YOU

روکش دار کردن عکس با hover

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

میخوام با نوشتن css و بوسیله hover مثل عکس پیوست درست کنم

یعنی اول عکس سمت چپ هستش وقتی موس را روش قرار بدم یه لایه نازک مشکی روش بیاد بهمراه چند خط نوشته که میشه شکل سمت راست

post-529-0-69951400-1360495000_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر تصویر یه متن مجزا؟ و این تصاویر از کجا فراخوانی میشن؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر تصویر یه متن مجزا؟ و این تصاویر از کجا فراخوانی میشن؟

یه تصویر سمت چپ سایت قرار داره باید براش تعریف کنیم که وقتی موس روش قرار میگیره بشکل سمت راست دربیاد

لطفا فقط با نوشتن Css

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته من هنوزم متوجه نشدم که تصاویر از کجا فراخوانی میشن و متن ها از کجا

اما اگر فقط یک تصویر با یک متن ثابت باشه و فقط css بخواین :


img:hover { opacity: 0.8; background: url(../image/pic.png); }

البته کد بالا برای همه ی تصاویر سایتتون اعمال میشه و باید براش آی دی اون تصویر بخصوص رو بدید

pic.png تصویر متن نوشته است

برای تصویر اول هم باید png باشه تا ....

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته من هنوزم متوجه نشدم که تصاویر از کجا فراخوانی میشن و متن ها از کجا

اما اگر فقط یک تصویر با یک متن ثابت باشه و فقط css بخواین :


img:hover { opacity: 0.8; background: url(../image/pic.png); }

البته کد بالا برای همه ی تصاویر سایتتون اعمال میشه و باید براش آی دی اون تصویر بخصوص رو بدید

pic.png تصویر متن نوشته است

برای تصویر اول هم باید png باشه تا ....

نه این اون چیزی نیست که من میخوام

یه عکس مثل زیر


<div class="q"><img src="http://yoursit.com/wp-content/uploads/pic.gif">

که در سایدبار سمت چپ قرار داده میشه

حالا یه css بنویسید که با موس روش کلیک کنی یه لایه مشکی کمرنگ بیاد روش همراه با یه نوشته ثابت یا توضیحات این بیاد(<?php the_author_meta('description'); ?> ) که شکلش مثل عکس سمت راست پیوست میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آموزش ایجاد لایه

http://www.html.net/tutorials/css/lesson15.php

برای تعیین شفافیت:


opacity:0.4;
filter:alpha(opacity=40); /* For IE8 and earlier */

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آموزش ایجاد لایه

http://www.html.net/...ss/lesson15.php

برای تعیین شفافیت:


opacity:0.4;
filter:alpha(opacity=40); /* For IE8 and earlier */

این مثالی که زدید مربوط به شفافیت و z-index بود من سوالم در مورد ساختن کاور روی عکس همراه با نوشته هستش با برنامه نویسی css و hover

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل اتچ شده رو تست کنید :

image_hover3.zip

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم