• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mohammad hosein

چند مشکل با قالب

15 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستاعزیز وردپرس پارسیی :D

خوب در ابتدا از شهاب جان بابت این که اشکلات قالبم رو گفتن تشکر می کنم.راستش اصلا فکر نمی کردم قالب سایتم اینقدر داغون باشه!

-

- تاپیک بهینه سازی رو حتماً مطالعه بفرمایید . اصلاً سایتتون روش کار نشده

نمی دونم منظور شهاب جان از اصلا چند درصد بوده؟! ولی خوب حالا مثلا سئوی وب من رو 10 در نظر بگیریم :angry: من خیلی رو سئوش کار کردم.واقعا از این مورد شوکه شدم!

با سایت chkme .com سئوی وبم 100% شد! با وب آلفا فارسی هم سئوی وبم 87 میشه.حالا مشکل از کجاست لطفا راهنمایی بفرمایید.

-

سایتتون با 70درخواست 819 کیلوبایت حجم داره و فقط با بهینه سازی عکس ها میتونید 220 کیلوبایت اون رو کم کنید . .

منظور از بهینه سازی عکس ها چیه؟ همه عکس های وب من ویژگی ALT دارند.افزونه all in seo pack رو هم نصب کردم.در واقع هر کاری بلد بودم برای کم کردن حجم کردم!ولی نمیدونم مشکلشون چیه؟

و اینکه اگه میشه یه راهکار بدید که همه ی عکس ها یکجا بهینه بشند.آخه255 عکس دارم که تک تک درست کردنشون مصیبته!

-

- gzip و قابلیت کش رو فعال نکردید .

منظورتون این کد هاست یا کد های دیگری؟:


# compress text, HTML, Javascript, CSS, and XML
AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html
AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text/css
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript
# remove browser bugs
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
Header append Vary User-Agent

قابلیت کش یعنی چی؟ گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.

-

تعداد 10 جاوااسکریپت و 4 تا شیوه نامه دارید . جاوا هایی رو لازم نیست توی هدر لود بشه به فوتر منتقل کنید .

میشه بگید کدوم هاشون خیلی رو سرعت لود تاثیر میزاره؟

یه درخواست هم داشتم:

سایتتون با ip 173.45.77.211 بر روی سرورهای Xlhost.com قرار داره که 549 سایت رو میزبانی میکنه این سرور . وب سرور شما آپاچی هست .

اگه میشه بگید چند تا سایت رو سروری که سایت من قرار داره ، قرار دارند؟

ممنون

ویرایش شده در توسط mohammad hosein
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

+ اگر برای بهینه سازی عکس ها از افزونه SEO Friendly Images استفاده کنیم ، بعد از پاک کردن افزونه تمامی کارهایی که افزونه کرده( به تصاویر ویژگی alt وtitle داده) پاک میشه؟

یعنی بعد از پاک کردن افزونه تصاویر از بهینه سازی درمیان؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای عکسها بهتره حجم عکس رو کمتر کنید.مسلما خروجی فتوشاب خیلی بهینه هست.

در مورد باقی موارد هم بهتره شهاب عزیز خودش توضیح بده چون سایتتون رو بررسی کرده و موارد رو میتونه بهتون بگه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
برای عکسها بهتره حجم عکس رو کمتر کنید.مسلما خروجی فتوشاب خیلی بهینه هست.

ممنون مرتضی جان

از این به بعد حتما این کار رو می کنم ...

ولی خوب الان بیشتر از 250 تا عکس دارم... این افزونه ای که گفتم رو آقا شهاب در یکی از تاپیک های سئو معرفی کردند.من هم نصب کردم.الان اگه حذف کنم تمام کار هایی که این افزونه روی بهینه سازی عکس های وبم کرده از بین میره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عکس ها که موقع لود شدن بهینه نمیشن - بنا بر این اگر افزونه رو نصب کنید براشون اتفاقی نمی افنه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شهاب جان ما منتظریما...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر خواهی میکنم من این تاپیک رو ندیدم . (تا ساعت 5 بعد از ظهر سر کارم و متاسفانه وقت نمیشه)

ببینید مبحث سئو با اینکه با مبحث بهینه سازی در یک راستا هستند اما آیتم های جداگانه ای دارن . همیشه این دو عنوان "بهینه سازی سایت" و "سئو" مکمل هم هستند . برای سئوی خوب باید بهینه سازی خوبی داشته باشید . پس اگر سایت chkme به شما امتیازی داده به آیتم های مورد بررسیش مراجعه کنید تا ببینید توی چه مواردی سایتتون مورد بررسی قرار گرفته

برای بهینه سازی بهتره اول از صفحه اصلیتون شروع کنید . اگر تعداد عکس ها بالاست لازم نیست عکس های قدیمی رو بهینه کنید . سعی کنید از الان به بعد عکس هاتون بهینه باشه .

افزونه SEO Friendly Images افزونه بسیار مفیدی هست . مصرف بالایی هم از منابع نداره . بهتره روی وردپرس نصب بشه . گرچه بهترین حالت اینه که خودتون به تصاویرتون بصورت دستی هم alt بدید هم tiitle اما همونطور که همیشه گفته میشه افزونه ها کارها رو سریعتر انجام میدن و میانبر هستند ولی کار دستی خود کاربر یه چیز دیگست .

با نصب افزونه w3 total cache هم gzip واستون فعال میشه هم کش . این افزونه رو هم نصب کنید .

اگه میشه بگید چند تا سایت رو سروری که سایت من قرار داره ، قرار دارند؟

عرض کردم که 549 تا سایت روی سرور شما قرار داره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من افزونه کش رو نصب کردم موقع فعال سازی، پیام زیر رو میده:

به‌دلیل داشتن مشکلی جدیافزونه فعال نشد.

Fatal error: Uncaught exception 'FileOperationException' with message '<strong>/home/pichakma/public_html/wp-content/w3tc-config/master.php</strong> could not be created, please run following command:<br /><ul><li><strong style="color: #f00;">chmod 777 /home/pichakma/public_html/wp-content/cache/tmp</strong></li><li><strong style="color: #f00;">chmod 777 /home/pichakma/public_html/wp-content/w3tc-config</strong></li>' in /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/inc/functions/activation.php:127 Stack trace: #0 /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/W3/ConfigWriter.php(159): w3_throw_on_write_error('/home/pichakma/...', Array) #1 /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/W3/Config.php(71): W3_ConfigWriter->save() #2 /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/W3/CloudFlare.php(174): W3_Config->save() #3 /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/W3/Plugin/CloudFlare.php(52): W3_CloudFlare->update_ip_ranges() #4 /h in /home/pichakma/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/inc/functions/activation.php on line 127

سطح دسترسی wp-confing.php رو هم رو 644 گذاشتم ، ولی باز هم همین ارور رو میده.(آخه دفعه ی قبل که این ارور رو میداد یه ارور این شکلی بود:

http://p30up.ir/up/o...6i3xrryfvz6.jpg

که با مسئول سرور صحبت کردم گفت سطح دسترسی رو عوض کن الان هر کاری می کنم نمیشه!)

چیکار کنم؟مشکلش چیه؟

و یه سوال دیگه.الان من این کد ها رو در .htaccess دارم.اگه بخوام افزونه نصب کنم باید پاک کنم؟یعنی تداخل پیدا می کنه؟


# compress text, HTML, Javascript, CSS, and XML
AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html
AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text/css
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript
# remove browser bugs
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
Header append Vary User-Agent

## EXPIRES CACHING ##
ExpiresActive On
ExpiresByType image/jpg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/gif "access plus 1 year"
ExpiresByType image/png "access plus 1 year"
ExpiresByType text/css "access plus 1 month"
ExpiresByType application/pdf "access plus 1 month"
ExpiresByType text/x-javascript "access plus 1 month"
ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 1 month"
ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year"
ExpiresDefault "access plus 2 days"
## EXPIRES CACHING ##

ویرایش شده در توسط mohammad hosein
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه w3 total cache رو هدنلر fcgi بهترین جواب رو میده رو بقیه هندلرهای php ارورهایی رو میده که باید رفع بشه اینطور که معلومه شما هم رو سرور share هستین و ادمین نیستین ارورها رو بخون و 777 قرار بده ببین چه اتفاقی می افته

یه چیز دیگه هم تازه یادم امد نسخه جدید w3 total cache مشکل داره از ورژن 0.9.2.5 استفاده کن

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه w3 total cache رو هدنلر fcgi بهترین جواب رو میده رو بقیه هندلرهای php ارورهایی رو میده که باید رفع بشه اینطور که معلومه شما هم رو سرور share هستین و ادمین نیستین ارورها رو بخون و 777 قرار بده ببین چه اتفاقی می افته

یه چیز دیگه هم تازه یادم امد نسخه جدید w3 total cache مشکل داره از ورژن 0.9.2.5 استفاده کن

روی 777 تنظیم کردم... هیچ اتفاقی نیفتاد...

من گشتم نسخه 0.9.2.5 رو پیدا نکردم.میشه لینک دانلودش رو قرار بدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اوه اوه کش نسخه قبلی رو فعال کردم! کار کرد!اما بروزرسانی کردم یهو وردپرسم نابود شد!

همه ی فایل هاو حذف کردم دوباره درست شد...

بابا این کش چرا با من لج داره؟

افزونه کش خوب دیگری وجود نداره که کار همین افزونه رو بکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه super cache رو هم تست کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنو آقا مرتضی...

این یکی خدا رو شکر کار کرد... یه سوال دیگه :دی

این پلاگین بهتره یا قبلی که نصب نمی شد؟

آموزش کاملی برای تنظیمات این افزونه وجود داره؟

این افزونه رو نصب کردم.سرعتر وبم کمی بیشتر شد.

ولی وقتی با جی تی متریکس سرعت سایت رو می شنجم ، این آمار رو میده!(واقعا جای تعجب داره!سایت سریع تر شده ولی...!):

Page load time: 9.22s

Total page size: 727KB

Total number of requests: 72

د حالی که قبل نصب کش ، سرعت 2 ثانیه بود.چه اتفاقی می افته که سایت برای من زود لود میشه ولی برای این سایت های سنجش سرعت این وضعه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مواردی رو که توی فایل htaccess قرار دادید مشکلی ندارند و نیاز به پاک کردنشون نیست . تداخلی هم با قسمت های دیگه وردپرستون ندارن .

سعی کنید لود رو چند بار با این سایت تست کنید .

ذقت کنید این سایت لود رو در ابتدا بدون کش در نظر میگیره و بعدش در قسمت تایم لاین سرعت لود دوم رو هم به شما میده . عدد دوم باید به مراتب کمتر از عدد اول باشه . با توجه به فعال بودن کش باید سایت در لود دوم سریعتر لود بشه .

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

روی 777 تنظیم کردم... هیچ اتفاقی نیفتاد...

من گشتم نسخه 0.9.2.5 رو پیدا نکردم.میشه لینک دانلودش رو قرار بدید؟

اینم ورژن های دیگه http://wordpress.org...che/developers/ به آمار نگاه کنین میبینین که از ورژن 0.9.2.5 به بعد مشکل داره و زود به زود آپدیت میکنن اما هنوز نمیدونن مشکل کار کجاست و خیلی از کاربرها مشکل دارن جدیدا با ورژن 0.9.2.5 هم من دارم به مشکل بر میخورم و غیر فعال نمیشه

ویرایش شده در توسط pdf-book
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس