• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
aliesf

افزودن لینک عکس به خود عکس

17 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من خیلی سرچ کردم اما متاسفانه به نتیجه ای نرسیدم

به یک کدی نیاز دارم که عکس های داخل پست ها رو لینک دار کنه و لینکش هم آدرس خود عکس باشه

قالبم عرضش کم هست و برای عکس ها هم محدودیت عرض قرار دادم توی استایلش ، برای همین هم مثلا پستی که 20 تا عکس داره و همه ی عکساش هم عرضشون کم شده ، یکم سخت هست به همه عکساش لینک دادن ، اینطوری هم که کوچیک شدن بازدید کننده فکر میکنه سایزش همینه

میخوام جوری باشه که روی عکس کلیک کنند و خود عکس با سایز اصلی توی یک تب یا پنجره جدید براشون باز بشه

:)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما محتوای کدی رو که برای نمایش عکس استفاده کردین رو اینجا قرار بدین تا بر اساس کد خودتون راهکار ارائه بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کلمه ی داخل پست ها رو درشت تر نوشتم تا واضح باشه

فقط عکس هایی که از طریق وردپرس داخل مطالب قرار میدیم رو میخوام لینک دار کنم

کد های css هم که شامل این مورد نمیشن ، یک کد برای محدودیت عرض قرار دادم که به این مورد اصلا فکر نکنم ربطی داشته باشه درسته ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما وقتی عکسی رو آپلود و قرار میدید در تنظیماتش آدرس رو روی خود عکس قرار بدید. پیش فرض روی پیوست هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخه من توی رسانه آپلود نمیکنم ، تعداد عکس های مطالب زیاد هست ، فایل های دیگری هم دارم و همه رو با هم در یک هاست دانلود اپلود میکنم و بعد لینکشون رو قرار میدم

بعد من هم میخوام به صورت خودکار قرار بده چون مثلا نویسنده که میخواد مطلب رو بزاره تند تند عکسارو کپی پیست میکنه و میره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی از پستهاتون که عکس داره رو ادرس بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید برای عکس ها قطعه کد زیر رو ایجاد می کنه یا نه


link="file"

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرمائید آقا مرتضی

http://nasle9.ir/%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86.html

نظرتونم راجع به قالب اگر بگین ممنون میشم :دی به غیر از لی اوت ، بقیش کار خودم هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید برای عکس ها قطعه کد زیر رو ایجاد می کنه یا نه


link="file"

یعنی داخل سورس صفحه نگاه کنم ؟

نبود انگار

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله نیست - باید هنگام درج تصویر اعمال کنید - در ضمن توی لینکی که دادید تصاویر لینک نداشتند که این هم به زمان درج تصویر در مطلب بر میگرده

اگر تعداد تصاویرتون زیاده بهتره از یه تمپلیت ثابت برای کپی استفاده کنید و فقط در اون نام عکس رو بذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله نیست - باید هنگام درج تصویر اعمال کنید - در ضمن توی لینکی که دادید تصاویر لینک نداشتند که این هم به زمان درج تصویر در مطلب بر میگرده

اگر تعداد تصاویرتون زیاده بهتره از یه تمپلیت ثابت برای کپی استفاده کنید و فقط در اون نام عکس رو بذارید

بله خب تصاویر که لینک نداشتند ، مشکل من هم همین هست که میخوام لینک خودشون روشون قرار بگیره

آخه من توی تالار تهران موزیک دیدم این مورد رو ، هر عکسی میزاشتیم ، حتی لینک دار هم میزاشتیم ، خودش اتومات لینک خود سایت میومد روش

واسه همینه که فکر میکنم راهی داشته باشه که مثلا یک کد رو توی حلقه ی پست اضافه کنم و خودکار تمامی عکس های داخل پست ها رو لینک بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید با جی کوئری لینک دار کنید. البته با کد php هم میشه. کدوم مورد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید با جی کوئری لینک دار کنید. البته با کد php هم میشه. کدوم مورد؟

هرکدوم که بهتر هست و خودتون پیشنهاد میکنید :)

اگر هم وقت دارید هر 2تا رو برام بگین که دیگه ممنونتون میشم ، اطلاعات خودمم زیاد میشه :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://jsfiddle.net/4PLv3/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنونم

الان من باید این کد ها رو چطور فراخوانی کنم ؟

چون من اصلا جاوا و جی کوئری بلد نیستم :)

اگر ممکنه توضیح بدین چطور فراخوانی و اجرا کنم اینارو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر توی هدر یا فوتر:

<script>
$(document).ready(function(){
$('.art-post img').each(function(){
var src = $(this).attr('src');
$(this).wrap(
$('<a>').attr('href', src)
);
});
});
</script>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فکر کردم باید داخل یک فایل با فرمت جی اس بریزم بعد اون رو فراخوانی کنم و مشکلم با اون فراخوانی بود

نمیدونستم انقدر ساده هست

ببخشید :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری