• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.

10 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید؛

واسه اینکه یک پوسته رو محدود به یک دامنه یا ای.پی کنیم چه کار باید کنیم؟

راهی ، کدی ، پلاگینی چیزی هست که این کارو انجام بده برامون ؟

ممنون ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظورتون رو دقیقتر بفرمایید محدود کنیم به یک ip که فقط اون ip بتونه از پوسته و سایت استفاده کنه یا ip مورد نطر نتونه از پوسته و سایت استفاده کنه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما برای مثال با تابع get_bloginfo آدرس را بدست میآورید

get_bloginfo("home");

مقایسه میکنید با آدرس مورد نظر

البته باید فایلها را انکد کنید

برنامه هایی که میتوانید تست کنید Zend php encoder , ioncube encoder نگارش Trial

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظورتون رو دقیقتر بفرمایید محدود کنیم به یک ip که فقط اون ip بتونه از پوسته و سایت استفاده کنه یا ip مورد نطر نتونه از پوسته و سایت استفاده کنه؟

فقط یک ای.پی یا دامنه که ما فقط می دیم بهش بتونه از قالب استفاده کنه ...

ion cube رو دانلود کردم نسخه 6.7 فک کنم بهمراه کرکش اما نمی دونم چطور کار می کنه فایل روی میدم دامنه هم مشخص می کنم براش اما اینکد نمی کنه ... خطا میده ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فقط یک ای.پی یا دامنه که ما فقط می دیم بهش بتونه از قالب استفاده کنه ...

ion cube رو دانلود کردم نسخه 6.7 فک کنم بهمراه کرکش اما نمی دونم چطور کار می کنه فایل روی میدم دامنه هم مشخص می کنم براش اما اینکد نمی کنه ... خطا میده ...

بحث در این موارد در انجمن ممنوع هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بحث در این موارد در انجمن ممنوع هست

قسمت دوم رو بیخیال همون اولیش مهمه ... چون دوستمون گفته بود trial در جواب گفتم اینو ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید اگر کد نکنید براحتی و حتی کسیکه کمی هم برنامه نویسی میدونه میتونه اون بخش رو حذف کنه و حدودیت رفع بشه.

اگر میتونید هزینه کنید حتما نسخه اصلی ioncube رو خریداری کنید که بهترین در دنیا هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید اگر کد نکنید براحتی و حتی کسیکه کمی هم برنامه نویسی میدونه میتونه اون بخش رو حذف کنه و حدودیت رفع بشه.

اگر میتونید هزینه کنید حتما نسخه اصلی ioncube رو خریداری کنید که بهترین در دنیا هست.

بله میدونم اما هرکاری می کنم ارور میده نمی دونم چرا نمیشه ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نسخه کرک شده این برنامه وجود نداره و اصلا کرک سالم نداره.

پس بهتره با نسخه کرک شده کار نکنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کرک شدش اصلن کار نمیکنه و نسخه ای که توی نت هست بعد از اینکه انکود میکنی روی سرور اجرا نمیشه و میگه معتبر نیست

اگر فقط برای یک قالب میخواید این کارو بکنید به صرفه نیست که نرم افزار رو بخرید

برید به سایتش و ثبت نام کنید بعد به صورت آنلاین میتونید فایلهاتون رو انکود کنید با هزینه کم

سایت های ایرانی هم هستن اما اعتماد کردن بهشون کمی سخته پس معرفی نمیکنم ولی تو گوگل بگردی هستش

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .

    • توسط alireza1375
      سلام. من در ویژگی های محصولات ووکامرس ترتیب را روی "ترتیب مرسوم یا نام (شمارشی)" تنظیم می کنم ولی وقتی ویژگی را وارد می کنم (به شکل زیر) و سپس مطلب را ذخیره می کنم.

      حالا وقتی وارد ویژگی می شوم این ترتیب را می بینم!

      و قسمت عجیب تر نمایش اون در سایت هست که به این شکل نمایش داده می شود:

      مشکل چیه؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      دوستان من یک دسته مادر خاص دارم مثلا شبکه های تلوزیونی با زیرمجمعه هایی مثل شبکه سه و شبکه 2 و ...
      حالا می خوام توی پستم زیرمجموعه های دسته شبکه های تلوزیونی رو که تیکش و زدم نمایش بده و با , جدا کنه.
      ممنون می شم راهنمایی کنید.
    • توسط rezarnmsh
      با سلام خیلی ممنون میشم که پاسخ بدید که چطور میتونم هم ورد پرس فارسی و هم انگلیسی را روی لوکال هاست xampp نصب کنم