ninos

سوال در مورد افزونه hotfix

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و خسته نباشید.

من بنا به دلایلی تصمیم دارم از وردپرس قدیمی استفاده کنم ( وردپرس 3 یا 3.1 ) همون طور که می دونین یکی از مشکلات بزرگ این نسخه از وردپرس امنیت پایین اون ها به خاطر گزارش باگ های اونا از سایت وردپرسه من اونطور که در توضیحات افزونه ی hotfix خوندم اینطور متوجه شدم که می شه با استفاده از این افزونه وردپرس های قبلی رو بدون مشکل امنیتی استفاده کرد این درسته؟

WordPress-Releases-Hotfix-0-8.png

صفحه ی افزونه:

http://wordpress.org/extend/plugins/hotfix

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خیر

افزونه فوق بعضی از پچ ها رو داره و خودش هم نوشته که استفاده از این افزونه به معنای آپدیت نکردن تیست.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خیر

افزونه فوق بعضی از پچ ها رو داره و خودش هم نوشته که استفاده از این افزونه به معنای آپدیت نکردن تیست.

ممنون

خوب افزونه ای برای این کار سراغ ندارین؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش افزونه ایی برای اینکار پیدا نمیکنید.

مگر اینکه خودتون باگ لیست ها رو چک کنید و دستی پچ کنید که اصلا پیشنهاد نمیشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط seyed reza
      سلام خسته نباشید.
      من به تازگی یک قالب html رو به wp تبدیل کردم ولی برای ساخت فایل های page.php و single.php و single-product.php به مشکل خوردم چون php بلد نیستم
      صفحه اصلی و صفحه فروشگاه درسته ولی صفحات دیگر مثل حساب کاربری مشکل داره
      چند بار از قالب های دیگه اون قایل هارو جایگذین کردم ولی اکثرشون رو کلا نشون نمی داد و یکی رو هم بدون css ( یعنی فقط html ) نشون داد که عکسشو میزارم
      ممنون میشم یکی کمکم کنه فایل هارو بسازم.
      درضمن فایل رو واسه قالبی که با ووکامرس ست باشه میخوام
      ممنون

    • توسط eh58san
      سلام روزتون بخیر استاتید محترم نیازمند پلاگین یا روشی برای ایجاد چنین منو هایی میباشم: لینک سایت  در صورتی که امکانش هست ممنون میشم راهنمایی فرمایید
       

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان عزیز. امیدوارم که حالتون خوب باشه. من میخوام جایگاه توضیحات دسته بندی محصولات که تو پوسته بالای محصولات نشون میده رو ببرم پایین محصولات. مثل دیجی کالا. متن توضیحاتم کامل نشون نده و با زدن بیشتر کامل نشون بده. کی میتونه کمکم کنه؟ فایل ووکامرس باید تغییر کنه یا قالبم؟
    • توسط foojiteam
      سلام دوستان خسته نباشید
      سایت من یکدفعه دچار افت سرعت شد  پیشخوان وردپرس خیلی سخت باز میشه قالب ها رو عوض کردم بازم سرعت کنده افزونه ها رو غیر فعال کردم باز سرعت کمه
      به پشتیبانی هاست میگم میگه هاست مشکلی نداره مشکل از افزونه ها و وردپرسه (من وردپرس رو از اول نصب کردم همه افزونه ها رو پاک کردم و فقط چندتا افزونه که لازمه مثله فرم تماس 7 ، کپچا، ووکامرس و ویرتیشگر کلاسیک رو فعال کردم)
      کمک کنید ممنون
      آدرس سایت https://fooji.ir
    • توسط Mrbugx
      سلام
      دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم
      $connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور $db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر $namekala = $_POST['namekala']; $namecompany = $_POST['namecompany']; $maghta = $_POST['maghta']; $zekhamat = $_POST['zekhamat']; $price = $_POST['price']; $status = $_POST['status']; $category = $_POST['category']; $updatedate = $_POST['updatedate']; $tozihatefani = $_POST['tozihatefani']; $keyword = $_POST['keyword']; $pic = $_POST['pic']; $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence! $image_name = addslashes($_FILES['image']['name']); if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){ //Insert Query of SQL $query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)"); حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
      ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی