YOU

ساخت فیلد جستجو

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و خسته نباشید

میخوام فیلد جستجو را مانند شکل زیر درست کنم اگه امکان داره راهنمایی کنید ممنون

post-529-0-85418700-1360340764_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه دقیق بفرمایید؟ چون این مثل باکس جستجوی دیفالت وردپرسه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه دقیق بفرمایید؟ چون این مثل باکس جستجوی دیفالت وردپرسه

یه باکسه که توش عکس ذربین هستش با تایپ تو باکس و کلیک رو عکس سرچ انجام میشه

فقط میخوام اون عکس ذربین داخل باکس باشه شکل ظاهرش مثل همین عکس باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
http://css-tricks.com/webkit-html5-search-inputs

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://css-tricks.com/webkit-html5-search-inputs

این فقط مشکلش اینه که برای سرچ باید اینتر بزنی من میخوام بعد از نوشتن کلمه مورد نظر روی ذربین کلیک کنی و سرچ بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روش کار اینه:

یک فرم معمولی با دکمه ایجاد کنید.

بعد برای دکمه از عکس یا بکگراند عکس استفاده کنید.

بعد با matgin منفی دکمه رو روی فیل جستجو بیارید.

کار آسونی هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

روش کار اینه:

یک فرم معمولی با دکمه ایجاد کنید.

بعد برای دکمه از عکس یا بکگراند عکس استفاده کنید.

بعد با matgin منفی دکمه رو روی فیل جستجو بیارید.

کار آسونی هست.

این کار را انجام دادم ولی یه مشکلی پیش میاد من واسه input کلاس تعریف کردم که برای قسمت نظرات ولی تو این هم همون کلاس را نشون میده

چیکار کنم واسه این نیاد اگه این مشکل حل بشه اونم درست میشه ممنون


input, button, textarea, option, select{
font-family: Tahoma, Arial, sans-serif;
font-size: 11px;
padding: 2px;
border: 1px solid #DDDDDD;
border-radius: 2px;
color: #666666;
-moz-transition: all 0.3s linear 0s;
background: #E8E8E8;
margin: 2px;
border-right: 5px solid #ccc;
focus:outline:none,
}

ویرایش شده در توسط YOU
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کلاس را درست کردم

تکمیل شد

ممنون


#searchform { background:#F8F8F8; width:180px; border:1px solid #D9D9D9; padding:-1px; overflow:hidden; }
#searchform #s { background:none; border:none; color:#777;font-family:'tahoma'; font-style:italic; width:162px;height:16px; float:right; }
#searchform #s:focus { outline:none; }
#search-button{ width:16px; height:16px; float:left; }

ویرایش شده در توسط YOU
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید