• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
ACE1

چطور کد یک بخش از سایتی رو بردارم و استفاده کنم؟

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام :

دوستان آیا راهی است که بشه کد یک بخش از یک سایت رو بدرداشت و استفاده کرد؟

من اسکرول سایت http://www.fifa.com رو می خوام هر چی گشتم توی نت ندیدم اگر امکانش است می خوام کدش رو در بیارم آیا این کار شدنی است؟

با تشکر از همه عزیزان که من رو تا الان شرمنده محبت هاشون کردن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

اگر اشتباه نکنم به این کار میگن ریپ کردن و استفاده غیر مجاز...

و خلاف قوانین است :ph34r:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ریپ که کلا ممنوع هست. اما شاید بشه کد شبیه رو بهتون معرفی کنیم.

ولی من اسکرولی ندیدم!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ریپ که کلا ممنوع هست. اما شاید بشه کد شبیه رو بهتون معرفی کنیم.

ولی من اسکرولی ندیدم!!

مرتضی جان سلام و تشکر»

اسکرول livscore زیر اسلایدر ...همونی که نتایج بازی ها رو داره زیر اسلایدر نشون میده...

دقیقا همون رو می خوام....من این کرد رو پیدا کردم اما فقط اسکرولش رو می خوام این رو چطور جدا کنم و در جایی که خودم می خوام بذارم؟


<img style="visibility:hidden;width:0px;height:0px;" border=0 width=0 height=0 src="http://c.gigcount.com/wildfire/IMP/CXNID=2000002.0NXC/bT*xJmx*PTEzNjAzNjU4NTQyMjImcHQ9MTM2MDM2NzAyNDUyOSZwPTExMjQxMjEmZD13b3JsZGxlYWd1ZXNfZSZnPTImbz1lZmMw/M2UwYzc4OTM*MWUyODcxOGY5NDdkMDA1MTFiNCZvZj*w.gif" /><object classid=clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000 codebase=http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0 width="300" height="400" align="top" id="WFHost"> <param name = "FlashVars" value = "Partner=1124121&theme=New Classic&widgetW=300&widgetH=400&widgetX=0&widgetY=0&stickyType=&WFBtnX=0&WFBtnY=0&defaultPreviewURL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/images/image_e.png&useFacebookMystuff=false&buttonURL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/images/button.png&URL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/app.swf%3FleagueCode%3Dirn%26lang%3De" /><param name="wmode" value="transparent"/><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name = "movie" value = http://cdn.gigya.com/wildfire/swf/WildfireHost3.swf /> <embed name = "WFHost" id = "WFHost" width = "300" height = "400" src = http://cdn.gigya.com/wildfire/swf/WildfireHost3.swf flashvars="Partner=1124121&theme=New Classic&widgetW=300&widgetH=400&widgetX=0&widgetY=0&stickyType=&WFBtnX=0&WFBtnY=0&defaultPreviewURL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/images/image_e.png&useFacebookMystuff=false&buttonURL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/images/button.png&URL=http://www.fifa.com/flash/widgets/worldmatchcentre/app.swf%3FleagueCode%3Dirn%26lang%3De" AllowScriptAccess="always" quality="high" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /></object>

البته این widget است...فکر کنم سرعت لود سایت رو هم این widget پائین میاره....من فقط اسکرولش رو می خوام

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه چیزی رو هم متوجه شدم من برای نمایش این کد از افزونه widget استفاده کردم که به شدت زیاد سرعت لود شدن وب رو پائین آورد....حالا دقیقا نمی دونم مشکل از افزونه است یا افزونه های widget کلا سرعت رو پائین میارن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیر استفاده از ابزارک سرعت رو پایین نمیاره. کدنویسی بد و به اصطلاح کدنویسی کثیف باعث مشکل میشه.

این چیز یهم که شما میخوای در html بنام marquee هست.اما منسوخ شده و باید از جاوااسکریپت یا فریمورک جی کوئری استفاده کنید.

برای مثال:

http://remysharp.com/demo/marquee.html

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری