• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
سعید شعبانی

جلوگیری از نمایش تصاویر سایت در سایت های دیگر

14 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان آیا این امکان وجود دارد که از نمایش تصاویری که در سایت ما آپلود شده است در دیگر سایت ها جلوگیری کنیم یا اینکه در سایت های دیگر فقط یک عکس خاص(مثلا نام و آدرس سایت) برای همه تصاویر نشان داده شود؟ اگر جواب بله است چگونه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با این سایت:

http://www.htaccesstools.com/hotlink-protection/

کد دلخواه را بسازید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان آیا این امکان وجود دارد که از نمایش تصاویری که در سایت ما آپلود شده است در دیگر سایت ها جلوگیری کنیم یا اینکه در سایت های دیگر فقط یک عکس خاص(مثلا نام و آدرس سایت) برای همه تصاویر نشان داده شود؟ اگر جواب بله است چگونه؟

میخوای جلوی بولتن نیوز رو بگیری؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میخوای جلوی بولتن نیوز رو بگیری؟

هم این سایت و هم سایت های دیگه ای که مطالب را بدون ذکر منع کپی می کنند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد زیرو بزار تو htaccess. :



RewriteEngine on

RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$

RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www.)?adrese-site-khodet/.*$ [NC]

RewriteRule .(gif|jpg|png)$ – [F]

آدرس سایتتم بزار که دیگه فقط تصاویر تو سایت خودت نمایش داده بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد زیرو بزار تو htaccess. :


[php]

RewriteEngine on

RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$

RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www.)?adrese-site-khodet/.*$ [NC]

RewriteRule .(gif|jpg|png)$ – [F]
[/php]

آدرس سایتتم بزار که دیگه فقط تصاویر تو سایت خودت نمایش داده بشه

با این کد چجوری میشه جای تصاویر موجود در سایت های دیگه یک تصویر واحد گذاشت؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای چیزی که میخواید از سایتی که پارسا معرفی کرده استفاده کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با این کد چجوری میشه جای تصاویر موجود در سایت های دیگه یک تصویر واحد گذاشت؟

از این استفاده کن :


RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www\.)?adrese-site-khodet/.*$ [NC]
RewriteRule \.(gif|jpg|png)$ http://www.adrese-site-khodet.com/hotlink.jpg [R,L]

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www\.)?dnoj.ir/.*$ [NC]
RewriteRule \.(gif|jpg|png)$ http://dnoj.ir/wp-content/uploads/copy.jpg [R,L]

من این کد را قرار دادم ولی کار نکرد. آیا کد را باید بین تگ

 قرار دهم؟
ویرایش شده در توسط سعید شعبانی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای من که کار میکنه

تگ php ؟

نه همین کد رو در htaccess. قرار بده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد رو کجا قرار دادید ؟

باید داخل فایل htaccess بزارید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درسته من این کد را در آخر همین فایل قرار می دهم

بالای اون کدهای زیر قرار دارند


# END WordPress
AuthName "********************************"
AuthUserFile "********************************************************"

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سعید جان همه کدهای این فایل رو بزار اینجا تا ببینم چی هست داخلش

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سعید جان همه کدهای این فایل رو بزار اینجا تا ببینم چی هست داخلش

بفرمایید این هم تمام کد های این فایل


# BEGIN W3TC Browser Cache
<IfModule mod_deflate.c>
<IfModule mod_headers.c>
Header append Vary User-Agent env=!dont-vary
</IfModule>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/css text/x-component application/x-javascript application/javascript text/javascript text/x-js text/html text/richtext image/svg+xml text/plain text/xsd text/xsl text/xml image/x-icon application/json
<IfModule mod_mime.c>
# DEFLATE by extension
AddOutputFilter DEFLATE js css htm html xml
</IfModule>
</IfModule>
# END W3TC Browser Cache
# BEGIN W3TC Page Cache core
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTPS} =on
RewriteRule .* - [E=W3TC_SSL:_ssl]
RewriteCond %{SERVER_PORT} =443
RewriteRule .* - [E=W3TC_SSL:_ssl]
RewriteCond %{HTTP:Accept-Encoding} gzip
RewriteRule .* - [E=W3TC_ENC:_gzip]
RewriteCond %{REQUEST_METHOD} !=POST
RewriteCond %{QUERY_STRING} =""
RewriteCond %{HTTP_COOKIE} !(comment_author|wp-postpass|w3tc_logged_out|wordpress_logged_in|wptouch_switch_toggle) [NC]
RewriteCond "%{DOCUMENT_ROOT}/wp-content/cache/page_enhanced/%{HTTP_HOST}/%{REQUEST_URI}/_index%{ENV:W3TC_SSL}.html%{ENV:W3TC_ENC}" -f
RewriteRule .* "/wp-content/cache/page_enhanced/%{HTTP_HOST}/%{REQUEST_URI}/_index%{ENV:W3TC_SSL}.html%{ENV:W3TC_ENC}" [L]
</IfModule>
# END W3TC Page Cache core
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress
AuthName "...."
AuthUserFile "................"

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mohamad
      سلام خسته نباشید دوستان لطفا منو کمک بدید
      من از افزونه Wp-ftp-media-library  برای انتقال تصاویر رسانه خودم به هاست دانلود استفاده میکنم دو تا مشکل دارم لطفا راهنماییم کنید
      مشکل اصلی اینه که وقتی عکسی رو آپلود میکنم و  گذاشتن در نوشته رو میزنم بصورت اتوماتیک طول و عرض تصویر رو 1 پیکسل میکنه  این رو چیکار کنم که اندازه ی دلخواهی داشته باشه؟
      <img class="alignnone size-medium wp-image-17588" src="http://dl.sheydoon.ir/pic.jpg" alt="pic" width="1" height="1" />   و مشکل دوم هم اینه که پیشنمایش تصویر رو در بخش رسانه وردپرس نشون نمیده
    • توسط kambizzarei
      با سلام.
      من چند وقتیه که از قالب مولتی نیوز استفاده میکنم . و مشکلی که دارم اینه که وقتی تصاویر رو به صورت گالری میذارم تو سایتم با ارور the image could not be loaded روبرو میشم .
      که این مشکل رو وقتی افزونه Lightbox Gallery رو نصب میکنم حل میشه . اما یه مشکلی که اضافه میشه اینه که دو تا تصویر لود میکنه همزمان … و کل سایت رو بهم میریزه …
      نمایش تصاویر بدون افزونه لایت باکس

      نمایش تصاویر با افزونه لایت باکس

      ممنون میشم که این مشکل رو برام رفع کنید و یا راهنمایی کنید .
      آدرس لینک به طور نمونه : http://mazandphoto.com/?p=6090
       
    • توسط samadm
      با سلام . تازه یه قالب جدید رو سایت نصب کردم .
      اما مشکلی که داره اینه که تصاویر بند انگشتی مطالب در صفحه اصلی نشون داده نمیشن.
      به نظرم مشکل از هاست باشه. دوستان راهنمایی کنید چطور میشه مشکل رو حل کرد
    • توسط دکتر مهندس
      سلام به دوستان عزیز
      من وقتی میخوام مطلبی بنویسم، گزینه افزودن چندرسانه ای رو که میزنم، تصاویرم لود نمیشن تا مثلا یکیشون رو انتخاب کنم به عنوان تصویر شاخص یا تصویر در متن.
      برای آپلود هم وقتی میخوام آپلود کنم میگه خطایی پیش اومده.
      هاستمم هنوز جا داره و مشکل از پر بودن هاست نیست
      کسی به این مشکل بر خورده تابحال؟ یا کسی میدونه چطوری باید رفعش کنم؟
    • توسط Ghasem Paran
      سلام
      من کد های php نیاز دارم که بتونم باهاش یک عکس را از یک آدرس دلخواه با سایزی که میخوام ذخیره کنم.
      تو اینترنت گشتم ، اکثرکدهایی که بود یا کار نمیکرد یا خطا داشت.
      فقط این کد را پیدا کردم که تصویری که بهش میدیم را ذخیره میکنه


      function save_image($image_link) {

      if (!file_exists(UploadPatch)) {
      @mkdir(UploadPatch, 0777, true);
      }
      $split_image = pathinfo($image_link);
      $filename = str_replace('%5', '-', str_replace('%25', '-', str_replace('%20', '-', $split_image['filename'])));
      @$response = file_get_contents($image_link);
      $file_name = UploadPatch.$filename.".".$split_image['extension'];
      $file = fopen($file_name , 'w');
      fwrite($file, $response);
      fclose($file);
      }

      من میخوام مثلا این آدرس این تصویر رو به تابع بدم :


      http://www.google.com/images/srpr/logo11w.png

      سایز این تصویر 538*190 هست که میخوام مثلا 70*70 پیکسل داخل فولدر image ذخیره بشه.
      سرعت در ذخیره تصویر در اولویت هست.
      اگر کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم