YOU

ساخت فیلد جستجو

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و خسته نباشید

میخوام فیلد جستجو را مانند شکل زیر درست کنم اگه امکان داره راهنمایی کنید ممنون

post-529-0-85418700-1360340764_thumb.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه دقیق بفرمایید؟ چون این مثل باکس جستجوی دیفالت وردپرسه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه دقیق بفرمایید؟ چون این مثل باکس جستجوی دیفالت وردپرسه

یه باکسه که توش عکس ذربین هستش با تایپ تو باکس و کلیک رو عکس سرچ انجام میشه

فقط میخوام اون عکس ذربین داخل باکس باشه شکل ظاهرش مثل همین عکس باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://css-tricks.com/webkit-html5-search-inputs

این فقط مشکلش اینه که برای سرچ باید اینتر بزنی من میخوام بعد از نوشتن کلمه مورد نظر روی ذربین کلیک کنی و سرچ بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روش کار اینه:

یک فرم معمولی با دکمه ایجاد کنید.

بعد برای دکمه از عکس یا بکگراند عکس استفاده کنید.

بعد با matgin منفی دکمه رو روی فیل جستجو بیارید.

کار آسونی هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روش کار اینه:

یک فرم معمولی با دکمه ایجاد کنید.

بعد برای دکمه از عکس یا بکگراند عکس استفاده کنید.

بعد با matgin منفی دکمه رو روی فیل جستجو بیارید.

کار آسونی هست.

این کار را انجام دادم ولی یه مشکلی پیش میاد من واسه input کلاس تعریف کردم که برای قسمت نظرات ولی تو این هم همون کلاس را نشون میده

چیکار کنم واسه این نیاد اگه این مشکل حل بشه اونم درست میشه ممنون


input, button, textarea, option, select{
font-family: Tahoma, Arial, sans-serif;
font-size: 11px;
padding: 2px;
border: 1px solid #DDDDDD;
border-radius: 2px;
color: #666666;
-moz-transition: all 0.3s linear 0s;
background: #E8E8E8;
margin: 2px;
border-right: 5px solid #ccc;
focus:outline:none,
}

ویرایش شده در توسط YOU

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلاس را درست کردم

تکمیل شد

ممنون


#searchform { background:#F8F8F8; width:180px; border:1px solid #D9D9D9; padding:-1px; overflow:hidden; }
#searchform #s { background:none; border:none; color:#777;font-family:'tahoma'; font-style:italic; width:162px;height:16px; float:right; }
#searchform #s:focus { outline:none; }
#search-button{ width:16px; height:16px; float:left; }

ویرایش شده در توسط YOU

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید