mohammad hosein

چند مشکل با قالب

15 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستاعزیز وردپرس پارسیی :D

خوب در ابتدا از شهاب جان بابت این که اشکلات قالبم رو گفتن تشکر می کنم.راستش اصلا فکر نمی کردم قالب سایتم اینقدر داغون باشه!

-

- تاپیک بهینه سازی رو حتماً مطالعه بفرمایید . اصلاً سایتتون روش کار نشده

نمی دونم منظور شهاب جان از اصلا چند درصد بوده؟! ولی خوب حالا مثلا سئوی وب من رو 10 در نظر بگیریم :angry: من خیلی رو سئوش کار کردم.واقعا از این مورد شوکه شدم!

با سایت chkme .com سئوی وبم 100% شد! با وب آلفا فارسی هم سئوی وبم 87 میشه.حالا مشکل از کجاست لطفا راهنمایی بفرمایید.

-

سایتتون با 70درخواست 819 کیلوبایت حجم داره و فقط با بهینه سازی عکس ها میتونید 220 کیلوبایت اون رو کم کنید . .

منظور از بهینه سازی عکس ها چیه؟ همه عکس های وب من ویژگی ALT دارند.افزونه all in seo pack رو هم نصب کردم.در واقع هر کاری بلد بودم برای کم کردن حجم کردم!ولی نمیدونم مشکلشون چیه؟

و اینکه اگه میشه یه راهکار بدید که همه ی عکس ها یکجا بهینه بشند.آخه255 عکس دارم که تک تک درست کردنشون مصیبته!

-

- gzip و قابلیت کش رو فعال نکردید .

منظورتون این کد هاست یا کد های دیگری؟:


# compress text, HTML, Javascript, CSS, and XML
AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html
AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text/css
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript
# remove browser bugs
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
Header append Vary User-Agent

قابلیت کش یعنی چی؟ گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.

-

تعداد 10 جاوااسکریپت و 4 تا شیوه نامه دارید . جاوا هایی رو لازم نیست توی هدر لود بشه به فوتر منتقل کنید .

میشه بگید کدوم هاشون خیلی رو سرعت لود تاثیر میزاره؟

یه درخواست هم داشتم:

سایتتون با ip 173.45.77.211 بر روی سرورهای Xlhost.com قرار داره که 549 سایت رو میزبانی میکنه این سرور . وب سرور شما آپاچی هست .

اگه میشه بگید چند تا سایت رو سروری که سایت من قرار داره ، قرار دارند؟

ممنون

ویرایش شده در توسط mohammad hosein
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

+ اگر برای بهینه سازی عکس ها از افزونه SEO Friendly Images استفاده کنیم ، بعد از پاک کردن افزونه تمامی کارهایی که افزونه کرده( به تصاویر ویژگی alt وtitle داده) پاک میشه؟

یعنی بعد از پاک کردن افزونه تصاویر از بهینه سازی درمیان؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای عکسها بهتره حجم عکس رو کمتر کنید.مسلما خروجی فتوشاب خیلی بهینه هست.

در مورد باقی موارد هم بهتره شهاب عزیز خودش توضیح بده چون سایتتون رو بررسی کرده و موارد رو میتونه بهتون بگه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
برای عکسها بهتره حجم عکس رو کمتر کنید.مسلما خروجی فتوشاب خیلی بهینه هست.

ممنون مرتضی جان

از این به بعد حتما این کار رو می کنم ...

ولی خوب الان بیشتر از 250 تا عکس دارم... این افزونه ای که گفتم رو آقا شهاب در یکی از تاپیک های سئو معرفی کردند.من هم نصب کردم.الان اگه حذف کنم تمام کار هایی که این افزونه روی بهینه سازی عکس های وبم کرده از بین میره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عکس ها که موقع لود شدن بهینه نمیشن - بنا بر این اگر افزونه رو نصب کنید براشون اتفاقی نمی افنه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شهاب جان ما منتظریما...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر خواهی میکنم من این تاپیک رو ندیدم . (تا ساعت 5 بعد از ظهر سر کارم و متاسفانه وقت نمیشه)

ببینید مبحث سئو با اینکه با مبحث بهینه سازی در یک راستا هستند اما آیتم های جداگانه ای دارن . همیشه این دو عنوان "بهینه سازی سایت" و "سئو" مکمل هم هستند . برای سئوی خوب باید بهینه سازی خوبی داشته باشید . پس اگر سایت chkme به شما امتیازی داده به آیتم های مورد بررسیش مراجعه کنید تا ببینید توی چه مواردی سایتتون مورد بررسی قرار گرفته

برای بهینه سازی بهتره اول از صفحه اصلیتون شروع کنید . اگر تعداد عکس ها بالاست لازم نیست عکس های قدیمی رو بهینه کنید . سعی کنید از الان به بعد عکس هاتون بهینه باشه .

افزونه SEO Friendly Images افزونه بسیار مفیدی هست . مصرف بالایی هم از منابع نداره . بهتره روی وردپرس نصب بشه . گرچه بهترین حالت اینه که خودتون به تصاویرتون بصورت دستی هم alt بدید هم tiitle اما همونطور که همیشه گفته میشه افزونه ها کارها رو سریعتر انجام میدن و میانبر هستند ولی کار دستی خود کاربر یه چیز دیگست .

با نصب افزونه w3 total cache هم gzip واستون فعال میشه هم کش . این افزونه رو هم نصب کنید .

اگه میشه بگید چند تا سایت رو سروری که سایت من قرار داره ، قرار دارند؟

عرض کردم که 549 تا سایت روی سرور شما قرار داره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من افزونه کش رو نصب کردم موقع فعال سازی، پیام زیر رو میده:

به‌دلیل داشتن مشکلی جدیافزونه فعال نشد.

Fatal error: Uncaught exception 'FileOperationException' with message '<strong>/home/pichakma/public_html/wp-content/w3tc-config/master.php</strong> could not be created, please run following command:<br /><ul><li><strong style="color: #f00;">chmod 777 /home/pichakma/public_html/wp-content/cache/tmp</strong></li><li><strong style="color: #f00;">chmod 777 /home/pichakma/public_html/wp-content/w3tc-config</strong></li>' in /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/inc/functions/activation.php:127 Stack trace: #0 /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/W3/ConfigWriter.php(159): w3_throw_on_write_error('/home/pichakma/...', Array) #1 /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/W3/Config.php(71): W3_ConfigWriter->save() #2 /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/W3/CloudFlare.php(174): W3_Config->save() #3 /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/W3/Plugin/CloudFlare.php(52): W3_CloudFlare->update_ip_ranges() #4 /h in /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/inc/functions/activation.php on line 127

سطح دسترسی wp-confing.php رو هم رو 644 گذاشتم ، ولی باز هم همین ارور رو میده.(آخه دفعه ی قبل که این ارور رو میداد یه ارور این شکلی بود:

http://p30up.ir/up/o...6i3xrryfvz6.jpg

که با مسئول سرور صحبت کردم گفت سطح دسترسی رو عوض کن الان هر کاری می کنم نمیشه!)

چیکار کنم؟مشکلش چیه؟

و یه سوال دیگه.الان من این کد ها رو در .htaccess دارم.اگه بخوام افزونه نصب کنم باید پاک کنم؟یعنی تداخل پیدا می کنه؟


# compress text, HTML, Javascript, CSS, and XML
AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html
AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text/css
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript
# remove browser bugs
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
Header append Vary User-Agent

## EXPIRES CACHING ##
ExpiresActive On
ExpiresByType image/jpg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/gif "access plus 1 year"
ExpiresByType image/png "access plus 1 year"
ExpiresByType text/css "access plus 1 month"
ExpiresByType application/pdf "access plus 1 month"
ExpiresByType text/x-javascript "access plus 1 month"
ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 1 month"
ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year"
ExpiresDefault "access plus 2 days"
## EXPIRES CACHING ##

ویرایش شده در توسط mohammad hosein
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه w3 total cache رو هدنلر fcgi بهترین جواب رو میده رو بقیه هندلرهای php ارورهایی رو میده که باید رفع بشه اینطور که معلومه شما هم رو سرور share هستین و ادمین نیستین ارورها رو بخون و 777 قرار بده ببین چه اتفاقی می افته

یه چیز دیگه هم تازه یادم امد نسخه جدید w3 total cache مشکل داره از ورژن 0.9.2.5 استفاده کن

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه w3 total cache رو هدنلر fcgi بهترین جواب رو میده رو بقیه هندلرهای php ارورهایی رو میده که باید رفع بشه اینطور که معلومه شما هم رو سرور share هستین و ادمین نیستین ارورها رو بخون و 777 قرار بده ببین چه اتفاقی می افته

یه چیز دیگه هم تازه یادم امد نسخه جدید w3 total cache مشکل داره از ورژن 0.9.2.5 استفاده کن

روی 777 تنظیم کردم... هیچ اتفاقی نیفتاد...

من گشتم نسخه 0.9.2.5 رو پیدا نکردم.میشه لینک دانلودش رو قرار بدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اوه اوه کش نسخه قبلی رو فعال کردم! کار کرد!اما بروزرسانی کردم یهو وردپرسم نابود شد!

همه ی فایل هاو حذف کردم دوباره درست شد...

بابا این کش چرا با من لج داره؟

افزونه کش خوب دیگری وجود نداره که کار همین افزونه رو بکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه super cache رو هم تست کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنو آقا مرتضی...

این یکی خدا رو شکر کار کرد... یه سوال دیگه :دی

این پلاگین بهتره یا قبلی که نصب نمی شد؟

آموزش کاملی برای تنظیمات این افزونه وجود داره؟

این افزونه رو نصب کردم.سرعتر وبم کمی بیشتر شد.

ولی وقتی با جی تی متریکس سرعت سایت رو می شنجم ، این آمار رو میده!(واقعا جای تعجب داره!سایت سریع تر شده ولی...!):

Page load time: 9.22s

Total page size: 727KB

Total number of requests: 72

د حالی که قبل نصب کش ، سرعت 2 ثانیه بود.چه اتفاقی می افته که سایت برای من زود لود میشه ولی برای این سایت های سنجش سرعت این وضعه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مواردی رو که توی فایل htaccess قرار دادید مشکلی ندارند و نیاز به پاک کردنشون نیست . تداخلی هم با قسمت های دیگه وردپرستون ندارن .

سعی کنید لود رو چند بار با این سایت تست کنید .

ذقت کنید این سایت لود رو در ابتدا بدون کش در نظر میگیره و بعدش در قسمت تایم لاین سرعت لود دوم رو هم به شما میده . عدد دوم باید به مراتب کمتر از عدد اول باشه . با توجه به فعال بودن کش باید سایت در لود دوم سریعتر لود بشه .

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

روی 777 تنظیم کردم... هیچ اتفاقی نیفتاد...

من گشتم نسخه 0.9.2.5 رو پیدا نکردم.میشه لینک دانلودش رو قرار بدید؟

اینم ورژن های دیگه http://wordpress.org...che/developers/ به آمار نگاه کنین میبینین که از ورژن 0.9.2.5 به بعد مشکل داره و زود به زود آپدیت میکنن اما هنوز نمیدونن مشکل کار کجاست و خیلی از کاربرها مشکل دارن جدیدا با ورژن 0.9.2.5 هم من دارم به مشکل بر میخورم و غیر فعال نمیشه

ویرایش شده در توسط pdf-book
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم