Vahid.T

صفحه ورود به اکانت وردپرس

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان.

از دوشنبه عصر تا الان وارد ادرس اکانت وردپرس که میشم ، اون صفحه ورود که باید نام کاربری و پسورد رو وارد کنی نمیاد . چکار کنم؟؟؟ :(

www.kamyabdl.com/wp-admin

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فعلاً از این طریق وارد بشید


http://www.kamyabdl.com/wp-login.php

و اینکه بفرمایید دوشنبه عصر قبل از این اتفاق چه کاری کردید (البته در مورد وردپرس، نه کارای دیگه ی زندگیتون)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فعلاً از این طریق وارد بشید


http://www.kamyabdl.com/wp-login.php

و اینکه بفرمایید دوشنبه عصر قبل از این اتفاق چه کاری کردید (البته در مورد وردپرس، نه کارای دیگه ی زندگیتون)

-------------------------------------------------

از این طریق هم وارد نمیشه. نام کاربری و پسورد رو که وارد می کنم سایت باز میشه. قبلا از این طریق وارد میشدم.راه دیگه ای هم داره که وارد پنل وردپرس بشم؟؟؟

از این طریق هم وارد نمیشه. نام کاربری و پسورد رو که وارد می کنم سایت باز میشه. قبلا از این طریق وارد میشدم.راه دیگه ای هم داره که وارد پنل وردپرس بشم؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

موقتا اسم فولدر wp-content رو عوض بکنید و تست کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اسم فولدر wp-content رو به wp-content1 تغییر دادم ، وارد اکانت وردپرس شدم اما زبان وردپرس انگلیسی شده و سایت دیگه بالا نمیاد.

چکار کنم؟؟؟ دوستان راهنمایی کنید. ممنون

ویرایش شده در توسط Vahid.T
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوشه‌ی wp-content رو به نام اولش برگردونید و تنها نام پوشه‌ی plugins رو تغییر بدید ، وارد پیشخوان وردپرس بشید و حالا پوشه‌ی plugins رو به نام واش برگردونید ، تمامی افزونه‌ها فیر فعال میشن و دیگه مشکلی نخواد بود ، حالا به ترتیب افزونه‌ها رو فعال کنید و تست کنید که مشکل از کدوم افزونه بوده ..

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستااااااااااااااااااااان دم همتون گرم . مشکل برطرف شد... ایشالله جبران کنیم ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط mehran60
      سلام
      کدهای جاوا اسکریپت را در فانکشن اضافه کردم ولی کار نمی کنه
      کسی می تونه کمک کنه
      ممنون
      function.php
      // javascript if( !function_exists( "wp_bootstrap_theme_js" ) ) { function wp_bootstrap_theme_js(){ if ( !is_admin() ){ if ( is_singular() AND comments_open() AND ( get_option( 'thread_comments' ) == 1) ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); } // This is the full Bootstrap js distribution file. If you only use a few components that require the js files consider loading them individually instead wp_enqueue_script( 'script1', get_template_directory_uri() . '/contrib/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script2', get_template_directory_uri() . '/contrib/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script3', get_template_directory_uri() . '/contrib/quill.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script4', get_template_directory_uri() . '/contrib/to-markdown.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script5', get_template_directory_uri() . '/contrib/perfect-scrollbar.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script6', get_template_directory_uri() . '/contrib/common.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script7', get_template_directory_uri() . '/contrib/vjsplayer-mp4.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script8', get_template_directory_uri() . '/contrib/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script9', get_template_directory_uri() . '/js/angular.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script10', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script11', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script12', get_template_directory_uri() . '/js/common.min', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script13', get_template_directory_uri() . '/js/common_pre.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script14', get_template_directory_uri() . '/js/doc.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script15', get_template_directory_uri() . '/js/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script16', get_template_directory_uri() . '/v/jquery-1.11.3.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script17', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-3.3.1.slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script18', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script19', get_template_directory_uri() . '/js/popper.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script20', get_template_directory_uri() . '/js/quickpager.jquery.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script21', get_template_directory_uri() . '/js/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); } } add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_bootstrap_theme_js' ); البته به شلوغی اش توجه نکنید در حال تسته!
      ممنون
    • توسط mehran60
      سلام
      یه مشکلی پیدا کردم وقتی روی لینک پست ها کلیک می کنم همون صفحه اول رو نشون میده
      مثلا وقتی روی این لینک میزنم 
      http://localhost/tamashaw/carmen-jorda/
      همین لینک در ادرس تایپ میشه ولی در همون صفحه اول میمونه!
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      آیا افزونه ایی برای حذف سایدبار از صفحات خاص وجود دارد؟ نمی خواهم سایدبار بطور کامل حذف گردد.
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      در زمینه ارسال و دریافت تیکت که دارای قابلیت ارسال ایمیل به مدیریت سایت ( هنگام ثبت تیکت ) افزونه ایی رایگان سراغ دارید؟