• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
aliesf

افزودن لینک عکس به خود عکس

17 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من خیلی سرچ کردم اما متاسفانه به نتیجه ای نرسیدم

به یک کدی نیاز دارم که عکس های داخل پست ها رو لینک دار کنه و لینکش هم آدرس خود عکس باشه

قالبم عرضش کم هست و برای عکس ها هم محدودیت عرض قرار دادم توی استایلش ، برای همین هم مثلا پستی که 20 تا عکس داره و همه ی عکساش هم عرضشون کم شده ، یکم سخت هست به همه عکساش لینک دادن ، اینطوری هم که کوچیک شدن بازدید کننده فکر میکنه سایزش همینه

میخوام جوری باشه که روی عکس کلیک کنند و خود عکس با سایز اصلی توی یک تب یا پنجره جدید براشون باز بشه

:)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما محتوای کدی رو که برای نمایش عکس استفاده کردین رو اینجا قرار بدین تا بر اساس کد خودتون راهکار ارائه بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کلمه ی داخل پست ها رو درشت تر نوشتم تا واضح باشه

فقط عکس هایی که از طریق وردپرس داخل مطالب قرار میدیم رو میخوام لینک دار کنم

کد های css هم که شامل این مورد نمیشن ، یک کد برای محدودیت عرض قرار دادم که به این مورد اصلا فکر نکنم ربطی داشته باشه درسته ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما وقتی عکسی رو آپلود و قرار میدید در تنظیماتش آدرس رو روی خود عکس قرار بدید. پیش فرض روی پیوست هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخه من توی رسانه آپلود نمیکنم ، تعداد عکس های مطالب زیاد هست ، فایل های دیگری هم دارم و همه رو با هم در یک هاست دانلود اپلود میکنم و بعد لینکشون رو قرار میدم

بعد من هم میخوام به صورت خودکار قرار بده چون مثلا نویسنده که میخواد مطلب رو بزاره تند تند عکسارو کپی پیست میکنه و میره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی از پستهاتون که عکس داره رو ادرس بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید برای عکس ها قطعه کد زیر رو ایجاد می کنه یا نه


link="file"

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرمائید آقا مرتضی

http://nasle9.ir/%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86.html

نظرتونم راجع به قالب اگر بگین ممنون میشم :دی به غیر از لی اوت ، بقیش کار خودم هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید برای عکس ها قطعه کد زیر رو ایجاد می کنه یا نه


link="file"

یعنی داخل سورس صفحه نگاه کنم ؟

نبود انگار

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله نیست - باید هنگام درج تصویر اعمال کنید - در ضمن توی لینکی که دادید تصاویر لینک نداشتند که این هم به زمان درج تصویر در مطلب بر میگرده

اگر تعداد تصاویرتون زیاده بهتره از یه تمپلیت ثابت برای کپی استفاده کنید و فقط در اون نام عکس رو بذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله نیست - باید هنگام درج تصویر اعمال کنید - در ضمن توی لینکی که دادید تصاویر لینک نداشتند که این هم به زمان درج تصویر در مطلب بر میگرده

اگر تعداد تصاویرتون زیاده بهتره از یه تمپلیت ثابت برای کپی استفاده کنید و فقط در اون نام عکس رو بذارید

بله خب تصاویر که لینک نداشتند ، مشکل من هم همین هست که میخوام لینک خودشون روشون قرار بگیره

آخه من توی تالار تهران موزیک دیدم این مورد رو ، هر عکسی میزاشتیم ، حتی لینک دار هم میزاشتیم ، خودش اتومات لینک خود سایت میومد روش

واسه همینه که فکر میکنم راهی داشته باشه که مثلا یک کد رو توی حلقه ی پست اضافه کنم و خودکار تمامی عکس های داخل پست ها رو لینک بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید با جی کوئری لینک دار کنید. البته با کد php هم میشه. کدوم مورد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید با جی کوئری لینک دار کنید. البته با کد php هم میشه. کدوم مورد؟

هرکدوم که بهتر هست و خودتون پیشنهاد میکنید :)

اگر هم وقت دارید هر 2تا رو برام بگین که دیگه ممنونتون میشم ، اطلاعات خودمم زیاد میشه :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://jsfiddle.net/4PLv3/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنونم

الان من باید این کد ها رو چطور فراخوانی کنم ؟

چون من اصلا جاوا و جی کوئری بلد نیستم :)

اگر ممکنه توضیح بدین چطور فراخوانی و اجرا کنم اینارو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر توی هدر یا فوتر:

<script>
$(document).ready(function(){
$('.art-post img').each(function(){
var src = $(this).attr('src');
$(this).wrap(
$('<a>').attr('href', src)
);
});
});
</script>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فکر کردم باید داخل یک فایل با فرمت جی اس بریزم بعد اون رو فراخوانی کنم و مشکلم با اون فراخوانی بود

نمیدونستم انقدر ساده هست

ببخشید :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری