• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
YOU

ساخت گالری با پیوندها

25 پست در این موضوع قرار دارد

با استفاده از پیوندها میخوام یه گالری ساده بدون استفاده از افزونه درست کنم

1-شکل شماره یک نحوه پرکردن پیوند ها را نشان میده در قسمت نام آدرس عکس مورد نظر را میدهیم و در قسمت توضیح شرح عکسی که قراره نمایش داده بشه

2-شکل شماره دو که میخوام بصورت :در هر ردیف سه عدد عکس و زیرش توضیح عکس نمایش داده بشه

3- در هر صفحه 5 ردیف (شامل 15 عکس) نمایش داده بشه

ممنون

post-529-0-20392600-1360510215_thumb.jpg

post-529-0-63648500-1360510254_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

justintadlock.com/archives/2009/01/09/creating-an-image-gallery-with-wordpress-bookmarks

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

justintadlock.com/archives/2009/01/09/creating-an-image-gallery-with-wordpress-bookmarks

کدهای زیر را قراردادم ولی نشد


<?php
/*Template Name: bookmark */?>
<?php get_header(); ?>
<div class="right"><?php include (TEMPLATEPATH . '/side-right.php'); ?></div>
<div class="center"><div id="center">
<div class="ads-top"><?php include (TEMPLATEPATH . '/ads-down.php'); ?></div>
<div class="center-block">
<div class="title"><div id="matn">گالری</div></div>
<div id="padd">
<?php $args = array(
'category' => 61,
'order' => 'ASC',
'orderby' => 'name',
'categorize' => false,
'title_li' => false,
'before' => false,
'after' => false,
'show_images' => true,
'category_before' => false,
'category_after' => false,
); ?>
<div class="bookmarks-gallery">
<?php wp_list_bookmarks($args); ?>
</div></div></div>
<div class="left"><?php include (TEMPLATEPATH . '/side-left.php'); ?></div>

اینم css


.bookmarks-gallery {
text-align: center;
margin: 0 auto;
}
.bookmarks-gallery img {
width: 120px;

ولی فقط لینک ها اومد من چیزی مثل عکس شماره دو میخوام

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من قبلا همین متد رو برای جایی استفاده کردم و درست جواب داد. البته اون موقع این بخش در وردپرس بود و هنوز حذف نشده بود.

عکسها اصلا نیومد؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من قبلا همین متد رو برای جایی استفاده کردم و درست جواب داد. البته اون موقع این بخش در وردپرس بود و هنوز حذف نشده بود.

عکسها اصلا نیومد؟

نه فقط لینک عکسها اومدن مطابق عکس شماره 1 پر کردم و صفحه را ساختم ولی جواب نداد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از اساتید کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از وقتی بصورت افزونه شد دیگه با این بخش کار نکردم.

شما این رو با افزونه دارید یا وردپرستون پیش فرض داره؟ میخوام تست کنم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از وقتی بصورت افزونه شد دیگه با این بخش کار نکردم.

شما این رو با افزونه دارید یا وردپرستون پیش فرض داره؟ میخوام تست کنم.

این افزونه نیست

کدی هست که از خود شما گرفتم

ولی وقتی فرم شماره یک (طبق پیوست) در قسمت پیوندها را پر میکنم و از کدهای زیر استفاده میکنم عکسها را پشت سر هم میاره ولی زیرش توضیح نداره بلکه بصورت تایتل با نشانگر موس نشون میده

و بصورت شکل شماره دو (پیوست) نمیتونم تو هر ردیف فقط سه تا عکس بزارم


<?php wp_list_bookmarks('orderby=order&category_orderby=order&title_li=0&categorize=0&category=61&before=&after=&link_before=<img width="55" height="77" src="&link_after=">'); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور من بخش پیوندهاست.

شما وردپرس جدید نصب کردید و افزونه links رو نصب کردید یا وردپرس قدیمی رو بروز کردید و درش قابلیت پیوندها وجود داره؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور من بخش پیوندهاست.

شما وردپرس جدید نصب کردید و افزونه links رو نصب کردید یا وردپرس قدیمی رو بروز کردید و درش قابلیت پیوندها وجود داره؟

من وردپرس را به روز کردم (شما از وردپرس 3.5.1 استفاده می‌کنید.) و قالب پیوندها هم داره .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس از نسخه های پایینتر باقی مونده.

من خود بصورت زیر برای کاری استفاده کرده بودم و عکسها لود شدن و بعد با css اونها رو ردیف کردم.

<?php wp_list_bookmarks('title_li=&categorize=0&category=8&limit=10'); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس از نسخه های پایینتر باقی مونده.

من خود بصورت زیر برای کاری استفاده کرده بودم و عکسها لود شدن و بعد با css اونها رو ردیف کردم.

<?php wp_list_bookmarks('title_li=&categorize=0&category=8&limit=10'); ?>

لطفا اگه امکان داره css را برام بنویسید چون یاد سر در نمیارمم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

پس از نسخه های پایینتر باقی مونده.

من خود بصورت زیر برای کاری استفاده کرده بودم و عکسها لود شدن و بعد با css اونها رو ردیف کردم.

<?php wp_list_bookmarks('title_li=&categorize=0&category=8&limit=10'); ?>

متاسفانه اینم فقط لینکها را نشون میده تصاویری در کار نیست.

فقط همون دستوری که خودم گذاشتم عکسها را نشون میده که متاسفانه عکسها در کنار هم قرار میده و با اضافه کردن &show_description=1 توضیحات را گوشه سمت چپ قرار میده نه پایین که ظاهر خیلی بدی ایجاد میکنه

ویرایش شده در توسط YOU
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با کد زیر تا حدودی درست شد قبلا لینک عکسها را جای نام عکس میگذاشتم بخاطر همین جواب نمیداد


<div><?php wp_list_bookmarks('title_li=&categorize=0&category=4606&before=<p>&after=</p>&show_images=1&show_description=1&orderby=id&order=ASC&link_after=<br />'); ?></div>

با این حالت عکس میاد توضیح هم زیرش فقط عکس بعدی در زیرش قرار میگیره نه بغلش میخوام در هر ردیف 3 عکس باشه ممنون میشم راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خاصیت float css

در انجمن جستجو کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خاصیت float css

در انجمن جستجو کنید

اینا تو style گذاشتم ولی نمیدونم کجای کد بزارم اولش که نشد


.test {
float:right;
width:55px;
height:77px;
margin:5px;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مقدار link_after خالی بزارید

برای تگ p هم میتوانید کلاس بدهید و استایلدهی

<p class="test">

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مقدار link_after خالی بزارید

برای تگ p هم میتوانید کلاس بدهید و استایلدهی

<p class="test">

این شد کدی که گفتین درست شد ولی از کادر قالبش میزنه بیرون



<?php
/*Template Name: bookmark */?>
<?php get_header(); ?>
<div class="right"><?php include (TEMPLATEPATH . '/side-right.php'); ?></div>
<div class="center"><div id="center">
<div class="center-block">
<div class="title"><div id="matn">گالری تست</div></div>
<div id="padd">

<?php wp_list_bookmarks('title_li=&categorize=0&category=4606&before=<p class="test">&after=</p>&show_images=1&show_description=1&orderby=id&order=ASC&link_after='); ?>

</div></div></div></div>



<div class="left"><?php include (TEMPLATEPATH . '/side-left.php'); ?></div>
<?php get_footer(); ?>

ویرایش شده در توسط YOU
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای المان width تعریف کنید تا محدود بشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای المان width تعریف کنید تا محدود بشه.

مشکل اول من عدم قرار گیری صحیح در قالب میباشد اگر در عکس پیوست نگاه کنید باید داخل کادر سفید که با فلش مشخص کردم قرار بگیره که خارج از کادر قرار گرفته

مشکل دوم همه در ردیف اول قرار دارن css برایش به صورت زیر تعریف کردم باز هم نشد


.test {
float:right;
width:200px;
}

لطفا در صورت امکان راهنمایی نمائید ممنونم

post-529-0-93904300-1361106161_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخرین تغییراتی که تونستم بدم :

css


#test {
float:right;
width:110px;
margin-left:25px;
margin-right:25px;
margin-top:5px;
border: 5px solid #fff;
box-shadow: 0px 0px 5px #aaa;
text-align:center;
padding:5px;

و کدها :


<?php
/*Template Name: bookmark */?>
<?php get_header(); ?>
<div class="right"><?php include (TEMPLATEPATH . '/side-right.php'); ?></div>
<div class="center"><div id="center">
<div class="center-block">
<div class="title"><div id="matn">گالری تست</div></div>
<div id="padd">
<?php wp_list_bookmarks('title_li=&categorize=0&category=4606&before=<p
id="test">&after=</p>&show_images=1&show_description=1&orderby=id&order=ASC&link_
after='); ?>
</div></div></div></div>

<div class="left"><?php include (TEMPLATEPATH . '/side-left.php'); ?></div>
<?php get_footer(); ?>

عکس هم پیوست میزارم

دوتا مشکل هنوز داره :

1- عکسها خارج از قالب هستن که در عکس پیوست قبلی با فلش نشون دادم (در همین عکس هم زیر نوشته گالری تست ) یه کادر سفید هستش که باید داخل اون قرار بگیره

2-نوشته از بغل عکس شروع میشه نه از خط پایین (زیر عکس)

post-529-0-68646300-1361115322_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:


<?php
/*Template Name: bookmark */?>
<?php get_header(); ?>
<div class="right"><?php include (TEMPLATEPATH . '/side-right.php'); ?></div>
<div class="center"><div id="center">
<div class="center-block">
<div class="title"><div id="matn">گالری تست</div></div>
<div id="padd">
<?php wp_list_bookmarks('title_li=&categorize=0&category=4606&before=<p
id="test">&after=</p>&show_images=1&show_description=1&orderby=id&order=ASC&link_
after='); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
</div>
</div>
</div>

<div class="left"><?php include (TEMPLATEPATH . '/side-left.php'); ?></div>
<?php get_footer(); ?>

به استایل هم اضافه بشه:

.clear{
wdith: 100%;
clear: both;
}

2-نوشته از بغل عکس شروع میشه نه از خط پایین (زیر عکس)

به استایل اضافه کنید.

#test img{
display: block;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضی درست شد سپاسگذارم :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی اگه روزی وردپرس از این نوع پیوندها (پیوند عکس) پشتیبانی نکرد تکلیف چیست ؟

راه حلی هست که به آن اضافه نمود؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در نسخه جدید وردپرس بصورت افزونه میشه نصب کرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir