YOU

ساخت فیلد جستجو

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و خسته نباشید

میخوام فیلد جستجو را مانند شکل زیر درست کنم اگه امکان داره راهنمایی کنید ممنون

post-529-0-85418700-1360340764_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه دقیق بفرمایید؟ چون این مثل باکس جستجوی دیفالت وردپرسه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه دقیق بفرمایید؟ چون این مثل باکس جستجوی دیفالت وردپرسه

یه باکسه که توش عکس ذربین هستش با تایپ تو باکس و کلیک رو عکس سرچ انجام میشه

فقط میخوام اون عکس ذربین داخل باکس باشه شکل ظاهرش مثل همین عکس باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
http://css-tricks.com/webkit-html5-search-inputs

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://css-tricks.com/webkit-html5-search-inputs

این فقط مشکلش اینه که برای سرچ باید اینتر بزنی من میخوام بعد از نوشتن کلمه مورد نظر روی ذربین کلیک کنی و سرچ بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روش کار اینه:

یک فرم معمولی با دکمه ایجاد کنید.

بعد برای دکمه از عکس یا بکگراند عکس استفاده کنید.

بعد با matgin منفی دکمه رو روی فیل جستجو بیارید.

کار آسونی هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

روش کار اینه:

یک فرم معمولی با دکمه ایجاد کنید.

بعد برای دکمه از عکس یا بکگراند عکس استفاده کنید.

بعد با matgin منفی دکمه رو روی فیل جستجو بیارید.

کار آسونی هست.

این کار را انجام دادم ولی یه مشکلی پیش میاد من واسه input کلاس تعریف کردم که برای قسمت نظرات ولی تو این هم همون کلاس را نشون میده

چیکار کنم واسه این نیاد اگه این مشکل حل بشه اونم درست میشه ممنون


input, button, textarea, option, select{
font-family: Tahoma, Arial, sans-serif;
font-size: 11px;
padding: 2px;
border: 1px solid #DDDDDD;
border-radius: 2px;
color: #666666;
-moz-transition: all 0.3s linear 0s;
background: #E8E8E8;
margin: 2px;
border-right: 5px solid #ccc;
focus:outline:none,
}

ویرایش شده در توسط YOU
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کلاس را درست کردم

تکمیل شد

ممنون


#searchform { background:#F8F8F8; width:180px; border:1px solid #D9D9D9; padding:-1px; overflow:hidden; }
#searchform #s { background:none; border:none; color:#777;font-family:'tahoma'; font-style:italic; width:162px;height:16px; float:right; }
#searchform #s:focus { outline:none; }
#search-button{ width:16px; height:16px; float:left; }

ویرایش شده در توسط YOU
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم