• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
aliesf

افزودن لینک عکس به خود عکس

17 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من خیلی سرچ کردم اما متاسفانه به نتیجه ای نرسیدم

به یک کدی نیاز دارم که عکس های داخل پست ها رو لینک دار کنه و لینکش هم آدرس خود عکس باشه

قالبم عرضش کم هست و برای عکس ها هم محدودیت عرض قرار دادم توی استایلش ، برای همین هم مثلا پستی که 20 تا عکس داره و همه ی عکساش هم عرضشون کم شده ، یکم سخت هست به همه عکساش لینک دادن ، اینطوری هم که کوچیک شدن بازدید کننده فکر میکنه سایزش همینه

میخوام جوری باشه که روی عکس کلیک کنند و خود عکس با سایز اصلی توی یک تب یا پنجره جدید براشون باز بشه

:)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما محتوای کدی رو که برای نمایش عکس استفاده کردین رو اینجا قرار بدین تا بر اساس کد خودتون راهکار ارائه بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من کلمه ی داخل پست ها رو درشت تر نوشتم تا واضح باشه

فقط عکس هایی که از طریق وردپرس داخل مطالب قرار میدیم رو میخوام لینک دار کنم

کد های css هم که شامل این مورد نمیشن ، یک کد برای محدودیت عرض قرار دادم که به این مورد اصلا فکر نکنم ربطی داشته باشه درسته ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما وقتی عکسی رو آپلود و قرار میدید در تنظیماتش آدرس رو روی خود عکس قرار بدید. پیش فرض روی پیوست هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آخه من توی رسانه آپلود نمیکنم ، تعداد عکس های مطالب زیاد هست ، فایل های دیگری هم دارم و همه رو با هم در یک هاست دانلود اپلود میکنم و بعد لینکشون رو قرار میدم

بعد من هم میخوام به صورت خودکار قرار بده چون مثلا نویسنده که میخواد مطلب رو بزاره تند تند عکسارو کپی پیست میکنه و میره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یکی از پستهاتون که عکس داره رو ادرس بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید برای عکس ها قطعه کد زیر رو ایجاد می کنه یا نه


link="file"

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بفرمائید آقا مرتضی

http://nasle9.ir/%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86.html

نظرتونم راجع به قالب اگر بگین ممنون میشم :دی به غیر از لی اوت ، بقیش کار خودم هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید برای عکس ها قطعه کد زیر رو ایجاد می کنه یا نه


link="file"

یعنی داخل سورس صفحه نگاه کنم ؟

نبود انگار

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله نیست - باید هنگام درج تصویر اعمال کنید - در ضمن توی لینکی که دادید تصاویر لینک نداشتند که این هم به زمان درج تصویر در مطلب بر میگرده

اگر تعداد تصاویرتون زیاده بهتره از یه تمپلیت ثابت برای کپی استفاده کنید و فقط در اون نام عکس رو بذارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله نیست - باید هنگام درج تصویر اعمال کنید - در ضمن توی لینکی که دادید تصاویر لینک نداشتند که این هم به زمان درج تصویر در مطلب بر میگرده

اگر تعداد تصاویرتون زیاده بهتره از یه تمپلیت ثابت برای کپی استفاده کنید و فقط در اون نام عکس رو بذارید

بله خب تصاویر که لینک نداشتند ، مشکل من هم همین هست که میخوام لینک خودشون روشون قرار بگیره

آخه من توی تالار تهران موزیک دیدم این مورد رو ، هر عکسی میزاشتیم ، حتی لینک دار هم میزاشتیم ، خودش اتومات لینک خود سایت میومد روش

واسه همینه که فکر میکنم راهی داشته باشه که مثلا یک کد رو توی حلقه ی پست اضافه کنم و خودکار تمامی عکس های داخل پست ها رو لینک بده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میتونید با جی کوئری لینک دار کنید. البته با کد php هم میشه. کدوم مورد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میتونید با جی کوئری لینک دار کنید. البته با کد php هم میشه. کدوم مورد؟

هرکدوم که بهتر هست و خودتون پیشنهاد میکنید :)

اگر هم وقت دارید هر 2تا رو برام بگین که دیگه ممنونتون میشم ، اطلاعات خودمم زیاد میشه :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

http://jsfiddle.net/4PLv3/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیلی ممنونم

الان من باید این کد ها رو چطور فراخوانی کنم ؟

چون من اصلا جاوا و جی کوئری بلد نیستم :)

اگر ممکنه توضیح بدین چطور فراخوانی و اجرا کنم اینارو

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد زیر توی هدر یا فوتر:

<script>
$(document).ready(function(){
$('.art-post img').each(function(){
var src = $(this).attr('src');
$(this).wrap(
$('<a>').attr('href', src)
);
});
});
</script>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من فکر کردم باید داخل یک فایل با فرمت جی اس بریزم بعد اون رو فراخوانی کنم و مشکلم با اون فراخوانی بود

نمیدونستم انقدر ساده هست

ببخشید :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری