YOU

ساخت فیلد جستجو

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و خسته نباشید

میخوام فیلد جستجو را مانند شکل زیر درست کنم اگه امکان داره راهنمایی کنید ممنون

post-529-0-85418700-1360340764_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه دقیق بفرمایید؟ چون این مثل باکس جستجوی دیفالت وردپرسه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه دقیق بفرمایید؟ چون این مثل باکس جستجوی دیفالت وردپرسه

یه باکسه که توش عکس ذربین هستش با تایپ تو باکس و کلیک رو عکس سرچ انجام میشه

فقط میخوام اون عکس ذربین داخل باکس باشه شکل ظاهرش مثل همین عکس باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
http://css-tricks.com/webkit-html5-search-inputs

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://css-tricks.com/webkit-html5-search-inputs

این فقط مشکلش اینه که برای سرچ باید اینتر بزنی من میخوام بعد از نوشتن کلمه مورد نظر روی ذربین کلیک کنی و سرچ بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روش کار اینه:

یک فرم معمولی با دکمه ایجاد کنید.

بعد برای دکمه از عکس یا بکگراند عکس استفاده کنید.

بعد با matgin منفی دکمه رو روی فیل جستجو بیارید.

کار آسونی هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

روش کار اینه:

یک فرم معمولی با دکمه ایجاد کنید.

بعد برای دکمه از عکس یا بکگراند عکس استفاده کنید.

بعد با matgin منفی دکمه رو روی فیل جستجو بیارید.

کار آسونی هست.

این کار را انجام دادم ولی یه مشکلی پیش میاد من واسه input کلاس تعریف کردم که برای قسمت نظرات ولی تو این هم همون کلاس را نشون میده

چیکار کنم واسه این نیاد اگه این مشکل حل بشه اونم درست میشه ممنون


input, button, textarea, option, select{
font-family: Tahoma, Arial, sans-serif;
font-size: 11px;
padding: 2px;
border: 1px solid #DDDDDD;
border-radius: 2px;
color: #666666;
-moz-transition: all 0.3s linear 0s;
background: #E8E8E8;
margin: 2px;
border-right: 5px solid #ccc;
focus:outline:none,
}

ویرایش شده در توسط YOU
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کلاس را درست کردم

تکمیل شد

ممنون


#searchform { background:#F8F8F8; width:180px; border:1px solid #D9D9D9; padding:-1px; overflow:hidden; }
#searchform #s { background:none; border:none; color:#777;font-family:'tahoma'; font-style:italic; width:162px;height:16px; float:right; }
#searchform #s:focus { outline:none; }
#search-button{ width:16px; height:16px; float:left; }

ویرایش شده در توسط YOU
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد