• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
mohammad hosein

چند مشکل با قالب

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستاعزیز وردپرس پارسیی :D

خوب در ابتدا از شهاب جان بابت این که اشکلات قالبم رو گفتن تشکر می کنم.راستش اصلا فکر نمی کردم قالب سایتم اینقدر داغون باشه!

-

- تاپیک بهینه سازی رو حتماً مطالعه بفرمایید . اصلاً سایتتون روش کار نشده

نمی دونم منظور شهاب جان از اصلا چند درصد بوده؟! ولی خوب حالا مثلا سئوی وب من رو 10 در نظر بگیریم :angry: من خیلی رو سئوش کار کردم.واقعا از این مورد شوکه شدم!

با سایت chkme .com سئوی وبم 100% شد! با وب آلفا فارسی هم سئوی وبم 87 میشه.حالا مشکل از کجاست لطفا راهنمایی بفرمایید.

-

سایتتون با 70درخواست 819 کیلوبایت حجم داره و فقط با بهینه سازی عکس ها میتونید 220 کیلوبایت اون رو کم کنید . .

منظور از بهینه سازی عکس ها چیه؟ همه عکس های وب من ویژگی ALT دارند.افزونه all in seo pack رو هم نصب کردم.در واقع هر کاری بلد بودم برای کم کردن حجم کردم!ولی نمیدونم مشکلشون چیه؟

و اینکه اگه میشه یه راهکار بدید که همه ی عکس ها یکجا بهینه بشند.آخه255 عکس دارم که تک تک درست کردنشون مصیبته!

-

- gzip و قابلیت کش رو فعال نکردید .

منظورتون این کد هاست یا کد های دیگری؟:


# compress text, HTML, Javascript, CSS, and XML
AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html
AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text/css
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript
# remove browser bugs
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
Header append Vary User-Agent

قابلیت کش یعنی چی؟ گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.

-

تعداد 10 جاوااسکریپت و 4 تا شیوه نامه دارید . جاوا هایی رو لازم نیست توی هدر لود بشه به فوتر منتقل کنید .

میشه بگید کدوم هاشون خیلی رو سرعت لود تاثیر میزاره؟

یه درخواست هم داشتم:

سایتتون با ip 173.45.77.211 بر روی سرورهای Xlhost.com قرار داره که 549 سایت رو میزبانی میکنه این سرور . وب سرور شما آپاچی هست .

اگه میشه بگید چند تا سایت رو سروری که سایت من قرار داره ، قرار دارند؟

ممنون

ویرایش شده در توسط mohammad hosein

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

+ اگر برای بهینه سازی عکس ها از افزونه SEO Friendly Images استفاده کنیم ، بعد از پاک کردن افزونه تمامی کارهایی که افزونه کرده( به تصاویر ویژگی alt وtitle داده) پاک میشه؟

یعنی بعد از پاک کردن افزونه تصاویر از بهینه سازی درمیان؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای عکسها بهتره حجم عکس رو کمتر کنید.مسلما خروجی فتوشاب خیلی بهینه هست.

در مورد باقی موارد هم بهتره شهاب عزیز خودش توضیح بده چون سایتتون رو بررسی کرده و موارد رو میتونه بهتون بگه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
برای عکسها بهتره حجم عکس رو کمتر کنید.مسلما خروجی فتوشاب خیلی بهینه هست.

ممنون مرتضی جان

از این به بعد حتما این کار رو می کنم ...

ولی خوب الان بیشتر از 250 تا عکس دارم... این افزونه ای که گفتم رو آقا شهاب در یکی از تاپیک های سئو معرفی کردند.من هم نصب کردم.الان اگه حذف کنم تمام کار هایی که این افزونه روی بهینه سازی عکس های وبم کرده از بین میره؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عکس ها که موقع لود شدن بهینه نمیشن - بنا بر این اگر افزونه رو نصب کنید براشون اتفاقی نمی افنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شهاب جان ما منتظریما...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عذر خواهی میکنم من این تاپیک رو ندیدم . (تا ساعت 5 بعد از ظهر سر کارم و متاسفانه وقت نمیشه)

ببینید مبحث سئو با اینکه با مبحث بهینه سازی در یک راستا هستند اما آیتم های جداگانه ای دارن . همیشه این دو عنوان "بهینه سازی سایت" و "سئو" مکمل هم هستند . برای سئوی خوب باید بهینه سازی خوبی داشته باشید . پس اگر سایت chkme به شما امتیازی داده به آیتم های مورد بررسیش مراجعه کنید تا ببینید توی چه مواردی سایتتون مورد بررسی قرار گرفته

برای بهینه سازی بهتره اول از صفحه اصلیتون شروع کنید . اگر تعداد عکس ها بالاست لازم نیست عکس های قدیمی رو بهینه کنید . سعی کنید از الان به بعد عکس هاتون بهینه باشه .

افزونه SEO Friendly Images افزونه بسیار مفیدی هست . مصرف بالایی هم از منابع نداره . بهتره روی وردپرس نصب بشه . گرچه بهترین حالت اینه که خودتون به تصاویرتون بصورت دستی هم alt بدید هم tiitle اما همونطور که همیشه گفته میشه افزونه ها کارها رو سریعتر انجام میدن و میانبر هستند ولی کار دستی خود کاربر یه چیز دیگست .

با نصب افزونه w3 total cache هم gzip واستون فعال میشه هم کش . این افزونه رو هم نصب کنید .

اگه میشه بگید چند تا سایت رو سروری که سایت من قرار داره ، قرار دارند؟

عرض کردم که 549 تا سایت روی سرور شما قرار داره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من افزونه کش رو نصب کردم موقع فعال سازی، پیام زیر رو میده:

به‌دلیل داشتن مشکلی جدیافزونه فعال نشد.

Fatal error: Uncaught exception 'FileOperationException' with message '<strong>/home/pichakma/public_html/wp-content/w3tc-config/master.php</strong> could not be created, please run following command:<br /><ul><li><strong style="color: #f00;">chmod 777 /home/pichakma/public_html/wp-content/cache/tmp</strong></li><li><strong style="color: #f00;">chmod 777 /home/pichakma/public_html/wp-content/w3tc-config</strong></li>' in /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/inc/functions/activation.php:127 Stack trace: #0 /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/W3/ConfigWriter.php(159): w3_throw_on_write_error('/home/pichakma/...', Array) #1 /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/W3/Config.php(71): W3_ConfigWriter->save() #2 /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/W3/CloudFlare.php(174): W3_Config->save() #3 /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/W3/Plugin/CloudFlare.php(52): W3_CloudFlare->update_ip_ranges() #4 /h in /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/inc/functions/activation.php on line 127

سطح دسترسی wp-confing.php رو هم رو 644 گذاشتم ، ولی باز هم همین ارور رو میده.(آخه دفعه ی قبل که این ارور رو میداد یه ارور این شکلی بود:

http://p30up.ir/up/o...6i3xrryfvz6.jpg

که با مسئول سرور صحبت کردم گفت سطح دسترسی رو عوض کن الان هر کاری می کنم نمیشه!)

چیکار کنم؟مشکلش چیه؟

و یه سوال دیگه.الان من این کد ها رو در .htaccess دارم.اگه بخوام افزونه نصب کنم باید پاک کنم؟یعنی تداخل پیدا می کنه؟


# compress text, HTML, Javascript, CSS, and XML
AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html
AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text/css
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript
# remove browser bugs
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
Header append Vary User-Agent

## EXPIRES CACHING ##
ExpiresActive On
ExpiresByType image/jpg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/gif "access plus 1 year"
ExpiresByType image/png "access plus 1 year"
ExpiresByType text/css "access plus 1 month"
ExpiresByType application/pdf "access plus 1 month"
ExpiresByType text/x-javascript "access plus 1 month"
ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 1 month"
ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year"
ExpiresDefault "access plus 2 days"
## EXPIRES CACHING ##

ویرایش شده در توسط mohammad hosein

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این افزونه w3 total cache رو هدنلر fcgi بهترین جواب رو میده رو بقیه هندلرهای php ارورهایی رو میده که باید رفع بشه اینطور که معلومه شما هم رو سرور share هستین و ادمین نیستین ارورها رو بخون و 777 قرار بده ببین چه اتفاقی می افته

یه چیز دیگه هم تازه یادم امد نسخه جدید w3 total cache مشکل داره از ورژن 0.9.2.5 استفاده کن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این افزونه w3 total cache رو هدنلر fcgi بهترین جواب رو میده رو بقیه هندلرهای php ارورهایی رو میده که باید رفع بشه اینطور که معلومه شما هم رو سرور share هستین و ادمین نیستین ارورها رو بخون و 777 قرار بده ببین چه اتفاقی می افته

یه چیز دیگه هم تازه یادم امد نسخه جدید w3 total cache مشکل داره از ورژن 0.9.2.5 استفاده کن

روی 777 تنظیم کردم... هیچ اتفاقی نیفتاد...

من گشتم نسخه 0.9.2.5 رو پیدا نکردم.میشه لینک دانلودش رو قرار بدید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اوه اوه کش نسخه قبلی رو فعال کردم! کار کرد!اما بروزرسانی کردم یهو وردپرسم نابود شد!

همه ی فایل هاو حذف کردم دوباره درست شد...

بابا این کش چرا با من لج داره؟

افزونه کش خوب دیگری وجود نداره که کار همین افزونه رو بکنه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

افزونه super cache رو هم تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنو آقا مرتضی...

این یکی خدا رو شکر کار کرد... یه سوال دیگه :دی

این پلاگین بهتره یا قبلی که نصب نمی شد؟

آموزش کاملی برای تنظیمات این افزونه وجود داره؟

این افزونه رو نصب کردم.سرعتر وبم کمی بیشتر شد.

ولی وقتی با جی تی متریکس سرعت سایت رو می شنجم ، این آمار رو میده!(واقعا جای تعجب داره!سایت سریع تر شده ولی...!):

Page load time: 9.22s

Total page size: 727KB

Total number of requests: 72

د حالی که قبل نصب کش ، سرعت 2 ثانیه بود.چه اتفاقی می افته که سایت برای من زود لود میشه ولی برای این سایت های سنجش سرعت این وضعه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مواردی رو که توی فایل htaccess قرار دادید مشکلی ندارند و نیاز به پاک کردنشون نیست . تداخلی هم با قسمت های دیگه وردپرستون ندارن .

سعی کنید لود رو چند بار با این سایت تست کنید .

ذقت کنید این سایت لود رو در ابتدا بدون کش در نظر میگیره و بعدش در قسمت تایم لاین سرعت لود دوم رو هم به شما میده . عدد دوم باید به مراتب کمتر از عدد اول باشه . با توجه به فعال بودن کش باید سایت در لود دوم سریعتر لود بشه .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

روی 777 تنظیم کردم... هیچ اتفاقی نیفتاد...

من گشتم نسخه 0.9.2.5 رو پیدا نکردم.میشه لینک دانلودش رو قرار بدید؟

اینم ورژن های دیگه http://wordpress.org...che/developers/ به آمار نگاه کنین میبینین که از ورژن 0.9.2.5 به بعد مشکل داره و زود به زود آپدیت میکنن اما هنوز نمیدونن مشکل کار کجاست و خیلی از کاربرها مشکل دارن جدیدا با ورژن 0.9.2.5 هم من دارم به مشکل بر میخورم و غیر فعال نمیشه

ویرایش شده در توسط pdf-book

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .

    • توسط alireza1375
      سلام. من در ویژگی های محصولات ووکامرس ترتیب را روی "ترتیب مرسوم یا نام (شمارشی)" تنظیم می کنم ولی وقتی ویژگی را وارد می کنم (به شکل زیر) و سپس مطلب را ذخیره می کنم.

      حالا وقتی وارد ویژگی می شوم این ترتیب را می بینم!

      و قسمت عجیب تر نمایش اون در سایت هست که به این شکل نمایش داده می شود:

      مشکل چیه؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      دوستان من یک دسته مادر خاص دارم مثلا شبکه های تلوزیونی با زیرمجمعه هایی مثل شبکه سه و شبکه 2 و ...
      حالا می خوام توی پستم زیرمجموعه های دسته شبکه های تلوزیونی رو که تیکش و زدم نمایش بده و با , جدا کنه.
      ممنون می شم راهنمایی کنید.
    • توسط rezarnmsh
      با سلام خیلی ممنون میشم که پاسخ بدید که چطور میتونم هم ورد پرس فارسی و هم انگلیسی را روی لوکال هاست xampp نصب کنم