونم اینه که ؛ بنده وردپرسم رو به 3.5.1 بروزرسانی کردم الان مشکل اینه که حالت جی کوئری اش از کار افتاده و زمانی که موس رو میبرم روی منو ها زیر منو هاش باز نمیشه

( مثلا : نتظیمات صفحه یا راهنما یا افزودن پرونده چند رسانه ای )

وقتی موس رو میبری روش و کلیک میکنی ، اصلا عکس العملی نشون نمیده

حتی بنده آلفا 3.6 اش هم نصب کردم ولی متاسفانه درست نشد ...

ممنون میشم راهنمایی کنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ورودتون رو به وردپرس پارسی خوش آمد میگم .

ادرس سایتتون رو بدید تا بتونیم بهتر کمکتون کنیم .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سلام وقتتون بخیر

http://Ebookmagic.ir/

ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید .

توی پیام خصوصی خدمتتون عرض کردم سوالتون رو در تاپیک پیگیری بفرمایید .

این قسمت یک کد اینچنینی داره :


<li class="cat-item cat-item-1"><a href="http://www.MHTXpress.com/" onclick="javascript:_gaq.push(['_trackEvent','outbound-widget','http://www.MHTXpress.com']);" title="Downloads">دانلود</a>
</li>

شما خودتون از قسمت فهرست ها براش زیر منو در نظر گرفتید ؟ زیر منو ها رو از کجا انتخاب میکنید ؟

جی کوئری بصورت صحیح لود میشه . اما منم اسلایدرم با جی کوئوری وردپرس جدید کار نکرد . مجبور شدم جی کوئری نسخه های قدیمی تر رو آپلود کنم . شما هم این کار رو انجام بدید شاید درست بشه .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، ممنونم ؛ متوجه منظورتون شدم چی رو میگید ولی بنده با سایت مشکل ندارم با بخش خود مدیریت وردپرس این مشکل رو دارم

مثلا روی تنظیمات صفحه یا راهنما یا افزودن پرونده ی چند رسانه ای کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته

در صورتی که قبلا در پیشخوان یا نوشته تازه روی تنظیمات صفحه کلیک میکردم سریع منو اش باز میشد .

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نسخه جدید وردپرس از جی کوئری 1.9 داره استفاده میکنه که توابعی نسبت به نسخه قبل کمتر داره.

افزونه هاتون رو غیرفعال کنید ببینید مشکل حل میشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه Yoast داری تو افزونه هات ؟ یکی از افزونه هات گروه خونیش نمیخونه با ورژن جدید منم این مشکل و داشتم مشکل من از افزونه Yoast بود

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله درست شد ممنونم ^_^

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته لازم به ذکر است که مشکل از این افزونه بود Google Rank Checker - SEO Tool with Google API که با غیر فعال کردنش درست شد .

ممنون و موفق و پیروز باشید ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط mehran60
      سلام
      کدهای جاوا اسکریپت را در فانکشن اضافه کردم ولی کار نمی کنه
      کسی می تونه کمک کنه
      ممنون
      function.php
      // javascript if( !function_exists( "wp_bootstrap_theme_js" ) ) { function wp_bootstrap_theme_js(){ if ( !is_admin() ){ if ( is_singular() AND comments_open() AND ( get_option( 'thread_comments' ) == 1) ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); } // This is the full Bootstrap js distribution file. If you only use a few components that require the js files consider loading them individually instead wp_enqueue_script( 'script1', get_template_directory_uri() . '/contrib/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script2', get_template_directory_uri() . '/contrib/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script3', get_template_directory_uri() . '/contrib/quill.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script4', get_template_directory_uri() . '/contrib/to-markdown.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script5', get_template_directory_uri() . '/contrib/perfect-scrollbar.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script6', get_template_directory_uri() . '/contrib/common.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script7', get_template_directory_uri() . '/contrib/vjsplayer-mp4.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script8', get_template_directory_uri() . '/contrib/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script9', get_template_directory_uri() . '/js/angular.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script10', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script11', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script12', get_template_directory_uri() . '/js/common.min', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script13', get_template_directory_uri() . '/js/common_pre.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script14', get_template_directory_uri() . '/js/doc.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script15', get_template_directory_uri() . '/js/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script16', get_template_directory_uri() . '/v/jquery-1.11.3.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script17', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-3.3.1.slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script18', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script19', get_template_directory_uri() . '/js/popper.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script20', get_template_directory_uri() . '/js/quickpager.jquery.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script21', get_template_directory_uri() . '/js/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); } } add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_bootstrap_theme_js' ); البته به شلوغی اش توجه نکنید در حال تسته!
      ممنون
    • توسط mehran60
      سلام
      یه مشکلی پیدا کردم وقتی روی لینک پست ها کلیک می کنم همون صفحه اول رو نشون میده
      مثلا وقتی روی این لینک میزنم 
      http://localhost/tamashaw/carmen-jorda/
      همین لینک در ادرس تایپ میشه ولی در همون صفحه اول میمونه!
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      آیا افزونه ایی برای حذف سایدبار از صفحات خاص وجود دارد؟ نمی خواهم سایدبار بطور کامل حذف گردد.