shp1367

مشکل لود شدید vps با پیوند یکتا

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام،

خسته نباشید دوستان،

سایت من مدتی بود به خاطر اینکه سی پی یو و رم مصرفش غیر عادی شده بود سنگین لود میشد دیگه کار به جایی رسید که سایت باز نمیشد و مجبور شدم تست کنم ببینیم اشکال از چیه.

برای همین یکی یکی رفتم جلو و یه وردپرس خالی بدون دیتابیس بالا آوردم روی سایت و همه چی عالی بود بعد قالب سایت رو روش گذاشتم و باز همه چی عالی بود ، بعد افزونه هایی که استفاده میکردم رو گذاشتم و فعال کردم و همه چی نرمال بود تا اینکه دیتابیس رو ایمپورت کردم و لود سایت شدیدا بالا رفت.

تا اینجا معلوم شد از دیتابیسه!

بعد یکی یکی تیبل های دیتابیس رو جایگزین کردم با دیتابیس دیفالت ، از تیبل پست گرفته تا تگ و کامنت و افزونه ها ...

یکی یکی تیبل ها رو وارد کردم

اول فکر کردم از تگ ها هستش که فارسی هستن اما در نهایت به این جا رسیدم که مشکل فقط پیوند یکتا هست!

یعنی وقتی نوع پیوند رو روی پیوند دیفالت وردپرس میذارم همه چی عالیه و لود سایت عالیه ، اما به محض گذاشتن روی پیوند یکتای ماه و نام و اسم نوشته همه چی

داغون میشه و لود سی پی یو و رم vps میره تا آسمون و سایت و vps کلا هنگ میشه دیگه.

میخواستم ببینم چیکار باید بکنم؟ من سایتهای همکار زیادی رو دیدم که با پیوند یکنای فارسی هستن و بازدیدشون مثل من هست اما ازشون که پرسیدم

مشکل لود ندارن .

من چند جا خوندم که اشکال از Apache mod_rewrite هست و باید کد زیر رو تو .htaccess بذارم تا مشکل حل شه اما نشد باز.

# BEGIN WordPress

<IfModule mod_rewrite.c>

RewriteEngine On

RewriteBase /

RewriteRule ^index\.php$ - [L]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule . /index.php [L]

</IfModule>

# END WordPress

به نظرتون باید من الان چیکار باید بکنم؟

خیلی واجبه چون سایت چند روزه سره این مشکل مرتب داره دان میشه.

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدی که گذاشتید برای استفاده از پیوند یکتا خودش در فایل htaccess ایجاد میشه .

Apache mod_rewrite مربوط ب تنظیمات سرور باید باشه . شما باید این قابلیت رو فعال کنید روی سرور که به احتمال زیاد فعال نیست . این میتونه دلیل لود بالای سایت شما باشه .

با مدیر سرور صحبت کنید فکر کنم در این مورد راهنمایی های لازم رو به شما بکنه . این مورد رو هم ببینید : (منبع : انجمن وب هاستینگ تالک)

لبته برای فعال کردن باید ماژول Mod_rewrite توسط آپاچی به کار گرفته بشه

برای این کار فایل http.conf رو با یک ویرایشگر باز کنید

yum isntall nano

nano /etc/httpd/conf/httpd.conf

ctrl+w ( سرچ )

به دنبال این عبارت بگردید : LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so

مطمئن بشید که قبل اون علامت کامند (#) قرار نداشته باشه ( اگه بود ، # رو پاک کنید )

بازهم ctrl + w

به دنبال AllowOverride None بگردید و به AllowOverride All تغییر بدید

وب سرور رو با دستور

service httpd restart

راه اندازی مجدد کنید .

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون،

یعنی به صرف این کد ، این مد تو آپاچی فعال نمیشه؟ درسته؟

و باید از خود آپاچی هم کانفیگ بشه و ران باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله . دقیقاً

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام،

من خودم یه برنامه WINSCP رو گرفتم تا بتونم به vps دسترسی داشته باشم چون نتونستم با putty کار کنم!

الان این فایل http.conf رو گرفتم از اینجا /usr/local/apache/conf اما هرچی سرچ زدم کلا این دستور توش نبود، چجوری و کجا باید اضافش کنم؟

آیا این مسیری که فایل رو ازش گرفتم درسته؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متاسفانه آشنایی ندارم با تنظیمات سرور .

از مدیر سرور بخواید این کار رو براتون انجام بده و یا در موردش جستجو کنید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟