• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Milad Tehrani

مشکل بعد از آپدیت

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

یه مشکلی بوجود آمده در وردپرس بنده اونم اینه که ؛ بنده وردپرسم رو به 3.5.1 بروزرسانی کردم الان مشکل اینه که حالت جی کوئری اش از کار افتاده و زمانی که موس رو میبرم روی منو ها زیر منو هاش باز نمیشه

( مثلا : نتظیمات صفحه یا راهنما یا افزودن پرونده چند رسانه ای )

وقتی موس رو میبری روش و کلیک میکنی ، اصلا عکس العملی نشون نمیده

حتی بنده آلفا 3.6 اش هم نصب کردم ولی متاسفانه درست نشد ...

ممنون میشم راهنمایی کنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ورودتون رو به وردپرس پارسی خوش آمد میگم .

ادرس سایتتون رو بدید تا بتونیم بهتر کمکتون کنیم .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سلام وقتتون بخیر

http://Ebookmagic.ir/

ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید .

توی پیام خصوصی خدمتتون عرض کردم سوالتون رو در تاپیک پیگیری بفرمایید .

این قسمت یک کد اینچنینی داره :


<li class="cat-item cat-item-1"><a href="http://www.MHTXpress.com/" onclick="javascript:_gaq.push(['_trackEvent','outbound-widget','http://www.MHTXpress.com']);" title="Downloads">دانلود</a>
</li>

شما خودتون از قسمت فهرست ها براش زیر منو در نظر گرفتید ؟ زیر منو ها رو از کجا انتخاب میکنید ؟

جی کوئری بصورت صحیح لود میشه . اما منم اسلایدرم با جی کوئوری وردپرس جدید کار نکرد . مجبور شدم جی کوئری نسخه های قدیمی تر رو آپلود کنم . شما هم این کار رو انجام بدید شاید درست بشه .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، ممنونم ؛ متوجه منظورتون شدم چی رو میگید ولی بنده با سایت مشکل ندارم با بخش خود مدیریت وردپرس این مشکل رو دارم

مثلا روی تنظیمات صفحه یا راهنما یا افزودن پرونده ی چند رسانه ای کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته

در صورتی که قبلا در پیشخوان یا نوشته تازه روی تنظیمات صفحه کلیک میکردم سریع منو اش باز میشد .

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نسخه جدید وردپرس از جی کوئری 1.9 داره استفاده میکنه که توابعی نسبت به نسخه قبل کمتر داره.

افزونه هاتون رو غیرفعال کنید ببینید مشکل حل میشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه Yoast داری تو افزونه هات ؟ یکی از افزونه هات گروه خونیش نمیخونه با ورژن جدید منم این مشکل و داشتم مشکل من از افزونه Yoast بود

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله درست شد ممنونم ^_^

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته لازم به ذکر است که مشکل از این افزونه بود Google Rank Checker - SEO Tool with Google API که با غیر فعال کردنش درست شد .

ممنون و موفق و پیروز باشید ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط soheil1
      سلام دوستان من قالبی دارم که دوتا فایل css داره یکی حالت شب و مشکی یکی روز و سفید. الان به صورت دستی میشه از تنظیمات قالب بین این دوحالت سوئیچ کرد میخوام بدونم راحی هست که کاربر با یک دکمه بین این دوحالت سوئیچ کنه یا مناسب با ساعت شبانه روز حالت شب و روز فعال بشه؟!
    • توسط radioahang
      با سلام سایت موزیکی دارم با سیستم وردپرسی یه مشگل داریم کسی می تونه راهنمایی کنه؟

      بعضی مواقع به صورت خودکار لینک بعضی از مطالب حذف میشه می خوام بدونم مشگل از کجاس 

      با اجازه مدیر انجمن ادرس سایت رو هم میذارم برای بررسی 

      radioahang.net
    • توسط سیدمحسن
      سلام بنده دسترسی به بخش خرید و فروش نداشتم اینجا تاپیک گذاشتم
      بنده یک فرد که مسلط به وردپرس و برنامه نویسی باشه رو میخوام یه تغییراتی توی ووکامرس و قالبم میخوام
      هر کس که آمادگی داره لطفا پیام بده راجع به قیمت و چیزی که میخوام به طور دقیق صحبت کنیم.
    • توسط araska
      سلام
      روی وردپرس  ووکامرس و دکان نصب کردم نصب کردم حالا میخوام فقط در سطح شهر فعالیت کنم.
      یه افزونه میخوام که فروشنده های سایتم رو در یک شعاع مشخص ( که خودم اندازه اش رو تعیین میکنم ) برای مشتری نمایش بده ( مثلا لیست کنه ) و مشتری یکی رو انتخاب کنه و ازش خرید کنه .
      فکر کنم باید براساس مختصات باشه مثلا از gps استفاده بشه
      ممنون میشم کمکم کنید
    • توسط hcp90
      سلام دوستان
      من خیلی وفته به خاطر کنکور دست به برنامه نویسی نزدم و خیلی چیز ها یادم رفته.
      وقتی ووکامرس رو راه اندازی میکنم، چطور باید طراحی دلخواه خودم رو روش پیاده کنم ؟ به طور مثال میخوام سبد خریدش رو دیزاین کنم و مثلا مشکیش کنم. برای این کار ها باید داخل خوده فایل های افزونه را ویرایش کنم یا باید یه فایل بسازم داخل خوده قالبم ؟ اگه باید اینکار رو بکنم، فایلش باید به چه اسمی باشه؟ اگر میشه لطفا کمی درباره این موضوع توضیح بدید
      ممنون