• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
سعید شعبانی

جلوگیری از نمایش تصاویر سایت در سایت های دیگر

14 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان آیا این امکان وجود دارد که از نمایش تصاویری که در سایت ما آپلود شده است در دیگر سایت ها جلوگیری کنیم یا اینکه در سایت های دیگر فقط یک عکس خاص(مثلا نام و آدرس سایت) برای همه تصاویر نشان داده شود؟ اگر جواب بله است چگونه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این سایت:

http://www.htaccesstools.com/hotlink-protection/

کد دلخواه را بسازید

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان آیا این امکان وجود دارد که از نمایش تصاویری که در سایت ما آپلود شده است در دیگر سایت ها جلوگیری کنیم یا اینکه در سایت های دیگر فقط یک عکس خاص(مثلا نام و آدرس سایت) برای همه تصاویر نشان داده شود؟ اگر جواب بله است چگونه؟

میخوای جلوی بولتن نیوز رو بگیری؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میخوای جلوی بولتن نیوز رو بگیری؟

هم این سایت و هم سایت های دیگه ای که مطالب را بدون ذکر منع کپی می کنند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیرو بزار تو htaccess. :



RewriteEngine on

RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$

RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www.)?adrese-site-khodet/.*$ [NC]

RewriteRule .(gif|jpg|png)$ – [F]

آدرس سایتتم بزار که دیگه فقط تصاویر تو سایت خودت نمایش داده بشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیرو بزار تو htaccess. :


[php]

RewriteEngine on

RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$

RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www.)?adrese-site-khodet/.*$ [NC]

RewriteRule .(gif|jpg|png)$ – [F]
[/php]

آدرس سایتتم بزار که دیگه فقط تصاویر تو سایت خودت نمایش داده بشه

با این کد چجوری میشه جای تصاویر موجود در سایت های دیگه یک تصویر واحد گذاشت؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای چیزی که میخواید از سایتی که پارسا معرفی کرده استفاده کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این کد چجوری میشه جای تصاویر موجود در سایت های دیگه یک تصویر واحد گذاشت؟

از این استفاده کن :


RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www\.)?adrese-site-khodet/.*$ [NC]
RewriteRule \.(gif|jpg|png)$ http://www.adrese-site-khodet.com/hotlink.jpg [R,L]

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www\.)?dnoj.ir/.*$ [NC]
RewriteRule \.(gif|jpg|png)$ http://dnoj.ir/wp-content/uploads/copy.jpg [R,L]

من این کد را قرار دادم ولی کار نکرد. آیا کد را باید بین تگ

 قرار دهم؟
ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من که کار میکنه

تگ php ؟

نه همین کد رو در htaccess. قرار بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو کجا قرار دادید ؟

باید داخل فایل htaccess بزارید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته من این کد را در آخر همین فایل قرار می دهم

بالای اون کدهای زیر قرار دارند


# END WordPress
AuthName "********************************"
AuthUserFile "********************************************************"

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سعید جان همه کدهای این فایل رو بزار اینجا تا ببینم چی هست داخلش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سعید جان همه کدهای این فایل رو بزار اینجا تا ببینم چی هست داخلش

بفرمایید این هم تمام کد های این فایل


# BEGIN W3TC Browser Cache
<IfModule mod_deflate.c>
<IfModule mod_headers.c>
Header append Vary User-Agent env=!dont-vary
</IfModule>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/css text/x-component application/x-javascript application/javascript text/javascript text/x-js text/html text/richtext image/svg+xml text/plain text/xsd text/xsl text/xml image/x-icon application/json
<IfModule mod_mime.c>
# DEFLATE by extension
AddOutputFilter DEFLATE js css htm html xml
</IfModule>
</IfModule>
# END W3TC Browser Cache
# BEGIN W3TC Page Cache core
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTPS} =on
RewriteRule .* - [E=W3TC_SSL:_ssl]
RewriteCond %{SERVER_PORT} =443
RewriteRule .* - [E=W3TC_SSL:_ssl]
RewriteCond %{HTTP:Accept-Encoding} gzip
RewriteRule .* - [E=W3TC_ENC:_gzip]
RewriteCond %{REQUEST_METHOD} !=POST
RewriteCond %{QUERY_STRING} =""
RewriteCond %{HTTP_COOKIE} !(comment_author|wp-postpass|w3tc_logged_out|wordpress_logged_in|wptouch_switch_toggle) [NC]
RewriteCond "%{DOCUMENT_ROOT}/wp-content/cache/page_enhanced/%{HTTP_HOST}/%{REQUEST_URI}/_index%{ENV:W3TC_SSL}.html%{ENV:W3TC_ENC}" -f
RewriteRule .* "/wp-content/cache/page_enhanced/%{HTTP_HOST}/%{REQUEST_URI}/_index%{ENV:W3TC_SSL}.html%{ENV:W3TC_ENC}" [L]
</IfModule>
# END W3TC Page Cache core
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress
AuthName "...."
AuthUserFile "................"

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط interanet
      سلام 
      کد عکس در PHP به این شکل در قالب هست
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?>
      که میشه همون تصویر شاخص ولی وقتی با موس روی این تصویر می رم هیچی نمایش داده نمیشه میخواهم قابل alt و title به کد فوق اضافه بشه به این شکل
      قبلا کدی که داشتم و کار میکرد به این شکل بود 
      >    <div class="pad-box"><img src="<?php echo $img; ?>" width="150" height="200" title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" align="right"/><?php the_content(''); ?></div></div> [/php]
      وقتی که تصاویرم رو بردم توی بخش تصویر شاخص در وردپرس 
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?> دیگه قابیلت alt و title کار نمیکنه 
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط sultansulay
      سلام خسته نباشید دوستان
      لطفا بگید کدهای کدوم قسمت رو بزارم برام تصاویر شاخص در پست ادامه مطلب رو حذف کنید
      ممنون میشم
    • توسط PREMIUMIHA
      سلام و درود. محصولات زیادی دارم که باید خیلی هاشون حذف کنم چون زیادی قدیمی شدن. اما در هر محصول تعداد زیادی تصویر قرار داره که حجم هاست رو تقریبا پر کرده و این درحالی هست که بصورت دستی پیدا کردن تصاویر در هاست و حذف کردن اونها کار بسیار زمان بری هست. لطفا راه حل مناسبی برای بنده پیشنهاد دهید یا افزونه ای در این باره بهم معرفی کنید.
      ممنون
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط runy
      سلام
      سایتم دچار مشکل شد مجبور شدم بک آپ برگردونم حلا تصاویرم را نمی خونه .


      چکار کنم ؟