10 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید؛

واسه اینکه یک پوسته رو محدود به یک دامنه یا ای.پی کنیم چه کار باید کنیم؟

راهی ، کدی ، پلاگینی چیزی هست که این کارو انجام بده برامون ؟

ممنون ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون رو دقیقتر بفرمایید محدود کنیم به یک ip که فقط اون ip بتونه از پوسته و سایت استفاده کنه یا ip مورد نطر نتونه از پوسته و سایت استفاده کنه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما برای مثال با تابع get_bloginfo آدرس را بدست میآورید

get_bloginfo("home");

مقایسه میکنید با آدرس مورد نظر

البته باید فایلها را انکد کنید

برنامه هایی که میتوانید تست کنید Zend php encoder , ioncube encoder نگارش Trial

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون رو دقیقتر بفرمایید محدود کنیم به یک ip که فقط اون ip بتونه از پوسته و سایت استفاده کنه یا ip مورد نطر نتونه از پوسته و سایت استفاده کنه؟

فقط یک ای.پی یا دامنه که ما فقط می دیم بهش بتونه از قالب استفاده کنه ...

ion cube رو دانلود کردم نسخه 6.7 فک کنم بهمراه کرکش اما نمی دونم چطور کار می کنه فایل روی میدم دامنه هم مشخص می کنم براش اما اینکد نمی کنه ... خطا میده ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط یک ای.پی یا دامنه که ما فقط می دیم بهش بتونه از قالب استفاده کنه ...

ion cube رو دانلود کردم نسخه 6.7 فک کنم بهمراه کرکش اما نمی دونم چطور کار می کنه فایل روی میدم دامنه هم مشخص می کنم براش اما اینکد نمی کنه ... خطا میده ...

بحث در این موارد در انجمن ممنوع هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بحث در این موارد در انجمن ممنوع هست

قسمت دوم رو بیخیال همون اولیش مهمه ... چون دوستمون گفته بود trial در جواب گفتم اینو ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید اگر کد نکنید براحتی و حتی کسیکه کمی هم برنامه نویسی میدونه میتونه اون بخش رو حذف کنه و حدودیت رفع بشه.

اگر میتونید هزینه کنید حتما نسخه اصلی ioncube رو خریداری کنید که بهترین در دنیا هست.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید اگر کد نکنید براحتی و حتی کسیکه کمی هم برنامه نویسی میدونه میتونه اون بخش رو حذف کنه و حدودیت رفع بشه.

اگر میتونید هزینه کنید حتما نسخه اصلی ioncube رو خریداری کنید که بهترین در دنیا هست.

بله میدونم اما هرکاری می کنم ارور میده نمی دونم چرا نمیشه ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نسخه کرک شده این برنامه وجود نداره و اصلا کرک سالم نداره.

پس بهتره با نسخه کرک شده کار نکنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کرک شدش اصلن کار نمیکنه و نسخه ای که توی نت هست بعد از اینکه انکود میکنی روی سرور اجرا نمیشه و میگه معتبر نیست

اگر فقط برای یک قالب میخواید این کارو بکنید به صرفه نیست که نرم افزار رو بخرید

برید به سایتش و ثبت نام کنید بعد به صورت آنلاین میتونید فایلهاتون رو انکود کنید با هزینه کم

سایت های ایرانی هم هستن اما اعتماد کردن بهشون کمی سخته پس معرفی نمیکنم ولی تو گوگل بگردی هستش

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir