YOU

تغییر رنگ فیلد دیدگاه

7 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام خدمت دوستان

فیلد دیدگاههای من کدهای زیر میباشد میخوام وقتی بازدید کننده هنگام نوشتن نظر؛ بمحض اینکه شروع به تایپ میکنه رنگ فیلد از رنگ #E8E8E8 به رنگ #f8d9d9 تغییر کنه یعنی تغییر رنگ background فیلد

کد فیلدها:


<input type="text" name="author" id="author" placeholder="*نام (ضروری)" title="لطفا فارسی تایپ نمائید" size="35" tabindex="1" />
<br />
<input type="text" name="email" id="email" placeholder="*ایمیل (نمایش داده نمی شود) (ضروری)" size="35" tabindex="2" />
<br />
<input type="text" name="url" id="url" placeholder="وبلاگ / وب‌سایت(اختیاری)" size="35" tabindex="3" />

ویرایش شده در توسط YOU
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد فیلدها؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد فیلدها؟

متاسفانه هنگان ارسال مطلب ابتدا ویرایشگر ساده دارم باید ارسال کنم بعد ویرایشگر را بزنم تا چیزی پیوست نمایم یا کدی بنویسم

الان کدها را گذاشتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خاصیت focus


.comment input[type="text"]{
color:#E8E8E8;
}
.comment input[type="text"]:focus{
color:#f8d9d9;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خاصیت focus


.comment input[type="text"]{
color:#E8E8E8;
}
.comment input[type="text"]:focus{
color:#f8d9d9;
}

تغییرات را اعمال کردم نشد اینم css خودم


input, button, textarea, option, select{
font-family: Tahoma, Arial, sans-serif;
font-size: 11px;
padding: 2px;
border: 1px solid #DDDDDD;
border-radius: 2px;
color: #666666;
-moz-transition: all 0.3s linear 0s;
background: #E8E8E8;
margin: 2px;
border-right: 5px solid #ccc;
}

به این صورت هم انجام دادم ولی بعد از رفتن به فیلد بعدی رنگش به حالت قبلی برمیگرده من میخوام بعد تایپ یعنی فیلد پر باشه رنگش عوض بشه


#email:focus , #author:focus,#url:focus{
background-color:#fbd3ec;
border-top-left-radius:7px;
border-right: 5px solid #fbd3ec;
margin-right:10px;
}

ویرایش شده در توسط YOU
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک مثال:


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<title></title>
<script type="text/javascript">
/*<![CDATA[*/
function InputHighLight(id,col){
var obj=document.getElementById(id)||document;
var ips=obj.getElementsByTagName('INPUT');
this.ary=[];
for (var z0=0;z0<ips.length;z0++){
if (ips[z0].type=='text'){
this.addevt(ips[z0],'blur','HighLight');
this.ary.push(ips[z0]);
}
}
this.col=col||'#FFE4E1';
}
InputHighLight.prototype.HighLight=function(){
for (var ip,z0=0;z0<this.ary.length;z0++){
ip=this.ary[z0];
ip.style.backgroundColor=ip.value.replace(/\s/g,'')!=''?this.col:'transparent';
}
}
InputHighLight.prototype.addevt=function(o,t,f,p){
var oop=this;
if (o.addEventListener) o.addEventListener(t,function(e){ return oop[f](e,p);}, false);
else if (o.attachEvent) o.attachEvent('on'+t,function(e){ return oop[f](e,p); });
else {
var prev=o['on'+t];
if (prev) o['on'+t]=function(e){ prev(e); oop[f](e,p); };
else o['on'+t]=o[f];
}
}

/*]]>*/
</script></head>
<body onload="IP=new InputHighLight(null,'#FFE4E1');">
<input name="" />
<input name="" />
<input type="button" name="" value="TEST" onclick="IP.HighLight();" />
</body>
</html>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بدون کوتیشن مارک هم تست کنید


input[type=text]:focus
textarea:focus

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد