YOU

روکش دار کردن عکس با hover

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

میخوام با نوشتن css و بوسیله hover مثل عکس پیوست درست کنم

یعنی اول عکس سمت چپ هستش وقتی موس را روش قرار بدم یه لایه نازک مشکی روش بیاد بهمراه چند خط نوشته که میشه شکل سمت راست

post-529-0-69951400-1360495000_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر تصویر یه متن مجزا؟ و این تصاویر از کجا فراخوانی میشن؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر تصویر یه متن مجزا؟ و این تصاویر از کجا فراخوانی میشن؟

یه تصویر سمت چپ سایت قرار داره باید براش تعریف کنیم که وقتی موس روش قرار میگیره بشکل سمت راست دربیاد

لطفا فقط با نوشتن Css

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته من هنوزم متوجه نشدم که تصاویر از کجا فراخوانی میشن و متن ها از کجا

اما اگر فقط یک تصویر با یک متن ثابت باشه و فقط css بخواین :


img:hover { opacity: 0.8; background: url(../image/pic.png); }

البته کد بالا برای همه ی تصاویر سایتتون اعمال میشه و باید براش آی دی اون تصویر بخصوص رو بدید

pic.png تصویر متن نوشته است

برای تصویر اول هم باید png باشه تا ....

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته من هنوزم متوجه نشدم که تصاویر از کجا فراخوانی میشن و متن ها از کجا

اما اگر فقط یک تصویر با یک متن ثابت باشه و فقط css بخواین :


img:hover { opacity: 0.8; background: url(../image/pic.png); }

البته کد بالا برای همه ی تصاویر سایتتون اعمال میشه و باید براش آی دی اون تصویر بخصوص رو بدید

pic.png تصویر متن نوشته است

برای تصویر اول هم باید png باشه تا ....

نه این اون چیزی نیست که من میخوام

یه عکس مثل زیر


<div class="q"><img src="http://yoursit.com/wp-content/uploads/pic.gif">

که در سایدبار سمت چپ قرار داده میشه

حالا یه css بنویسید که با موس روش کلیک کنی یه لایه مشکی کمرنگ بیاد روش همراه با یه نوشته ثابت یا توضیحات این بیاد(<?php the_author_meta('description'); ?> ) که شکلش مثل عکس سمت راست پیوست میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آموزش ایجاد لایه

http://www.html.net/tutorials/css/lesson15.php

برای تعیین شفافیت:


opacity:0.4;
filter:alpha(opacity=40); /* For IE8 and earlier */

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آموزش ایجاد لایه

http://www.html.net/...ss/lesson15.php

برای تعیین شفافیت:


opacity:0.4;
filter:alpha(opacity=40); /* For IE8 and earlier */

این مثالی که زدید مربوط به شفافیت و z-index بود من سوالم در مورد ساختن کاور روی عکس همراه با نوشته هستش با برنامه نویسی css و hover

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل اتچ شده رو تست کنید :

image_hover3.zip

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟