• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
J4V4D

نمایش آمار واحد برای کد گوگل پلاس در تمام صفحات سایت

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

کد گوگل پلاسی که تو سایت ما هست آمار گوگل پلاس رو برای هر صفحه یک عدد اختصاصی نشون میده، اما تو بعضی سایتها تعداد پلاس ها برای تمام صفحات سایت فقط یک عدده، که طبیعتا نتیجش آمار بالای پلاس وانه :blink:

حالا سوال اینه؛

آیا این تفاوت ناشی نوع سیستم مدیریت محتوا، قالب و امثال اون هست یا اینکه مربوط میشه به دستکاری تو کد گوگل پلاس؟

و نشون دادن یه عدد واسه تمام صفحات، تقلب یا یه همچین چیزی محسوب نمیشه؟ :ph34r:

تشـــــکر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چقدر تفکرات منفی ایی دارید - تقلب - دستکاری - جرم!! (جاست کیدینگ)

علت این تفاوت مربوط به این میشه که اگر شما کد گوگل پلاس رو مثلاً در فوتر گذاشته باشید، در این صورت برای تمام صفحات یک مقدار فراخوانی میشه.

ولی اگر کد گولاس رو در پست قرار بدید، بدیهی است که برای هر پست یک مقدار جداگانه فراخوانی میشه

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علت این تفاوت مربوط به این میشه که اگر شما کد گوگل پلاس رو مثلاً در فوتر گذاشته باشید، در این صورت برای تمام صفحات یک مقدار فراخوانی میشه.

ولی اگر کد گولاس رو در پست قرار بدید، بدیهی است که برای هر پست یک مقدار جداگانه فراخوانی میشه

دقیقا مشکل همینه!

چون ما هم کد پلاسمون رو داخل فوتر گذاشتیم ولی مقادیر متفاوته! البته ناگفته نماند که تو قالب فعلی برای صفحات جانبی کد رو تو دو قسمت گذاشته بودیم، یکی به صورت fixed پایین صفحه و یکی هم داخل قسمت اشتراک گذاری :rolleyes:

نظر دیگه ای ؟ B)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شمامیتونید کد پلاس رو برای سایتتون ایجاد و در همه صفحات از همون استفاده کنید. بای این کار آماری که نمایش داده میشه یکسان هست.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شمامیتونید کد پلاس رو برای سایتتون ایجاد و در همه صفحات از همون استفاده کنید. بای این کار آماری که نمایش داده میشه یکسان هست.

اگه منظورتون از درست کردن کد فراخوانی اسکریپت گوگل پلاس هست، ما این کد رو داخل فوتر قرار دادیم و از کد کوتاهی که واسه لود کردن آیکونش هست در جاهای مختلف سایت استفاده کردیم! ولی خوب بازم آمار یکی نیست!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان هنوز هم کد گولاس تو سایتتون هست؟ من چیزی ندیدم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من هم همین مشکل رو دارم و کد گوگل پلاس در هر صفحه یک عدد خاصی رو نشون میده ولی دقیقا در سایت های دیگه در کلیه صفحات یک عدد رو نشون میده حتی جالب اینجاست بعضی صفحات سایت رتبه الکساش متفاوت هست .

zoobino.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان هنوز هم کد گولاس تو سایتتون هست؟ من چیزی ندیدم

فعلا نه! اینقد سرعت لودش پایین بود که عطاشو به لقاش بخشیدیم <_< (یه همچین چیزی!)

البته واسه کاربرای ایرانی هم خیلی کاربردی نداره فک کنم، چون اینقد وارد اکانت گوگل شدن سخت!!! شده که دیگه کسی حوصله پلاس وان کردن نداره ;)

من هم همین مشکل رو دارم و کد گوگل پلاس در هر صفحه یک عدد خاصی رو نشون میده

البته به نظر من درستش اینه که هر صفحه یه امتیاز منحصر به فرد داشته باشه! اما خوب؛ اینکه بازدید کننده به سایت وارد بشه و تعداد پلاس رو یه آمار نجومی ببینه!! خوب این هم جالبه :rolleyes:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

كد پلاس براي يك صفحه ثابت :


<g:plusone callback="clickme" href="http://site.com" size="tall"></g:plusone>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ولی خوب درستش فکر میکنم این باشه که یک امتیاز کلی واسه سایت داشته باشیم نه اینکه هر صفحه واسه خودش مجزا پلاس بگیره

الیته من یک مشکل دیگه هم دارم و اون اینه که الکسا واسه بعضی صفحاتم رتبش فرق میکنه و این هم نمیدونم دلیلش چیه.

اگر کسی میدونه مشکل از چی هست ممنون میشم راهنمایی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
كد پلاس براي يك صفحه ثابت :
  

این کد گوگل پلاس در فوتر هست:


<div class="google-plus-wrapper">
<div class="google-plus">
<p><span>امتیاز بدهید!</span><br>
سایت ما را در گوگل محبوب کنید.</p>
<div id="gplus-button-wrapper">
<g:plusone size="tall" href="<?php the_permalink(); ?>"></g:plusone>
<script type="text/javascript" src="http://www.zoobino.com/plusone.js"></script>
</div><!--#gplus-button-wrapper-->
</div>

چطوری تغییرش بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد گوگل پلاس در فوتر هست:


<div class="google-plus-wrapper">
<div class="google-plus">
<p><span>امتیاز بدهید!</span><br>
سایت ما را در گوگل محبوب کنید.</p>
<div id="gplus-button-wrapper">
<g:plusone size="tall" href="<?php the_permalink(); ?>"></g:plusone>
<script type="text/javascript" src="http://www.zoobino.com/plusone.js"></script>
</div><!--#gplus-button-wrapper-->
</div>

چطوری تغییرش بدم

به جاي تابع

<?php the_permalink(); ?>

آدرس سايت خود را قرار بديد

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییراتی که فرمودین انجام دادم و مشکل حل شد

فقط یه سئوال:

چرا الکسای برای بعضی صفحات سایت رتبش فرق می کنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
تغییراتی که فرمودین انجام دادم و مشکل حل شد فقط یه سئوال: چرا الکسای برای بعضی صفحات سایت رتبش فرق می کنه ؟

الكسا صفحات سايت نبايد با هم فرقي داشته باشه ولي الكساي ساب دامين ها با هم فرق داره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الكسا صفحات سايت نبايد با هم فرقي داشته باشه ولي الكساي ساب دامين ها با هم فرق داره

الکسا هم برای دامنه اصلی و هم برای تمام ساب دومین های مربوط به اون یکیه B) اگه استثنایی داشته باشه دیگه نمی دونم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الکسا هم برای دامنه اصلی و هم برای تمام ساب دومین های مربوط به اون یکیه B) اگه استثنایی داشته باشه دیگه نمی دونم

منظورتون رو متوجه نميشم ! كدوم يكي ؟!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون رو متوجه نميشم ! كدوم يكي ؟!

الان سایت ما اینه: www.66download.com

ساب دومینش هم اینه: zard.66download.com

اما الکسای جفتشون یکیه! هر ساب دومین دیگه ای هم باشه بازم الکساش همینه؛

اون رنک گوگله که فرق می کنه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله من بیشتر ساب دومین ها رو که دیدم یکی بوده ولی فقط برخی از وبلاگ های پر بازدید رنکشون فرق داشته

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان سایت ما اینه: www.66download.com

ساب دومینش هم اینه: zard.66download.com

اما الکسای جفتشون یکیه! هر ساب دومین دیگه ای هم باشه بازم الکساش همینه؛

اون رنک گوگله که فرق می کنه

الان الكساي ميهن بلاگ با يك وبلاگ از ميهن بلاگ كه در حكم ساب دامين هست يكيه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان الكساي ميهن بلاگ با يك وبلاگ از ميهن بلاگ كه در حكم ساب دامين هست يكيه ؟

یکی بود :rolleyes: و دقیقا (البته به نظر من) واسه همین وبلاگای میهن بلاگ خیلی سریع تو گوگل بالا میومد؛

اما اینکه چه جوری الان الکسای خودش رو با ساب دومیناش متفاوت کرده! بنده بی اطلاعم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی بود :rolleyes: و دقیقا (البته به نظر من) واسه همین وبلاگای میهن بلاگ خیلی سریع تو گوگل بالا میومد؛

اما اینکه چه جوری الان الکسای خودش رو با ساب دومیناش متفاوت کرده! بنده بی اطلاعم

مدتی هست که الکسا سایتای وبلاگدهی رو شناسایی کرده و وبلاگها رو هم به لیست رنک ها اضافه کرده.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط سیدرضا بازیار
      در حال حاضر گوگل پلاس یکی از بزرگترین شبکه های اجتماعی هست که میتونه به وبمستر ها کمک کنه
      دوست دارم در این تاپیک آدرس گوگل پلاس وبمستر های ایرانی گذاشته بشه تا بتونیم با کمک هم وب سایت های فارسی رو بهبود بخشیم
      https://plus.google.com/+BalYan1/
    • توسط Amir.
      سلام ...
      اینم هدیه اختصاصی بنده به وردپرس پارسی ، واسه خودم کلی آب خورد اما رایگان میدمش به شما !


      ...









      ...

      حتما توی سایت دانلودها یا بیداری اندیشه دیدید که یه قسمت برای رای دادن به گوگل پلاسش گذاشته . از کدهای زیبای سی اس اسی توش استفاده شده ، تو این آموزش آسون بهتون یاد میدم که چطور یکی مثل اون داشته باشید ...
      اول کد زیر رو توی Style.Css اون آخرش کپی کنید ...

      .plus{position:fixed;left:15px;bottom:15px;z-index:300;-moz-border-bottom-colors: none;
      -moz-border-image: none;
      -moz-border-left-colors: none;
      -moz-border-right-colors: none;
      -moz-border-top-colors: none;
      -moz-transition: all 0.2s ease-in 0s;
      background: -moz-linear-gradient(center top , #269AAE 0%, #28BBD5 100%) repeat scroll 0 0 transparent;
      border-color: #269AAE #269AAE #54CBE0;
      border-radius: 4px 4px 4px 4px;
      border-style: solid;
      border-width: 1px;
      box-shadow: 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.3) inset, 0 0 2px rgba(255, 255, 255, 0.3) inset, 0 1px 2px rgba(0, 0, 0, 0.29);
      color: white;
      opacity: 0.85;
      padding: 4px 7px;
      text-decoration: none;
      text-shadow: 0 -1px 0 rgba(0, 0, 0, 0.3);
      }

      .plus:hover{box-shadow: 0 0 10px 0
      #cccccc;
      opacity:1;}
      کد زیر رو هم برای نمایش اون 1+ در هر جایی که میخواین نمایش داده بشه بزارید !
      نکته اگر میخواین در تمام صفحات نشون داده بشه آخر کدهای Header.Php کپی کنید !

      <div class="plus"><span style="font-size: x-small; font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;"> ! حمایت کنید</span>
      <p><g:plusone size="tall" href="http://آدرس سایت/"></g:plusone></div>
      نکته : سایز 1+ و دیگر چیزها رو بسته به سلیقه اتون میتونید عوض کنید