• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
M.Hajloo

دریافت ارور 500 internal server

13 پست در این موضوع قرار دارد

درود

سایت من از دیروز 1 دفعه ای شروع کرد به ارور 500 internal server دادن

پلاگین WP-jalali را غیر فعال کردم درست شد

اما بعد از فعال کردن WP-jalali باز هم شروع میکنه به همین ارور را دادن

ممنون میشم راهنمائی بفرمائید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این ارور معمولا دلیلش از هاست هست با هاستینگتون تماس برقراری کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این ارور معمولا دلیلش از هاست هست با هاستینگتون تماس برقراری کنید

درود من سرور اختصاصی دارم و پنل و ... دست خودم هست

من هیچ تغییری هم توی تنظیمات و ... سرور ایجاد نکردم که بتونه دلیل از اون باشه - دلیل را من الان میدونم چیه ( افزونه جلالی ) اما نمیدونم چطوری میتونم از بین ببرمش

ضمناً فقط صفحه اول 1 جورایی این ارور را میده - تو پنل مدیریت و ... میتونم برم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام. با ویرایش فایل .hetacsses این مشکل برطرف میشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام. با ویرایش فایل .hetacsses این مشکل برطرف میشه.

درود

میشه بفرمائید چه تغییراتی را باید توی این فایل انجام بدم ؟

در حال حاضر وضعیت فایل .hetacsses من به صورت زیر است :

# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault A2592000
ExpiresByType image/x-icon A2592000
ExpiresByType application/x-javascript A2592000
ExpiresByType text/css A2592000
ExpiresByType image/gif A2592000
ExpiresByType image/png A2592000
ExpiresByType image/jpeg A2592000
ExpiresByType text/plain A2592000
ExpiresByType application/x-shockwave-flash A2592000
ExpiresByType video/x-flv A2592000
ExpiresByType application/pdf A2592000
ExpiresByType text/html A300
</ifModule>
<IfModule mod_headers.c>
<FilesMatch "\.(js|css|xml|gz)$">
Header append Vary: Accept-Encoding
</FilesMatch>
</IfModule>

ویرایش شده در توسط محمد امیر حاجلو

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دستورات اچ تی اکسز شما ظاهرا مشکلی ندارند و قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاد.

بررسی کنید ببینید مصرف رم - سی پی یو شما چقدر هست .

گاها دیده میشه که به خاطر برخی توابع ، مصرف سرور بالا میره و نمیتونه سایت رو بالا بیاره .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

mod_expires.c

و

mod_headers.c

که مربوط به کش هستند را روی هاستتون فعال کنید

اگه افزونه کش نصب کردید اون غیر فعال کنید مشکل حل میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

mod_expires.c

و

mod_headers.c

که مربوط به کش هستند را روی هاستتون فعال کنید

اگه افزونه کش نصب کردید اون غیر فعال کنید مشکل حل میشه

این 2 مد روی سرور فعال است

اگر افزونه کش را پاک کنم اونوقت با مشکل کش و ... چیکار کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با کَش چه مشکلی دارید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با کَش چه مشکلی دارید؟

در حال حاضر مشکلی ندارم اما جناب Sgwgo در پست های قبلی فرمودند که افزونه کش را غیر فعال کنم

میگم اگر غیر فعال کنم مطمئاً مشکل سرعت توی بارگذاری سایت پیدا خواهم کرد . چطوری اون موقع این مشکل را برطرف کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید افزونه جلالی به خودی خود مصرف منابع بالایی داره . ممکنه توابعش با سرور شما همخوانی نداشته باشه . غیر فعال کردن اون مشکلی رو عملاً ایجاد نمیکنه . غیر اینکه تاریخ های سایت شما میلادی میشه . من خودم اونو در سایت خودم غیر فعال کردم که سرعت لود بره بالا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در حال حاضر مشکلی ندارم اما جناب Sgwgo در پست های قبلی فرمودند که افزونه کش را غیر فعال کنم

میگم اگر غیر فعال کنم مطمئاً مشکل سرعت توی بارگذاری سایت پیدا خواهم کرد . چطوری اون موقع این مشکل را برطرف کنم ؟

برای رفع موقت مشکل افزونه کش غیر فعال کنید

و برای رفع مشکل دائم

به میزبان خود بگوید تمامی مود های لازم کش را برای هاست شما آزاد کنه که خطا نگیرید و بعد افزونه را فعال کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای رفع موقت مشکل افزونه کش غیر فعال کنید

و برای رفع مشکل دائم

به میزبان خود بگوید تمامی مود های لازم کش را برای هاست شما آزاد کنه که خطا نگیرید و بعد افزونه را فعال کنید

میزبان خودم هستم - 1 سرور اختصاصی دارم که روش هم 2 تا سایت خودم وجود داره

لطفاً اگر میشه دقیقاً اعلام برفرمائید چه مدهایی را باید فعال کنم تا افزونه ایراد نگیره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط omidextra
      سلام دوستان
      من وقتی یه مطلب منتشر میکنم قبل از اینکه منتشر بشه با خطای 404 مواجه میشم
      حتی پیش نویسشم که میخوام ببینم باز همینجور میشه و مطالبی هم که مینویسم به عنوان پیش نویس ذخیره نمیشه
      فقط در حال ذخیره پیش نویس میمونه .....
      مشکل از چی میتونه باشه؟؟!؟!؟!؟
    • توسط omidextra
      سلام دوستان 
      وقتی میخوام وارد سایتم بشم با ارور زیر مواجه میشم:
      You are a bot. If not then enable JavaScript
      منو به عنوان ربات شناسایی میکنه حتی کسی که ثبت نام میکنه هم همین مشکلو داره اینم سایتمه
      .mobolight.ir
       
    • توسط Fardis Tarh
      با عرض سلام
      من موقع چک سئو به تازگی دیدم دو تا لینک شکسته سایتم داره که با افزونه‌ی Broken Link Checker چک کردم نتونست پیدا کنه.
      آدرس لینک این شکلیه:
      www.site.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http%3A%2F%2Fwww.site.com%2F
      وقتی به این URL میرم این کد رو تو صفحه میاره:
      {"version":"1.0","provider_name":"\u067e\u06cc\u0645\u0627\u0646\u06a9\u0627\u0631\u06cc \u0648 \u0646\u0642\u0627\u0634\u06cc \u0633\u0627\u062e\u062a\u0645\u0627\u0646 \u0622\u0644\u0645\u0627","provider_url":"http:\/\/www.site.com","author_name":"Admin","author_url":"http:\/\/www.site.com\/author\/admin\/","title":"\u0635\u0641\u062d\u0647\u200c\u06cc \u0627\u0635\u0644\u06cc","type":"rich","width":600,"height":338,"html":"<blockquote class=\"wp-embedded-content\"><a href=\"http:\/\/www.site.com\/\">\u0635\u0641\u062d\u0647\u200c\u06cc \u0627\u0635\u0644\u06cc<\/a><\/blockquote>\n<script type='text\/javascript'>\n<!--\/\/--><![CDATA[\/\/><!--\n\t\t!function(a,b){\"use strict\";function c(){if(!e){e=!0;var a,c,d,f,g=-1!==navigator.appVersion.indexOf(\"MSIE 10\"),h=!!navigator.userAgent.match(\/Trident.*rv:11\\.\/),i=b.querySelectorAll(\"iframe.wp-embedded-content\");for(c=0;c<i.length;c++)if(d=i[c],!d.getAttribute(\"data-secret\")){if(f=Math.random().toString(36).substr(2,10),d.src+=\"#?secret=\"+f,d.setAttribute(\"data-secret\",f),g||h)a=d.cloneNode(!0),a.removeAttribute(\"security\"),d.parentNode.replaceChild(a,d)}else;}}var d=!1,e=!1;if(b.querySelector)if(a.addEventListener)d=!0;if(a.wp=a.wp||{},!a.wp.receiveEmbedMessage)if(a.wp.receiveEmbedMessage=function(c){var d=c.data;if(d.secret||d.message||d.value)if(!\/[^a-zA-Z0-9]\/.test(d.secret)){var e,f,g,h,i,j=b.querySelectorAll('iframe[data-secret=\"'+d.secret+'\"]'),k=b.querySelectorAll('blockquote[data-secret=\"'+d.secret+'\"]');for(e=0;e<k.length;e++)k[e].style.display=\"none\";for(e=0;e<j.length;e++)if(f=j[e],c.source===f.contentWindow){if(f.removeAttribute(\"style\"),\"height\"===d.message){if(g=parseInt(d.value,10),g>1e3)g=1e3;else if(~~g<200)g=200;f.height=g}if(\"link\"===d.message)if(h=b.createElement(\"a\"),i=b.createElement(\"a\"),h.href=f.getAttribute(\"src\"),i.href=d.value,i.host===h.host)if(b.activeElement===f)a.top.location.href=d.value}else;}},d)a.addEventListener(\"message\",a.wp.receiveEmbedMessage,!1),b.addEventListener(\"DOMContentLoaded\",c,!1),a.addEventListener(\"load\",c,!1)}(window,document);\n\/\/--><!]]>\n<\/script><iframe sandbox=\"allow-scripts\" security=\"restricted\" src=\"http:\/\/www.site.com\/embed\/\" width=\"600\" height=\"338\" title=\"&#8220;\u0635\u0641\u062d\u0647\u200c\u06cc \u0627\u0635\u0644\u06cc&#8221; &#8212; \u067e\u06cc\u0645\u0627\u0646\u06a9\u0627\u0631\u06cc \u0648 \u0646\u0642\u0627\u0634\u06cc \u0633\u0627\u062e\u062a\u0645\u0627\u0646 \u0622\u0644\u0645\u0627\" frameborder=\"0\" marginwidth=\"0\" marginheight=\"0\" scrolling=\"no\" class=\"wp-embedded-content\"><\/iframe>"}
      خواهشمندم کمکم کنید.
    • توسط kurdcoffee
      سلام 
      دوستان سایتم رو از هاستی به هاست دیگه اوردم الان این ارور رو میده 
      Parse error: syntax error, unexpected '[' in /home/index/public_html/cms/model/user.class.php on line 38
      این درحالیه که با سایت اولی هم مقایسه کردم یکی هستن ولی نمی دونم چرا این مشکل پیش اومد کد هم مشکلی ندره یا شاید من نمبینم!!
      اینم خط 38
        $user  = R::findOne( 'user', " email = ? ", [ $this->email ] );
              if($user!=null)
       
    • توسط amir80
      سلام
      بنده یک قالب برای سایت وردپرسیم درست کردم.
      تا زمانی که توی localhost رایانه من بود اصلا هیچ گونه اروری در ارسال و بروزرسانی نوشته ها و برگه نمیداد. اما در هاست ارور میده.
      متن ارور پیوست شد. خط 186 خط آخر فایل فانکشین است.
      مشکل چیه؟