farnaz

خاصیت href اگر تصاویر باشد

22 پست در این موضوع قرار دارد

اگر از اسکریپتی استفاده کنم که خاصیت href آن تصویر است(بزرگنمایی تصویر) چطور باید این قسمت به وردپرس تبدیل شود؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یک بخش از کد رو بزارید تا بتونیم راهنمایی کنیم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


<h4><?php the_title(); ?></h4>
<div class="work_links">
<div><a href="<?php bloginfo('template_url');?>/assets/images/mix/940/businessman.jpg" data-rel="prettyPhoto" class="misc_white_icons16 icon16_15" title="سایز بزرگ"></a></div>
<div><a href="<?php bloginfo('url');?>" class="misc_white_icons16 icon16_67" title="جزئیات پروژه"></a></div>
</div>

این کدی که داخل href هم گذاشتم هیچ عکسی رو نشون نمیده وبی کلا میخام آدرس عکس اینجا ندم از ورد پرس باشه

ویرایش شده در توسط farnaz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<h4><?php the_title(); ?></h4>
<div class="work_links">
<div><a href="<?php bloginfo('template_url');?>/assets/images/mix/940/businessman.jpg" data-rel="prettyPhoto" class="misc_white_icons16 icon16_15" title="سایز بزرگ"></a></div>
<div><a href="<?php bloginfo('url');?>" class="misc_white_icons16 icon16_67" title="جزئیات پروژه"></a></div>
</div>

ان عکسی که در href گذاشتم رو اصلا نشون نمیده آیا میشه وردپرس کرد این قسمت رو که اصلا عکسی از html نخونه. عکس اول رو تصویرشاخص گذاشتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان توی این کد فقط لینک عکس وجود داره و خود عکس فراخوانی نمیشه ..

تست کنید :


<h4><?php the_title(); ?></h4>
<div class="work_links">
<div>
<a href="<?php bloginfo('template_url');?>/assets/images/mix/940/businessman.jpg" data-rel="prettyPhoto" class="misc_white_icons16 icon16_15" title="سایز بزرگ">
<img src="<?php bloginfo('template_url');?>/assets/images/mix/940/businessman.jpg" />
</a>
</div>
<div><a href="<?php bloginfo('url');?>" class="misc_white_icons16 icon16_67" title="جزئیات پروژه"></a></div>
</div>

میخواید از تصویر شاخص در این قسمت استفاده کنید ؟

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان توی این کد فقط لینک عکس وجود داره و خود عکس فراخوانی نمیشه ..

میخواید از تصویر شاخص در این قسمت استفاده کنید ؟

از تصویرشاخص استفاده کردم . کل کد این هست:


<div class="a_work">
<div class="normal">
<a href="<?php the_permalink() ?>" class="grid_image">
<?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail();} else {echo '<img class="attachment-post-thumbnail" src="'.get_bloginfo("template_url").'/images/no-img.jpg" />';}?>
</a>

<div class="work_heading"><?php the_title(); ?></div>
</div>
<div class="hover">
<h4><?php the_title(); ?></h4>
<div class="work_links">
<div><a href="<?php bloginfo('template_url');?>/assets/images/mix/940/businessman.jpg" data-rel="prettyPhoto" class="misc_white_icons16 icon16_15" title="سایز بزرگ"></a></div>
<div><a href="<?php bloginfo('url');?>" class="misc_white_icons16 icon16_67" title="جزئیات پروژه"></a></div>
</div>
<div class="clearfix"></div>
<!-- social links -->
<div class="social_links">
<div class="share_text">اشتراک گذاری</div>
<div class="share_icons">
<a href="mailto:info@domain.com" class="social_colored mail tooltip_s" title="Mail"></a>
<a rel="nofollow" href="http://twitter.com/home?status=<?php echo urlencode("Currently reading: "); ?><?php the_permalink(); ?>" target="_blank" class="social_colored twitter tooltip_s"></a>
<a rel="nofollow" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=<?php the_permalink();?>&t=<?php echo urlencode(get_the_title($id)); ?>" target="_blank" class="social_colored facebook tooltip_s"></a>
</div>
</div>
<!-- social links end -->
</div>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میتونید برای فراخوانی اون عکس دوم از زمینه دلخواه استفاده کنید:

<div class="a_work">
<div class="normal">
<a href="<?php the_permalink() ?>" class="grid_image">
<?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail();} else {echo '<img class="attachment-post-thumbnail" src="'.get_bloginfo("template_url").'/images/no-img.jpg" />';}?>
</a>

<div class="work_heading"><?php the_title(); ?></div>
</div>
<div class="hover">
<h4><?php the_title(); ?></h4>
<div class="work_links">
<div><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'yourimage', $single = true); ?>" data-rel="prettyPhoto" class="misc_white_icons16 icon16_15" title="سایز بزرگ"></a></div>
<div><a href="<?php bloginfo('url');?>" class="misc_white_icons16 icon16_67" title="جزئیات پروژه"></a></div>
</div>
<div class="clearfix"></div>
<!-- social links -->
<div class="social_links">
<div class="share_text">اشتراک گذاری</div>
<div class="share_icons">
<a href="mailto:info@domain.com" class="social_colored mail tooltip_s" title="Mail"></a>
<a rel="nofollow" href="http://twitter.com/home?status=<?php echo urlencode("Currently reading: "); ?><?php the_permalink(); ?>" target="_blank" class="social_colored twitter tooltip_s"></a>
<a rel="nofollow" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=<?php the_permalink();?>&t=<?php echo urlencode(get_the_title($id)); ?>" target="_blank" class="social_colored facebook tooltip_s"></a>
</div>
</div>
<!-- social links end -->
</div>
</div>

زمینه به اسم yourimage و بهش مقدار آدرس عکس رو بدید.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میتونید برای فراخوانی اون عکس دوم از زمینه دلخواه استفاده کنید:

زمینه به اسم yourimage و بهش مقدار آدرس عکس رو بدید.

آدرس عکس رو از لوکال هاست چطوری باید بدم؟این رو زدم جواب نداد


G:\xampp\htdocs\theme\wp-content\uploads\2013\02\businessman_fixed.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر لوکال کار میکنید

باید url بدید

البته مشخص هست که فقط در سیستم شما نمایش داده میشود

http://localhost/theme/wp-content/uploads/2013/02/businessman_fixed.jpg

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر لوکال کار میکنید

باید url بدید

البته مشخص هست که فقط در سیستم شما نمایش داده میشود

http://localhost/theme/wp-content/uploads/2013/02/businessman_fixed.jpg

عکس رو نشون نمیده :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
http://127.0.0.1/wp-content/uploads/2013/02/businessman_fixed.jpg

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

http://127.0.0.1/wp-content/uploads/2013/02/businessman_fixed.jpg

کد بالا error میده

کد زیر popup رو که عکس رو نشون بده باز می کنه ولی خود عکس نیست.تصویرضمیمه


http://localhost/theme/wp-content/uploads/2013/02/businessman_fixed.jpg

post-394-0-08397700-1360249971_thumb.png

ویرایش شده در توسط farnaz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این آدرس فقط برای تست هست

http://localhost/wp-content/uploads/2013/02/businessman_fixed.jpg

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این آدرس فقط برای تست هست

http://localhost/wp-content/uploads/2013/02/businessman_fixed.jpg

برای تست هم نشون نداد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما وارد پوشه آپلود بشید

و آدرس تصویر را از اون قسمت پیدا کنید

هر چند سودی نداره چون آدرس دهی ثابت هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگر سایت آنلاین باشد برای آدرس دهی تصاویر در زمینه دلخواه به صورت زیر نوشتم ولی تصویری نمایش داده نمی شود.چرا؟:

http://mysite.ir/wp-...ssman_fixed.jpg

وقتی آدرس رو در نوار آدرس می زنم نمایش میده .

ویرایش شده در توسط farnaz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر سایت آنلاین باشد برای آدرس دهی تصاویر در زمینه دلخواه به صورت زیر نوشتم ولی تصویری نمایش داده نمی شود.چرا؟:

http://mysite.ir/wp-...ssman_fixed.jpg

وقتی آدرس رو در نوار آدرس می زنم نمایش میده .

شما آدرس رو وارد میکنید

در خروجی هم زمینه رو میخونید

و نمایش دادن بستگی به کد شما دارد

کد نمایش؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد نمایش؟


<div class="list_carousel responsive">
<ul id="foo2">
<?php
$my_query = new WP_Query('showposts=20&cat=4');
while ($my_query->have_posts()):
$my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID;?>
<?php $ax= get_post_meta($post->ID, "ax", true); ?>
<li>
<div class="pic-portfolio span4">
<div class="img"><a href="<?php the_permalink() ?>"> <?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail();} else {echo '<img class="attachment-post-thumbnail" src="'.get_bloginfo("template_url").'/images/no-img.jpg" />';}?>
</a></div>
<div class="img-hover"><span><?php the_title(); ?></span><a href="<?php the_permalink() ?>" class="link"></a><a href="<?php echo $ax; ?>" class="zoom lightview"></a></div>
</div>
</li>
<?php endwhile; ?>

</ul>
</div>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

چک کنید در فایل functions.php در قالبتون اگر کد زیر نبود بهش اضافه کنید


add_theme_support( 'post-thumbnails' );

با اضافه کردن این کد بخشی به قسمت ارسال مطلب اضافه می شه برای معرفی تصویر شاخص که هر عکسی را می خواهید که تصویر شاخص مطلبتون باشه از طریق اون اضافه اش می کنید

featured_image_metabox.jpeg

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

چک کنید در فایل functions.php در قالبتون اگر کد زیر نبود بهش اضافه کنید


add_theme_support( 'post-thumbnails' );

با اضافه کردن این کد بخشی به قسمت ارسال مطلب اضافه می شه برای معرفی تصویر شاخص که هر عکسی را می خواهید که تصویر شاخص مطلبتون باشه از طریق اون اضافه اش می کنید

featured_image_metabox.jpeg

تصویربا سایز کوچک رو تصویرشاخص گذاشتم. تصویر با سایز بزرگ را زمینه دلخواه گذاشتم که نمایش نمیده. کد ایراد داره؟مشکل از چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر منظورتون ax است بله ایراد داره چیزی داخل لینکتون نیست که بشه روش کلیک کرد

اگر در محل زمینه دلخواه آدرس عکس را قرار می دهید باید به این صورت کد نویسی بشه


<a href="<?php echo $ax; ?>" class="zoom lightview"><img src="<?php echo $ax2; ?>" /></a>

و برای عکس سایز کوچک هم یک زمینه دیگر تعریف بشه بنام ax2

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تصویربا سایز کوچک رو تصویرشاخص گذاشتم. تصویر با سایز بزرگ را زمینه دلخواه گذاشتم که نمایش نمیده. کد ایراد داره؟مشکل از چیه؟

یک نکته

تصویر شاخص تصویریست که به صورت پیش فرض به آدرس خود مطلب لینک شده باشد اگر می خواهید با کلیک بر روی عکس عکس با سازی دیگر باز شود تصویر شاخص را فراموش کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید