• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
farnaz

دیدگاه

17 پست در این موضوع قرار دارد

سوال اول :تابعی که تعداد دیدگاه ها رو برای هر پست نشون بده چی هست؟

سوال دوم : بدون افزونه هم می شود دیدگاه ها رو نمایش داد و دیدگاه ارسال کرد اگر نه بهترین افزونه ارسال و نمایش دیدگاه چیست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/comments_number

2- 100% دیدگاه از قابلیت های اصلی وردپرس هست:

درخواست افزودن پاسخ به دیدگاه و دیدگاه تو در تو

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من comments.php که آقای مصطفی در


http://forum.wp-parsi.com/topic/94-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%86%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA/#entry1447

گذاشتند رو داخل قالب گذاشتم و کدهای قسمت دیدگاه این هست.درسته؟ من نمیدونم باید چی کار کنم :(برای ثبت دیدگاه باید چه کنم؟


<div class="divider_page"><h3><a id="comments">دیدگاه ها</a></h3></div>
<ul class="commentlist">
<li>
<!-- a comment -->
<div class="a_comment">
<!-- avatar -->
<div class="avatar"><?php echo get_avatar($id_or_email, 60); ?></div>
<!-- avatar end -->
<!-- comment text -->
<p class="comment_text"><?php comment_text($comment_ID); ?></p>
<!-- comment text end -->
<!-- comment info -->
<div class="meta-info float_right">
<div class="user-info"><a href="blog_single_post.html#author" title="">عضو</a></div>
<div class="date-info"><?php comment_date('d', $comment_ID); ?>,<?php comment_time(d); ?></div>
<div class="reply-button"><a href="#reply">پاسخ</a></div>
</div>
<div class="clearfix"></div>
<!-- comment info end -->
</div>
<!-- a comment end -->


</li>

</ul>
<div class="comment-form">
<form action="http://dreamlife.designforlifeden.com/blog_single_post.html" method="post" name="messageform">
<div class="grid_3 alpha">
<input name="namesurname" type="text" value="نام:" class="input-text" />
</div>
<div class="grid_3 lambda">
<input name="email" type="text" value="ایمیل:" class="input-text" />
</div>
<div class="grid_3 omega">
<input name="subject" type="text" value="وبسایت:" class="input-text" />
</div>
<div class="grid_9 alpha omega">
<textarea name="message" class="text-area">دیدگاه :</textarea>
<div class="alert-comment"></div>
<span class="send-message sc_button medium">ارسال</span>
</div>
</form>
</div>

ویرایش شده در توسط farnaz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدها را در فایل comments.php قرار دهید

فرم برای شما نمایش داده نمیشود؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدها را در فایل comments.php قرار دهید

فرم برای شما نمایش داده نمیشود؟

دقیقا comments.php رو که دانلود کردم توی قالب گذاشتم . فرمی که با html بود هست . فرم دیگه ای نشون نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد توی پوسته:

<?php comments_template(); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهایی که در پست مصطفی هست باید داخل فایل comments.php باشند

کد htmlی که بالا قرار دادید را از فایل حذف کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کارها رو انجام دادم ولی هیچی نمایش نمیده :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد single , comments را اینجا قرار دهید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد single , comments را اینجا قرار دهید

در single:


<?php comments_template(); ?>

comments روپیوست می کنمcomments.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدتون مشکلی نداره

و دیدگاه به خوبی نمایش داده میشد

احتمالا در جای اشتباه کردید

کد را دقیقا بعد از حلقه پست قرار دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدتون مشکلی نداره

و دیدگاه به خوبی نمایش داده میشد

احتمالا در جای اشتباه کردید

کد را دقیقا بعد از حلقه پست قرار دهید

ممنون. نشون داد ولی همه رو میگه ادمین میگه . واسه کاربر چطوری نشون میده من گیج شدم :o

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه دیدگاه ها رو حتما مدیر زده. روی سایت هست یا لوکال؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه دیدگاه ها رو حتما مدیر زده. روی سایت هست یا لوکال؟

لوکال

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما بررسی کنید با کاربر دیگه ایی دیدگاه ارسال شده. برای اطمینان در بخش دیدگاه های خود مدیریت ببینید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه کلماتی مثل "می گه" و "Reply to this comment" , "پاسخ دهید"حذف کنم یا تغییردهم چه کار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه کلماتی مثل "می گه" و "Reply to this comment" , "پاسخ دهید"حذف کنم یا تغییردهم چه کار کنم؟

در فایل commentsی که صفحه قبل پیوست کردید میتوانید این گزینه ها را ویرایش کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir
    • توسط amintoudehzaeim
      سلام دوستان من پیوند یکتای خودم رو به post name تغییر دادم و بعد ازون ارور های 404 مختلف به این شکل که ته آدرس پست ها و تگ ها و صفحات و حتی صفحه اصلی eco.html و danger.html و inq.html و ... درست شده و همینطور تا امروز ادامه داشته تااینکه در موردش یه تاپیک زدم و منتظر پاسخ آن تاپیک هستم. اما اینجا یه چیزی دیگه ای هست که برای من سوال شده بعد از تغییر پیوند به post name فایل htaccess من داخل سی پنل 
      # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress به صورت بالا نوشته شده است آیا من باید دوباره این کد را زیر end wordpress اضافه کنم تا این ارور های 404 از بین بروند یا اینکه ربطی نداره و نیازی نیست؟!
      RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L]
       
    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.