• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
WithoutBrain1994

آموزشی
ست کردن ckeditor با فایل منیجر

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من بعد از کلی گشتن توی سایت های مختلف بالاخره ckeditor رو با یک فایل منیجر رایگان پیدا کردم

حالا میحوام برای شما هم بذارمش.

فقط چندتا توضیح هم بدم

بعد از اینکه فایل رو دانلود کردین برین به پوشه AjexFileManager و فایل ajex.js رو ویرایش کنید

به خط 45 و 46 و 47 برید. میتونید سایز و اسکین منیجر رو تغییر بدید. (اسکین فقط میتونه dark و light باشه)

برای تغییر مسیر منیجر از همون پوشه AjexFileManager به پوشه ajax و سپس به php بروید و فایل ajax.php رو ویرایش کنید.

به خط 50 برید و مسیر دلخواهتون رو بنویسید

مثال:

اگه شما میخواید که پوشه اصلی منیجر آدرس http://site.com/test/image/name/ باشه، فقط کافیه بین کوتیشن بنویسید test/image/name/

در ضمن مهم نیست که فایل منیجر کجا قرار داره

اگه مشکلی بود بگین

امیدوارم که به دردتون بخوره.

خداحافظ

ckeditor with AjexFileManager.zip

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

من خودم به یه مشکلی خوردم :D

لطفا حرفه ای ها کمک کنن

من میخوام viewی منیجر به صورت پیشفرض روی لیست باشه

هر کاری میکنم نمیشه

در ضمن من فقط قسمت select منیجر رو لازم دارم

چطوری میتونم اونو از بقیه جدا کنم

یعنی نمیخوام منیجر قابلیت ساخت پوشه و حذف فایل ها رو داشته

اگه میشه اونم بهم بگین

ممنون

ویرایش شده در توسط reza_t
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید فایل js رو ادیت کنید.(البته خودم تابحال تست نکردم) ولی باید بخش ها رو توی فایل js مربوطه پیدا و حذف کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلی از کدها رو حذف کردم ولی هیچ تغییری نمیکنه

البته امکاناتش از کار می افته ولی آیکوناش هنوز توی منیجر میمونه

اگه میشه شما یه تست بکنین، من رو هم راهنمایی کنین

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک یررسی کلی میکنم نتیجه رو اینجا قرار میدم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای مورد اول تا الان نشد، اما برای حذف اون آیکونهای ایجاد پوشه ار فایل index.htmlخط 23 رو حذف کنید:

<div class="folderMenu"></div>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی

این کد برای آیکون های بالا هست

برای آیکون های پایین سمت راست چکار کنم؟

در ضمن اون امکانات توی راست کلیک هم هست

چطوری راست کلیک رو هم غیر فعال کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی راست کلیک برای من چیزی نمیاد.

برای حذف نواز پایین این کد رو حذف کنید:

<div id="status"><div class="l"></div><div id="loading"></div><div class="r"><div></div></div></div>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی خیلی کمک کردین

برای شما راست کلیک از همون اول نمیومد یا بعد از اینکه کد رو حذف کردین اینجوری شد؟

چون برای من روی هر عکسی یا پوشه ای که راست کلیک میکنم یه منو باز میشه و تموم اون آیکونا داخلش هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خدمت دوستان گرام؛

حدود سه سالی می‌شه که از ویرایشگر CKEditor استفاده می‌کنم، یعنی می‌کردم. CK ویرایشگر فوق‌العاده‌ای است و تو یکی از پست‌های قبلی،‌کلی تعریفش رو کردم، اما استفاده از این موجود نازنین رو به طور عام برای قاطبه دوستان توصیه نمی‌کنم. ویرایشگر CK علیرغم سهولت استفاده و ظاهر بصری بهتر در قیاس با ویرایشگر TinyMCE دو سه مشکل جدی دارد.

اول اینکه؛ به طور پیش‌فرض کلیدهای میان‌بر بسیاری از پلاگین‌ها را مایش نمی‌دهد. مثالی می‌زنم. اگر پلاگین‌های TablePress و Crayon و Download Manager و امثالهم را فعال کنید،‌کلید میان‌بر آنها را در ریدف‌های ویرایشگر نخواهید یافت. متولیان CK به طور پیش‌فرض از چهار پلاگین معروف WP Polls و NexGen Gallery و GD Star Rating و Viper پشتیبانی می‌کنند که این امر از منظر سهولت استفاده قدری مشکل‌زاست.

دوم اینکه؛ ویرایشگر CK شورت‌کدهای برخی پلاگین‌ها مانند TablePress و WP Filebase را تغییر می‌دهد و کارائی آنها را مخدوش می‌کند. به طور کلی هر پلاگینی که در شورت‌کدش از "/" استفاده کرده باشد با ویرایشگر CK دچار می‌شود.

و اما بعد...

البته جسارت نمی‌کنم و می‌دانم که راه‌های فنی متعددی برای رفع این مشکلات وجود دارد، اما برای قاطبه دوستان که مثل شمایان حرفه‌ای نیستند، استفاده از گزینه‌های دیگر را توصیه می‌کنم. همین دو هفته پیش دست از CKEditor‌ شستم و به ویرایشگر بدریخت پیش‌فرض وردپرس بازگشتم و البته پلاگین پایدار TinyMCE Advanced را برای توسعه قابلیت‌ها نصب و تنظیم کردم و خدا را شکر تا کنون راضی هستم.

و آخر اینکه؛ در رابطه با مدیریت فایلی که توصیه کردید، پیش تر از CKFinder که به طور رسمی توسط CKEditor منتشر شده است و تجاری است استفاده می‌کردم.

صرفا قصد انتقال تجربه داشتم و بس!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید از افزونه هایی مثل ckfinder استفاده کنید.

من مدتها بود که دنبال یه راه حل برای آپلود عکس توی ckeditor بودم.هرچی گشتم مشکل حل نشد خیلی از افزونه ها هم پولی بودن.بالاخره مشکلم با این فیلم آموزشی حل شد.توصیه میکنم اگه شما هم مشکل منو دارید حتما این فیلم آموزشی رو دانلود کنید

clicksite.ir/article.php?id=59

یا روی این لینک کلیک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط poruamohammady
      سلام دوستان من یه مدت هست افزونه هایی که نصب می کنم ورد پرس بهم این اخطار هار رو میده کسی میتونه کمک کنه برای مثال تازگی ها افزونهwp-super cacheرو که نصب کردم این اومد قبلا هم چیزای دیگه بود مرسی اگر راهنمایی کنید

    • توسط mehran-b
      با سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران انجمن وردپرس پارسی
       
      امروز یک کدی براتون قرار میدم که با استفاده از این کد میتونید به تمامی پست های یه دسته خاص از وب سایتتون متای robots با مقدار noindex,follow اضافه کنید.
       
      در صورت نصب بودن افزونه سئو وردپرس
      add_filter('wpseo_robots', 'mehran_specific_category_posts_add_noindex_yoast'); function mehran_specific_category_posts_add_noindex_yoast($content) { if(is_single() && in_category(777)) { return "noindex,follow"; } return $content; } در صورت نصب نبودن افزونه سئو وردپرس
      add_action('wp_head', 'mehran_specific_category_posts_add_noindex'); function mehran_specific_category_posts_add_noindex() { if(is_single() && in_category(777)) { $output = '<meta name="robots" content="noindex,follow" />' . "\n"; } echo $output; }  
      توجه1: کدهای بالا رو باید در فایل functions.php قالب سایتتون و زیر اولین
      <?php قرار بدید.
      توجه2: به جای عدد 777 در کد باید آیدی دسته ای رو قرار بدید که قراره پست هاش noindex,follow بشن.
       
      موفق باشید
    • توسط mbonjakhi
      باسلام
      سوالی از خدمتتون داشتم.
      میشه من یه دامنه .ir خریداری کنم و کد های یک سایت خاص رو کلا کپی کنم و تو دامنه خودم بکار ببرم؟
      یعنی اینکه دیگه نیازی به طراحی سایت نداشته باشه و به راحتی سایتم ساخته بشه؟
      اگه امکانش هست واسم یه مقدار توضیح بدید باید چیکار  کنم.
      ممنون
    • توسط behnam_buss
      سلام
      بخش دسته بندی محصولات در ووکامرس من غیرفعال شده و دسته بندی هایی که قبلا انجام داده بودم رو نمی تونم ببینم و ویرایش کنم و یا حتی وقتی یه دسته بندی جدید هم می سازم نمایش داده نمیشه.
      هر محصول هم که اضافه می کنم و جایی که باید محصول رو تو دسته بندی خودش قرار بدم بازم دسته بندی رو تو قسمت ویرایش خود محصول نمی بینم و نمی تونم تو دسته ی خاص خودش قرار بدم.
      ضمنا همین مشکل برای بخش فهرست های سایتم هم بوجود اومده و فهرست ها رو نمی بینم و کلا بخش فهرست های وردپرسم غیرفعال شده و نمی تونم فهرست جدید بسازم.
      نکته ای که هست اینه که فهرست ها و دسته بندی های قبلی که ساخته بودم تو خود سایت که داره نمایش داده میشه درسته و تو بخش مدیریت وردپرس این مشکلات وجود داره!!!
    • توسط iHooMan
      درود و وقت بخیر 
       
      من  توی پروژه ای لازم دارم از فرم وب سایت مبدا وارد یه وب سایت دیگه بشم .
      که دو حالت داره یکی یوزر معمولی - یکی همکار 
      واسه یوزر معمولی فقط کپچا میخواد سایت مقصد  واسه همکار یوزر و پسورد و کپچا 
      من میخوام با یه فرم تو وب سایت خودمون اطلاعات بگیرم پاس بدم توی اون وبسایت نمیخوام اون اطلاعات تو وبسایت مقصد پر بشه ( لوگین توی وب سایت ما انجام بشه بعد به صفحه لوگین شده اونور پاس بده )
      از چی استفاده کنم ajax یا ... ? 
      روند کاریش تو وردپرس کسی میتونه توضیح بده ؟
      پینوشت : وب سایت مقصد از md5.js واسه اینکرپشن دیتا استفاده میکنه . 
       
      سپاس