• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
YOU

ساخت فیلد جستجو

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و خسته نباشید

میخوام فیلد جستجو را مانند شکل زیر درست کنم اگه امکان داره راهنمایی کنید ممنون

post-529-0-85418700-1360340764_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه دقیق بفرمایید؟ چون این مثل باکس جستجوی دیفالت وردپرسه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه دقیق بفرمایید؟ چون این مثل باکس جستجوی دیفالت وردپرسه

یه باکسه که توش عکس ذربین هستش با تایپ تو باکس و کلیک رو عکس سرچ انجام میشه

فقط میخوام اون عکس ذربین داخل باکس باشه شکل ظاهرش مثل همین عکس باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
http://css-tricks.com/webkit-html5-search-inputs

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://css-tricks.com/webkit-html5-search-inputs

این فقط مشکلش اینه که برای سرچ باید اینتر بزنی من میخوام بعد از نوشتن کلمه مورد نظر روی ذربین کلیک کنی و سرچ بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روش کار اینه:

یک فرم معمولی با دکمه ایجاد کنید.

بعد برای دکمه از عکس یا بکگراند عکس استفاده کنید.

بعد با matgin منفی دکمه رو روی فیل جستجو بیارید.

کار آسونی هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

روش کار اینه:

یک فرم معمولی با دکمه ایجاد کنید.

بعد برای دکمه از عکس یا بکگراند عکس استفاده کنید.

بعد با matgin منفی دکمه رو روی فیل جستجو بیارید.

کار آسونی هست.

این کار را انجام دادم ولی یه مشکلی پیش میاد من واسه input کلاس تعریف کردم که برای قسمت نظرات ولی تو این هم همون کلاس را نشون میده

چیکار کنم واسه این نیاد اگه این مشکل حل بشه اونم درست میشه ممنون


input, button, textarea, option, select{
font-family: Tahoma, Arial, sans-serif;
font-size: 11px;
padding: 2px;
border: 1px solid #DDDDDD;
border-radius: 2px;
color: #666666;
-moz-transition: all 0.3s linear 0s;
background: #E8E8E8;
margin: 2px;
border-right: 5px solid #ccc;
focus:outline:none,
}

ویرایش شده در توسط YOU
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کلاس را درست کردم

تکمیل شد

ممنون


#searchform { background:#F8F8F8; width:180px; border:1px solid #D9D9D9; padding:-1px; overflow:hidden; }
#searchform #s { background:none; border:none; color:#777;font-family:'tahoma'; font-style:italic; width:162px;height:16px; float:right; }
#searchform #s:focus { outline:none; }
#search-button{ width:16px; height:16px; float:left; }

ویرایش شده در توسط YOU
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.