• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
YOU

ساخت گالری با پیوندها

25 پست در این موضوع قرار دارد

با استفاده از پیوندها میخوام یه گالری ساده بدون استفاده از افزونه درست کنم

1-شکل شماره یک نحوه پرکردن پیوند ها را نشان میده در قسمت نام آدرس عکس مورد نظر را میدهیم و در قسمت توضیح شرح عکسی که قراره نمایش داده بشه

2-شکل شماره دو که میخوام بصورت :در هر ردیف سه عدد عکس و زیرش توضیح عکس نمایش داده بشه

3- در هر صفحه 5 ردیف (شامل 15 عکس) نمایش داده بشه

ممنون

post-529-0-20392600-1360510215_thumb.jpg

post-529-0-63648500-1360510254_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

justintadlock.com/archives/2009/01/09/creating-an-image-gallery-with-wordpress-bookmarks

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

justintadlock.com/archives/2009/01/09/creating-an-image-gallery-with-wordpress-bookmarks

کدهای زیر را قراردادم ولی نشد


<?php
/*Template Name: bookmark */?>
<?php get_header(); ?>
<div class="right"><?php include (TEMPLATEPATH . '/side-right.php'); ?></div>
<div class="center"><div id="center">
<div class="ads-top"><?php include (TEMPLATEPATH . '/ads-down.php'); ?></div>
<div class="center-block">
<div class="title"><div id="matn">گالری</div></div>
<div id="padd">
<?php $args = array(
'category' => 61,
'order' => 'ASC',
'orderby' => 'name',
'categorize' => false,
'title_li' => false,
'before' => false,
'after' => false,
'show_images' => true,
'category_before' => false,
'category_after' => false,
); ?>
<div class="bookmarks-gallery">
<?php wp_list_bookmarks($args); ?>
</div></div></div>
<div class="left"><?php include (TEMPLATEPATH . '/side-left.php'); ?></div>

اینم css


.bookmarks-gallery {
text-align: center;
margin: 0 auto;
}
.bookmarks-gallery img {
width: 120px;

ولی فقط لینک ها اومد من چیزی مثل عکس شماره دو میخوام

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من قبلا همین متد رو برای جایی استفاده کردم و درست جواب داد. البته اون موقع این بخش در وردپرس بود و هنوز حذف نشده بود.

عکسها اصلا نیومد؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من قبلا همین متد رو برای جایی استفاده کردم و درست جواب داد. البته اون موقع این بخش در وردپرس بود و هنوز حذف نشده بود.

عکسها اصلا نیومد؟

نه فقط لینک عکسها اومدن مطابق عکس شماره 1 پر کردم و صفحه را ساختم ولی جواب نداد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از اساتید کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از وقتی بصورت افزونه شد دیگه با این بخش کار نکردم.

شما این رو با افزونه دارید یا وردپرستون پیش فرض داره؟ میخوام تست کنم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از وقتی بصورت افزونه شد دیگه با این بخش کار نکردم.

شما این رو با افزونه دارید یا وردپرستون پیش فرض داره؟ میخوام تست کنم.

این افزونه نیست

کدی هست که از خود شما گرفتم

ولی وقتی فرم شماره یک (طبق پیوست) در قسمت پیوندها را پر میکنم و از کدهای زیر استفاده میکنم عکسها را پشت سر هم میاره ولی زیرش توضیح نداره بلکه بصورت تایتل با نشانگر موس نشون میده

و بصورت شکل شماره دو (پیوست) نمیتونم تو هر ردیف فقط سه تا عکس بزارم


<?php wp_list_bookmarks('orderby=order&category_orderby=order&title_li=0&categorize=0&category=61&before=&after=&link_before=<img width="55" height="77" src="&link_after=">'); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور من بخش پیوندهاست.

شما وردپرس جدید نصب کردید و افزونه links رو نصب کردید یا وردپرس قدیمی رو بروز کردید و درش قابلیت پیوندها وجود داره؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور من بخش پیوندهاست.

شما وردپرس جدید نصب کردید و افزونه links رو نصب کردید یا وردپرس قدیمی رو بروز کردید و درش قابلیت پیوندها وجود داره؟

من وردپرس را به روز کردم (شما از وردپرس 3.5.1 استفاده می‌کنید.) و قالب پیوندها هم داره .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس از نسخه های پایینتر باقی مونده.

من خود بصورت زیر برای کاری استفاده کرده بودم و عکسها لود شدن و بعد با css اونها رو ردیف کردم.

<?php wp_list_bookmarks('title_li=&categorize=0&category=8&limit=10'); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس از نسخه های پایینتر باقی مونده.

من خود بصورت زیر برای کاری استفاده کرده بودم و عکسها لود شدن و بعد با css اونها رو ردیف کردم.

<?php wp_list_bookmarks('title_li=&categorize=0&category=8&limit=10'); ?>

لطفا اگه امکان داره css را برام بنویسید چون یاد سر در نمیارمم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

پس از نسخه های پایینتر باقی مونده.

من خود بصورت زیر برای کاری استفاده کرده بودم و عکسها لود شدن و بعد با css اونها رو ردیف کردم.

<?php wp_list_bookmarks('title_li=&categorize=0&category=8&limit=10'); ?>

متاسفانه اینم فقط لینکها را نشون میده تصاویری در کار نیست.

فقط همون دستوری که خودم گذاشتم عکسها را نشون میده که متاسفانه عکسها در کنار هم قرار میده و با اضافه کردن &show_description=1 توضیحات را گوشه سمت چپ قرار میده نه پایین که ظاهر خیلی بدی ایجاد میکنه

ویرایش شده در توسط YOU
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با کد زیر تا حدودی درست شد قبلا لینک عکسها را جای نام عکس میگذاشتم بخاطر همین جواب نمیداد


<div><?php wp_list_bookmarks('title_li=&categorize=0&category=4606&before=<p>&after=</p>&show_images=1&show_description=1&orderby=id&order=ASC&link_after=<br />'); ?></div>

با این حالت عکس میاد توضیح هم زیرش فقط عکس بعدی در زیرش قرار میگیره نه بغلش میخوام در هر ردیف 3 عکس باشه ممنون میشم راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خاصیت float css

در انجمن جستجو کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خاصیت float css

در انجمن جستجو کنید

اینا تو style گذاشتم ولی نمیدونم کجای کد بزارم اولش که نشد


.test {
float:right;
width:55px;
height:77px;
margin:5px;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مقدار link_after خالی بزارید

برای تگ p هم میتوانید کلاس بدهید و استایلدهی

<p class="test">

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مقدار link_after خالی بزارید

برای تگ p هم میتوانید کلاس بدهید و استایلدهی

<p class="test">

این شد کدی که گفتین درست شد ولی از کادر قالبش میزنه بیرون



<?php
/*Template Name: bookmark */?>
<?php get_header(); ?>
<div class="right"><?php include (TEMPLATEPATH . '/side-right.php'); ?></div>
<div class="center"><div id="center">
<div class="center-block">
<div class="title"><div id="matn">گالری تست</div></div>
<div id="padd">

<?php wp_list_bookmarks('title_li=&categorize=0&category=4606&before=<p class="test">&after=</p>&show_images=1&show_description=1&orderby=id&order=ASC&link_after='); ?>

</div></div></div></div>



<div class="left"><?php include (TEMPLATEPATH . '/side-left.php'); ?></div>
<?php get_footer(); ?>

ویرایش شده در توسط YOU
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای المان width تعریف کنید تا محدود بشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای المان width تعریف کنید تا محدود بشه.

مشکل اول من عدم قرار گیری صحیح در قالب میباشد اگر در عکس پیوست نگاه کنید باید داخل کادر سفید که با فلش مشخص کردم قرار بگیره که خارج از کادر قرار گرفته

مشکل دوم همه در ردیف اول قرار دارن css برایش به صورت زیر تعریف کردم باز هم نشد


.test {
float:right;
width:200px;
}

لطفا در صورت امکان راهنمایی نمائید ممنونم

post-529-0-93904300-1361106161_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخرین تغییراتی که تونستم بدم :

css


#test {
float:right;
width:110px;
margin-left:25px;
margin-right:25px;
margin-top:5px;
border: 5px solid #fff;
box-shadow: 0px 0px 5px #aaa;
text-align:center;
padding:5px;

و کدها :


<?php
/*Template Name: bookmark */?>
<?php get_header(); ?>
<div class="right"><?php include (TEMPLATEPATH . '/side-right.php'); ?></div>
<div class="center"><div id="center">
<div class="center-block">
<div class="title"><div id="matn">گالری تست</div></div>
<div id="padd">
<?php wp_list_bookmarks('title_li=&categorize=0&category=4606&before=<p
id="test">&after=</p>&show_images=1&show_description=1&orderby=id&order=ASC&link_
after='); ?>
</div></div></div></div>

<div class="left"><?php include (TEMPLATEPATH . '/side-left.php'); ?></div>
<?php get_footer(); ?>

عکس هم پیوست میزارم

دوتا مشکل هنوز داره :

1- عکسها خارج از قالب هستن که در عکس پیوست قبلی با فلش نشون دادم (در همین عکس هم زیر نوشته گالری تست ) یه کادر سفید هستش که باید داخل اون قرار بگیره

2-نوشته از بغل عکس شروع میشه نه از خط پایین (زیر عکس)

post-529-0-68646300-1361115322_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:


<?php
/*Template Name: bookmark */?>
<?php get_header(); ?>
<div class="right"><?php include (TEMPLATEPATH . '/side-right.php'); ?></div>
<div class="center"><div id="center">
<div class="center-block">
<div class="title"><div id="matn">گالری تست</div></div>
<div id="padd">
<?php wp_list_bookmarks('title_li=&categorize=0&category=4606&before=<p
id="test">&after=</p>&show_images=1&show_description=1&orderby=id&order=ASC&link_
after='); ?>
</div>
<div class="clear"></div>
</div>
</div>
</div>

<div class="left"><?php include (TEMPLATEPATH . '/side-left.php'); ?></div>
<?php get_footer(); ?>

به استایل هم اضافه بشه:

.clear{
wdith: 100%;
clear: both;
}

2-نوشته از بغل عکس شروع میشه نه از خط پایین (زیر عکس)

به استایل اضافه کنید.

#test img{
display: block;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضی درست شد سپاسگذارم :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی اگه روزی وردپرس از این نوع پیوندها (پیوند عکس) پشتیبانی نکرد تکلیف چیست ؟

راه حلی هست که به آن اضافه نمود؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در نسخه جدید وردپرس بصورت افزونه میشه نصب کرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم