• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
ACE1

چطور کد یک بخش از سایتی رو بردارم و استفاده کنم؟

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام :

دوستان آیا راهی است که بشه کد یک بخش از یک سایت رو بدرداشت و استفاده کرد؟

من اسکرول سایت http://www.fifa.com رو می خوام هر چی گشتم توی نت ندیدم اگر امکانش است می خوام کدش رو در بیارم آیا این کار شدنی است؟

با تشکر از همه عزیزان که من رو تا الان شرمنده محبت هاشون کردن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر اشتباه نکنم به این کار میگن ریپ کردن و استفاده غیر مجاز...

و خلاف قوانین است :ph34r:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ریپ که کلا ممنوع هست. اما شاید بشه کد شبیه رو بهتون معرفی کنیم.

ولی من اسکرولی ندیدم!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ریپ که کلا ممنوع هست. اما شاید بشه کد شبیه رو بهتون معرفی کنیم.

ولی من اسکرولی ندیدم!!

مرتضی جان سلام و تشکر»

اسکرول livscore زیر اسلایدر ...همونی که نتایج بازی ها رو داره زیر اسلایدر نشون میده...

دقیقا همون رو می خوام....من این کرد رو پیدا کردم اما فقط اسکرولش رو می خوام این رو چطور جدا کنم و در جایی که خودم می خوام بذارم؟


<img style="visibility:hidden;width:0px;height:0px;" border=0 width=0 height=0 src="http://c.gigcount.com/wildfire/IMP/CXNID=2000002.0NXC/bT*xJmx*PTEzNjAzNjU4NTQyMjImcHQ9MTM2MDM2NzAyNDUyOSZwPTExMjQxMjEmZD13b3JsZGxlYWd1ZXNfZSZnPTImbz1lZmMw/M2UwYzc4OTM*MWUyODcxOGY5NDdkMDA1MTFiNCZvZj*w.gif" /><object classid=clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000 codebase=http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0 width="300" height="400" align="top" id="WFHost"> <param name = "FlashVars" value = "Partner=1124121&theme=New Classic&widgetW=300&widgetH=400&widgetX=0&widgetY=0&stickyType=&WFBtnX=0&WFBtnY=0&defaultPreviewURL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/images/image_e.png&useFacebookMystuff=false&buttonURL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/images/button.png&URL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/app.swf%3FleagueCode%3Dirn%26lang%3De" /><param name="wmode" value="transparent"/><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name = "movie" value = http://cdn.gigya.com/wildfire/swf/WildfireHost3.swf /> <embed name = "WFHost" id = "WFHost" width = "300" height = "400" src = http://cdn.gigya.com/wildfire/swf/WildfireHost3.swf flashvars="Partner=1124121&theme=New Classic&widgetW=300&widgetH=400&widgetX=0&widgetY=0&stickyType=&WFBtnX=0&WFBtnY=0&defaultPreviewURL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/images/image_e.png&useFacebookMystuff=false&buttonURL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/images/button.png&URL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/app.swf%3FleagueCode%3Dirn%26lang%3De" AllowScriptAccess="always" quality="high" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /></object>

البته این widget است...فکر کنم سرعت لود سایت رو هم این widget پائین میاره....من فقط اسکرولش رو می خوام

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه چیزی رو هم متوجه شدم من برای نمایش این کد از افزونه widget استفاده کردم که به شدت زیاد سرعت لود شدن وب رو پائین آورد....حالا دقیقا نمی دونم مشکل از افزونه است یا افزونه های widget کلا سرعت رو پائین میارن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر استفاده از ابزارک سرعت رو پایین نمیاره. کدنویسی بد و به اصطلاح کدنویسی کثیف باعث مشکل میشه.

این چیز یهم که شما میخوای در html بنام marquee هست.اما منسوخ شده و باید از جاوااسکریپت یا فریمورک جی کوئری استفاده کنید.

برای مثال:

http://remysharp.com/demo/marquee.html

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری