• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
farnaz

دیدگاه

17 پست در این موضوع قرار دارد

سوال اول :تابعی که تعداد دیدگاه ها رو برای هر پست نشون بده چی هست؟

سوال دوم : بدون افزونه هم می شود دیدگاه ها رو نمایش داد و دیدگاه ارسال کرد اگر نه بهترین افزونه ارسال و نمایش دیدگاه چیست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1-

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/comments_number

2- 100% دیدگاه از قابلیت های اصلی وردپرس هست:

درخواست افزودن پاسخ به دیدگاه و دیدگاه تو در تو

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من comments.php که آقای مصطفی در


http://forum.wp-parsi.com/topic/94-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%86%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA/#entry1447

گذاشتند رو داخل قالب گذاشتم و کدهای قسمت دیدگاه این هست.درسته؟ من نمیدونم باید چی کار کنم :(برای ثبت دیدگاه باید چه کنم؟


<div class="divider_page"><h3><a id="comments">دیدگاه ها</a></h3></div>
<ul class="commentlist">
<li>
<!-- a comment -->
<div class="a_comment">
<!-- avatar -->
<div class="avatar"><?php echo get_avatar($id_or_email, 60); ?></div>
<!-- avatar end -->
<!-- comment text -->
<p class="comment_text"><?php comment_text($comment_ID); ?></p>
<!-- comment text end -->
<!-- comment info -->
<div class="meta-info float_right">
<div class="user-info"><a href="blog_single_post.html#author" title="">عضو</a></div>
<div class="date-info"><?php comment_date('d', $comment_ID); ?>,<?php comment_time(d); ?></div>
<div class="reply-button"><a href="#reply">پاسخ</a></div>
</div>
<div class="clearfix"></div>
<!-- comment info end -->
</div>
<!-- a comment end -->


</li>

</ul>
<div class="comment-form">
<form action="http://dreamlife.designforlifeden.com/blog_single_post.html" method="post" name="messageform">
<div class="grid_3 alpha">
<input name="namesurname" type="text" value="نام:" class="input-text" />
</div>
<div class="grid_3 lambda">
<input name="email" type="text" value="ایمیل:" class="input-text" />
</div>
<div class="grid_3 omega">
<input name="subject" type="text" value="وبسایت:" class="input-text" />
</div>
<div class="grid_9 alpha omega">
<textarea name="message" class="text-area">دیدگاه :</textarea>
<div class="alert-comment"></div>
<span class="send-message sc_button medium">ارسال</span>
</div>
</form>
</div>

ویرایش شده در توسط farnaz

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدها را در فایل comments.php قرار دهید

فرم برای شما نمایش داده نمیشود؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدها را در فایل comments.php قرار دهید

فرم برای شما نمایش داده نمیشود؟

دقیقا comments.php رو که دانلود کردم توی قالب گذاشتم . فرمی که با html بود هست . فرم دیگه ای نشون نمیده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد توی پوسته:

<?php comments_template(); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدهایی که در پست مصطفی هست باید داخل فایل comments.php باشند

کد htmlی که بالا قرار دادید را از فایل حذف کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کارها رو انجام دادم ولی هیچی نمایش نمیده :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد single , comments را اینجا قرار دهید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد single , comments را اینجا قرار دهید

در single:


<?php comments_template(); ?>

comments روپیوست می کنمcomments.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدتون مشکلی نداره

و دیدگاه به خوبی نمایش داده میشد

احتمالا در جای اشتباه کردید

کد را دقیقا بعد از حلقه پست قرار دهید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدتون مشکلی نداره

و دیدگاه به خوبی نمایش داده میشد

احتمالا در جای اشتباه کردید

کد را دقیقا بعد از حلقه پست قرار دهید

ممنون. نشون داد ولی همه رو میگه ادمین میگه . واسه کاربر چطوری نشون میده من گیج شدم :o

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همه دیدگاه ها رو حتما مدیر زده. روی سایت هست یا لوکال؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همه دیدگاه ها رو حتما مدیر زده. روی سایت هست یا لوکال؟

لوکال

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما بررسی کنید با کاربر دیگه ایی دیدگاه ارسال شده. برای اطمینان در بخش دیدگاه های خود مدیریت ببینید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای اینکه کلماتی مثل "می گه" و "Reply to this comment" , "پاسخ دهید"حذف کنم یا تغییردهم چه کار کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای اینکه کلماتی مثل "می گه" و "Reply to this comment" , "پاسخ دهید"حذف کنم یا تغییردهم چه کار کنم؟

در فایل commentsی که صفحه قبل پیوست کردید میتوانید این گزینه ها را ویرایش کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .

    • توسط alireza1375
      سلام. من در ویژگی های محصولات ووکامرس ترتیب را روی "ترتیب مرسوم یا نام (شمارشی)" تنظیم می کنم ولی وقتی ویژگی را وارد می کنم (به شکل زیر) و سپس مطلب را ذخیره می کنم.

      حالا وقتی وارد ویژگی می شوم این ترتیب را می بینم!

      و قسمت عجیب تر نمایش اون در سایت هست که به این شکل نمایش داده می شود:

      مشکل چیه؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      دوستان من یک دسته مادر خاص دارم مثلا شبکه های تلوزیونی با زیرمجمعه هایی مثل شبکه سه و شبکه 2 و ...
      حالا می خوام توی پستم زیرمجموعه های دسته شبکه های تلوزیونی رو که تیکش و زدم نمایش بده و با , جدا کنه.
      ممنون می شم راهنمایی کنید.
    • توسط rezarnmsh
      با سلام خیلی ممنون میشم که پاسخ بدید که چطور میتونم هم ورد پرس فارسی و هم انگلیسی را روی لوکال هاست xampp نصب کنم