H @ M e D

مشکل با افزونه wordpress Seo Yoast

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من قبلا تغییراتی در خود افزونه می دادم مثلا عنوان سایت و توضیحات رو تو این افزونه ثبت می کردم و دیگه تو تظیمات خوده وردپرس نمی زدم و....

حالا سایتمو میزنم در فایرفاکس source شو می زنم می ببینم این قسمت افزونه yoast نیست و ثبت نشده ، نمیدونم چی کار کنم بیاد ، قبلا بود تو قالب قبلیم.

باید چی کار کرد

wdt0n4tehzzizbb8u6sf.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتویات فایل Header هم اینه ، آیا هدر مشکل داره که نمیاره ، آیا کدی کم داره توش تا بیاره این قسمت رو؟


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title><?php bloginfo(‘name’); ?></title>[/left]


<script type="text/javascript" src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/jquery-1.4.2.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/jquery.jcarousel.min.js"></script>
<link href="<?php bloginfo( 'stylesheet_url' ); ?>" rel="stylesheet" type="text/css" />
<script type="text/javascript">
function mycarousel_initCallback(carousel)
{
// Disable autoscrolling if the user clicks the prev or next button.
carousel.buttonNext.bind('click', function() {
carousel.startAuto(0);
});
carousel.buttonPrev.bind('click', function() {
carousel.startAuto(0);
});
// Pause autoscrolling if the user moves with the cursor over the clip.
carousel.clip.hover(function() {
carousel.stopAuto();
}, function() {
carousel.startAuto();
});
};
jQuery(document).ready(function() {
jQuery('#mycarousel').jcarousel({
auto: 2,
wrap: 'last',
scroll: 4,
vertical: true,
initCallback: mycarousel_initCallback
});
});
</script>
</head>
<body>
<div id="main">
<!----------begin header---------->
<div id="header">
<img src="<?php bloginfo( 'template_url' ); ?>/images/header.png" width="990" height="200" />
</div>
<!----------begin menu---------->
<div id="menu">
<ul class="top_menu">
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>">صفحه نخست</a></li>
<li><a <?php wp_list_pages('title_li=&exclude=0'); ?> </a></li>
</ul>
<li id=”search”>
<?php include (TEMPLATEPATH . "/searchform.php"); ?>
</li>

</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان متا های شما در تصویر اول درست هستند! چه چیزی وجود نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو نمونه گذاشتم برای عکس یه سایت دیگس ، میگم کلا این بخش الان برام نمیاد تو سورس مرورگرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشخصات سایت خودتون رو بدید تا بررسی بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان کمک کردند باید کد


<?php wp_head(); ?>

تو قالب زیر


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

قرار می دادیم که بیاد و درست شد

فقط الان یه مشکلی دارم هر پستی باز می کنم تو سایت چه صفحه اصلی ، چه داخل پست ، چه تو فهرست اون بالای مرورگرها چه فایرفاکس و .... فقط عنوان سایت میاد و عنوان پست و مطلب نمیاد یعنی عوض نمی شه

طبیعتا باید صفحه اصلی سایت اون بالای مرورگر فایرفاکس مثلا بزنه عنوان سایت رو ، عنوان سایت هم که از تنظیمات همگانی می نویسیم

ولی داخل پست مثلا دانلود نرم افزار آفیس می شم دیگه اون بالای مرورگر عوض نمیشه بشه همین عنوان نرم افزار باز همین عنوان سایت می مونه

این مشکل از چیه؟

ویرایش شده در توسط H @ M e D
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به جای تابع زیر :

<title><?php bloginfo(‘name’); ?></title>

از این کد استفاده کنید :

<title><?php wp_title(); ?></title>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

عبدالماجد عزیز درست شد ممنون :wub:

یه 4 مورد در این قسمت افزونه هست ذهنمو مشغول کرده میشه راهنمایی کنند دوستان

مورد 1 : این قسمت تو افزونه yoast چی میگه کد رو قرمز رنگ کردم آیا باید جایی کپی شه کد تو قالب تا کار کنه؟ اگه درست میگم کدش رو باید کجا گذاشت و کدش دقیق چی باید بزاریم

2q1dxynzhv80g5o4ufra.jpg

====================================================================================

مورد 2 : آیا تیک این قسمت رو بزنیم برای Seo خوبه یا نه؟

vft53hk532v8jicjue2.jpg

====================================================================================

مورد 3 : خوده این افزونه yoast دارای xml ساز داره ولی وقتی روش می زنم این پیغام میاد آیا طبیعیه؟ آیا این خودش یه سایت مپ با نام sitemap_index می سازه؟

0w3kth1xb5zg7zs5c538.jpg

من وقتی روش می زنم این ارور رو میده من خودم BWP دارم مپ ساز که می دونید ادرسی که اتوماتیک درست می کنه اسمش sitemapindex.xml هست اما بالایی که yoast داره آندرلاین داره در کل نمیدونم یعنی اشتباه تشخیص داده Yoast سایت مپ bwp رو یا نه خودش یه xml جدا داره که ادرسش اندرلاین داره اگه خوده داره چرا کار نمی کنه

pkmva1cb3ia3s0emhh1.jpg

====================================================================================

مورد 4 : این قسمت آیا ما باید همه این کدها رو پاک کنیم و فارسی بنویسیم مثلا بهترین سایت نرم افزار؟ یا باید تلفیقی از کد هم کنارش باشه؟ در کل چطوریه طرز کارش من میخوام هر چی عنوان بزنم اینجا تو سایتم بیاد ، چون از بخش تنظیمات همگانی سایت از اونجا عنوان سایت رو برداشتم

الان مد شده برای سئو بهتر که مثلا صفحه اصلی سایت عنوان اینه

سئو و بهینه سازی | سئو کده

وقتی داخل فهرستی می شویم عنوان اون صفحه هم میشه مثلا

مباحث سئو | سئو کده

وارد پستی می شویم مثلا

10 نکته سئو | سئو کده

یعنی از انتهای | اسم سایت هم در همه بخش ها هست منم دنبال همینم فقط نمیدونم الان چی چطوری باید انجام بدم

آیا عنوان سایت فقط سئوکده است؟ که همه بخش ها میاد

ybs7om33s3whk8vywxqy.jpg

ویرایش شده در توسط H @ M e D
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مورد 1 : این قسمت تو افزونه yoast چی میگه کد رو قرمز رنگ کردم آیا باید جایی کپی شه کد تو قالب تا کار کنه؟ اگه درست میگم کدش رو باید کجا گذاشت و کدش دقیق چی باید بزاریم

یکسری کدها و متاها هست که خود وردپرس میزاره و یکسری هست که برای کارهایی استفاده میشه. اگر اوت تیک ها رو بزنید و اون کدها باشن در هد سایت مخفی میشن.

مورد 2 : آیا تیک این قسمت رو بزنیم برای Seo خوبه یا نه؟

نمیدونم تا چه تاثیر داره ولی آدرسهای وردپرس این / رو میزاره.

مورد 3 : خوده این افزونه yoast دارای xml ساز داره ولی وقتی روش می زنم این پیغام میاد آیا طبیعیه؟ آیا این خودش یه سایت مپ با نام sitemap_index می سازه؟

خطایی که داده میگه ماژول موردنظر وجود نداره. اسم ماژول رو جستجو کنید ببینید اگر رایگان هست استفاده کنید.

مورد 4 : این قسمت آیا ما باید همه این کدها رو پاک کنیم و فارسی بنویسیم مثلا بهترین سایت نرم افزار؟ یا باید تلفیقی از کد هم کنارش باشه؟

بنظر اسم سایت باشه بهتره. الان توی انجمن ما هم همین متد هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری