shp1367

مشکل لود شدید vps با پیوند یکتا

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام،

خسته نباشید دوستان،

سایت من مدتی بود به خاطر اینکه سی پی یو و رم مصرفش غیر عادی شده بود سنگین لود میشد دیگه کار به جایی رسید که سایت باز نمیشد و مجبور شدم تست کنم ببینیم اشکال از چیه.

برای همین یکی یکی رفتم جلو و یه وردپرس خالی بدون دیتابیس بالا آوردم روی سایت و همه چی عالی بود بعد قالب سایت رو روش گذاشتم و باز همه چی عالی بود ، بعد افزونه هایی که استفاده میکردم رو گذاشتم و فعال کردم و همه چی نرمال بود تا اینکه دیتابیس رو ایمپورت کردم و لود سایت شدیدا بالا رفت.

تا اینجا معلوم شد از دیتابیسه!

بعد یکی یکی تیبل های دیتابیس رو جایگزین کردم با دیتابیس دیفالت ، از تیبل پست گرفته تا تگ و کامنت و افزونه ها ...

یکی یکی تیبل ها رو وارد کردم

اول فکر کردم از تگ ها هستش که فارسی هستن اما در نهایت به این جا رسیدم که مشکل فقط پیوند یکتا هست!

یعنی وقتی نوع پیوند رو روی پیوند دیفالت وردپرس میذارم همه چی عالیه و لود سایت عالیه ، اما به محض گذاشتن روی پیوند یکتای ماه و نام و اسم نوشته همه چی

داغون میشه و لود سی پی یو و رم vps میره تا آسمون و سایت و vps کلا هنگ میشه دیگه.

میخواستم ببینم چیکار باید بکنم؟ من سایتهای همکار زیادی رو دیدم که با پیوند یکنای فارسی هستن و بازدیدشون مثل من هست اما ازشون که پرسیدم

مشکل لود ندارن .

من چند جا خوندم که اشکال از Apache mod_rewrite هست و باید کد زیر رو تو .htaccess بذارم تا مشکل حل شه اما نشد باز.

# BEGIN WordPress

<IfModule mod_rewrite.c>

RewriteEngine On

RewriteBase /

RewriteRule ^index\.php$ - [L]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule . /index.php [L]

</IfModule>

# END WordPress

به نظرتون باید من الان چیکار باید بکنم؟

خیلی واجبه چون سایت چند روزه سره این مشکل مرتب داره دان میشه.

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدی که گذاشتید برای استفاده از پیوند یکتا خودش در فایل htaccess ایجاد میشه .

Apache mod_rewrite مربوط ب تنظیمات سرور باید باشه . شما باید این قابلیت رو فعال کنید روی سرور که به احتمال زیاد فعال نیست . این میتونه دلیل لود بالای سایت شما باشه .

با مدیر سرور صحبت کنید فکر کنم در این مورد راهنمایی های لازم رو به شما بکنه . این مورد رو هم ببینید : (منبع : انجمن وب هاستینگ تالک)

لبته برای فعال کردن باید ماژول Mod_rewrite توسط آپاچی به کار گرفته بشه

برای این کار فایل http.conf رو با یک ویرایشگر باز کنید

yum isntall nano

nano /etc/httpd/conf/httpd.conf

ctrl+w ( سرچ )

به دنبال این عبارت بگردید : LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so

مطمئن بشید که قبل اون علامت کامند (#) قرار نداشته باشه ( اگه بود ، # رو پاک کنید )

بازهم ctrl + w

به دنبال AllowOverride None بگردید و به AllowOverride All تغییر بدید

وب سرور رو با دستور

service httpd restart

راه اندازی مجدد کنید .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون،

یعنی به صرف این کد ، این مد تو آپاچی فعال نمیشه؟ درسته؟

و باید از خود آپاچی هم کانفیگ بشه و ران باشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام،

من خودم یه برنامه WINSCP رو گرفتم تا بتونم به vps دسترسی داشته باشم چون نتونستم با putty کار کنم!

الان این فایل http.conf رو گرفتم از اینجا /usr/local/apache/conf اما هرچی سرچ زدم کلا این دستور توش نبود، چجوری و کجا باید اضافش کنم؟

آیا این مسیری که فایل رو ازش گرفتم درسته؟

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متاسفانه آشنایی ندارم با تنظیمات سرور .

از مدیر سرور بخواید این کار رو براتون انجام بده و یا در موردش جستجو کنید .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com