• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
ACE1

چطور کد یک بخش از سایتی رو بردارم و استفاده کنم؟

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام :

دوستان آیا راهی است که بشه کد یک بخش از یک سایت رو بدرداشت و استفاده کرد؟

من اسکرول سایت http://www.fifa.com رو می خوام هر چی گشتم توی نت ندیدم اگر امکانش است می خوام کدش رو در بیارم آیا این کار شدنی است؟

با تشکر از همه عزیزان که من رو تا الان شرمنده محبت هاشون کردن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر اشتباه نکنم به این کار میگن ریپ کردن و استفاده غیر مجاز...

و خلاف قوانین است :ph34r:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ریپ که کلا ممنوع هست. اما شاید بشه کد شبیه رو بهتون معرفی کنیم.

ولی من اسکرولی ندیدم!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ریپ که کلا ممنوع هست. اما شاید بشه کد شبیه رو بهتون معرفی کنیم.

ولی من اسکرولی ندیدم!!

مرتضی جان سلام و تشکر»

اسکرول livscore زیر اسلایدر ...همونی که نتایج بازی ها رو داره زیر اسلایدر نشون میده...

دقیقا همون رو می خوام....من این کرد رو پیدا کردم اما فقط اسکرولش رو می خوام این رو چطور جدا کنم و در جایی که خودم می خوام بذارم؟


<img style="visibility:hidden;width:0px;height:0px;" border=0 width=0 height=0 src="http://c.gigcount.com/wildfire/IMP/CXNID=2000002.0NXC/bT*xJmx*PTEzNjAzNjU4NTQyMjImcHQ9MTM2MDM2NzAyNDUyOSZwPTExMjQxMjEmZD13b3JsZGxlYWd1ZXNfZSZnPTImbz1lZmMw/M2UwYzc4OTM*MWUyODcxOGY5NDdkMDA1MTFiNCZvZj*w.gif" /><object classid=clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000 codebase=http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0 width="300" height="400" align="top" id="WFHost"> <param name = "FlashVars" value = "Partner=1124121&theme=New Classic&widgetW=300&widgetH=400&widgetX=0&widgetY=0&stickyType=&WFBtnX=0&WFBtnY=0&defaultPreviewURL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/images/image_e.png&useFacebookMystuff=false&buttonURL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/images/button.png&URL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/app.swf%3FleagueCode%3Dirn%26lang%3De" /><param name="wmode" value="transparent"/><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name = "movie" value = http://cdn.gigya.com/wildfire/swf/WildfireHost3.swf /> <embed name = "WFHost" id = "WFHost" width = "300" height = "400" src = http://cdn.gigya.com/wildfire/swf/WildfireHost3.swf flashvars="Partner=1124121&theme=New Classic&widgetW=300&widgetH=400&widgetX=0&widgetY=0&stickyType=&WFBtnX=0&WFBtnY=0&defaultPreviewURL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/images/image_e.png&useFacebookMystuff=false&buttonURL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/images/button.png&URL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/app.swf%3FleagueCode%3Dirn%26lang%3De" AllowScriptAccess="always" quality="high" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /></object>

البته این widget است...فکر کنم سرعت لود سایت رو هم این widget پائین میاره....من فقط اسکرولش رو می خوام

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه چیزی رو هم متوجه شدم من برای نمایش این کد از افزونه widget استفاده کردم که به شدت زیاد سرعت لود شدن وب رو پائین آورد....حالا دقیقا نمی دونم مشکل از افزونه است یا افزونه های widget کلا سرعت رو پائین میارن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر استفاده از ابزارک سرعت رو پایین نمیاره. کدنویسی بد و به اصطلاح کدنویسی کثیف باعث مشکل میشه.

این چیز یهم که شما میخوای در html بنام marquee هست.اما منسوخ شده و باید از جاوااسکریپت یا فریمورک جی کوئری استفاده کنید.

برای مثال:

http://remysharp.com/demo/marquee.html

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری