ACE1

چطور کد یک بخش از سایتی رو بردارم و استفاده کنم؟

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام :

دوستان آیا راهی است که بشه کد یک بخش از یک سایت رو بدرداشت و استفاده کرد؟

من اسکرول سایت http://www.fifa.com رو می خوام هر چی گشتم توی نت ندیدم اگر امکانش است می خوام کدش رو در بیارم آیا این کار شدنی است؟

با تشکر از همه عزیزان که من رو تا الان شرمنده محبت هاشون کردن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر اشتباه نکنم به این کار میگن ریپ کردن و استفاده غیر مجاز...

و خلاف قوانین است :ph34r:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ریپ که کلا ممنوع هست. اما شاید بشه کد شبیه رو بهتون معرفی کنیم.

ولی من اسکرولی ندیدم!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ریپ که کلا ممنوع هست. اما شاید بشه کد شبیه رو بهتون معرفی کنیم.

ولی من اسکرولی ندیدم!!

مرتضی جان سلام و تشکر»

اسکرول livscore زیر اسلایدر ...همونی که نتایج بازی ها رو داره زیر اسلایدر نشون میده...

دقیقا همون رو می خوام....من این کرد رو پیدا کردم اما فقط اسکرولش رو می خوام این رو چطور جدا کنم و در جایی که خودم می خوام بذارم؟


<img style="visibility:hidden;width:0px;height:0px;" border=0 width=0 height=0 src="http://c.gigcount.com/wildfire/IMP/CXNID=2000002.0NXC/bT*xJmx*PTEzNjAzNjU4NTQyMjImcHQ9MTM2MDM2NzAyNDUyOSZwPTExMjQxMjEmZD13b3JsZGxlYWd1ZXNfZSZnPTImbz1lZmMw/M2UwYzc4OTM*MWUyODcxOGY5NDdkMDA1MTFiNCZvZj*w.gif" /><object classid=clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000 codebase=http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0 width="300" height="400" align="top" id="WFHost"> <param name = "FlashVars" value = "Partner=1124121&theme=New Classic&widgetW=300&widgetH=400&widgetX=0&widgetY=0&stickyType=&WFBtnX=0&WFBtnY=0&defaultPreviewURL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/images/image_e.png&useFacebookMystuff=false&buttonURL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/images/button.png&URL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/app.swf%3FleagueCode%3Dirn%26lang%3De" /><param name="wmode" value="transparent"/><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name = "movie" value = http://cdn.gigya.com/wildfire/swf/WildfireHost3.swf /> <embed name = "WFHost" id = "WFHost" width = "300" height = "400" src = http://cdn.gigya.com/wildfire/swf/WildfireHost3.swf flashvars="Partner=1124121&theme=New Classic&widgetW=300&widgetH=400&widgetX=0&widgetY=0&stickyType=&WFBtnX=0&WFBtnY=0&defaultPreviewURL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/images/image_e.png&useFacebookMystuff=false&buttonURL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/images/button.png&URL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/app.swf%3FleagueCode%3Dirn%26lang%3De" AllowScriptAccess="always" quality="high" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /></object>

البته این widget است...فکر کنم سرعت لود سایت رو هم این widget پائین میاره....من فقط اسکرولش رو می خوام

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه چیزی رو هم متوجه شدم من برای نمایش این کد از افزونه widget استفاده کردم که به شدت زیاد سرعت لود شدن وب رو پائین آورد....حالا دقیقا نمی دونم مشکل از افزونه است یا افزونه های widget کلا سرعت رو پائین میارن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر استفاده از ابزارک سرعت رو پایین نمیاره. کدنویسی بد و به اصطلاح کدنویسی کثیف باعث مشکل میشه.

این چیز یهم که شما میخوای در html بنام marquee هست.اما منسوخ شده و باید از جاوااسکریپت یا فریمورک جی کوئری استفاده کنید.

برای مثال:

http://remysharp.com/demo/marquee.html

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری