YOU

روکش دار کردن عکس با hover

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

میخوام با نوشتن css و بوسیله hover مثل عکس پیوست درست کنم

یعنی اول عکس سمت چپ هستش وقتی موس را روش قرار بدم یه لایه نازک مشکی روش بیاد بهمراه چند خط نوشته که میشه شکل سمت راست

post-529-0-69951400-1360495000_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر تصویر یه متن مجزا؟ و این تصاویر از کجا فراخوانی میشن؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر تصویر یه متن مجزا؟ و این تصاویر از کجا فراخوانی میشن؟

یه تصویر سمت چپ سایت قرار داره باید براش تعریف کنیم که وقتی موس روش قرار میگیره بشکل سمت راست دربیاد

لطفا فقط با نوشتن Css

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته من هنوزم متوجه نشدم که تصاویر از کجا فراخوانی میشن و متن ها از کجا

اما اگر فقط یک تصویر با یک متن ثابت باشه و فقط css بخواین :


img:hover { opacity: 0.8; background: url(../image/pic.png); }

البته کد بالا برای همه ی تصاویر سایتتون اعمال میشه و باید براش آی دی اون تصویر بخصوص رو بدید

pic.png تصویر متن نوشته است

برای تصویر اول هم باید png باشه تا ....

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته من هنوزم متوجه نشدم که تصاویر از کجا فراخوانی میشن و متن ها از کجا

اما اگر فقط یک تصویر با یک متن ثابت باشه و فقط css بخواین :


img:hover { opacity: 0.8; background: url(../image/pic.png); }

البته کد بالا برای همه ی تصاویر سایتتون اعمال میشه و باید براش آی دی اون تصویر بخصوص رو بدید

pic.png تصویر متن نوشته است

برای تصویر اول هم باید png باشه تا ....

نه این اون چیزی نیست که من میخوام

یه عکس مثل زیر


<div class="q"><img src="http://yoursit.com/wp-content/uploads/pic.gif">

که در سایدبار سمت چپ قرار داده میشه

حالا یه css بنویسید که با موس روش کلیک کنی یه لایه مشکی کمرنگ بیاد روش همراه با یه نوشته ثابت یا توضیحات این بیاد(<?php the_author_meta('description'); ?> ) که شکلش مثل عکس سمت راست پیوست میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آموزش ایجاد لایه

http://www.html.net/tutorials/css/lesson15.php

برای تعیین شفافیت:


opacity:0.4;
filter:alpha(opacity=40); /* For IE8 and earlier */

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آموزش ایجاد لایه

http://www.html.net/...ss/lesson15.php

برای تعیین شفافیت:


opacity:0.4;
filter:alpha(opacity=40); /* For IE8 and earlier */

این مثالی که زدید مربوط به شفافیت و z-index بود من سوالم در مورد ساختن کاور روی عکس همراه با نوشته هستش با برنامه نویسی css و hover

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل اتچ شده رو تست کنید :

image_hover3.zip

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید