ShikA

چند سوال و مشکل در مورد قالب و کدها ( سایت تفریحی )

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من یه قالب رو برای سایت ادیت کردم ....

فقط چند تا سوال داشتم .....

( کمی تازه واردم واسه همین شرمنده اگه بعضی هاش کمی ساده باشه ... خودم 4 روز روش کار کردم دیگه نتونستم اینارو درست کنم ......)

_Q.png

همون طور که تو عکس میبینین

توی قسمت 1 میخوام اسکرول یا بالاپایین کننده بذارم تا موضوعات بیشتری رو نشون بده

توی قسمت 2 عکس موضوع رو نشون بده ... این مشکل رو توی صفحات داخلی هم دارم، همه جا عکس no-img رو نشون میده :(

توی قسمت 3 همون طور که میبینید توضیحات تا نصفه باکس نشون میده میخواستم تا آخر باکس نشون بده ، طولش بیشتر بشه یعنی ....

یا هم اینکه مطالب زیریش رو در فضای خالی بعضی نشون بده .......

توی قسمت 4 اون دایره های قبل موضوع رو نشون نده

توی قسمت 5 روبرو مطلب نشون بده نه زیرش .... ( توی قالب های دیگه درست نشون میده اما اینجا نه )

توی قسمت 6 همون عکس های زیر شاخه ها در وسط نشون داده میشه، میخواستم قبل متن نمایش داده بشه ( همون جای هاشور خورده سبز )

+ یه سوال دیگه ...

میخواستم لینک های جدید رو با یه آیکون یا نوشته "new" یا "جدید" نشون بده برای بازدید کننده

کد php مربوط به اون رو هم اگه کسی داره میشه لطف کنه و بگه؟

معذرت اگه سوال ها کمی یجوری بود .... اما واقعا با مشکل مواجه هستم :(

اگه کد ها یا کد هر قسمت یا کل قالب یا هرچیز دیگه هم لازمه بگین تا بذارم

ممنون میشم کمکم کنید

ویرایش شده در توسط waxew

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سوالاتتون خیلی هم خوب بود

1 - برای اسکرول می تونید از فریم استفاده کنید

2 - آیا برای پست ها تصویر شاخص تعیین می کنید یا نه؟

3 و 4 و 5 و 6 - اگر لینک آنلاین بدید به راحتی جواب می گیرید

منظورتون از لینک های جدید دقیقاً چیه؟ یعنی پست های جدید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله لینک های جدید که بازدید کننده ندیده

لینک آنلاین اگه منظورتون لینک سایت هستش ... www.shika.ir

میشه راهنمایی کنید چیکار باید بکنیم برای اسکرول و چجوری تصویر شاخص بذارم؟

ممنون که اینقدر سریع ج دادین :wub: :wub: :wub: :wub:

ویرایش شده در توسط waxew

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای تصاویر شاخص :ارسال پست بالای صفحه تنظیمات تیکه تصاویر شاخص رو بزنید بعد از باکس اضافه شده تصویر خودتون رو اضافه یا انتخواب کنید

اسکرول:


<div style='width:400px;height:300px;overflow:auto'></div>

ویرایش شده در توسط m!lad

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی داداش

شاخص و اسکرول حل شد

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

موند بقیشم :unsure::wacko:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

3-این بخاطر این هست که موضوع مطالبتون کوتاه هست وگرنه مشکلی نیست فقط می تونید با اضافه کردن کد <center> به دو طرف کد این بخش این متن ها رو بیارید وسط

6- کدش رو بزارید تا یک نگاه بندازیم کل کد این بخش رو

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد کل اون قسمت زیاد شد ...

بجاش از جای دیگه که همین مشکل اونجا هم هست ( قسمت پاین موضوعات ، " مجله پیامک " ) کد اینجارو قرار دادم که همین مشکل اینجا هم هست

<div class="menu">
<div class="title">
<div class="img" style="background-image: url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/sms-512.png');"> </div>
<span><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/payamak">مجله پیامک</a></span>
</div>
<div class="content"><ul>
<li class="subcat" style="background-image: url("<?php bloginfo('template_url') ?>/img/cat-8.png");">
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/payamak/love">عاشقانه</a></li>
<li class="subcat" style="background-image: url("<?php bloginfo('template_url') ?>/img/cat-8.png");">
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/payamak/jok">خنده دار</a></li>
<li class="subcat" style="background-image: url("<?php bloginfo('template_url') ?>/img/cat-8.png");">
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/payamak/havades">عاشقانه</a></li>
<li class="subcat" style="background-image: url("<?php bloginfo('template_url') ?>/img/cat-8.png");">
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/payamak/falsafi">فلسفی</a></li>
<li class="subcat" style="background-image: url("<?php bloginfo('template_url') ?>/img/cat-8.png");">
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/payamak/p-na-p">پ ن پ</a></li>
<li class="subcat" style="background-image: url("<?php bloginfo('template_url') ?>/img/cat-8.png");">
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/payamak/famil">فک و فامیله داریم؟</a></li>
</ul></div>
<div id="menu-footer"> </div>
</div>

ویرایش شده در توسط waxew

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

background-position: right;

از این کد استفاده کنید

قبل از این کد

background-image: url

به این صورت

<li class="subcat" style="background-position: right;background-image: url("<?php bloginfo('template_url') ?>/img/cat-8.png");">

کامل درست می شود

4- کافیه این کد رو از این بخش حذف کنید از اول و اخرش

<li>

و

<li/>

در مورد قسمت 5 هم لطفا کد این بخش رو بزارید

در مورد اون سئوال دیگتون اگر کدش رو پیدا کردید به من هم بدید

ویرایش شده در توسط ariaieboy

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد قسمت پنج

<div class="boxed">
<div class="title2"><div class="boxed-image" style="background-image: url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/hot.png');"> </div>
<span>پرفروشترینهای شیکا</span></div>
<div class="content-info" style="padding-left: 90px; text-align: justify; direction: ltr;">
<script src="http://feed.zarshop.biz/feedbaner.aspx?s=49522&r=1796&type=l&post=1&evnt=1&f=0" language="javascript">
</script>
</div>
<div class="footer"> </div>
</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد بخش پرفروش ترینها هست باید کده بخش مطالب داغ رو بزارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده راست میگی معذرت اشتباه شد

<div class="boxed">
<div class="title2"><div class="boxed-image" style="background-image: url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/hot.png');"> </div> <span>مطالب داغ</span></div>
<div class="content lbox2">
<?php get_most_viewed('both', 20); ?>
</div>
<div class="separator"></div>
<div class="footer"> </div>
</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این بخشش رو دیگه نمی دونم فکر کنم باید از طریق افزونه تغییراتی ایجاد بشه چون تمامش رو از طریق افزونه استخراج می کنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی داداش

همون جای عکس ها خیلی کمک بزرگی بود

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

از همه عزیزان که لطف کردن ج دادن ممنون

یه سوال کوچیک دیگه هم داشتم

چطوری کدی بذارم که پست هایی رو که توی هر باکس تازه هستن و بازدید کننده برا اولین بار براش میاد رو با یه متن یا آیکونی چیزی بنویسه روبروش "جدید"

این کد اسم خاصی داره که مثلا تو گوگل اگه بشه دنبالش بگردم؟

چون همینجوریش هرچی زدم و گشتم به جواب نرسیدم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پاسخ اول در آدرس زیر:

http://wordpress.stackexchange.com/questions/44077/how-to-display-a-new-icon-on-posts-from-today

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه توضیح فارسی بدین کمی؟

چون هیچی نفهمیدم از اون لینک :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر در فایلفانکشن:

function post_from_today_class($class) {
//add .new-post-today to post_class() if newer than 24hrs
global $post;
if( date('U') - get_the_time('U', $post->ID) < 24*60*60 ) $class[] = 'new-post-today';
return $class;
}

add_filter('post_class','post_from_today_class');

تابع post_class() رو هم باید در المان قرار بدید. مثلا:

<div id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class(); ?>>

و در نهایت در استایلتون برای کلاس .new-post-today یک بکگراند تعریف کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کد رو توی قسمت مربوطه میذارم.......

اما اینجوری میشه !!

Screenshot_79_.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد را داخل تگ php قرار بدهید



<?php
// your code
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری