• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
__ MOJTABA __

برش به بالا با شکلی متفاوت

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یه اسکریپت جالب پیدا کردم که با یه استایل خاص کار دکمه پرش به بالا رو انجام میده

کسی ازدوستان میتونه بگه که چجوری میتونم اونو تنظیم کنم که توی همه صفحات وردپرس نمایش داده بشه و کار کنه

Rocket_UP.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه توی کد js اومده یک تبلیغ هم قرار داده! بصورت فریم.

این رو از کجا گرفتید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه توی کد js اومده یک تبلیغ هم قرار داده! بصورت فریم.

این رو از کجا گرفتید؟

دقیق یادم نیست

ولی تو یه سایت که زمینه کاریشون اسکریپت بود.

اگه بخاین معرفی کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تست کردم کد درست کار نکرد!

اگر آدرس سایت مرجعش رو بدید بهتره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
من تست کردم کد درست کار نکرد! اگر آدرس سایت مرجعش رو بدید بهتره.

اینم ادرس سایت مرجع

الان که دقت میکنم نوشته این کد رو باید توی footer (ابتدا یا انتها) اضافه کرد


<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7/jquery.min.js"></script><script type="text/javascript" src="clientscript/totop.js"></script>
<style type='text/css'>
#totop,#totop2{
position: fixed;right: -30px;bottom: -80px;
width: 149px;height: 249px;overflow: hidden;
cursor: pointer;display: none;
background: url(../images/up.png) no-repeat 0px 0;
z-index: 9999;
}

#totop2{
background: url(../images/up.png) no-repeat -149px 0;
}
</style>

دراخر هم نوشته فایل زیپ رو توی root اکسترکت کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

خیلی جالبه --- روی وردپرس کار نمی کنه تازه پیشخوان این شکلی کرد ، ولی روی وی بی کار کرد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی وردپرس به خاطر این کار نمیکنه که js ها با هم تداخل پیدا میکنن

باید یا به صورت معمولی استفاده کنی یا اگر میخوای با همون افکت jquery باشه باید با js ها کار کنی تا درست بشن

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی وردپرس به خاطر این کار نمیکنه که js ها با هم تداخل پیدا میکنن

باید یا به صورت معمولی استفاده کنی یا اگر میخوای با همون افکت jquery باشه باید با js ها کار کنی تا درست بشن

میشه راهنمایی کنید چجوری باید رو ی JS کارکرد.

یا یه توضیحی بدین که باید چیکارش کرد تا بشه تو WP ازش استفاده کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل up.png رو توی پوشه images پوسته قرار بدید.

کد زیر در استایل:

			 #totop,#totop2{
position: fixed;right: -30px;bottom: -80px;
width: 149px;height: 249px;overflow: hidden;
cursor: pointer;display: none;
background: url(images/up.png) no-repeat 0px 0;
z-index: 9999;
}

#totop2{
background: url(images/up.png) no-repeat -149px 0;
}

کد زیر در آخرین بخش تگ head:

<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/totop.js"></script>

و فایل totop.js توی پوشه پوسته قرار بدید.

فایل totop.js رو تغییر و پیوست کردم.

تست کنید.

totop.rar

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عکس رو توی پوشه images پوسته فعالم قراردادم

با توجه به تجربه اندکم

کدی که باید به استایل اضافه میشد رو به آخر فایل style.css اضافه کردم

و تکه کد مربوط به قسمت head رو به فایل header.php توی اخرین بخش تگ head اضافه کردم

کارنکرد.فکرکنم من قسمتی از کار رو اشتباه کردم.

درضمن پوسته ای رو که واسه این کار انتخاب کردم دوهزار و دوازده بود.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
و تکه کد مربوط به قسمت head رو به فایل header.php توی اخرین بخش تگ head اضافه کردم

درود

باید همون کد رو در footer بین دو تگ <body/> و <html/> قرار بدی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

باید همون کد رو در footer بین دو تگ <body/> و <html/> قرار بدی

کد رو به فایل footer اضافه کردم بازم کارنکرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما افزونه ایی دارید که جی کوئری نیاز داشته باشه؟

همه افزونه رو غیرفعال و مجدد تست کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی این سایت به کار رفته، اگه می خواهید نمونه ببینید رجوع کنید:

http://www.pcpersia.org/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری