10 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید؛

واسه اینکه یک پوسته رو محدود به یک دامنه یا ای.پی کنیم چه کار باید کنیم؟

راهی ، کدی ، پلاگینی چیزی هست که این کارو انجام بده برامون ؟

ممنون ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون رو دقیقتر بفرمایید محدود کنیم به یک ip که فقط اون ip بتونه از پوسته و سایت استفاده کنه یا ip مورد نطر نتونه از پوسته و سایت استفاده کنه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما برای مثال با تابع get_bloginfo آدرس را بدست میآورید

get_bloginfo("home");

مقایسه میکنید با آدرس مورد نظر

البته باید فایلها را انکد کنید

برنامه هایی که میتوانید تست کنید Zend php encoder , ioncube encoder نگارش Trial

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون رو دقیقتر بفرمایید محدود کنیم به یک ip که فقط اون ip بتونه از پوسته و سایت استفاده کنه یا ip مورد نطر نتونه از پوسته و سایت استفاده کنه؟

فقط یک ای.پی یا دامنه که ما فقط می دیم بهش بتونه از قالب استفاده کنه ...

ion cube رو دانلود کردم نسخه 6.7 فک کنم بهمراه کرکش اما نمی دونم چطور کار می کنه فایل روی میدم دامنه هم مشخص می کنم براش اما اینکد نمی کنه ... خطا میده ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط یک ای.پی یا دامنه که ما فقط می دیم بهش بتونه از قالب استفاده کنه ...

ion cube رو دانلود کردم نسخه 6.7 فک کنم بهمراه کرکش اما نمی دونم چطور کار می کنه فایل روی میدم دامنه هم مشخص می کنم براش اما اینکد نمی کنه ... خطا میده ...

بحث در این موارد در انجمن ممنوع هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بحث در این موارد در انجمن ممنوع هست

قسمت دوم رو بیخیال همون اولیش مهمه ... چون دوستمون گفته بود trial در جواب گفتم اینو ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید اگر کد نکنید براحتی و حتی کسیکه کمی هم برنامه نویسی میدونه میتونه اون بخش رو حذف کنه و حدودیت رفع بشه.

اگر میتونید هزینه کنید حتما نسخه اصلی ioncube رو خریداری کنید که بهترین در دنیا هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید اگر کد نکنید براحتی و حتی کسیکه کمی هم برنامه نویسی میدونه میتونه اون بخش رو حذف کنه و حدودیت رفع بشه.

اگر میتونید هزینه کنید حتما نسخه اصلی ioncube رو خریداری کنید که بهترین در دنیا هست.

بله میدونم اما هرکاری می کنم ارور میده نمی دونم چرا نمیشه ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نسخه کرک شده این برنامه وجود نداره و اصلا کرک سالم نداره.

پس بهتره با نسخه کرک شده کار نکنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کرک شدش اصلن کار نمیکنه و نسخه ای که توی نت هست بعد از اینکه انکود میکنی روی سرور اجرا نمیشه و میگه معتبر نیست

اگر فقط برای یک قالب میخواید این کارو بکنید به صرفه نیست که نرم افزار رو بخرید

برید به سایتش و ثبت نام کنید بعد به صورت آنلاین میتونید فایلهاتون رو انکود کنید با هزینه کم

سایت های ایرانی هم هستن اما اعتماد کردن بهشون کمی سخته پس معرفی نمیکنم ولی تو گوگل بگردی هستش

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .