farnaz

دیدگاه

17 پست در این موضوع قرار دارد

سوال اول :تابعی که تعداد دیدگاه ها رو برای هر پست نشون بده چی هست؟

سوال دوم : بدون افزونه هم می شود دیدگاه ها رو نمایش داد و دیدگاه ارسال کرد اگر نه بهترین افزونه ارسال و نمایش دیدگاه چیست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/comments_number

2- 100% دیدگاه از قابلیت های اصلی وردپرس هست:

درخواست افزودن پاسخ به دیدگاه و دیدگاه تو در تو

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من comments.php که آقای مصطفی در


http://forum.wp-parsi.com/topic/94-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%86%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA/#entry1447

گذاشتند رو داخل قالب گذاشتم و کدهای قسمت دیدگاه این هست.درسته؟ من نمیدونم باید چی کار کنم :(برای ثبت دیدگاه باید چه کنم؟


<div class="divider_page"><h3><a id="comments">دیدگاه ها</a></h3></div>
<ul class="commentlist">
<li>
<!-- a comment -->
<div class="a_comment">
<!-- avatar -->
<div class="avatar"><?php echo get_avatar($id_or_email, 60); ?></div>
<!-- avatar end -->
<!-- comment text -->
<p class="comment_text"><?php comment_text($comment_ID); ?></p>
<!-- comment text end -->
<!-- comment info -->
<div class="meta-info float_right">
<div class="user-info"><a href="blog_single_post.html#author" title="">عضو</a></div>
<div class="date-info"><?php comment_date('d', $comment_ID); ?>,<?php comment_time(d); ?></div>
<div class="reply-button"><a href="#reply">پاسخ</a></div>
</div>
<div class="clearfix"></div>
<!-- comment info end -->
</div>
<!-- a comment end -->


</li>

</ul>
<div class="comment-form">
<form action="http://dreamlife.designforlifeden.com/blog_single_post.html" method="post" name="messageform">
<div class="grid_3 alpha">
<input name="namesurname" type="text" value="نام:" class="input-text" />
</div>
<div class="grid_3 lambda">
<input name="email" type="text" value="ایمیل:" class="input-text" />
</div>
<div class="grid_3 omega">
<input name="subject" type="text" value="وبسایت:" class="input-text" />
</div>
<div class="grid_9 alpha omega">
<textarea name="message" class="text-area">دیدگاه :</textarea>
<div class="alert-comment"></div>
<span class="send-message sc_button medium">ارسال</span>
</div>
</form>
</div>

ویرایش شده در توسط farnaz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدها را در فایل comments.php قرار دهید

فرم برای شما نمایش داده نمیشود؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدها را در فایل comments.php قرار دهید

فرم برای شما نمایش داده نمیشود؟

دقیقا comments.php رو که دانلود کردم توی قالب گذاشتم . فرمی که با html بود هست . فرم دیگه ای نشون نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد توی پوسته:

<?php comments_template(); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهایی که در پست مصطفی هست باید داخل فایل comments.php باشند

کد htmlی که بالا قرار دادید را از فایل حذف کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کارها رو انجام دادم ولی هیچی نمایش نمیده :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد single , comments را اینجا قرار دهید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد single , comments را اینجا قرار دهید

در single:


<?php comments_template(); ?>

comments روپیوست می کنمcomments.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدتون مشکلی نداره

و دیدگاه به خوبی نمایش داده میشد

احتمالا در جای اشتباه کردید

کد را دقیقا بعد از حلقه پست قرار دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدتون مشکلی نداره

و دیدگاه به خوبی نمایش داده میشد

احتمالا در جای اشتباه کردید

کد را دقیقا بعد از حلقه پست قرار دهید

ممنون. نشون داد ولی همه رو میگه ادمین میگه . واسه کاربر چطوری نشون میده من گیج شدم :o

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه دیدگاه ها رو حتما مدیر زده. روی سایت هست یا لوکال؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه دیدگاه ها رو حتما مدیر زده. روی سایت هست یا لوکال؟

لوکال

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما بررسی کنید با کاربر دیگه ایی دیدگاه ارسال شده. برای اطمینان در بخش دیدگاه های خود مدیریت ببینید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه کلماتی مثل "می گه" و "Reply to this comment" , "پاسخ دهید"حذف کنم یا تغییردهم چه کار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه کلماتی مثل "می گه" و "Reply to this comment" , "پاسخ دهید"حذف کنم یا تغییردهم چه کار کنم؟

در فایل commentsی که صفحه قبل پیوست کردید میتوانید این گزینه ها را ویرایش کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>